MÁR
18
2016

A látogató

hetero

Éjfélt ütött az óra, csak vészvilágítás volt a kórteremben ahol feküdtem, és már mindenki bőszen húzta a lóbőrt körülöttem, mindenfelől csak halk horkantások. Talán nekem is kérnem kellett volna abból az altatóból, de bíztam a fájdalomcsillapítók áldásos hatásában és a kimerültségben. Mondanom sem kell, hogy a következő események minden ez irányú gondolataimat a semmivé foszlatták. Meghallottam ugyanis a lift, semmivel sem összetéveszthető csilingelését, ahogy az emeletre érkezett.
- Ki lehet az ilyen későn? Váltás van a nővéreknél? Az nem lehet. Ilyenkor már csak nem engednek be senkit.. - tanakodtam magamban.
Tekintetem a bejáratra szegeződött, ahol jóval világosabb volt mint a kórteremben, miután meghallottam a jellegzetes magassarkú kopogását.

*  *  *

Négyes a nyaralóban

gruppen, anál, tini

Volt az én barátnőmnek Nórinak egy gyönyörű szintén 19 éves fekete hosszú hajú, nagy cicikkel megáldott bájos, kislányos arcú szépséges barátnője. Néhány átkúrt éjszaka után dolgoztattam az agykerekeimet, milyen szép is lenne Rékát is bevonni a mi kis hancúrpartijainkba, azért parti mert ha nem bírtam Nórival hívtam Attila barátomat segéd kezet (farkot) nyújtani Nóri örömére, és bánatára néha.
Nem sokat váratott Nóri - megbeszéltem Rékussal, benne van.
- Miben? - kérdeztem. Játszottam a hülyét, mivel épp bevásárláskor közölte velem halaszthatatlanul.
- Megbaszhatjátok Attival, úgy sem volt még két férfival. Jah az már komoly fegyvertény - válaszoltam neki.
És kezdetét vette Atti barátommal a parti szervezése. Bíztam benne nagy élmény lesz, mivel közösen jártunk strandra, tisztában voltam Réka adottságaival.

*  *  *
MÁR
17
2016

Medvebocs

hetero, szűz, tini, diák

A gimnáziumi létem első napjai maradandó élményekkel kezdődtek. A vegyes osztályban sokkal több volt a lány, amit nagyon nem bántam, és még viszonylag visszahúzódó létemre is mindenki kereste a társaságomat. Ekkor még nem is annyira a testük érdekelt, mint a személyiségük. Hiába voltak a vágyaim kibontakozóban, mégis az első heteket szerény puhatolózással töltöttem. Vesztemre. Szép lassan kialakultak a klikkek, amikből én, tanulásra és tudásra hajtó, rendre kimaradtam. Egy idő után sem a fiúk, sem a lányok nem fogadtak be a saját kis világaikba.
Annyi fiatal között magányos maradtam, és ha néha el is lehetett némelyikükkel beszélgetni, többnyire hamar egyedül hagytak, mert nem számítottam megfelelő partnernek az ő felfogásukban. Nekik a buli és a hülyeség számított, míg én eminens tanulóként az élet fontosabb dolgaira koncentráltam.

*  *  *

Emily büntetése

s/m, anál, bilincs

A bőrszínüktől eltekintve David és Curtis akár ikrek is lehettek volna. David 170 centi magas, nagyon sötét hajú és fekete szemű. Curtis 180 centi magas, mogyoróbarna hajú és barna szemű. Mindkettőjük bőre vékony, keze erős, testalkata sportos. Mindkettőjükkel a Craigslisten jöttem össze, úgy egy év eltéréssel.
David levelezőtársat keresett. Barátokká és szeretőké váltunk. Elég dögös pasas, az egyetlen, akinek teljesen az uralma alá tudom engedni magam. Bízok benne, ő pedig imád engem. Ettől oly csodás a szexuális életünk.
Curtis olvasta egy történetemet, és írt nekem. Chatelni kezdtünk, és aztán szexchatbe bonyolódtunk, amitől el is élveztem egy éjjel. Erről is írtam egy történetet. Ezután hamar elfajultak közöttünk a dolgok. Végül muszáj volt találkoznom vele, hogy megtudjam, a valóságban is olyan felvillanyozó-e a csókja, mint online.

MÁR
16
2016

Nyaralás, avagy új élmények kezdete! 4. resz

családi, nyaralás, anya-fia

Péntek esti fárasztó események után olyan dél körül kezdtem magamhoz térni. Fejemet nehezen emeltem fel a párnámról miközben azon gondolkodtam,hogy milyen csodálatos is volt az elmúlt éjszaka.
Gyorsan csináltam egy kávét és kiültem anyu mellé a teraszra aki megszokott módon ismét a gyönyörű sárga fekte mintás bikinijében olvasgatott a napernyő alatt. Finom érzéki csókkal és mosollyal köszöntött.
- Milyen volt a tegnap este?
- Egész jó volt, kicsit többet ittam mint kellett volna.
- Ne haragudj,hogy olyan hamar feljöttem,de tényleg nem éreztem magam jól.
- Semmi gond. De most már jobban vagy?
- Igen
- Annak örülök. Lemenjünk ebédelni?
- Persze mehetünk,ha magadhoz tértél – majd közelebb ült és a vállamra döntötte arcát.

*  *  *

Lány az erdőben 2. rész

gruppen

A pár szinte azonnal szétugrott. A lány gyorsan leguggolt a fűbe a srác meg elordította magát:
- Ki van ott???
Közben kezeivel próbálta takarni ágaskodó szerszámját. A fűben a lány a bódultságból kitisztulva eszmélt rá, hogy mi is történt. Szoknyáját megigazítva lassan szégyenlősen felállt a sűrű aljnövényzetből.
Ahogy a fiú meglátta az egy csomó kérdést, intézett hirtelen a lányhoz:
- Mit keresel itt?
- Mit láttál?
- Kukkoló vagy?
- Mióta nézel minket?
A barátnője, ahogy meglátta a lányt megkönnyebbült, hogy nem egy vadállat vagy egy perverz szatír.
Hirtelen, ha már ilyen furcsa helyzetbe voltak a barátja szavába is vágott:
- Nem akarsz beszállni?
Ezen nem csak a lány, de még a fiú is meglepődött.

*  *  *
MÁR
14
2016

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

MÁR
11
2016

Tom és Laura 1. rész

családi, unokatestvérek, illusztrált

Tom
22 éves unokanővérem, Laura megint egyszer szakított éppen aktuális fiújával, s ilyenkor mindig hozzánk jött vigasztalódni a Keleti-tengerhez. Nem miattam, mert én még csak 16 múltam, de ezt már legalább 5 éve így csinálja, s immár legalább ötször töltött nálunk emiatt 5-10 napot.
Gyönyörű testét jól ismertem, mert ha itt volt, együtt jártunk le fürödni a közelben lévő nudista strandra. Laurának csodás mellei voltak, és testszőrzetét már évek óta leborotválta, ami nekem irtóra tetszett, s ettől még jobban kívántam.
Most éppen az ágyon hasaltam és szexlapokat nézegettem, amikor betoppant. Ahogy belépett a szobába, a színes magazinokat bedugtam a takaró alá.