SZEP
13
2017

Gyengeség

hetero

Emlékszem, egyszer nagyon sokáig vártalak türelmetlenül, és amikor megérkeztem hozzád, szemrehányóan néztem rád.
Magam sem tudom miért játszottam a sértődöttet, minden cél nélkül. A kapcsolatunk nem mentes a szélsőségektől, a vad szeretkezésektől, a hitt szerelemig, csalásokon, csalódásokon és bántásokon át már majd mindent megért. Nem vártam bocsánatkérést, és nem akartam haragudni rád azért, mert te már szeretkeztél aznap vele… Pedig mindig megkértelek, ha mi találkozunk, ne légy vele… önző vagyok, és nem érdekel, hogy ez mit okoz otthon…
Talán el is hitted, hogy haragszom, talán csak színészkedni akartál, de mit tehettél volna, a helyzet egyértelmű, „nyugalom minden áron”.
Hallgattam, banálisnak tartottam a helyzetet. "Nem én vagyok a legfontosabb neked, és te sem vagy az nekem." - gondoltam, mikor mellém léptél és átölelted a vállam.

*  *  *

A csontember

hetero

A lány a sátor közepén állt. I. szemügyre vette őt. Nem akarta megerőszakolni, de ahogy G. belökte a sátrába, azt kiabálva; „Dugd meg, különben bekattansz”, már nem volt visszaút. Behúzta a sátor ajtaját és leoldotta a fegyvert az övéről. Tisztes távolságra tette tőlük.
- Vetkőzz le - utasította a lányt, mire az szürke szemeit rámeresztette, de néhány pillanaton belül engedelmeskedett. Kioldotta a zsinórt hátul a derekánál, majd szétgombolta a ruha nyakát és egy bizonytalan mozdulattal kibújt belőle. Egy fehér trikót viselt, alatta kis mellei hegyesen meredeztek, s a trikó alja egy világos bugyiban végződött. Ránézett a katonára.
- Mindent - reccsent az rá, s úgy érezte, hogy a farka mindjárt szétrepeszti a nadrágot. Alig várta, hogy kiszabadítsa és végre punciba tehesse. A lány először a trikóból bújt ki, majd lehajolva kilépett a bugyiból is. Nem egyenesedett fel teljesen, görnyedten próbálta némiképp takargatni magát.

SZEP
12
2017

A dombtető

hetero

Jött, mint mindig. Engedelmesen és csodálattól csillogó szemekkel. A domb tetején vártam őt, mert így már többszáz méter távolságból ki tudtam szúrni, mikor száll le a buszról és indul meg felfelé a meredek domboldalon, melyen hajlandó volt nap, mint nap felmászni. Vállán az iskolatáskával, kócos hajjal, reménykedve. Nem tudom, milyennek tartotta ő kettőnk kapcsolatát, sosem kérdeztem.
A szellő finoman meglibbentette a környező fák lombjait. Azt képzeltem, hogy az ő illatát fújják az orromba és máris éreztem, hogy keményedni kezd a farkam. Minden porcikája arra a földöntúli nyugalomra emlékeztetett, amit csupán azokban a percekben éltem meg, melyekben vele voltam.
Mire felért, mindig kipirult és halkan nyögdécselve kapkodta a levegőt. Ez csak tovább tetézte izgalmamat.

*  *  *

Biszex családi kalandok

homo

Miután majdnem mindent elvesztetünk, döntött úgy a család, hogy elköltözünk. A bank eladta a házunkat, a két autónkat, értékesebb bútorainkat, apám felmarkolta anyám ékszereit és lelépett azzal, hogy ha majd talpra áll visszajön hozzánk. Nem volt más választásunk, visszatértünk abba a faluba, ahonnan nagyszüleim elszármaztak. A családi ház fél évszázada még jól mutathatott, mostanra már „olyan, mint egy lepratelep” jelentette ki nővérem, aki szokása szerint hisztizni kezdett - „inkább elmenne ringyónak, mint hogy ilyen helyen lakjon” – ordibálta. Erre kijött a szomszéd házból egy megtermett, igencsak barna bőrű úriember, aki kijelentette, hogy hozzá bármikor benézhet, ő imádja a nagycsöcsű csajokat. Szó mi szó Erika, ebben is anyámra ütött: az arca elég szokványos, jellegtelen volt, de méretes mellei, formás combjai és gömbölyded feneke télen-nyáron biztosította számára a férfinem osztatlan figyelmét.

SZEP
11
2017

Egy forró nyári nap

családi, anál, anya-fia

Egy forró napon július közepén az álmaim nője éppen napozik a keretben. Álmaim nője nem más mind az anyu, akit már nagyon régen meg szerettem volna dugni. Mindig is arról álmodoztam maszturbálásom közben, hogy a farkam a testében merítem és tele élvezem a lyukait. Anyu 43 éves csodálatos alakkal megáldva, 36G mellei és szép kerek popsija mindig megmozgatta a fantáziámat.
Jelenleg is éppen őt lessem a hálószobája ablakából. Ez az a pillanat, amikor és büntetlenül tudok a szóbájában lévő fehérneműsfiókban turkálni. Az ablakon kilesve látom, hogy a hasán fekszik teljesen meztelenül, mellei oldal egy kicsit szétterülve a teste súlyától, fantasztikus látványban van részem most is. Kinyitom a fehérneműsfiókot és átnézem a szexi fehérneműit. Van itt minden szexi fekete szatén tanga, szexi fehér pamut tanga, egy pár színes csipkés is. A szemem sarkából látom, hogy szennyestartón is van egy pár darab.

*  *  *

Szabályosan 5-6. rész

hetero, diák

5. rész - Penny
Lassan hatolt belém. A puncim már nedves volt attól, hogy csodálatos dolgokat művelt a szájával. Belemartam a hátába és olyan szélesre tártam a lábaimat, amennyire csak tudtam.
Minden fantáziám, amely valaha is róla szólt, most valóra vált. A súlya rám nehezedett. Amikor az ajka találkozott az enyémmel, a nyelvemmel behatoltam a szájába.
- Bassza meg. – Keményebben belém döfött és a farka teljesen betöltött engem, amíg a golyói a fenekemhez nem csapódtak. A csókunk egyre hevesebb lett, ahogy előre - hátra mozgott bennem, a nyers ereje izgalmat küldött keresztül rajtam. A sarkam a combjaiba ástam, miközben mélyen felnyársalt. Felemelte a kezét és a torkom köré kulcsolta. Könnyű nyomást gyakorolt rá, kissé felemelkedett és lenézett rám.

*  *  *
SZEP
09
2017

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 16 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

SZEP
08
2017

Meglepetés

hetero, anál, tini

Kedd reggel volt. Egy csodálatos álomból ébredtem, kissé nedvesen. Ezt mégsem hagyhattam annyiban, így hát elkezdtem simogatni magam bugyin keresztül. Már így is éreztem, ahogy a kis pamut ruhadarab teljesen elázik rajtam. Ez egyre inkább felizgatott, meg a tudat, hogy milyen rég nem voltam pasival (2hónapja). Miután már nem nagyon bírtam, bedugtam az egyik ujjamat, és lassan elkezdtem ujjazni magam, majd 2 és végül 3 ujjal. Ez tarthatott kb. 10percig, éreztem, hogy közel a csúcs. Közben másik kezemmel a melleimet, majd a csiklómat dörzsölgettem. Nagyot élveztem a lepedőmre. Ezután elkészültem, kisminkeltem, kicsíptem magam, bár csak papírokért kellett felmennem a kórházba, valamiért mégis tudtam, hogy ma jól kell kinéznem. Fekete rövidnacimat, egy fehér csőtoppot és az új platform cipőmet vettem fel.

*  *  *

Nyaralós szex titokban

hetero, nyaralás, tini

Mi is izgatóbb egy tiltott szexnél tiltott helyen? Igaz történet, tavaly történt velem egy nyaralásom közben. Azóta sem éltem át ilyet.
Fiatal lány voltam, most is az vagyok. Elmentem szórakozásképp barátokkal egy óceánjáróra nyaralni 2 hetet. Minden szuper volt, koktélpartik minden este... szabad voltam, szingli, élveztem ezt a szabadságot. Nem is akartam kapcsolatot.
Volt ott egy iszonyú helyes pincérfiú, akivel első naptól kezdve szemezgettünk. Szeme gyönyörű kék, maga a srác latin volt, látszott rajta.
Én nem akartam kezdeményezni, igazából semmit sem akartam. Tetszett, néztük egymást, de a barátaimra koncentráltam inkább.
Egészen addig, míg egyik este, amikor már szinte mindenki elment az étteremből, csak én voltam egy barátnőmmel, oda nem jött hozzám.