Hírek

JÚN.
12.
2014

Éva tanárnő pinájában

Nóra tanárnővel történt esetem után az önbizalmam is megnőtt, és ez az eset valószínűleg ezért valósulhatott meg. Egy újabb régi vágyam vált valóra, mikor szintén egy szexi tanárnőt sikerült megdugnom.
Egy viharos őszi napon történt az eset. Péntek volt, de sok órám elmaradt, ezért már délben haza indultam. Az idő már amúgy is rossz volt, az eső szakadt, és pont mikor a régi alapiskolám előtt haladtam el, jég kezdett hullani az égből. Futni kezdtem az utcán az iskola bejárata felé, hogy ott meghúzódjam, de velem szemben egy másik rohanó alak tűnt fel, és ismerős hangon kiáltott felém, hogy arra menjek, amerre ő. Berohant egy panelház ajtaján, és nyitva hagyta az ajtót, hogy én is bejussak. Abban a pillanatban rájöttem hogy miért volt ismerős a hangja. A régi...


JÚN.
11.
2014

Szombati buli

Elérkezett az indulás ideje. Mivel egy rendkívül megbízható "magyar formatervvel bíró" autóm van, amire sok-sok év garanciát adtak, amit szerintem úgy kell érteni, hogy az autónak márkaszervizben kell pihenni. És az én kis "Szidni" valóm nem igazán volt hajlamos erre az útra vállalkozni, a szomszédom kellett már szerdán beizzítanom arra, hogy szombat este ha nincs programja, vigyen már el engem lakóhelyemről Gödöllőre, mert ott beszéltünk meg találkozót az ismerősömmel, hogy onnan együtt megyünk tovább. Nem gondoltam már ekkor se, hogy az este átlagosan fog eltelni. Azt hiszem ízlésesen, de elég kihívóan öltöztem fel. Nem túl mini, de azért rövid szoknya, harisnya, közepesen magas sarok, felül mellbe attraktívan demonstráló ing, kellően nem begombolva. Alkalmi sofőrömről azt kell tudni, hogy pénze jóval több van mint kéne, és ezt luxusautókra költi, és ő lett...


Csabika és én

Sziasztok Imre vagyok és elmesélem nem rég történt esetemet az én unokaöcsémmel. Ez a történet, mint látni lehet homo és családi szex, és pisi szex, tehát akit zavarnak e szextörténetek (műfajok), kérem, ne olvassa tovább, a többieknek pedig jó szórakozást kívánok!
Én 28 éves vagyok és Csabika pedig 24 éves. Mi ”édes” unokatestvérek vagyunk, tehát édesanyáink testvérek. (ezt azért írtam le, mert a családon belül anyáéknak van féltestvérük is) Én 155cm 55kg kék szemű és a faszom 13-3. Míg Csabika 185cm 53kg barna szemű és már utólag tudom, hogy a fasza 18-5. Én és Csabika soha nem voltunk igazi -családon belüli ”barátok” - tehát egyikünk se kereste a másik társaságát. Csak akkor találkoztunk évente, mikor családi ünnepség volt, bár hozzá teszem, 14 éves korom óta izgat a férfi és a nő is. És mindig is izgatott a családi szex, a pisi szex és a...


JÚN.
10.
2014

Apró botlásom Virággal

Áááhhhhh, gyerünk. Ne hagyd abba, nem hagyhatod abba!..... Aahhh, aaahhh. Dugj meg keményen! Kúrjál szét!.... Áááhhh, áhhh, mindjárt szétrepedek de nagyon jóóóóó..... – ezt kiáltotta Virág, szinte önkívületben és közben artikulálatlan hangokat adott ki magából. Nem gondoltam volna, hogy ebből a vékony, törékeny 20 éves lányból ilyen hangok szakadhatnak ki. Te jó ég...
De állj, kicsit előre szaladtunk. Egy történetet általában nem illik a közepén kezdeni, de annyira kellemes ez az emlék. Muszáj volt ezt ide szúrni.
Akkor kezdjük az elején.
Sziasztok, Ákos vagyok, és egy másik történetemet szeretném megosztani veletek, amire nem feltétlenül vagyok büszke, de nem is bántam meg. A jelenlegi esemény két évvel a korábbi történetem után játszódik és, ahogy a címből kiderült, a főszereplője az egyik családtagom lesz.


Születésnapi szexrabszolgám

Későig aludtam, és megfordulva az órára néztem. Negyed tizenegy volt.
"A fenébe is, végülis születésnapom van!" - gondoltam.
Visszagördültem a hátamra, amikor Brenda, a feleségem megjelent az ajtóban.
Egyből felébredtem, amikor megláttam őt.
Az ajtófélfának dőlt, csak egy szál apró, átlátszó bugyiban. Brenda közel hat láb magas, hosszú, göndör barna hajjal és egy pár gyönyörű harminchat C-s mellel, ami még mindig feszesen gömbölyödött, a tetején merev mellbimbókkal.
- Boldog születésnapot! - mondta.
Majd az ágyhoz sétált, rámászott és mellém ült.
- Ma a szülinapod alkalmából egész napra a rabszolgád leszek. Bármit szeretnél, csak kérned kell - mosolygott rám.


JÚN.
6.
2014

Anyósom meglepése

Nem tartozom a fiatalok közzé, közel a hatvanhoz. Anyósom lassan nyolcvanadikhoz közeledik, de jó néhány évet nyugodtan letagadhatna.
Kissé telt alakjával, termetes melleivel, gusztososanan nagy fenekével, fiatalos lendületével megdobogtatja korunk béli férfiak szívét. Apósom több mint tíz éve elhunyt, azóta magányosan, de nem elhagyatottan él.
Fiatal házasként sokszor fantáziáltam róla hogyan dugnám szét kívánatos mindenét, az idő teltével beláttam, esélyem sincs nála a családi béke érdekében.
Egy városban lakunk, néhány kiló méterre egymástól.
Kulcsunk mindenkinek van a másik házhoz.
Autóval arra jártam mikor nejem telefonált, vigyem el a nagylábast anyósomtól, elregélte hol találom meg, mert a mama barátnőjével pestre ment vásárolni.


Baleset

Egy egyszerű baleset volt. A lábamban viszont csúnya húzódás keletkezett, ami miatt alig bírtam járni. Orvostól orvosig jártam, de mindenki csak újabb ötletekkel állt elő, hogyan lehetne minél több gyógyszert beszedni, de valahogy a fájdalomra nem tudtak működő gyógyírt. Egy ismerősöm végül azzal állt elő, hogy menjek alternatív gyógyászhoz, aki majd szépen rendbe fog hozni. Nem mondom kétkedve fogadtam, de a fájdalom győzött. Végül ellátogattam ahhoz, a magát gyógyítónak nevező emberhez, akit ajánlottak.
Egy kellemes kis kertes házikó állt egy hatalmas telek közepén. EZ tényleg értsétek úgy, hogy a telek gyakorlatilag egy nagy parkvolt, csodálatos kerti utakkal, fás bokros részekkel, padokkal, kis asztalokkal a fák árnyékában. Talán egy szanatóriumot tudnék így elképzelni. Az épületbe agy kis lépcsőn feljutva lehetett belépni. Tetszett, hogy ezen a lépcsőn...