Hírek

JÚL.
11.
2014

Forró nyár

Nyár van, forróság. Csak ketten vagyunk az elhagyatott folyóparton a fák közt. A fák alatt hűvös van, és senki nem lát minket. Leteríted a törölközőt magad alá, ráfekszel hasra. A vizes fürdőnadrágod rásimul a hátsódra, kirajzolja a vonalaidat. Ráülök a derekadra, és a hátadra fekszem. Érzem a bőrödön a víz illatát, izgató... Lágyan végigcirógatom a fülcimpádat a nyelvemmel, érzem, hogy libabőrös leszel tőle. Lejjebb kalandozok a nyakadra, hol lágyan, hol keményebben incselkedve. Még mindig nem mozdulsz, de érzem az apró rezdüléseidből, hogy kedvedre van a dolog. Végigsiklik a nyelvem a gerinced mentén, le a nadrágod vonaláig. Itt fordul a kocka, nem bírod tovább. Hanyatt fordulsz, egy mozdulattal kioldod a bikinifelsőmet, ami lecsúszik rólam, szabaddá téve a melleimet. Két kezeddel nyúlnál értük, nem engedem. A fejed alá teszem a kezeidet, és szólok, hogy ne...


JÚL.
10.
2014

Milf történetek 4. rész - Lélegzetelállító szex egy tanító nénivel

45 pluszos nők. Szürke egér kategória, átsiklik rajtuk a tekinteted, ha egy irodában, vagy buszon, esetleg utcán látod őket.
Sosem akartak vagy tudtak kitűnni a környezetükből, pedig a maguk módján csinosak, ha az ember meglátja a bennük rejlő lehetőséget, hát megmozdul a fantáziája.
Ilyen idősen azok a nők, akik felnőtt környezetben mozognak, azért valamelyest indíttatva érzik magukat, hogy tartsák a trendet öltözködésben, ápoltságban, amennyire lehet, illetve a férfi kollégáknak is igyekeznek tetszeni, amennyire tőlük telik.
Ott vannak a tanárnők is, főleg, akik általános iskolában, alsó tagozatban tanítanak.
Ők nem igazán tudnak kitűnni a sok másik tanárnő között, maximum a tesi tanárnak igyekezhetnek tetszeni, ha férfi, de inkább annak se.


Két legyet egy csapásra

15 éves jóképűnek mondott, 170 cm, izmos fiú vagyok. Most éppen külföldön élek és nemzetközi iskolába járok ahol a világ minden részéből érkeztek gyerekek. Az osztályban nagyábból csak fiúk vannak de van három lány: Egy ukrán, egy skót és egy chilei. Az ukrán lány model volt legyen a neve M, s skót lány pedig énekes ő pedig legyen R. (A nevüket nem akarom kiírni nehogy rákeressenek és megtalálják pedig nem tudnak magyarul.)
A chielei lány csúnya volt minta bűn nem véletlenül dolgoznak bányában :). de térjünk vissza a két szépségre. Matekból a M nem nagyon volt a toppon pedig tanár is próbált segíteni de nem sokeredménnyel szóval megbeszéltük hogy átmegyek hozzá segíteni szombaton. Így is lett. Szombaton átmentem hozzá és ekkor lepődtem meg. A R is ott volt náluk. Azt mondta hogy mejünk el mozi be kell vallanom nagyon nem zavart se a mozi se R.


JÚL.
9.
2014

Héja nász az avaron 1. rész

A történetem egy baráti italozással kezdődött. Olyan társaságba kerültem ahol alig volt egy két barátom, de ők is eltűntek a fergeteges forgatagban. Így nem igazán tudtam mit kezdeni magammal hát gondoltam kicsit figyelem a társaságot hátha be tudok kapcsolódni a beszélgetésbe. A helyiség tele volt nagy kényelmes fotelekkel kellemes háttérben duruzsoló zenével. Tehát minden megvolt a tökéletes estéhez. Általában borozni szoktam, de a mai este túlzottan is meleg volt ahhoz, hogy fehéret vagy rozét igyunk így maradtam a Campari narancs kombinációnál. Amit igazán kedvelek. Csendesen egymagamban iszogattam két lányt vettem észre, ahogy kétkedve hallgatnak egy magas vékony rappersapkás srácot. Ahogy hallgattam őket a srác nagyban előadta milyen bulikban volt milyen nagy ember szóval mekkora nagy Ász. Miközben iszogatta az alkoholmentes citromos sörét. Gondoltam magamban, ha már az...


Az új énem felfedezése

Az ikrek születésnapja után, melyen Wendynek és a három üveg bornak nagy hatása volt rám, közel egy hétig sokkos állapotban voltam. A szégyenlős, illedelmes (de tényleg!) fiatal nő, aki még csak véletlenül sem mutatott magából semmit a férfiaknak, hirtelen különféle furcsa dolgokon kezdett gondolkozni.
Akárhányszor csak Dave szemeibe néztem és láttam, mit gondol arról a vad éjszakáról, reszketni kezdtem az izgalomtól. Akárhányszor csak a testvére rám szegeződő tekintetére gondoltam, ahogy Wendy és én egyre jobban kihívóakká váltunk, a reszketés csak még rosszabb lett.
Azokon a napokon erősen próbáltam megérteni, hogy mit érzek, hogy mi változott meg bennem. És miután végül sikerült rájönnöm mi történt, kénytelen voltam rávenni magamat, hogy el is higgyem...


JÚL.
8.
2014

Különleges szexélményeim 32. réssz

Sziasztok. Továbbra is szexelek a húgommal, akin még nem látszik semmi a terhességből, illetve pár régi szeretőmet kerestem fel mint például SZSZJ ét. De megint volt egy új élményem, egész élvezetes. Szóval a nagyvárostól északra van egy bezárt kavicsbánya. Még a rendszerváltás előtt zárták be, mert veszélyeztette a nagyváros belvizének a szintjét. Évekig üresen állt, a horgászok mekkája lett, aztán az önkormányzattal egy élelmes vállalkozó kibérelte. Belépőt szedett és szed, illetve van a bejáratnál egy kis boltja ami büféként is üzemel. Hamburger, horgász csali , háló stb. De mivel a bánya tava jó kilométer átmérőjű, a horgászok panaszkodtak, hogy aki a végén van, annak sokba tart előre jönni egy hideg sörért, jégkrémért. Ezért kitalálta a vállalkozó, hogy a másik végén is felhúz egy boltot. Na, ezt kaptuk meg mi megbízásként a cégünk. És...


Legkedvesebb szomszédom

Egy újabb nyári szombat délután. Odakinn a kánikulai melegtől szinte felfő az agyam. Még szerencse, hogy idebenn ilyen kellemesen hűvös a levegő. Szüleim egy pihentető wellness hétvégére mentek egy környékbeli csendes üdülőbe, ahol terveik szerint átvészelhetik e meleg napokat. Nővérem az idióta barátjával egy motoros találkozóra robogtak. Remélem ott is maradnak egy jó ideig. Legalábbis ebben reménykedem. Én idehaza lébecolok, és azon morfondírozom, hogy barátnő híján, végrehajtsam életem eddigi egyik legnagyobb maszturbálását. Legalábbis ez volt a terv. De mint mondani szokták, ember tervez, Isten végez, így ez a tervem sem sikerült úgy, ahogyan én azt oly gondosan megterveztem. Viszont így életem, tulajdonképpen a legelső és egyik legfrenetikusabb szexuális élményét voltam hivatott átélni, nem is akárkivel és akárhogyan.


JÚL.
7.
2014

Korai kalandjaim

Akkoriban még kissé félénk lány voltam. Barátnőimhez képest kissé magas, karcsú, közepes mellekkel és formás kis fenékkel. Vállamig érő aranybarna hajam és barna szemeim állítólag igencsak szépek voltak. Jó tanuló voltam és a sportban is jeleskedtem, így szüleim igazán büszkék lehettek rám.
Éppen, hogy csak meglettem 13 éves decemberben, már is úgy tekintettem magamra, mint megfontolt nőre. Az iskolában nem voltam se túl népszerű, se lúzer. A barátaimmal mindig sokat hülyültünk, az egyik fiú, a Zoli pedig olyan kedves és megértő volt, hogy komolyan fontolgattam, hogy járni kezdjek vele.
Egyik hideg hétvégén a szüleim váratlanul bejelentették, hogy elutaznak síelni, engem pedig átdobnak a rokonokhoz arra az időre. Bár nagyon mérges voltam rájuk, nem ellenkeztem így kikötöttem unokatesóméknál. Ők egy egész nagy négyszobás lakásban laktak, egy szoba a...