Hírek

JÚN.
10.
2014

Születésnapi szexrabszolgám

Későig aludtam, és megfordulva az órára néztem. Negyed tizenegy volt.
"A fenébe is, végülis születésnapom van!" - gondoltam.
Visszagördültem a hátamra, amikor Brenda, a feleségem megjelent az ajtóban.
Egyből felébredtem, amikor megláttam őt.
Az ajtófélfának dőlt, csak egy szál apró, átlátszó bugyiban. Brenda közel hat láb magas, hosszú, göndör barna hajjal és egy pár gyönyörű harminchat C-s mellel, ami még mindig feszesen gömbölyödött, a tetején merev mellbimbókkal.
- Boldog születésnapot! - mondta.
Majd az ágyhoz sétált, rámászott és mellém ült.
- Ma a szülinapod alkalmából egész napra a rabszolgád leszek. Bármit szeretnél, csak kérned kell - mosolygott rám.


JÚN.
6.
2014

Anyósom meglepése

Nem tartozom a fiatalok közzé, közel a hatvanhoz. Anyósom lassan nyolcvanadikhoz közeledik, de jó néhány évet nyugodtan letagadhatna.
Kissé telt alakjával, termetes melleivel, gusztososanan nagy fenekével, fiatalos lendületével megdobogtatja korunk béli férfiak szívét. Apósom több mint tíz éve elhunyt, azóta magányosan, de nem elhagyatottan él.
Fiatal házasként sokszor fantáziáltam róla hogyan dugnám szét kívánatos mindenét, az idő teltével beláttam, esélyem sincs nála a családi béke érdekében.
Egy városban lakunk, néhány kiló méterre egymástól.
Kulcsunk mindenkinek van a másik házhoz.
Autóval arra jártam mikor nejem telefonált, vigyem el a nagylábast anyósomtól, elregélte hol találom meg, mert a mama barátnőjével pestre ment vásárolni.


Baleset

Egy egyszerű baleset volt. A lábamban viszont csúnya húzódás keletkezett, ami miatt alig bírtam járni. Orvostól orvosig jártam, de mindenki csak újabb ötletekkel állt elő, hogyan lehetne minél több gyógyszert beszedni, de valahogy a fájdalomra nem tudtak működő gyógyírt. Egy ismerősöm végül azzal állt elő, hogy menjek alternatív gyógyászhoz, aki majd szépen rendbe fog hozni. Nem mondom kétkedve fogadtam, de a fájdalom győzött. Végül ellátogattam ahhoz, a magát gyógyítónak nevező emberhez, akit ajánlottak.
Egy kellemes kis kertes házikó állt egy hatalmas telek közepén. EZ tényleg értsétek úgy, hogy a telek gyakorlatilag egy nagy parkvolt, csodálatos kerti utakkal, fás bokros részekkel, padokkal, kis asztalokkal a fák árnyékában. Talán egy szanatóriumot tudnék így elképzelni. Az épületbe agy kis lépcsőn feljutva lehetett belépni. Tetszett, hogy ezen a lépcsőn...


JÚN.
5.
2014

Éva 3. rész

Ahogy azt megbeszéltük, egy héttel később újra Éva tanárnő ajtajában álltam. Élesen élt még bennem a kép és az érzés, ahogy egy héttel azelőtt ez a gyönyörű nimfomán istennő leszopott az előszobában, és azt mondta, hogy ma menjek el hozzá újra.
Sugárzó mosollyal az arcán nyitott ajtót és a lakásba invitált. Ahogy az ajtó becsukódott a nyakamba vetette magát és szájon csókolt. Én idő közben előhúztam hátam mögül a csokit és a rózsaszálat, amit neki hoztam, ezeknek nagyon megörült.
- Honnan tudtad, hogy a tejcsokit szeretem? –kérdezte pajkos mosollyal, majd ajkát beharapva megfordult és beljebb invitált.
Azonnal megakadt a tekintetem a formás, nagy fenekén, amire ráfeszült az a csöpp kis nadrág, amit viselt.


Jessie és Ava 1. rész

- Tisztázzunk egy-két dolgot! - lihegi. Lehúz a pultról, és a derekára ültet, majd rám mered. - Rosszul hazudsz.
Igen, ezzel tisztában vagyok. Anya és apa mindig mondta is. Csavargatni kezdem a hajam, mikor hazudok. Nem szándékosan csinálom - nem tudom megakadályozni. Vajon még mit akarunk tisztázni, mert én mindjárt felgyulladok a szenvedélytől.
Odahajol hozzám, megcsókolja az ajkam, és finoman végigsimítja nyelvem a nyelvével.
- Most már az enyém vagy, Ava!
Csípőjét körkörösen mozgatja - ettől feljebb csúszom, és megfeszítem az izmaimat, hogy megszabadítsam magam az ölemet elöntő, szűnni nem akaró zsongástól. Szemtől szemben vagyunk.
- Örökre megtartalak! - közli velem, miközben hozzám nyomja a csípőjét.


JÚN.
4.
2014

Különleges szexélményeim 31. rész

Sziasztok. A húgommal folytatott mocskos szexuális viszony új mélységekbe süllyedt. A húgom férje váratlanul igen előrébb lépett a céges ranglétrán, konkrétan a nettója megháromszorozódott. Ki is találta, hogy ő akar egy harmadik gyereket, a húgom hagyja ott a munkát, és szüljön megint. Pár hétig még seggbe is gumival dugtam a testvéremet nehogy tőlem legyen terhesen, mert leállt ugye a gyógyszerrel. De aztán teherbe esett a férjétől, és már egy három hetes terhes. Persze még semmi nem látszik, de izgalmas egy mástól terhes nőt megbaszni, aki ráadásul a húgom. Már megbeszéltük, hogy a végsőkig dugni fogunk, aztán a baba szoptatása közben is le fog szopni majd. De részletesen majd akkor mesélek, ha nagy lesz a hasa.


Egyetlenem

A lány a konyhában ült, könyvet olvasott és narancsot csipegetett egyedül. Már hat hónapja összeköltözött vőlegényével, aki sokat túlórázik. Vagyis ezt mondja.
A lány nem volt ostoba. Érezte az idegen női parfümök illatát, látta az ingeken a rúzsfoltokat, hol szőke, hol sötét hajszálak kerültek a férfi ruhájára. De hallgatott, és mikor vőlegényével lehetett, akkor volt a legboldogabb. Hallotta, hogy nyílik az ajtó, letörölte könnyeit, és arcára mosolyt varázsolt – végre megjött!
A férfi sápatagon, komoran lépett be a konyhába, nyakkendőjét lazította éppen, és megkönnyebbült, mikor menyasszonyát mosolyogva látta meg. Odament hozzá, és egy finom csókot lehelt ajkára, mire a lány átölelte nyakát, és szorosan hozzábújt. A férfi is körbeölelte testét, amit mindenkiénél szebbnek tartott, s teljesen a magáénak követelt. A legszebb volt az ő...