Hírek

MÁJ.
15.
2023

Nagymama ágya 8. rész

Másnap reggel hatkor egy szöveges üzenet zümmögésére ébredtem. A telefonomért nyúltam, a nagymamámtól vártam valamit a tegnap esti eseményekkel kapcsolatban. Emlékeznem kellett volna arra, hogy ritkán ébredt fel nyolc óra előtt. Az üzenet a nővéremtől érkezett.

„Jó reggelt, John. Üzenetet kellett volna küldenem neked tegnap este, miután elmentél, de azonnal elaludtam, és csak fél órával ezelőtt ébredtem fel. Most aludtam legjobban hetek óta! És mindezt neked köszönhetem! A nagy kérdés azonban az, hogy te mit érzel a tegnap este után? Ha túl fura volt, akkor valami mást kell kitalálnom, de ha részedről még mindig rendben van, örülnék ha néhány naponta feljönnél. Ez varázslat volt!...


Hálózati üzemzavar és következményei 7. rész - 1. fejezet

Már csak Gábor és Mariann története volt hátra. Gábor ragadta magához a szót.

– Nekünk erről csak egy történetünk van. Házasságunk első pár évében egyikünk sem lépett félre. Amikor megtörtént, azt együtt követtük el egy másik házaspárral.

Ez a történetünk úgy kezdődött, hogy az utcán összefutottam egy rég nem látott ismerősömmel, Tamással. Tulajdonképpen a bátyámnak volt a barátja, gyerekkorunkban nagyon sok volt az a 4-5 év korkülönbség, ami jó pár évvel később, az utolsó találkozásunknál már lényegtelen volt. Most meg már pláne. Mivel az utca túloldalán éppen egy söröző volt, beültünk egy sörre. Több is lett belőle. Sokat beszélgettünk, ami abból lényeges, azt röviden...


MÁJ.
14.
2023

Kölcsönös tanulás

Ki lettünk zavarva a házból. Anya azt mondta, hogy kapcsoljuk ki a tévét és menjünk ki élvezni a nyári vakációt. Bernivel panaszosan felnyögtünk, de hallgattunk anyára. Kikapcsoltam a tévét.
– Most mit csináljunk? – kérdezte Berni, miközben a teraszon álltunk.
– Fogalmam sincs. Talán menjünk biciklizni! – javasoltam.
Elővettük a garázsból a biciklinket. Berni megkérdezte hogy hová menjünk. Megvontam a vállam és azt mondtam, hogy csak tekerjünk amíg el nem fáradunk.
– Utálok ebben a kisvárosban élni! Nincs mit csinálni. – panaszkodott.
Egymás mellett haladtunk. Nem volt konkrét célunk úgyhogy felváltva kanyarodtunk be különböző utcákba.
Berni és én ikrek vagyunk. Én...


Bilincs

A feleségem néhány hónapja elhagyott minket, ami több szinten is kihívást jelentett számomra és a fiam, Zoli számára is. Felvette anyja néhány szokását, ami rendben volt. Körülnézett, hogy megpróbálja megtalálni azokat a dolgokat, amik az anyjáé voltak és itt maradtak. Ez már nem volt olyan nagyszerű.

Van egy kis BDSM-fétisem és gyakran próbáltam rávenni ilyesmire a páromat. Időnként belement ugyan, de soha nem szívvel-lélekkel. A pornó DVD-t és azt a néhány játékszert, amit megpróbáltam vele használni már régen elpakoltam egy dobozba.

Sejthető hogy mi történt. Zoli megtalálta őket. Nem voltam otthon és csak napokkal később tudtam meg, hogy megnézte a filmet. Emellett...


MÁJ.
13.
2023
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Ikrek

Mint két tojás, úgy hasonlítanak egymásra – szokták mondani az ikrekről.
No, ránk ez nem volt igaz.
Ivett és én kétpetéjű ikrek vagyunk, ő lány, én fiú, ő szőke, én sötétbarna.
Ő az idősebb, ha csak pár perccel is.
Egész életünkben jóban voltunk egymással.
Kisgyerekként sokat játszottunk együtt, majd a sok játék után együtt is fürödtünk minden nap.
Alaposan lemostuk egymást mindenhol. A végén, a pubertás elején már egyre...

Kocsmában

Az egyik ismerősöm – János – szórakozóhelyén múlattuk az időt. Szokásos csütörtöki baráti iszogatás volt. Mi fiúk hatan ültünk az asztalnál, a többi asztaloknál is sokat ültek, a hely szinte tömve volt. Fröccsöztünk. Mivel kint körülbelül 28-30 fok lehetett, jól esett a jéghideg ital. Este tíz óra körül a hangulat az egész helyen emelkedetté vált.

Ekkor érkezett meg egy hat fős lánybanda. Óriási nagy ricsajjal, nevetgélve. Hirtelen csönd...

Be kell gyógyítanom a sebedet

Még azokban az időkben történt, amikor két – három éve a bevándorlók ellepték a Keletit, akár oázist a szennyvíz cunami.
Egy dohánybolt előtt állva cigiztem árnyékba húzódván a trotty melegről, perceken át mit sem sejtve a hátam mögött virító feliratról az ajtón:
A BOLT 5 MÉTERES KÖRZETÉBEN TILOS A DOHÁNYZÁS!
Nem messze tőlem egy kiscsaj állt szintén az eresz alatt. A megfelelő áldozatra várt.
– Szia! Bocsi! Vennél nekem egy...

Mi, nők, behúzott függöny mögött

Péntek délután volt. 4 – 5 körül valamikor. Már besötétedett. A gondolataimba merülve, a szerelmi bánat ellen fölvértező füves cigarettámat szívtam a közeli park egy eldugott szegletén, a kedvenc fám mögé bújva a sétáló emberek elől, a telefonomról head – set – tel hallgatva Shola Ama – You might need somebody című számát. 1997 – es, de még így 20 év távlatából is fel – felbukkan a rádiókban. No meg a bevásárlóközpontok egyik nagy kedvence....


MÁJ.
12.
2023

Címlap-mostoha 4. rész

– Nagyon csúnya, rossz fiú voltál este – súgta oda Alex, miközben vártuk, hogy a limuzinunk előálljon. – Lillian újabb kétszázezer dollárt adományzott az alapítványnak – tette hozzá kuncogva.

– Ez is azt mutatja, hogy a megfelelő motiváció csodákra képes – válaszoltam neki mosolyogva.

– Fogalmad sincs, hány nő kérte el a telefonszámodat – nevetett Alex, amikor a limuzin megállt előttünk.

– Volt köztük olyan, amelyik megérte, hogy boldoggá tedd? – kuncogtam, miközben nyitva tartottam az ajtót, hogy Alex be tudjon csusszanni a hátsó ülésre.

– Csak egy – kuncogott ahogy beültem mellé, miközben a sofőr becsukta mögöttem az ajtót. Lenéztem és láttam, Alex...


Hétvégi buliban

Kaptam egy telefont a barátnőmtől, hogy a fiúja szülei elutaznak hétvégére, és az üres lakásban bulit szerveznek, bárki mehet, csak vigyen, enni és innivalót. Mivel egy fillérem sem volt, vinni nem tudtam semmit, fölajánlottam, hogy a buli után segítek rendbe tenni a lakást. A fölajánlásomat elfogadták, így hát mehettem. Kata a barátnőm nyitott ajtót, mikor megérkeztem. Miki, a barátja félrevont és megkért, hogy legyek a figyelő szeme, mert az ilyen bulikban a sok ismeretlen nem igazán vigyáz a lakás épségére, és ő nem akar a rommá vert lakás miatt összeveszni a szüleivel. Voltam már tanúja házibuliban annak, hogy a betévedők, telepakolták a táskáikat, mint az önkiszolgálóban. Megígértem,...


MÁJ.
11.
2023

Julika néni 2. rész

Julika néni azon az ominózus zárszerelésen mondottakhoz tartotta magát. Bennem dolgozott, feleségemnek nekem kéne elmondani. Kevesebb ablak törne, mint mikor mástól tudja meg. Julika néni ugyan úgy viselkedett, mint mikor csak kutya tulajdonosok voltak. Nyugodtság bennem talán jó egy hónap után lett a régi. Egyszer megtörtént szép, kellemes dologra tudtam csak gondolni.

Egy nyugis éjszakai műszak után tizenegy után feszülő hólyaggal, kemény fasszal ébredtem, csoszogtam ki a wc-re. Töltöttkáposzta illata járta át a lakást. Feleségem homlokát pusziltam simítottam meg kemény fenekét.

– Feküdj még vissza. Egy óra múlva lesz kész a kaja. Gondolom nincs kedved anyámhoz lejönni...