Hírek

JÚN.
22.
2023

Szép emlékek

Örültem, hogy senki sem volt otthon, így újra megnézhettem azokat a videókat amiket arról a DVD-ről másoltam át, amit anya a könyvespolcára rejtett a kémiakönyvei közé.

Bár egyetemi professzor volt, meglepően nem értett a számítógépekhez. Még mindig DVD-ket használt memóriakártyák helyett, és úgy tűnt nem tudja, hogyan védje meg a fájlokat jelszavakkal.

A videókon fiatal fiúk voltak láthatók, akik a szüzességüket saját anyjukkal vesztették el. A legtöbb nő édesanyám legközelebbi barátja volt, ezért osztották meg egymással ezeket a pillanatokat.

Az elmúlt hetekben már többször megnéztem a videókat, most pedig újra megtettem. A legutóbbiból indultam ki, aminek a...


Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 18. rész

Lorena húsvéthétfőn fáradtan ugyan, de hazalátogatott a szüleihez. Keddre náthás tünetei jelentkeztek, de azt a napot még lenyomta a melóban. Este megbeszélte Timivel, hogy másnap otthon marad. Barátnője megígérte neki, hogy majd szólni fog a munkahelyen, aztán a megfázás kapcsán cinkosan mosolyogva hozzátette:
– Aki combfixben bulizik és úgy mászkál éjjel a hidegben, az ne csodálkozzon!
Lorena teával, mézzel, negróval kúrálta magát, ám a tünetei kicsit sem enyhültek, ezért gyógyszert íratott fel magának. Nem örült a váratlan szituációnak, mert keresztülhúzta terveit. Le kellett mondania az edzésről, a hétköznapi randizásról és lehet, hogy ráadásként a hétvégi bulizásról is. Az...


JÚN.
21.
2023

Terápiás javaslat

“Nlk.. Nlk! ” Anya szeme megdöbbenten tágra nyílt amikor elélveztem. Nem tetszett neki? Igyekeztem visszatartani ameddig csak lehetett és azt hittem minden viszonylag jól ment. Sikerült megőriznem az erekciómat és az orgazmus meglepően intenzív volt figyelembe véve hogy anyáról beszélünk.

Nehéz ha tizenkilenc éves vagy és soha nem volt barátnőd és a fájdalmas elutasítások sorozata miatt depresszióba zuhantál, amit úgy tűnik egyedül lehetetlen legyőzni. Anya végül talált egy jól ismert, bár kissé ellentmondásos terapeutát, aki napi orális stimulációt javasolt a depresszió, a szorongás és az elutasítás érzésének leküzdésére. A szakemberek drágák voltak és a szüleim már fizettek a...


Barátom nővére

Balázs:

Rosszul megy a 8-ikban a matek. Nem értem az egészet!

Egy barátom nővére, Erika elvállalja a korrepetálást. Ő 19 és fősuliba jár.

Nagyon szép lány. Egy idő után barátokká válunk. Sok mindenről beszélgetünk a matekon kívül is. Persze olyan nincs, hogy mi.

Egy napon sírva fogad. Megijedek.

– Mi a baj?

– Nem búcsúzott el – zokogja.

– Ki? ÉS miért baj, ha nem búcsúzott el?

– A pasim. Megdugott a szemét és elment. Otthagyta a sulit is. Átment egy másikba és nem veszi fel a telót se.

– Akkor jó. Már azt hittem, én csináltam valami rosszat.

– Jó? Hát nem érted? Neki adtam a szívem-lelkem sőt még...


Csábítás

– Vajon szereti a lányokat? – kérdeztem, miközben a lelátóról néztem a futók edzésén az egyik csapattagot.

– Kicsoda? – kérdezte Hailey anélkül, hogy odanézett volna.

Csak feküdt és az eget bámulta.

– Az új lány. Úgy tudom Anne-nek hívják.

– Nem tudom. Tetszik neked? – mondta Hailey és előrehajolt hogy megnézze.

– Egészen aranyos.

– Több mint aranyos.

Tényleg több volt. Fekete haja hosszú volt és copfba kötötte, néhány rakoncátlan tincs pedig az arcára hullott. Nagy, sötét őzike szeme volt.

– Túl nagy az orra. Egyáltalán nem az én típusom. De neked jó. – mondta Hailey és visszadőlt az eget bámulni.

–...


JÚN.
20.
2023

Keveredés 4. rész

... Mennyé, vagy inkább egyezkedj a BÁTYÁDDAL, cseréljünk. Úgyis első látásra belezúgtam és azót... – ekkor csapódott ki a szobánk ajtaja, pont jókor, mert már estünk is volna egymás torkának.

– Befejeznétek? – üvöltötte Tamás, ugrottak közénk. Katalin bugyiban, Tamás alsógatyában. Kati Ádámot kezdte kilökdösni a szobából, Tamás vállamnál fogva ölelt meg, de még így is kiabáltam.

– Rohadj meg... Szopasd magad akivel akaro... – tenyerét számra szorította.

Két hétig haza költöztem. Éva naponta többször hívott, jött hozzánk. Órákat beszélgettünk, kibeszéltünk szinte mindent a témában, a jelenben, jövőben. Talán neki volt köszönhető, meg igazából Ádámmal, – vagy...


Medence fizetési feltételek 4. rész

Vicces dolog, hogy azon a héten, amikor Lisa szórakozásból hazavitt engem, Beth és én nem találtunk időt arra, hogy egyedül legyünk.

Nem bírtam nélküle; amióta elkezdődött a tanitáson kívüli tevékenységem, a szerelmi életem Tracival lassan meghanyatlott. Gyakran volt fáradt vagy kimerült a napi tevékenységtől. Így hát azon kaptam magam, hogy egy kicsit kényeztetem őt és késő esti masszázst végeztem neki az ágyban, amihez igazából nem éreztem késztetést, hogy a szereteten és az intimitáson túlmenjek. És mégis, az esetek körülbelül felében úgy végződött, hogy csináltunk valamit. Kicsit összezavarodtunk, semmi szörnyű, de havonta körülbelül háromszor megcsináltuk. Most már közelebb...


Érdekházasságok

Az életem már születésemkor félre sikeredett. Mióta eszem tudom a kisautók, a foci, a verekedés volt kedvencem. Ha tehettem, pólót, nadrágot hordtam. Hatodikosan a hát középig érő copfom magam vágtam le. Következménye? Mind anyám, mind nagyanyám seprűnyelet tört, külön – külön a hátamon. Gimiben is a fiúkkal fociztam, legjobb rúgótechnikám volt.

Már általános iskola harmadik osztályában összeakadtam Petivel, aki viszont ellentétem volt. Lányokkal körbe állva kislányozott, hímző tanfolyamra ment, ha megverték, sarokba állva sírt. Gimiben párhuzamos osztályba jártunk. Egy klubdélutánon beszélgetni kezdtem vele. Nyílt, nagypofájú csaj voltam már akkor is.
– Peti! Te ugye buzi...


JÚN.
19.
2023

Karácsonyi ajándék 5. rész

Reggel elég fáradtan ébredtem, de a csódás éjszaka után egyáltalán nem bántam. Anya már nem volt mellettem. Látom hogy lassan nyílik az ajtó és Barbi leskelődik be.
– Gyere nyugodtan, már fent vagyok.
Barbi bejött és rögtön mellém bújt, egy nagy csókkal köszöntött.
– Jó reggelt, Tomika. Elég izgalmas éjszakátok volt anyával.
– Ne is mond. Kitett magáért anya rendesen. Jól felizgattátok az este míg rám várt.
– De azért te is kitettél magadért mert anya úgy sikongatott, hogy én még nem hallottam így élvezni a szexet. És apa is megjegyezte hogy nagyon megdugtad anyát mert apa is ritkán hallja ennyire hangosan élvezni.
– Hát anya a játékszereivel jócskán felpörgette...


Céges karácsonyi buli 1. rész

Gábor vagyok, 24 éves, és másfél éve dolgozom a cégnél, mint informatikus. December 20-a van, az utolsó munkanap az évben, és az ilyenkor szokásos kora délutáni vállalati karácsonyi bulira készülődtem. Ezután mindenki szabadságra megy és csak január 4-én hétfőn kezdődik újra a meló. Már voltam a múlt évin bulin is, de akkor még próbaidős voltam. Semmi különös, csak az általános évvégi események egyike. Összejön a cég valamennyi dolgozója, – kicsit többen, mint ötvenen vagyunk – a főnök mond egy köszöntő beszédet, aztán, eszünk, iszunk, táncolunk, szóval mindenki próbálja jól érezni magát. Nem volt túl nagy kedvem hozzá, nem igazán az én műfajom ez az össznépi smúzolás, de nem akartam kilógni...