Hírek

JÚL.
11.
2023

Ismerkedés 2. rész

Nilla:

Miután kellőképpen kiélveztük egymást megismerkedésünk örömére, kimentem a konyhába kávét főzni. Egy ilyen kiadós szeretkezés után jól esik egy forró kávé, forró fürdő és utána egy lágy csók, esetleg tv-nézés, vagy egy még jobb dugás.

Gabi úgy ahogy volt, meztelen, követett engem mint egy kis pincsi. Tetszik a ragaszkodása és az is, ahogy néha hozzámér, rápaskol a fenekemre... De az nem lehet, hogy már az első találkozásunk ilyen mély benyomást tegyen rá. Imádom, ha vonzódnak hozzám, de a határozatlan férfiakat nem szeretem. Egy olyan embernek fantáziája sincs. Jó velük eljátszadozni egy kis ideig, kellemes kikapcsolódásként, de hosszabb távra pasiként nem kellene...


Az igazgatónő lánya 2. rész

Négykézláb térdeltem vele szemben, a popsimmal a levegőben és felkínáltam mindkét nyílásomat, majd lefeküdtem a kanapéra és felemeltem a lábaimat. A térdemet szinte a fejem mellé emelve széthúztam a szeméremajkaimat, hogy felfedjem rózsaszín barlangomat.
– Bravó! – kiáltotta Maddy.
– Kibaszottul fantasztikus! – lelkesedett Cherish kevésbé válogatott szavakkal.
Pár elcsépelt póz után kifogytam az ötletekből és közéjük ültem kanapéra. Az arcom és a mellkasom kipirult, ahogy néztük a képeket a telefon kis képernyőjén. El kellett ismernem hogy egész jó pornósztár vagyok. Vendéglátóim "Ooh" és "Aah" hangokat adtak ki, ahogy lapoztuk a képeket.
– Úristen, Misty... Annyira...


JÚL.
10.
2023

Különös élmények 4. rész

Próbáltam kicsit összeszedni magam, alaposan meg lett kefélve a popsim. Kicsit elfáradtam, hosszú volt a hétvége.

Amint úgy éreztem hogy stabil vagyok, elindultam zuhanyozni, ezúttal az emeleti fürdőszobát választottam.

A zuhany alatt álltam és csak úgy repkedtek a gondolataim.

Gyakorlatilag előkészítettem egy édes hármast ahol a férjem és a fiam fog kényeztetni.

Voltak kétségeim hogy akarom-e de tulajdonképpen már a vágyaim irányítottak, onnantól hogy kiderült hogy a két hozzám közel álló férfi videót néz rólam, és komoly merevedésük is van, ezen kár volt morfondírozni.

Végeztem a törölközéssel és kiléptem a fürdőszobából, a folyosóra lépve egy...


Hipno-diéta

Gábor felidézte az unokahúga képét. Igazán kár volt, hogy ilyen korán ennyit felszedett magára. Az anyja a harmincas évei végéig döglesztően nézett ki és csak azután vastagodott meg. Megcsóválta a fejét. Még mindig ott voltak egy vonzó nő maradványai Csengében. A combjai vastagok ugyan, de a mellei még mindig kifejezettek és az arca bájos. A férfi érezte, hogy megrándul a farka, miközben azon töprengett, hogy Csenge kiköpi vagy lenyeli-e. Arra fogadott volna hogy lenyeli. Egy hozzá hasonló lány valószínűleg könyörög a srácoknak, hogy tegyék legalább a szájába. Eszébe jutott az ikertestvére is. Csak azért tudta megkülönböztetni őket, mert Éva csendesebb volt és egy kicsit kisebb. Amikor...


Akarsz velem beszélgetni? 4. rész

Az a sok levél, amit kaptam a hirdetésben föltett mondatomra, hogy „ Akarsz velem beszélgetni? ”, már szinte kezelhetetlen volt. Már nem akartam, hogy új emberek jöjjenek az életembe, már csak egyetlen embert szerettem volna, aki a testemet és a lelkemet is szereti, akarja, elfogadja. Vártam azt a szikrát, ami fölgyújt engem és égek, elégek a vágytól, a szerelemtől. Tudtam, hogy szerelmes akarok lenni és szerelemből együtt lenni valakivel.

Több olyan levelezőtársam is volt, aki igaz szerelmet ígért, minden jól is alakult egy ideig.

S. 40 éves

Hosszú hetekig tartott a felderítés, a levélváltás, az ismerkedés. Mindenben tökéletesnek bizonyult. Aranyos volt, annyi...


JÚL.
9.
2023

40 éves osztálytalálkozó 1. rész

Ildi:

Negyven éves érettségi találkozóra kaptam meghívást. A tíz évesen voltam ott. Lehet ez lesz az utolsó. Egyik unszinpi osztálytársam három csillagos hoteljében lesz. Péntektől vasárnap estig. Vonattal, guruló bőrönddel mentem. A nagy többség már ott volt. Két barátnőmmel beszélgettünk hosszan, a többiekkel csak futólag. A sors fintora, hogy akkoriban az iskola macsójának tartott Feri ült velem szemben vacsorakor, és az azt követő mesélős órákon keresztül. Én elöl voltan a névsorban, gyorsan rám került a sor. Rövid voltam, nem úgy, mint előttem és utánam a rongyrázós, dicsekedős, talán nagyzoló osztálytársak.
– Na sziasztok... Ismét. Szerintem van olyan, aki nem tudja a...


Apák napja 3. rész - Após napja

Igen Andival nem csak a két eset történt. Megosztom veletek, mert látom, tetszik a fiam írásai.

A történetnek itt nem volt vége, csak egy kis időre.

Fiam ott hagyta abba a történetet, hogy megbeszéltük ezt lezárjuk, csak úgy leszek Andival, ha a fiam is ott van.

De a fiam nem számolt azzal, hogy ledőlt egy tabu, megmutatta nekem a jót. Egy ideig ellen is tudtam állni a kísértésnek. Azonban az a fránya Pen drive, megnéztem újra és újra... Lassan fejembe mászott a gondolat hogy újra kéne élni valahogy a látottakat.

Andival mikor találkoztam mindig az este jutott eszembe, ahogy a szűk puncija ráfeszül a farkamra. Közös vacsorák alatt ezért sokszor komoly...


Ismerkedés 1. rész

Van egy barátom, aki unatkozik. Egyszer ír nekem egy kis sztorit. Nagyon aranyosnak tartom és megkérdezem, folytathatom-e, ahogy én gondolom. Azt mondja nem bánná és egy ideig egymásnak dobjuk a „labdát”...
Azt is mondja, hogy igazából ő úgy gondolta, hogy:
az alap sztori az, hogy egy unalmas szexuális életű szingli pasi, egy vakrandin, találkozik egy szintén szingli, de minden tekintetben nyitott nővel. Szimpatikusak egymásnak, összejönnek, majd szép lassan a csaj beleviszi a pasit a tutiba. ;) Ebbe sok minden beleférhet, ami csak tetszik. :)
Ok, rajtam aztán nem múlik. Imádok eljátszani a gondolattal, hogy mi lenne ha...

Nevezzük őt most Gabinak én meg itt a Nilla...


JÚL.
8.
2023

Szerelmem anyával 2. fejezet - 2. rész - Együtt Floridában

Hallottuk, ahogy beindítja a Mustangját, és végigüvöltött vele az utcán. Anya felém fordult, és egész testét az enyémhez nyomta, nedves szeméremszőrzete a farkamat csiklandozta:
– Tudom, hogy ezt meg kell emészteni, fiam. Jól vagy?
Vettem egy mély levegőt és lassan kifújtam.
– Be kell vallanom, kicsit zúg a fejem. Úgy értem, elmondtad, hogyan érzel a szexről, a vágyaidról és örömeidről, és láttam benned ezt a szellemet szilveszterkor is de tudni, hogy ilyen voltál velem egyidősen vagy fiatalabban... Hogy lássam ennek bizonyítékát... – Hagytam, hogy a szavaim elhaljanak. Folytattam:
– Annyira vad volt látni téged June Cleaverként*, aztán megtudni, hogy mi minden fortyogott...