NOV
25
2016

Jókor jó helyen

hetero

Néhány hete meglátogatni indultam a nagyanyámat a kórházban. Szerencsére nem volt komoly baja, de pár napig bent fogták. A Kútvölgyibe vitték, de mivel közel vannak egymáshoz én először a Szent János hátsó bejárata közelében álltam meg egyrészt, mert nem volt kiírva semmi, másrészt könnyű egyikre azt hinni, hogy a másik, miközben negyed órája barangolsz kocsival a domboldalon, mert a húgod félreigazított.
A bejárat felé sietve egy 45 - 50 körüli nagykabátos kövér nő jött velem szemben a járdán. Megkérdeztem, ez a Kútvölgyi - e. Mint kiderült nem. Sóhajtott egyet, mielőtt elkezdte magyarázni hogyan keveredek oda a mellékutcákon keresztül, de nem olyan hangon mintha feltartanám, csak mint aki a gondolatait összeszedvén vesz mély levegőt, és a további hanghordozásán is érződött, szívesen segít csak fáradt vagy rossz kedve lehet.

*  *  *
NOV
24
2016

Erika

hetero, anál

Erika az egyik legszebb nő, akivel valaha is találkoztam. Régóta ismerem. Amikor megismertem még nem tetszett, de ahogy felcseperedtünk, egyre kívánatosabb, szexi nő vált belőle. 24 éves, csupán 160 cm magas körül lehet, de én kedvelem a kistermetű lányokat. Vékony, enyhén kreol bőrű és fekete hosszú egyenes haja van. Az arca bájos és kedves, mindig mosolygós. Rengeteget fantáziáltam róla, hogy hogyan dughatnám meg egyszer. Már úgy éreztem belebetegszem, ha nem érinthetem meg a testének rejtett zugait, mikor történt valami.
Erika barátja jó ismerősöm volt, de azért nem voltunk barátok. Egyszer Erika munkahelye előtt mentem el. Gondoltam beköszönök neki, így bementem hozzá. Egy nagyáruházban dolgozott, így mikor megpillantottam az üzlet dolgozóinak az egyenruhája, piros nadrág és felső volt rajta, valamint egy pici, talán kb. 37-es fehér klumpa. Ébenfekete haja fel volt tűzve.

*  *  *

1988-ban történt

hetero, férj-feleség

Éppen haltápot csomagoltunk már mindannyian untuk a munkát, ugyanis már a hetedik órában ültünk. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy az előttem ülő lány, elkezdi kipakolni az ennivalóját és tisztogatni a kezeit. Az ujjai a kolbászon fel-le mozogtak, kecsesen és finoman. Teljesen belemerültem abba, amit csinált. Olyannyira, hogy arra eszméltem, hogy a férfiasságom a nadrágomban elkezd mocorogni. Már alig bírtam magammal, amikor kilehetett menni szünetre. Gyorsan összepakoltam és kisiettem a teremből. A következő órában úgyszintén előttem ült. Tegyük hozzá, hogy azért a lány nem néz ki rosszul… Nagyon szép, sima bőre van, karcsú, sportos testalkata, hosszú barna haja és gyönyörű szép csillogó szemei. Elkezdődött a munka. Egész órában őt figyeltem; hogyan bontja ki majd fogja újra össze a haját, hogyan veszi fel a zacskót ami leesett… Végre szóltak és mehettünk haza.

NOV
23
2016

Az első kísértés

hetero, munkatárs

Egy pár éve történt, vidéki középvállalatnál dolgoztam, minket is utolért a fúzió, egy multi felvásárolt minket.
Ahogy az lenni szokott, egy kis átszervezés után, a hatékony munkavégzés érdekében hamarosan csapatépítő tréninget szerveztek, ami nem is igazi tréning volt, mert inkább az ismerkedés, eszem- iszom volt a cél, hogy a társosztályok könnyebben eligazodjanak az ügyintés során, megismerjük ki ül a telefon másik végén.
A mi csapatunk kicsit később érkezett, a bogrács már állt, a sörök behűtve szóval elkezdődött az barátkozás. Semmi csajozás nem volt betervezve, így hát nekiálltunk sörözni, pálinkázni rendesen.
Vacsora közben mellém sorsolt a gondviselő egy huncutszemű, kistermetű kolléganőt, olyan jó karban lévő 40-es, de semmi kihívó. Utóbb kiderült, hogy a gondviselő maga a kolléganő volt, de erről majd később.

*  *  *

Ház az erdő szélén 1. rész - Felfedezések

leszbi

Baiersbronn egy bájos kisváros Németországban, a Fekete-erdő mellett, itt élek már három éve, amióta külföldre jöttem dolgozni. Ahogyan sokan mások, én is a jobb élet reményében döntöttem a külföldi munkavállalás mellett. A számításaim félig bejöttek, jobban élek itt, mint otthon, de teljesen függetleníteni még nem tudtam magam, de néhány év múlva talán az is sikerülni fog. Jelenleg egy háromgyerekes családnál (Mülleréknél) dolgozom, segítek a gyerekek és a ház körül. Az első perctől fogva ők foglalkoztatnak, bejelentett munkaviszonyom, és jó betegbiztosításom van, tőlük félórányi sétára élek a lakótársammal, Annával. Egy két hálószobás, nem túl nagy, de takaros kis házat bérlünk ketten. Anna Lengyelországból érkezett Németországba, egy hirdetés során akadtunk egymásra. Ő már fél éve itt élt, amikor én az országba utaztam, és lakótársat keresett.

NOV
22
2016

A romlott lány

gruppen, tini, testvérek

Hol volt, hol nem volt egy kis falucska, annak végén, nem messze a kurtakocsmától, volt egy nagy ház. Vastag, vályogból készült falait kilyuggatták az egerek, és benőtte a repkény. A viharos szél újabb és újabb cserepeket sodort a földre, az esőcseppek utat találtak a padlásra és takaros foltokkal borították a mennyezetet. Valamikor régen nagygazdák laktak itt, de a történelem maga alá temette őket, és immár csak egy részeges vénember és furcsa unokája él e helyen. Bettina pontosabban Betty, ahogy a legtöbben szólították átlagos tininek tűnt. Nem volt sem, sokkal szebb sem, sokkal csúnyább sem okosabb vagy éppen butább, bár hetedikbe megbukott matekból, mint osztálytársai. Szív alakú arcáról a legtöbb embernek nem a szép, hanem kedves jelző jutott eszébe, sajna pisze orra és az átlagosnál nagyobb szája tovább rontott a képen.

*  *  *

Rövid előszó

hetero, humor, szörnyeteg

Tudom, hogy néhány olvasó gyűlöli a hosszú eIőszavakat, úgyhogy gyorsan a lényegre térek.
A következő történet csupán fantázia terméke, felnőtt közönség részére. Erre valószínűleg már a portál jellegéből rájöttek, de hogy biztos legyen: a “felnőtt” azt jelenti, hogy valószínűleg olyan keményen fognak maszturbálni az itt bemutatott erotikus jelenetekre, hogy fennáll a személyi sérülés vagy más balesetek veszélye. Higgyenek nekem, ez bizony ennyire szexi lesz. Mindezek értelmében a szerző nem vállal felelősséget az alábbiak bekövetkezése esetén:
horzsolás,izomhúzódás,szédülés,zavarodottság,rettegés,vérzés (külső vagy belső),spontán öngyulladás,idegösszeomlás,váratlan levitáció,véletlen interdimenzionális utazás vagy időugrás,metamorfózis (óriás rovarrá, hereszörnnyé vagy hiperintelligens növényi gyökérformává),

NOV
21
2016

Egy hihetetlen történet 6. rész

családi, anál, anya-fia, testvérek

Eljött a nagy nap. Sajnos kicsit rosszul jött ki, mert nekünk délelőtt még mérkőzésünk volt, de nagyon siettünk haza. Jó fáradtan érkeztünk meg. Gyorsan lefürödtünk. Még jutott időnk egy kicsit pihenni is. Valójában mindketten nagyon izgatottak voltunk, mert nem tudtuk, mi jön ki ebből a napból. Erzsit már jó ideje nem láttuk, mert nem jött fel hozzánk.
Anya egyedül készített el mindent, azt mondta, csak útba lennénk neki. Minden féle kaját készített, a tortáról lebeszéltük, hogy az olyan snassz. Mi akartuk meglepni vele. Már a szomszéd hűtőjében várakozott, a megfelelő időpontra.
Fél négy körül szólt, hogy most már felöltözhetnénk, mert bármelyik pillanatban megérkezhet Erzsi. Meglepve vettük észre, hogy ugyan olyan izgatott, mint mi. Kicsit féltékenyek is voltunk. Szépen öltöztünk fel mind a ketten, hosszú sötét nadrág, és egy világos ing.

*  *  *

Különös történeteim 8. rész

hetero

Mióta megtörtént azóta érzek késztetést, hogy leírjam a történteket, mert nem akarom egy másodpercét sem soha elfelejteni annyira frenetikus volt az élmény. Szolgáltatok némi háttér információt rólam és Uramról. 21 éves vagyok 13 éves korom óta élek aktív szexuális életet. Középmagas vagyok, vöröses hajjal, állítólag tutajos tekintettel megáldva, és elég nagy mellekkel. Szépnek nem mondanám magam, inkább érdekesnek. Az S/M iránti szenvedélyem nem tudom mikor alakulhatott ki pontosan, de már jó ideje izgat, hogy valaki uralkodjon rajtam. Az első komoly kapcsolatom ideje alatt voltak finom próbálkozások, amik nem is voltak rosszak, de az igazi S/M-től nagyon távol álltak.
Uram 23 éves és egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg. Magas és karcsú, hosszú hullámos hajjal és szakállal. A két lábon sétáló férfi ideálom. Nagyon tetszett már az első perctől. Meg is kérdeztem, van a barátnője, és mivel igennel felet egy kicsit neki keseredtem.