Hírek

AUG.
10.
2023

80-as évek 6. rész

Hazudnék ha azt mondanám hogy nem örültem a kocsinak, szinte WC-re is azzal mentem. Szombat délután krúzolok össze-vissza a városban, amikor egy nekem zöld tehát neki piros lámpán átbaktató gyalogos.. Rádudáltam alig-alig szigorúan hogy netemán bimbóóó... Menj már a fenébe, rámnéz, te ez a Jenő! Ő is megismert máris visszaszívtam az előző anyázást. Beült hozzám, menjünk valahova, menjünk csak úgy... Jenővel három évig jártam egy gimibe, akkor kivágták onnan, de a városi ökörkörben azért benne maradt. Mi van veled, mit csinálsz.. Ő nem ment főiskolára, valahol máshol leérettségizett, és egy hivatalnoki munkája van, már amennyire munkának lehet nevezni azt. Valaki a régiek közül? Alig-alig...


Baráti kártyaest

Zsóka kedvesen távol tartotta magát az útból és helyet engedett a csak fiúknak szóló éjszakának. Egyszer bedugta a fejét az ajtón és megkérdezte:
– Kértek valami italt?
Mondtuk hogy igen és nem sokkal később visszatért két hideg sörrel.
– Miért nem csatlakozol hozzánk? – mondta Kristóf és a közöttünk lévő székre mutatott.
– Ó, nem vagyok túl jó a kártyában, ráadásul ez a ti estétek. – válaszolta Zsóka.
– Butaság. Több játékossal jobb a játék, ráadásul jobban szeretnélek téged nézni, mint az ő csúnya arcát! – intett felém, mire elnevették magukat.
– Akkor talán csak pár játékot... – mondta és leült.
Egy órával később a kezdők szerencséjével játszott. Szinte...


40 éves osztálytalálkozó 9. rész

Ildi

A szeretkezésünk alatt folyamatosan tervezgettem az előttünk álló éjszakát. Persze nőből vagyok, és nehezen lehet Feri férfiasságának ellenállni.

Lassan kecmeregtem le az ágyról. Én bőséges infóval rendelkeztem, mindenről tájékoztatott a szálloda, így a gardróbhoz lépve egy szó szerint zsákruhákat vettem elő. Egy lyukon kellett a fejet átdugni, és egy kötéllel derékban összekötni. Feri értetlenül, kételyekkel a szemében nézett rám. Látta, semmi más nincs rajtam. Egy férfi méretűt dobtam oda neki.
– Bújj bele, most az én meglepim jön! – Láttam nemtetszését arcán.
– Hidd el jó lesz. Bízz bennem! – Erőteljesen nyomatékosítottam.
– BÍZZ BENNEM! – Nem...


AUG.
9.
2023

Fenekelés után

Amanda kiment a nappaliból anélkül, hogy hátranézett volna. Nem akarta, hogy a mostohaapja lássa a könnycseppeket, ahogy a hálószobájába indul, és gyorsan becsukta az ajtót. A feneke csúnyán égett a veréstől. De ami a leginkább fájt, az az volt, hogy le kellett húznia a nadrágját és a bugyit az anyja előtt, miközben a mostohaapja megbüntette ezzel a gyerekes módszerrel.

Olyan kínos volt. És mégis... Ezúttal valami történt. Korábban is elfenekelték már, de ezúttal más volt. A csupasz fenekét. A szülei előtt. Igen, fájt, de... De mi? Igen, ezúttal más volt. Másnak érezte magát, bár a mostohaapja iránti haragja erősebb volt.

Arccal lefelé feküdt az ágyán és zavartnak érezte...


Ismerkedés 9. rész - Amikor egy mese véget ér

Gábor:

Az Evelinnel és Vincével történtek után, Nillával úgy döntöttünk, eltöltünk egy pár napot kettesben, hogy még jobban megismerjük egymást. Voltunk, moziban, színházban, múzeumban, csupa olyan dolgot csináltunk, ami összébb kovácsol minket, mint párt. Szeretkeztünk is sokat, de csak kettesben. Egyik este újra elmentünk táncolni, mert ez az időtöltés nagy kedvence lett, mind a kettőnknek. Már jócskán benne voltunk az éjszakában, le is voltunk izzadva a sok tánctól, amikor is mondtam Nillának, hogy igyunk meg valamit, mert kitikkadtam. A pultnál vártuk az italainkat, amikor egy velem egymagas, izmos, jóképű, de tőlem fiatalabb srác állt meg mellettünk és kezét Nilla vállára téve...


Helytelen kapcsolat

A gyönyörű fiatal lányokkal teli egyetemen Amy kitűnt a többiek közül. Nem volt domború a teste és kicsi volt a melle, de gyönyörű feneke volt. Ami feltűnt benne, az az arca volt. Modellje lehetett Nefertiti királynő portréjának egy egyiptomi templom falán. Vegyes etnikumú volt: apja német, anyja szingapúri. E két etnikum kombinációja hihetetlenül gyönyörű arcot adott neki. Magas ázsiai arccsont, nem egészen fehér bőr, átható kék német szem.

De Amy több volt, mint vonzó vagy gyönyörű. Az arca kétségtelenül gyönyörű volt, de volt benne valami extra, valami parázsló és érzéki, ami túlmutat a szépségen. Nem tudom, meg tudom-e magyarázni, de megpróbálom. A campus tele van gyönyörű...


AUG.
8.
2023

Szociális munkás 3. rész

Egyre valóságosabb volt az este átéltek. Hiába volt, hogy a remény hal meg utoljára, ez a remény a fürdőszobáig élt csak és halt meg. Erzsi egyszerű fehér bugyija félredobva, ahogy az én fehérneműim is, minden reményt, hogy álom volt félre söpört. Gyors, csendes zuhany. Alap sminkeléskor újabb jel a valósághoz a nyakamon éktelenkedő sötét folt. Ezt alapozó nem tünteti el, maximum egy vastag sál, de ahhoz meg az időjárás nem pont a legideálisabb volt. Leszarom, élvezkedjenek a tisztelt kollégák, kolleginák. Tuti kint leszek ma inkább az utcán, ott senkit nem érdekel, vagyis érdekel, de bárki, bármit feltételezhet, bizonyosság csak az én tudásom, másé feltételezés, de a titok őrzője én vagyok...


Aisa

Aisa remegve ült egy árok mélyén, és a hangokra figyelt, amik az erdőben körülvették. Már napok óta úton volt hazafelé és nem tudta, hogy egyáltalán hazaér-e valaha. Megpróbált ellazulni és koncentrálni, de nagyon fázott. Már tudta, hogy a hideg nagyon fáj. Lehunyta a szemét és arra gondolt, hogy nyár van, és ő kinn ül a tengerparton. Egyre melegebb van, a lábát égeti a forró homok. Érezte, hogy a meleg lassan kúszik föl a lábán, a gerincén, már a nyakánál érezte a meleget, égett az arca. Csodálatos volt, mert megszűnt a remegése, de nagyon kellett koncentrálnia, hogy a meleg megmaradjon, aztán minden hirtelen eltűnt, a tenger, a homok és a meleg. Lépéseket hallott a fák közül és őt a zajok...


Csőbe húzva

Gerald Connors-t letartóztatták, mostohalányát, Kelly-t pedig a rendőrségre kísérték. A DNS-tesztek gyorsan megerősítették azt, amit a rendőrség már korábban is tudott. Kelly édesanyja, Samantha fél órával később megérkezett. Kétségbeesetten aggódott a lányáért és haragudott a férje miatt. Szorosan megölelte lányát és amennyire tudta, vigasztalta, miközben teljes szívéből bosszút esküdött Gerald ellen. Időközben a rendőrök átkutatták a lakásukat és megtalálták Kelly naplóját. Ebben a lány aprólékosan leírt minden szexuális aktust, amelynek elkövetésére mostohaapja kényszerítette.

Gerald természetesen tiltakozott és azt állította hogy a szex megegyezés alapján történt. Kelly naplója...


AUG.
7.
2023

Házasság extrákkal

*** 1. Salt Lake City, Utah Hotels – Hilton City Center

Stella felindult a szálloda halljából. Szinte azonnal összerándult a gyomrom. A jövő héten lesz az esküvőm, de nem a szexi Stellával, hanem a kollégiumi szobatársával Sara-val. Nem kellene máris, az esküvő előtt pár nappal félrelépnem. Tehát minden erkölcsi és etikai fenntartásomat valahova az elmém egy hátsó traktusába száműztem, de a testemnek nem tudtam hazudni. Gyomrom mint egy vákuummal töltött léggömb facsarodott valahol a testem mélyén.

Ennek ellenére jelentős várakozással álltam az elkövetkező események elé. Amióta csak az eszemet tudom, meg akartam ugrani Stellát és ő sem csinált titkot belőle, hogy szívesen...