Hírek

JÚL.
6.
2023

Vadászlakoma 2. rész - Vadászhölgyek

A Suzuki megállt a vadászház előtt, a kerekek alatt feljajdult a murva. A mészfehér kövek szemet bántóan verték vissza a napfényt. A bejárati kamera így tűpontos, kontrasztos képet készített az anyósülésen helyet foglaló nő félrehajtott fejű mosolyáról, a kormány mögött ülő Kapitány kezéről, ahogy fel-le siklik Adél combján.

– Polgi feleségétől kaptam. A kamera automatikusan továbbítja a felvételeket a Polgi telefonjára. – Dalma, a Kapitány felesége, magas, csontos nő, mereven, egyenes háttal ült Adéllal szemben, és nézte, ahogy az megtekinti a rövid felvételt.

– ... És odabent is van kamera? – próbált elfojtani egy mosolyt Adél, mert eszébe jutott a múlt pénteki...


Akarsz velem beszélgetni? 3. rész

Az emberek magányosak, egy ilyen kérdés, hogy „ Akarsz velem beszélgetni? ” rengeteg választ hozott. A postaládámban már napi ötvennél több új jelentkező volt, ezért akik szimpatikusak voltak, át lettek irányítva egy másik címre, amit már a személyes levelezésre használtam. A jó kis email címem már teljesen használhatatlan volt a levelek áradata miatt.

K. És L. 42 és 44 éves

Volt egy férfi, aki érdeklődött arról is, hogy nekem mi a vágyam. A levelezéseim során a fő téma az volt, hogy a férfi mire vágyik, mit szeretne velem csinálni, de ez a fiatal férfi, azt akarta tudni, hogy mi az én titkos vágyam. Elmondtam neki, és ő megígérte, hogy teljesíti.

Kánikulai...


Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 19. rész

Lorena belépett a lakásba, és kioldotta fekete szövetkabátját. Szilárd először a lány szőke hajától ámult el, majd a fekete hosszú ujjú, kis lyukú necc felsőjétől, ugyanis nem viselt alatta melltartót.
– Látom készültél – jegyezte meg mosolyogva a férfi, aztán italt töltött a lánynak. Poharaikkal kezükben a kanapéra telepedtek – Mit érzel? – kérdezte, miután a csaj kezét a farkára helyezte.
– Valami keményet – jelentette ki a nő.
Szilárd egyik kezével megragadva partnere haját, a másikkal pedig a torkát fogva, keményen lesmárolta. Felállva folytatták a hosszú, heves nyelvjátékot, melynek következtében mindkettejük nyelve elzsibbadt. A csókcsata közben a férfi kigombolta fehér...


JÚL.
5.
2023

Bajban az erő 2. rész

... – Igen, soha senkinek nem beszélek semmiről...

– ... És soha többet. – fordult el, valamiért teli talppal, szinte dübörögve lépkedett ágyához. Feküdt be, a falnak fordult, a seggét felém nyomva. Láttam a segge szőrét és halkan mondtam.

– Nem... Azt már nem, azt már nem ígérem, hogy soha nem akarom az előbbit veled átélni. – tuti értette, mivel picit ringatta a fejét, de nem szólt.

Gyorsan rohantak a napok. Egy téma soha nem maradt ki még ha hullaként értem haza akkor sem.

– Kati! Egy visszavágó?

– Nem!!! – napok múlásával egyre halkult, egyre bizonytalanabbul válaszolt, de hárított.

Hatodik nap félműszakosak voltunk mindketten....


Hogyan vesztettem el 5. rész

Bence, a boltos segéd

Bence vagyok tizennégy éves, most fejeztem be a nyolcadik osztályt. A szüleimmel élek egy kis városban. Apa egy híradástechnikai cégnél középvezető, anya bolti eladó. Ha pontosan szeretnék fogalmazni inkább vállalkozó, ketten a legjobb barátnőjével Zsókával, aki mellesleg a keresztanyám is vezetnek egy kisboltot itt a kertvárosban.
Apa a cégétől kapott egy kéthetes Horvátországi nyaralást két fő részére. A cég a tengerparton bérelt egy kisebb panziót, és itt nyaraltatta felváltva a dolgozóit. Nagy volt az öröm, mert a szüleim évek óta nem tudtak elmenni sehova. Aztán rá jöttek, hogy anya nem igen tud elszabadulni két hétre, és itt hagyni Zsókát egyedül. Meg...


Egy üzletasszony kalandjai a swinger klubban 1. rész

Tünde harminchárom éves, csinos, kisportolt alakú üzletasszony volt, az egyik vezető elektronikai részvénytársaság elnök-vezérigazgatója. A céget apja alapította még akkor, amikor nem nagyon volt itthon versenytársa, és sikeressé tette. Egyetlen lánya mindig jól tanult, igaz ehhez megkapott minden segítséget. Anyja fizikát és kémiát tanított egy gimnáziumban, az apa elektromérnök volt. Tünde vonzódott a számítástechnikához, és az ehhez kapcsolódó elektronikához. Így nem volt meglepő, hogy mérnök-informatikai szakon végezte el az egyetemet, majd apja cégében kezdett dolgozni. Itt ismerte meg Zoltánt, aki szintén mérnökként dolgozott. Nagy szerelem lett, és két év után összeházasodtak. Jól...


JÚL.
4.
2023

Medence fizetési feltételek 7. rész - Dupla móka

Kayla és Beth kidolgozták a logisztikát és a következő kedden nálam találkoztunk. Könnyebb volt megbeszélni a dolgokat, mivel a gyerekek fele a héten a sziklamászó táborban volt. A lányom és Beth mindkét fia egy osztályba jártak, Kayla pedig az anyjával hagyta a kicsijét.

Beinvitáltam a hölgyeket és megkínáltam őket egy itallal, de nem sokkal később visszamentünk a hálószobámba. Levetkőztettem Bethet, majd Beth levetkőztetett engem, miközben segítettem Kaylának levenni a ruháit. Kayla még mindig egy kicsit félénk volt és egy kicsit ideges is, ezért bezártuk a redőnyöket és tompítottuk a lámpákat.

– Beth, szerinted hol kezdjük ezt a leckét? – kérdeztem.

"Ez könnyű,...


Fesztivál

2014 volt és egy egynapos zenei fesztiválról tudósítottam a Mississippi folyó partjáról. Reggel kezdődött és a fellépők rockot, bluest, countryt játszottak. Sátrat állítottak fel a színpad mellett, hogy a sajtómunkások és az önkéntesek inni – és ennivalóhoz juthassanak. Forgalmas hely volt a vászon alatti tikkasztó hőség ellenére. Félóránként legalább egy palack vizet kellett innom. Naplementekor elkezdték előkészíteni a színpadot az utolsó előadásra, ami nagyzenekari volt. Körülbelül egy órát játszottak, majd lezárásként Csajkovszkij 1812 nyitánya következett, a hadsereg által biztosított ágyútűzzel és tűzijátékkal kiegészítve.

Körülbelül húsz perccel a kezdésük után bementem a...


Angéla irodája 3. rész

Szeles nap volt a pénteki, de egyben meleg is. Ahogy Lizi reggel sietett a buszhoz, a szoknyája alá beszökő szellő kellemesen megborzolta a szeméremét. Ténylegesen elkezdte élvezni az alsóneműmentes létet, különösen azután, hogy megtudta, a piros betűs napjain otthonról dolgozhat és senki nem háborgatja olyankor. Ez valahogy megnyugtatta. Volt is erre egy külön kis Outlook-naptár, ahova mindenki szépen beírta, hogy mikorra várható.
Tehát egyre inkább tetszett neki ez a hely és ennek megfelelően egy mosollyal az arcán lépett be az irodaépületbe. Épp akkor futott be Angéla is, magához képest rendkívül korán, hisz még nyolc óra sem volt.
– Jó reggelt, Lizikém! Jó, hogy látlak. Az imént...


JÚL.
3.
2023

Szűz szerelme minden akadályon át

Ethan Hoower vagyok, Ohio dombvidékén születtem, a farmok-városkák világában éltem érettségiig. A farmokon megismertük az élet állomásait: vetéstől az aratásig, fogantatástól az elkerülhetetlen végig!

Láttuk az állatok szaporodását, meglestük a szeretőket! Házasságot játszottunk, másoltuk a látottakat. Felfedeztük mi szerez örömöt... Próbálgattuk is szorgalmasan!

Könnyen és jól tanultam, tizenkétévesen városi iskolába kerültem: nagyszüleim házába költöztem. Apám és nagyapám előttem tárgyalta meg a gazdálkodást! Ott, és akkor értettem meg: farmerként kevés a tudás, a szorgalom... A természet erejével is számolni kell! Ráadásul, mivel a búza volt fő termékünk, még a tőzsde is...