Hírek

MÁJ.
30.
2023

Bajban az erő

Nehéz gyerekkorom volt. Apám ivott, verte anyám és engem is. Anyám tűrte, nem engedte a feljelentést az iskolában a kék foltok miatt testünkkön. Igazi öröm, hogy felvettek villanyszerelőnek. Szerettem ezt a szakmát, sok szépségével és figyelmet követelésével. Második végén tizenhat alig múltam rendőrök jöttek a koleszba. Apám részegen félholtra verte anyám és magukra gyújtotta a házat. Porig égtek a házzal együtt. A 9 évvel idősebb anyai nagynéném lett a gyámom. Hétvégéken az egy szoba, konyhás albérletébe nyomorogtunk, mivel a biztosítóval pereskedni kellett a jogos pénzemért. Engem szüleim szégyenlős, szemérmessé nem neveltek, de az álandó félelem a veréstől kényszerített rá, hogy minél...


Egy asszony tengerparti látogatása 1. rész

42 éves nő vagyok, férjem 60 és gazdag. Nem vagyok bombázó nő, nagydarab, magas nő vagyok állítólag kedves arccal, de nem vagyok szépség. Az átlagnál jóval nagyobb melleim azok, amik különlegesebbek rajtam. Férjemmel évek óta nincs szex, én meg nem csaltam meg, sokat masztiztam, hiányzott a szex.

Unokanővérem Franciaországba ment férjhez, jó 10 éve kinn lakik és meghívott magukhoz pár napra. Szerencsére a férjem elengedett, így egy forró augusztusi napon elutaztam a tengerparti városba. Évi kedvesen fogadott, 6 éve nem láttam, férje Luc 50 körüli pasi, nem tud magyarul, pár szót csak. Én meg franciául nem tudok, így főleg Évivel beszélgettem. Hajnalig beszélgettünk, Luc néha...


MÁJ.
29.
2023

Nagymama ágya 9. rész

Tizenegy óra volt a nem hivatalos lefekvés időpontja, de én voltam az egyetlen, aki még fent volt. A nagypapa órája az előszobában jelzett. Biztos voltam benne, hogy Sylvia és Nina mindketten Sylvia szobájába mentek, és nem esett jól, hogy, az ajtón kívül maradtam. Különben is, sok sikert nekik. Valószínűtlen, hogy megtudják, nem leszek a szobámban.
Felmentem a hálószobámba, és éjfélig olvastam, értelmetlenül lapoztam, semmit sem fogtam fel belőle. Ahogy az óra elhallgatott a földszinten, küldtem egy SMS-t Grace-nek.

„Oké, ha feljövök? J”

A válasz azonnali volt.

„Igen”

A szobámon kívül a folyosó sötét és csendes volt. Sylvia ajtaja alól nem jön fény....


Vadászlakoma

Sistergő, jó fajta mangalicaszalonna, rá apróra vágott hagyma bőségesen. Bogrács fölé hajló figyelmes arc, szoknya alatt kirajzolódó bugyi, igazi barack, háromszor párolt, saját termés. Szép az élet!

– Elismerésem Polgi! Mikor lesz a szalagátvágás? – szállt ki a vadászathoz használt Suzuki Jimny-jéből a rendőrkapitány.

– Milyen szalagátvágás? – nézett értetlenül az érkezőre a Polgi.

– Hát a vendégházé, a falubelieknek...

– Vadászház! És mi fogjuk felavatni, nem tartunk hozzá falunapot! Szalagot is kérsz, vagy elég lesz Pálesz barackja?

– Inkább kúriának mondanám... – lépett ki a kocsi hangjára az emlegetett.

Övé volt a falu három...


MÁJ.
28.
2023

Álomból valóság

A fürdőszoba ajtaja kinyílt, és ott volt: csak az a kis törölköző volt köré tekerve. Szorosan a nagy melleihez fogta, ahogy kilépett a fürdőszobából. A törölköző alig volt elég hosszú ahhoz, hogy ne lássam a punciját. Szőke haja átázott és a testéhez tapadt, vízcseppek folytak le a lédús cicik között. Amikor meglátott, hogy bámulom lebiggyesztette az ajkát és azt kérdezte:

– Mi az? Meg akarsz baszni?

Ledobta a törölközőt és a ruganyos mellek mellek szabadon pattogtak. A szemem a csodás dinnyéktől lefelé vándorolt a domborodó kis puncijáig, amelynek szőrét apró kis sávba nyírták.

Jessie nővérem megfordult és megmutatta nagy, tökéletes buborékpopsiját.

–...


Igaz történetek 2. rész - Legyen tánc

Az első történetem után kilenc hónappal történt az élmény, és ahogy mint az előzőt, ezt sem fogom sosem elfelejteni, mert tisztán emlékszem az egészre, annak köszönhetően, hogy azóta is sokszor felidézem. A hölgy neve Mária, fekete, hosszú haj, kerek arc, közepes, kicsit lógósabb mellméret, lapos fenék, kicsit húsosabb testalkat. Nem ez volt az, ami megfogott benne, hanem a különleges nyögési hangfrekvenciája, az arcmimikája, a néhai dögössége, szexista megjelenése, tüzelő kisugárzása. Nem mindig, de amikor igen, akkor a fantáziám annyira megelevenedett, hogy Lev Tolsztoj is megirigyelte volna. Egy osztályba jártunk, és olykor olykor valami oknál fogva csak úgy szimplán felnyögött kínjában...


MÁJ.
27.
2023

Osztozás

A bátyám, Sam és a barátnője, Ginnie átjöttek hozzám vacsorázni. Igazából csak a bátyámat akartam elhívni, de ő ragaszkodott hozzá, hogy magával hozza Ginnie-t. Azt hiszem, kicsit féltékeny voltam rá. Ginnie a húszas évei elején járt és akár modell is lehetett volna. Aranyos arc, rövid szőke haj, formás test és szép mellek. Én viszont egy kicsit túlsúlyos voltam, vállamig érő barna hajjal. Én is íves voltam, de a melleim hajlamosak voltak leereszkedni a mellkasomra.

Leültünk és együtt láttunk a vacsorának. Minden gördülékenyen ment és úgy tűnt, a bátyám boldog volt, ahogy csak lehetett.

– A két kedvenc nőm! – mondta mindkettőnknek.

Kicsit összerezzentem. Utáltam...


Semmi sincs ingyen

Éjjel érkeztek, amikor az egész falu aludt. Hanna volt az első, aki észrevette őket. Zaklatott álomból ébredt, a párja békésen szuszogott mellette. Kibújt a takaró alól, mezítláb lépett az ablakhoz. A hálóban hideg volt, a kora tavaszi éjszaka még a fogát mutogatta. Közel volt a hajnal, keleten a hegyek mögött már derengett valami fény, élesen kirajzolva az Ursu gerincét.

A ház a falu szélén állt, rá lehetett látni a folyó mellett futó nagy mezőre, ahol most széles körben rikítóra mázolt lakókocsik álltak. Valószínűleg lakóik is fáztak, mert a kör közepén nagy tüzet raktak. Alakjuk mélyebb árnyékként hajlongott a sötétben. Ezek mit keresnek itt? A falu túl kicsi ahhoz, hogy akár...


MÁJ.
26.
2023

Leskelődés

Tempe-ben nőttem fel, néhány háztömbnyire az Arizonai Állami Egyetem campusától, szüleimmel és egy öcsémmel, aki egy évvel volt fiatalabb nálam. A házunk kicsit kicsi volt. Elég nagy ahhoz, hogy a testvéremnek és nekem saját szobánk legyen, de a folyosó végén, a szüleink hálószobája mellett közös fürdőszobánk volt. Ez önmagában nem volt probléma, de végül olyan helyzetet teremtett, amely örökre megváltoztatta testvérkapcsolatunkat.

Nyár elején történt a középiskola utolsó évében. Az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy pisilnem kellett, ezért kimásztam az ágyból és végigmentem a folyosón a fürdőszoba felé.

Arizonában nyár volt, ezért általában áttetsző felsőt hordtam...