Hírek

JÚL.
27.
2014

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 13 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


JÚL.
25.
2014

Lefeküdtem a nagyival 3. rész

A normál szeretkezések állandósultak. Most már nem csak hétvégente, hanem hét közben is felugrottam Alíz nagyihoz.
A hétvégék a hosszú, elnyújtott szeretkezéseké voltak, a hétköznapok inkább a gyors, szilaj dugásoké.
De a popó szexet nem engedte.
Először nem értettem, de azután jobban átgondolva meg olvasgatva róla azért nyilvánvaló lett, hogy annyira kellemes nem lehet egy nőnek, ha fenékbe dugják. Egy pasinak se lenne az.
Persze tanulható a dolog, a technika, és ha valaki elég kíváncsi és nyitott, akkor még élvezheti is. Nem túl gyakran, de azért orgazmusa is lehet ilyenkor egy nőnek.
Persze a pasik más téma.
Mivel a popó szűk, szoros, ezért sokkal nagyobb az élmény, no meg nem a hagyományos mód miatt is jóval izgatóbb.


Nóra

Már hetek óta egymásra voltunk kattanva. Nóra, aki a társaságban már sok fiú oldalán felbukkant, a többiek szerint is komolyan szerelmes lett belém. Ez talán annak volt köszönhető, hogy én másként beszéltem Vele, mint más srácok, akik számtalan kalandja miatt csak Nedves Nórinak becézték a háta mögött.
Egy kora tavaszi koncerten ismertem meg, ahol az első sorban ugrált átadva magát a zene ritmusának. Hosszú barna haja, tengerkék szemei és édes mosolya szinte azonnal megbabonáztak.
Kapcsolatunkat az első percétől átjárta valami fülledt erotika, ami állandóan létrehozta köztünk azt a bizonyos vörösen izzó hidat. Sokat beszélgettünk, csókolóztunk, és gyengéden simogattuk egymást. Viszont annak dacára, hogy veszett történetek keringtek Nóráról, nem történt ennél komolyabb dolog.


Megcsalt férj

Az őrzők ébredése 1. rész Az őrzők ébredése 1. rész Az őrzők ébredése 1. rész

JÚL.
24.
2014

Meglepetés munka után

Szerencsémre ma nyugis napom volt a munkahelyemen, nem idegesített fel senki, nem is hajtottam agyon magam és a légkondicionált irodában jól tudtam dolgozni a saját tempómban. Azonban alig vártam, hogy haza érjek, mert kegyetlen meleg volt. Ugyan bringán volt egy kis menetszél, ám ahogy megálltam a kapunknál, azonnal leizzadtam. Sebaj, gondoltam, hamarosan a kertben loccsanok egyet a medencénkben és talán még Matildot is rá tudom venni egy kis etyepetyére. Nudizni rendszeresen szoktunk, mert az udvar szinte teljesen zárt. Köszönhetően a már bőven 4 méter magasra nőtt tuja soroknak a telekhatárokon. Gyerekeinket is a toleranciára, az elfogadásra neveltük és rendszeresen járunk nudista strandra is, és itthon is meztelenül szoktunk a kertben tenni-venni. No, szexelni azért mégse. Most viszont, hogy a gyerekeket elvitték a nagyszülők, miénk a világ.


Idősgondozó lettem Németországban

Katinak hívnak, 45 éves elvált asszony vagyok, két nagy gyerekkel. Munkahelyemet elvesztettem, így egy barátnőm ajánlásával Németországba mentem idősgondozónak. Egy idős jómódú házaspárhoz helyezkedtem el. A feleség 60 éves részben mozgásképtelen, a férj Stefán 64 éves nyugdíjas ügyvéd, aki elég jól tartotta magát.
Egy nagy villában éltek, az én szállásom az udvarban egy kis házban, szoba, konyha, fürdőszoba.
A munkám az idős nő gondozása, illetve a teljes háztartás vezetése volt.
Négy hetet kell kint dolgozni, utána négy hetet itthon.
Az első héten eléggé megbarátkoztam a családdal, a férjjel esténként későig beszélgettünk, és elmondtam neki, hogy otthon nincs munkalehetősség, és mivel nagyon kell a pénz, ezért hagytam otthon a gyerekeim.


JÚL.
23.
2014

Bájos bajkeverő 3. hét

Egész délelőtt azon agyaltam, hogy mit mondjak Zsófinak? Azt tudtam, hogy mit akarok. Ákost, aki az üzimre már nem válaszolt. Reméltem, hogy Zsófi fog segíteni. Szar érzés, mikor az egyetlen esélyed a legnagyobb ellenséged marad. Még nem tudtam mit kéne kitalálnom. Az agyam ezerrel járt, de egy épkézláb ötletem sem támadt. Olyan kell, ami hihető, amit Ákos is elhisz. Aztán végül eszembe jutott egy ötlet. Imádok fotózni, a suli alatt rengeteg versenyen indultam, amik közül a legtöbbet meg is nyertem. Bár az utóbbi pár hétben nem volt időm a szenvedélyemnek élni, mert rengeteg egyéb elintéznivalóm akadt. Imádom a természetet járni, különös pillanatokat megörökíteni. Talán a fotózás az egyetlen, amit legalább annyira élvezek, mint egy jó dugást. A szex, az orgazmus a legfantasztikusabb érzés az egész világon. Tuti ezért is lettem a rabja, és függő. A fotózás is nagyon...


André kalandjai Onániában 1. rész - Az első napok a nudista kempingben

André tizenöt éves volt, amikor apjával és annak barátnőjével, a 28 éves Katival egy holland nudista kempingbe utaztak nyaralni.
Bár naturisták voltak, tehát nudista strandokra jártak fürödni, André pubertáló kamaszfiúként nem tudott betelni apja barátnőjének karcsú, egyrészt kislányos, másrészt asszonyosan érett testével. Karcsú alakja, kerek, kemény segge, formás mellei, hosszú combjai és simára borotvált ágyéka elbűvölték, és gyakran foglalkoztatták a szexéhes kamasz fantáziáját.
Szexuális kapcsolata persze nem volt vele, sőt eddig még egyetlen lánnyal se, tehát – ha ezt férfiakra nem is szokták használni – még szűz volt. Szülei elváltak, s André az anyjánál...


JÚL.
22.
2014

Leszbosz

Alapvetően hetero beállítottságú vagyok, a férfiakhoz vonzódom. De mint mindenkinek, nekem is vannak titkos vágyaim. Az egyik ilyen az, hogy milyen lehet egy másik lánnyal a szex. Izgatónak találom a gondolatot, hogy egy lányt csókoljak, simogassak, kényeztessük egymást. Sokszor elkalandozik a fantáziám, mikor egyedül fekszem az ágyon, hogy mi lenne ha......
Ez a történet is így született. De tudom, hogy csak idő kérdése, hogy mikor válik valósággá a fantázia.
Interneten ismerkedtem meg vele, egy szexpartner-kereső oldalon. Szép arcú, szőke lány volt, nagy cicikkel, és telt idomokkal. Rövid chatezés után megbeszéltünk egy randit abban a nagyvárosban ahol lakik. Kicsit hamarabb akartam érkezni, mint ő, hogy fel tudjak lelkileg készülni rá. Egy kávézóban beszéltünk meg a találkát. Az alkalomra csipkés fehér színű tangát, és a hozzáillő melltartót választottam...