Hírek

JÚL.
8.
2014

Legkedvesebb szomszédom

Egy újabb nyári szombat délután. Odakinn a kánikulai melegtől szinte felfő az agyam. Még szerencse, hogy idebenn ilyen kellemesen hűvös a levegő. Szüleim egy pihentető wellness hétvégére mentek egy környékbeli csendes üdülőbe, ahol terveik szerint átvészelhetik e meleg napokat. Nővérem az idióta barátjával egy motoros találkozóra robogtak. Remélem ott is maradnak egy jó ideig. Legalábbis ebben reménykedem. Én idehaza lébecolok, és azon morfondírozom, hogy barátnő híján, végrehajtsam életem eddigi egyik legnagyobb maszturbálását. Legalábbis ez volt a terv. De mint mondani szokták, ember tervez, Isten végez, így ez a tervem sem sikerült úgy, ahogyan én azt oly gondosan megterveztem. Viszont így életem, tulajdonképpen a legelső és egyik legfrenetikusabb szexuális élményét voltam hivatott átélni, nem is akárkivel és akárhogyan.


JÚL.
7.
2014

Korai kalandjaim

Akkoriban még kissé félénk lány voltam. Barátnőimhez képest kissé magas, karcsú, közepes mellekkel és formás kis fenékkel. Vállamig érő aranybarna hajam és barna szemeim állítólag igencsak szépek voltak. Jó tanuló voltam és a sportban is jeleskedtem, így szüleim igazán büszkék lehettek rám.
Éppen, hogy csak meglettem 13 éves decemberben, már is úgy tekintettem magamra, mint megfontolt nőre. Az iskolában nem voltam se túl népszerű, se lúzer. A barátaimmal mindig sokat hülyültünk, az egyik fiú, a Zoli pedig olyan kedves és megértő volt, hogy komolyan fontolgattam, hogy járni kezdjek vele.
Egyik hideg hétvégén a szüleim váratlanul bejelentették, hogy elutaznak síelni, engem pedig átdobnak a rokonokhoz arra az időre. Bár nagyon mérges voltam rájuk, nem ellenkeztem így kikötöttem unokatesóméknál. Ők egy egész nagy négyszobás lakásban laktak, egy szoba a...


Késő éjjel a medencénél

– Nem tudom elhinni, hogy ezt teszem – gondoltam magamban, ahogy ott álltam a félhomályban.
A vészkijárat halvány fényei gyengén megvilágították melegítőnadrágomat, trikómat, zoknijaimat és a tornacipőimet, amik már a padlón hevertek a férfiöltöző kellős közepén. Összerázkódtam, de nem a hidegtől, hanem az idegességtől, ami kezdett úrrá lenni rajtam.
– Csak úszom egyet – mondtam magamnak. – Ennyi az egész.
Este 9:15 volt, az uszoda 8:30-kor zárt be, és az utolsó kollégám boldog volt, hogy 9-kor távozhatott a munkából és hazamehetett. Nekem más dolgok jártak a fejemben, míg ők távoztak, türelmetlenül vártam a szokásos csacsogások és elköszönések végét, majd bezártam az ajtót mögöttük, miután feltálaltam valami hülye kifogást nekik, hogy miért nem megyek velük. De most csak én voltam itt és tudtam, hogy meg fogom tenni.


JÚL.
4.
2014

Bájos Bajkeverő 2. hét

2013.12.09.
Egész vasárnap fura érzésem volt. Délig aludtam, aztán kajáltam, anyuval beszélgettem, majd visszavonultam a szobámba. Egész nap Ákos járt a fejemben. Nagyon jó volt vele kefélni. Nem is hittem volna, hogy ennyire jó… na meg persze azt sem, hogy valaha szétteszem neki a lábam. Most pedig nem tudom, hogy bánjam-e, vagy sem. Mikor más srácokkal kefélek az nem szokott felkavarni. Tudom, hogy egyszeri alkalom, és kész. Ő viszont nyomult rám. Nem akarok járni vele, sem érzelmi kötődést produkálni, azt meg végképp nem, hogy belém szeressen, de belőle simán kinézem a dolgot. Ő olyan típusnak tűnik, aki ha összebújik valakivel, akkor beleszeret. Én viszont nem akarok érzelmi kötődést. Tök jól megvagyok egyedül, nem hiányzik a szerelem, meg a vele járó dolgok. Persze ha jönne valaki, aki megfelel a feltételeimnek, akkor átértékelném a dolgot, de addig nem. Azt hiszem...


Családi szex

Fiunk húsz éves korában megnősült, családot alapított, esküvő után az anyóshoz költöztek mivel ő özvegy volt, férje az esküvő előtt másfél évvel hirtelen meghalt. Nász asszonyunk takaros szemrevaló teremtés a lányáról nem is beszélve! Esküvő után kb fél évre elmentem hozzájuk mert a fiammal kellett volna beszélnem,de ők nem voltak otthon.
Le ültem kávéval üdítővel kínált minden szóba került még a szex is. Elpanaszolta nagyon hiányzik neki, ajánlottam az önkielégítést erre bement a szobájába és előhozott egy szép díszdobozt, aminek a tartalma különböző vibrátor síkosító, még egy felcsatolható műpénisz is volt. Megjegyezte ezek nem tudják az igazi hús vér faszt pótolni amibe igazat adtam neki.


JÚL.
3.
2014

Buja hármas

Egy ideje kerestem a lehetőséget, hogy egy édeshármasban vegyek részt. Mindig is izgatott az egy lány két fiú felállás. Egy partnerkereső oldalon ismertem meg a harmincas párt, Józsit és Annát, akikkel gyorsan arra jutottunk, hogy élőben is találkozzunk. Nem laktak a közelben, de egy üzleti út pont kapóra jött, ahonnan visszafelé beugrottam abba az alföldi városba ahol éltek. Megbeszéltük, hogy ez a találkozó nem azt jelenti, hogy akció is lesz, hisz élőben minden más bármennyire szimpatikus a másik képen és szövegben.
Amikor leálltam autómmal a házuk előtt némi gyomorideg volt bennem, hiszen mégis egy párral találkozok és eddigi tapasztalataim alapján a képek sokszor a megszépített valóságot közvetítették. Mikor ajtót nyitott Józsi kicsit megnyugodtam. Az elküldött képről ismerős ember köszöntött, bár láttam szemén, hogy meglepődött kicsit rajtam:


Boldog nap 1. rész

Ahogy eljött a kegyetlen hét első napja úgy gondolkodtam minden percben a hétvégén pontosítva a vasárnapon.
Hétfő reggel, ahogy kikeltem az ágyból elvégeztem reggeli teendőimet, de bármit is csináltam csak is a szex forgott az agyamban.
Ahogy elkezdtem felöltözni Anett felhívott telefonon.
- Szia, Anett. Mi a helyzet? - Kérdeztem rá izgatottan.
- Szia. Szeretnék neked mutatni valamit. Át tudnál jönni fél 10 kor?
Kicsit meglepett ezzel, mivel ha Anett azt szeretné, hogy átmenjek, annak okai vannak mindig.
De nem nagyon gondoltam bele.
- Persze. Akkor elindulok.
- Rendben. Puszi.
Majd lerakta, én meg összeszedtem a magam teljesen és elindultam.
Anett háza nem volt messze csak 6 háztömbnyit kellett sétálni, de nem bántam mivel kellemes idő volt és még a nap is sütött.


JÚL.
2.
2014

Napsugár a tanyán

Történetünk az 1400 - as évek elején kezdődik, a középkori Magyarországban. Egy aprócska faluban, valahol a Tisza mellett. E kis település oly kicsi és jelentéktelen, hogy nevet sem adtak neki.
Egy átlagos falucska volt, alig negyven lakossal, akiknek nagy része halászatból és nádaratásból élt.
Neila egy tizenöt éves lány volt, apja a falu főhalász címet viselte, s egész jól éltek.
A faluban régi szokás szerint a fiúgyermekek kiskoruktól kezdve tanulták apjuk foglalkozását, így szinte minden fiú az öreg folyó hátán töltötte a napot. A lányok anyjuknak segítettek a ház körül. Nap mint nap összejöttek a falu asszonyai s közösen dolgoztak. Szőttek fontak, főztek, s a pletykálkodás közben gyorsan múlt az idő. Az ilyen összejöveteleken persze a falu lányai is megjelentek. Neila eszébe sem jutott, hogy ne segítsen édesanyjának, így eszébe sem jutott,...