JAN
22
2016

Nővéremmel

családi, testvérek

5 éves korom óta éltünk együtt édesapámmal, mostohaanyámmal és a 10 évvel idõsebb mostohanőveremmel. A nõvéremmel egy szobánk volt, õ olyan volt mint egy dada, folyton énrám vigyázott. Én egyre nõttem, és egyre jobban kezdtek érdekelni a lányok. A nõvéremmel nap, mint nap egymás elõtt öltöztünk, vetkõztünk, fürödtünk, stb., mivel kiskorom óta ez volt a megszokott. Azonban ahogy idõsödtem egyre jobban kerestem azokat a pillanatokat, amikor a nõvéremet láthatom meztelenül.
A nõvérem nem volt egy bombázó. Átlagos testalkat, fekete haja, azonban a mellei hatalmasak és a puncija és a hóna alja szõrös volt. A látványtól mindig nagyon felizgultam, õ neki azonban nem tûnt fel, hogy én már felnõttem és esetleg foglalkoztat engem. Gyakran maszturbáltam arra gondolva, amikor veszi át a ruháját és látom a nagy lengõ melleit és a szõrös punciját, vagy amikor a fürdõkádban fürdik.

*  *  *

Szívszerelmem barátaival az ágyban

hetero

Hétvégi, megszokott este. Alig vártam, hogy elinduljunk végre. Pedig nem volt jókedvem. Sejtettem, hogy az előző héten történtek után, Lóri most leáll. Igazam lett, el se jött. Valahogy mégis elvoltam a barátnőimmel, táncoltunk, ittunk, szórakoztunk. Aztán észrevettem Danit. Nem számítottam rá, hogy megint ott látom. A barátaival volt, jókedvűen. Kiszemeltem magamnak már két hete, de nem úgy jött ki a lépés, hogy tehettem volna valamit. Ott volt Lóri, és nekem eddig Ő volt az első helyen. De ezen a szombaton nem volt ott.
Akció. Ott sürögtem–forogtam körülötte, a barátnőmmel, Andival, reménykedve, hogy észrevesz. Aztán furcsa dolog történt, nem csak rám, de Andira is felfigyelt. Felváltva szemeztünk vele, közben jót nevettünk.
Már hajnal volt, kevesen voltak, mikor észrevettem, hogy Andi sokáig nem jött vissza. Azt mondta, kimegy beszélgetni egyik ismerősével. A másik barátnőmmel, Melindával utána indultunk.

*  *  *
JAN
21
2016

Kolléganő karácsonyra

hetero, munkatárs

Az éves céges karácsonyi buli délutánján korán leléptem, ahogy a többség, hogy felkészüljek az estére. Öltöny, egy elegáns ing, nyakkendő, amit egy céges rendezvény megkövetelt. Egy kollégánál melegítettünk, páran boroztak, mi whiskyztünk, de a lényeg, hogy mindenki elég jó hangulatba került mire odaértünk. Szerencsére a főnöki évértékelő beszédnek pont vége volt, így rögtön hozzáláthattunk a vacsorához. Közben elindult a zene, kis udvarias társalgás pár kollégával, tánc a kolléganőkkel, közben kis összesimulás és óvatos simogatás, ami az elfogyasztott bor mellé már elég könnyen jött mindenkinek.
Aztán jött Erika.
Pont a gyengém, vékony, mint a nádszál, minden porcikája az a finom törékeny nőiesség, pedig messziről nézve 180 centi mellett nem tűnik annak az elveszett teremtésnek. Mindenesetre tánchoz pont az ideális magasság.

*  *  *

Budapesti sztori 2. rész - Tamás ruhapróbája

hetero

Az esküvő napját kitűzték Kata és Tamás. Kata minden barátját és barátnőjét meghívta az esküvőre. Az esküvő előtt 2 héttel mindenki megvette a ruháját. Elmentek egy budapesti nagy esküvő szalonba. Kata elment a női részlegre , Tamás férfi részlegre.
Tamás ahogy válogatta az öltönyöket odalépett hozzá a részleg vezetője Krisztina.
- Jó napot uram, segíthetek?
- Igen..
Ahogy megfordult Tamás a hangra meglátta Krisztina öltözetét. Kirívóan szexi volt, vékony fehér póló alatta látszottak a formás mellei, mert nem hord melltartott.
- Szeretnék egy öltöny szettet, mert esküvőre készülök.
- Mikor lesz az esküvő? – kérdezte Krisztina
- 2 hét múlva.
Krisztina hátravitte a különszobába ahol a vendégek próbálni szokták a ruhákat. Bevitte oda Tamást és megkérte, hogy várjon hozz mindjárt néhány próbálni valót. Tamás leült a székre és várt.

JAN
20
2016

Egy emlékezetes Halloween

családi, anya-fia

Fordítás
Eeredeti író: clive2007
Eredeti történet
El szeretném mesélni azt a történetet, ami megváltoztatta köztem és az anyámmal való kapcsolatot. De először is bemutatott a családom és bemutatkozom én is. A nevem Scott Thomas 18 éves vagyok, van egy nővérem aki főiskolába jár és már nem lakik velünk, anyu Judith, az apu meg Frank. Apu üzletember és a Boeingnél dolgozik az értékesítési osztályon . elég sokat repked a világban és van olyan időszak, amikor hetekig nem látjuk, tehát nem tartózkodik itthon. Egy kertvárosi részben lakunk olyan középosztály béliek vagyunk, egy közepes házzal, ami előtt egy kis gyep hátul pedig egy elkerített terület van. Mi is tesszük a dolgainkat mind, ahogy a többi szomszéd.

*  *  *

Cathleen Úrnőm

hetero

Az esztendőnek eme rügyfakasztó délutánján ismét felkerekedtem, és átvágtam az aljnövényzettel takart ritkás erdőségen. Tettem mindezt annak érdekében, hogy láthassam édes Cathleen-em hintóját végigrobogni a vöröses szív alakú kövekből kirakott makadámúton.
Vajh ki tudja hányadik délutánt töltöttem lesben kész kiforrott tervével bozontos agyamnak.
Tehát, amint egy hatalmas sziklának vetett háttal álmodozom felőle, egyszer csak a távolból kerekek nyikorgására ismerek. Ó csak nem az én ifjú és hőn áhított ikonom kocsija közeleg?
Óvatosan kikukucskálok, és igen az áldóját ő az, nem kétséges. Felöltöm hát sietve legkedvezőbb maszkomat majd bicegést színlelve a kocsishoz szólok:
- Álljon meg kérem, vigyen tovább a következő uradalomig, senyvedt bokám kificcent a helyéről

*  *  *
JAN
19
2016

Halálos bűnök 5. rész

gruppen

10. A feleség
Negyven év. Ennyi telt el az életéből. 4 évtized, több mint 14.000 olyan nap, amikor azt tette, amit mások helyesnek véltek. Lassacskán elkészítheti a végső számadást: van egy fiatal férje, aki megcsalja, egy lánya, aki semmibe veszi, egy cége, melyet nem ő vezet, és vagy fél tucat haszontalan barátnője. Meg a kis, lapos, gondűző üveg a retiküljében. Üresen.
A tompa fényben fel sem tűnik, milyen öreg. Combja vastag, feneke nagy és hájas, melleire egyre jobban hat a gravitáció. Az örök, elégedett mosolyba merevedett arcvonásai maszkként feszülnek a valamikori csélcsap kislány vidám vonásaira. Persze fél kiló sminkkel még most is fiatalnak látszik.
A vonat nagyot zöttyent a váltón. Barátnője beteg anyát ment meglátogatni, de az öreg nyanya, annyit dumált, hogy lekéste a gyorsvonatot. Náluk nem akart aludni, és a B terv, hogy szállodába megy, nem működött, mert oly rendesek voltak, hogy kikísérték az állomásra.

*  *  *

Tizenhét évesen - A kezdetek 1. rész

homo

Marcell vagyok, és jelenleg főiskolán tanulok, valamint mellette melózgatok.5 évvel ezelőtt beregisztráltam az egyik chates oldalra, ahol hamarosan elkalandoztam az egy olyan szobába, ahol fiúk ismerkednek egymással.Már egészen fiatal koromtól fantáziáltam erotikus kalandokról férfiakkal. Sok beszélgetésen voltam már túl, nagyon sok negatív élmény és kamus ember után beszélgetni kezdtem, egy számomra első perctől kezdve roppant szimpatikus emberrel. Nem volt tapló, kedvesen beszélgettünk szinte minden témáról. Kb. 2 hét után felhozódott , hogy ideje lenne találkoznunk. Ekkorra már átestünk a képcserén és szinte minden nap beszélgettünk. Karcsiról kiderült, hogy 34 éves autókereskedő és a menyasszonya ideiglenesen Angliában dolgozik. Nem volt furcsa a helyzet, mivel én is érdeklődtem a lányok után is. Hamarosan összehoztunk egy találkozót, ahol Kari elvitt egy kis kocsikázásra egyik sportos autójukkal, ami a kereskedésben állt.