JÚN
23
2016

Az első szerelem 1. rész

hetero, tini, diák

- Nos? – kérdezte azzal a pofátlanul magabiztos mosollyal az arcán, amiért egykor annyira odavoltam.
- Rendben. – feleltem, miközben nekinyomott a falnak, és végigcskókolta a nyakam.
Előzmény:
Körülbelül a gimi második évében alakult ki bennem ez az érzés. Nagyon furcsának találtam, hogy egy olyan fiú tetszik nekem, aki senki másnak. Nem a legtökéletesebb a teste, nem a leghelyesebb az arca, de valami mégis megfogott benne. Volt Krisztiánban valami különös vonzerő. Valami különös, ami mágnesként vonzza az érzéseimet önmagához. Lassan alakult ki a szerelem érzése. Lassan, mint egy hegység képződése. A szerelmem rétegei egymásra rakódtak, akár a föld. Ittam minden szavát, éheztem a pillantására. Igyekeztem a közelében lenni. Teljesen az ujja köré csavart, és sajnos ezt ő is pontosan tudta.

*  *  *

Csókolóztál már lánnyal?

leszbi

17 éves korom körül jöttem rá, hogy a lányok is felizgatnak.
Szebbnek láttam a női testet, és ki akartam próbálni, milyen érzés.
Mielőtt összejöttem a barátommal, néha lányokra is maszturbáltam, de egy darabig csak úgy érlelődött bennem a gondolat, aztán miután szakítottunk - 20 voltam akkor - , elhatároztam, most egy lánnyal szeretnék kapcsolatot. Persze titokban, aztán meglátjuk, mi lesz.
- Veled sokkal izgatóbb lenne, mint egy idegen lánnyal! - suttogtam magamban a sötétben, amikor lefekvés előtt néha a legjobb barátnőmre gondolva nyúltam a bugyimba.
Hajnit néhány hónapja ismertem, máris mélyebbre lopta magát a szívemben, mint akár a gyerekkori barátnőim, mert vele jobban megtaláltam a közös hangot, ezen felül persze a szexis alakja sem kerülte el a figyelmem, de elsősorban a helyes arca miatt vonzódtam hozzá, és mert nagyon szép hosszú, kicsit göndör szőke a haja.

JÚN
22
2016

Sebességváltótól a szendvicsig 1. rész

maszturbáció

35 éves vagyok és elváltam három éve. Egyedülálló anya vagyok az összes előnyével és hátrányával együtt. Az előnyökhöz tartozik, hogy avval szexelhetek akivel csak akarok, illetve aki akar velem, hátránya, hogy mindezt úgy teszem, hogy a gyerek ne tudja meg.
A jelenlegi pasim nős és hetente egyszer találkozhatunk, mert nagyon elfoglalt. Ilyenkor jókat kefélünk és néha még beszélgetünk is.
A gondom az, hogy a heti 1 az kevés, ráadásul csak az ágyban tesszük. Ez eddig jó is volt, de az utóbbi időben valami megváltozott bennem. Valami mást akartam, izgalmasabbat, változatosabbat. Először csak erotikus álmaim voltak, aztán a neten nézegettem pornó videókat, majd betévedtem az interneten egy szexshopba és kéjelegve nézegettem a különböző eszközöket. Nagyon izgalmas volt. Itt láttam először anális játékszereket, sőt még a technikáról is olvashattam. Teljesen beleborzongtam. A kedvesemet sem sokat kellett győzködni, hogy próbáljuk ki.

*  *  *

Céges hétvége 1. rész

hetero, munkatárs

Niki már 3 éve dolgozik első munkahelyén egy nagy faipari vállalatnál. A pénzügyi osztályon kezdett adminisztrátorként, majd évente mindig sikerült egyet-egyet feljebb lépnie a ranglétrán, így ebben az évben az új könyvelő program bevezetésének lett a felelős koordinátora. Természetesen számos irigykedő tekintettel kell nap, mint nap szembenéznie, hiszen hosszú, egyenes barna hajával, zöld szemeivel és nőies alakjával mindig magára vonzza a férfiak érdeklődését. Öltözködésében sem vetette meg soha az alakját hangsúlyozó miniszoknyákat, testre simuló, alkalmanként kissé áttetsző blúzokat. A rossz nyelvek folyton arról beszéltek, hogy a főnökével, Lacival folytatott viszonyának eredménye ez az új előléptetés.
A pletykáknak mindössze annyi alapja volt, hogy valóban tapasztalt már szexuális töltetű közeledést Lacitól, sőt más kollégáitól is, de ezeket mindig visszautasította.

JÚN
21
2016

30 éve

hetero, anál

Nyár volt korai nyár július eleje. Frissen szabadult szakmunkás voltam 18 éves. Nagy sóhajjal jöttem ki a gyárból az utolsó munkanapom volt, kezdődött a szabadság. Vidáman indultam haza, gyalog a villamosig. Kicsit várakozni kellett a tűző napon, de gyorsan megjött a tuja. Felszálltam, elindultunk. Mindig végignéztem kikkel utazok együtt. A villamoson még nem volt nagy a tömeg pedig péntek délután volt és munkaidő vége. Meg akadt a szemem egy lányon. A villamos végében állt háttal, kellemesen feszült a mini szoknya a fenekén. A válláig érő barnás hullámos haja volt, olyan Charlie angyalais (akkoriban az volt a divat). Közelebb merészkedtem, hogy szemből is lássam, hogy ne legyen feltűnő közben az elsuhanó házakat néztem. Aztán megálltunk a villamos nagy nyekergéssel és rázkódással megállt.

*  *  *

Egy elvadult éjszaka a legjobb barátnőmmel

leszbi

Katival akkoriban jó ideje nem volt pasink, mégis valahogy jobb kedvünk volt csak kettesben iszogatni, minthogy a csajokkal tartsunk az éjszakába. A lakásomra mentünk, filmeket néztünk, és kellemesen becsíptünk. Semmi nem utalt rá, hogy ő is vonzódik hozzám, egyszerűen csak úgy maguktól jöttek a dolgok.
- Megyek szerintem! Kicsit berúgtam.
- Nehogy már hazamenj! Itt elalhatsz nálam!
- Hol, kint a kanapén?
- Dehogy is, van elég hely az ágyamon! Tedd csak oda a székre a ruháid!
- Oké!
- Nyugodtan vedd le te is a melltartód! Nem nézek oda!
A takaró alá bújtam, Kati is bugyira vetkőzött, és befeküdt mellém.
- Akkor leoltom a villanyt!
- Jó!
Pár másodperc után megszólaltam.
- Egyedül érzem magam mostanában! Te nem? Jó most, hogy itt vagy!

JÚN
20
2016

Maszti társaságban 4. rész

családi, vibrátor

- Mit tennél még velem?
- Kinyalnálak és megdugnálak – hadarja gyorsan, majd felsóhajt a gondolatra.
Rámarkolok félkemény farkára, mire felszisszen.
- Ahhoz képest itt fekszel, mint egy vénember.
- És arra, hogy nem tudnál védekezni – teszi még hozzá, figyelmen kívül hagyva a beszólásomat.
- Miért ne tudnék? - lepődök meg.
Megmozdul, a szemeimbe néz és elvigyorodik.
- Mert ki lennél kötözve.
Ki lennék kötözve?!
Lefagyva nézek rá, sejtem, hogy arcomra kiült egy kis félelem. Nagyot nyelve felülök.
- Úgy akarsz... megdugni?
- Igen – bólint. - És nem csak megdugni.
A határozottság eltűnik a hangomból, szinte gyerekesen vékony, ahogy megszólalok.
- Még sosem voltam... kikötve.

*  *  *

Ara a nudista strandon

hetero, férj-feleség

– Azt nem mondtad, hogy ez egy nudista tengerparti üdülő! – mondta Gabriella.
– Ezt én sem tudtam – hazudtam. A hazugság nem a legjobb módja a nászút elkezdésének, de tudtam, hogy félénk arám soha nem egyezett volna bele egy kis trükközés nélkül. És annak ellenére, hogy tiszta szívből szeretem, tudom, hogy a házasságunk csak akkor lehet sikeres, ha maga mögött hagyja zárdai neveltetését – ennek pedig az egyik legjobb módja, ha ráveszem, hogy veszítsen el pár ruhát.
– Ó, Istenem, ne! – kiáltott fel Gaby, ahogy tovább olvasta a brossúrát. – Itt az áll, hogy csütörtökön Nemzeti Meztelen Nap lesz, és hogy a meztelenség kötelező. Aki nem vesz részt benne, annak el kell hagynia az üdülőt napkeltétől alkonyatig. Remélem, van valami jó alternatívájuk. Ha nincs, akkor nászút ide vagy oda, hazamegyünk.

*  *  *
JÚN
19
2016

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)