OKT
28
2016

Profi amatőr

gruppen

Akkor kezdődött, amikor hazahoztam egy DVD - t. Ahonnan elhoztam, egy egyszerű kölcsönző volt. Az, hogy felnőtt boltokba menjek, túlságosan zavarba hozott volna és nem volt hozzá bátorságom. Annyira azért nem voltam ártatlan, hogy ez lett volna az első felnőtt film, amit láttam volna. Ifjúkoromban kifejezetten élveztem a nézésüket, azután férjhez mentem, lehiggadtam és a vágy, hogy másokat nézzek szeretkezés közben, fokozatosan elhalványult. Néha Alec - kel megnéztünk egyet - kettőt és élveztük is, de nem gyakran.
Amikor beléptem a kölcsönzőbe, még eszemben sem volt ilyesmit kivenni. Csak valami néznivalót kerestem a hétvégére. Azután valami a kölcsönző ezen szekciója felé húzott és egyszer csak ott állam, a kezemben egy élvezések gyűjteménye DVD - vel. Tudtam, hogy mennyire nem illek ide. Az öltözetem üzleti viselet volt, ami egy hivatalban tökéletesen belesimult a környezetbe, de itt feltűnő volt.

*  *  *
OKT
27
2016

Ketten dugnak

Ime egy erotikus kalandunk még a régvolt időkből. Itt még csak kóstolgattuk a határainkat, s megfogalmazódtak bennünk olyan gondolatok, amiket akkor még kimondani nem igen mertünk.
...Már vagy tizenöt éve ennek. Egy nyáron elmentünk a balatonhoz nyaralni egy baráti házaspárral. Két külön szoba, de nappal azért át-átmentünk egymáshoz szomszédolni, ha éppen nem strandoltunk vagy csónakáztunk. Egyik este lennt a parton (hozzáteszem, ez egy zárt üdülõház volt) eszünkbe ötlött, milyen jó lenne együtt meztelenül megmártózni a balatonban, amolyan "éjszakai fûrdõzés" gyanánt. Mindenki benne volt, így levetkõztünk. Titkon mindenki figyelte a másik pár ellenkezõ nemének szerszámait, domborulatait, stb. :-)
Bementünk a vízbe, s láttuk, hogy két férfi társunk hímvesszõje igen csak merevedni és növekedni kezdett a hideg víz ellenére, miközben persze a mi mellbimbóink is szép keményre bedurrantak. Mindeki izgult rendesen.

*  *  *

Magas, barna lány, felemás vágyakkal

bizarr

Kellemes, kora nyári este. A Nap már egyre vörösebben bukik a horizont alá. A burjánzó szõlõlugas mellett néhány szikla, köztük egyre kevésbé ropog a tûz. Lassan kialszik, a parázson végre lehetne mindenféle finomságot sütni. De ekkor a szemem már rég csukva van, kedves vacsoravendégem perceken át tartó forró csókja elfeledteti velem a külvilágot. Lehunyt szememmel érzékelem, hogy egyre kevesebb fényt ad nekünk a tûz, de saslik helyett inkább a hosszú combokon jár az eszem. Egyre kényelmetlenebbé válik nyakatekert csók-pozitúránk, meg eléggé útban van a kempingszék karfája is, ezért finoman magamhoz húzom, és az ölembe ültetem. A csók egy pillanatra sem marad abba, nyelve minden másodpercben Gordiuszi csomót szándékszik kötni az én nyelvemmel, õrült szenvedély, amivel ajkain keresztül megajándékoz!

OKT
26
2016

Elsõ szexrandim, avagy egy pajzán 48 óra története

hetero

Nos, engedjétek meg, hogy megosszam veletek viszonylag friss élményemet, még melegében.
A történet úgy kezdõdik, hogy kaptam egy levelet egy oldalon keresztül, amiben csak egy mondat állt, de az igen sejtelmesre, és felhívóra sikerült. Azonnal reagáltam rá, megadtam a mail címem a válaszlevélben, majd egy közösségi oldalon folytattuk a beszélgetést pár napig. Ezalatt a pár nap alatt sikeresen egymásra hangolódtunk, érezni lehetett a kölcsönös szimpátiát, vonzalmat. Olyan szinten, hogy feldobtam egy találkozó lehetõségét, amire õ azonnal igent mondott.(picit meglepõdött azért, hisz az ország másik pontján lakik, de ez számomra nem jelenthetett akadályt). Izgatottan, teli vágyakkal, és több száz km utazás után végre megérkeztem hozzá. Az állomáson csókok csattantak, az ajka finom volt, és lágy, amire számítottam. A szájfényének íze egészen felcsigázott.

*  *  *

Szingli pörgés 2. fejezet – Külföldi szeretők 3. rész

hetero

Október első péntekén, ismét az Up!-ot vették célba a lányok. A második ott töltött bulijuk egy fokkal jobban sikerült, de még így sem találták igazinak a hangulatot, és az odajáró pasikat, így végül úgy döntöttek, hogy egy kis időre pihentetik a helyet. Addig tökéletes lesz nekik a Mix is.
Lorena a keddi szabadnapját hivatalos ügyek intézésével töltötte Pesten. Egész délelőtt a városban járkált, mikor hazafele tartott, már délután három óra körül járt az idő. A buszon ülve többször a telefonjára pillantott. Remélte, minél hamarabb lakóhelye városközpontjába ér, mivel találkozót beszélt meg a volt osztálytársával, Sanyival, akivel már két hete rendszeresen levelezett.
Lorena fölpillantott mobilja kijelzőjéről, és összeakadt a tekintete egy nagyjából vele egyidős, fekete hajú, barna szemű sráccal, aki a busz közepén állva, a korlátnak dőlve támaszkodott.

OKT
25
2016

Kiránduláson

hetero

Sétáltunk, vidéken, ezúttal kutya nélkül.
Jó idõ volt, kellemes szellõ fújdogált, és ahogy elnézegettem párom szépen mozgó hátsófelét, hirtelen hancúrozni támadt kedvem.
A nadrágzsebébe akasztottam két ujjam, és visszahúztam magam felé.
Nevetett.
Szembefordult velem, és puszit nyomott a számra.
Azt hitte, csak bolondozok, már épp fordult volna vissza, hogy továbbinduljon, de én csak álltam, fogtam a kezét és néztem.
Próbáltam úgy nézni rá, hogy értse, mit szeretnék, de úgy voltam vele, hogy ha ez esetleg kevés, üsse kavics, egyik kezemet a farzsebébe dugtam és magamhoz húztam.
Egészen közel volt hozzám, a szája még mosolyra nyitva, lenézett rám.
-Na, Kicsi, mit csinálsz? - még közelebb hajoltam, a homlokunk összeért. Belemarkoltam a fenekébe, és halkan sóhajtottam egyet.

*  *  *

Az első alkalom

gruppen, anál, szűz, tini, diák

Másodikos gimnazista voltam, mikor Zsófi, a padtársam és jó barátnőm meghívott egy házibuliba. Mondta, kb. nyolcan vagy tízen leszünk, fiúk, lányok vegyesen. Eljött a szombat, szüleimnek azt mondtam, Zsófiékhoz megyek és ott is alszom. Ellenben a buli egy közeli nagyvárosban volt, vonattal mentünk. Mikor leszálltunk a vonatról, a pályaudvar előtt két srác várt, velünk egyidősek, az egyik Zsófi szerelme volt, Gábor, a másikat Ferinek hívták. Busszal mentünk tovább. Egy lakótelepi panel hatodik emeletén lakott Feri, oda mentünk. A szülők nem voltak otthon, elutaztak valahova. Csak Pisti volt a lakásban, Feri kisöccse, aki néhány évvel volt fiatalabb nála. Zsófi és a barátja folyton csókolóztak, mi a sráccal kínunkban iszogattunk. Végre csengettek, megjöttek a többiek! Három fiú érkezett, nálam két, három évvel lehettek idősebbek. Lány egy se! Sajnos lemondták a csajok, mondták az őket fogadó Ferinek.

OKT
24
2016

Fura egy család 1. rész

családi

Ki kell beszélnem életem utolsó egy évét és úgy gondoltam a témája miatt csak itt tudom azt megtenni az anonimitás mögé bújva.
Juci vagyok, 51 éves nő, egy nagy francia cég gazdasági igazgatója. Szüleim gyors hirtelenséggel pár hónap eltéréssel 5 éve haltak meg. Van egy bátyám 52 éves aki 2 éve vesztette el hosszú kínlódások, külföldi kezelések után a feleségét rákban és egy 48 éves öcsém aki 30 éve a gimi befejezése után Amerikába ment azóta nem láttuk és évekig telefonon se beszélünk vele. Férjem egy éve szívinfarktusban az ügyvédi irodájában halt meg 50 évesen. Gimnáziumi szerelemből lett házasság melyben született két fiunk, kik most 28 és 26 évesen. Mindketten Ausztriában telepedtek le, ott házasodtak és a nagyobbiknak van már egy 6 hónapos kislánya, a kisebbiknek pedig útban van a fia.

*  *  *

Egy kellemes strandolás

hetero

- Hová pakoljunk? – kérdeztem Ákost, a pénztártól a strand területére besétálva.
- Nézd csak! – mutatott a hátul levő termál medence irányába. – Ott van árnyék nekem és napos rész neked. És arra nyugis, nincsenek sokan.
Arrafelé vettük az irányt, és a strand hátsó sarkában lepakoltuk a cuccunkat. Nyugodtnak csak kis szépséghibával volt az, mert egy család: apu, anyu és két örökmozgó 7-8 év körüli gyerek volt letáborozva nem messze tőlünk. Gyerekek csivitelésétől eltekintve viszont tényleg csendes kis zugot találtunk. Apuka az illőnél kicsit jobban megnézett, amiért az asszony szemrehányó pillantásaival bűnhődött szinte azonnal. Én kis mosollyal nyugtáztam magamban az elismerő pillantást. Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy nem hibáztatom. 26 évesen, 8 évnyi versenytáncos múlttal nincs miért szégyenkeznem az alakom miatt. Az arcomat is többször illették a bájos babaarc jelzővel.