Hírek

AUG.
19.
2014

Nyaralás 2. és 3. nap

Reggeli után Egerbe mentek kirándulni, a Szépasszony völgyébe ebédeltek, melyet bikavérrel kísértek le Pistát kivéve, mert ő vezetett. Gyurinak meg is ártott a finom nedű. Néhány üveggel otthonra is vettek, melyből útközben Gyuri egyet felnyitott és iszogatott, mire hazaértek enyhén be is rúgott, le fekve egyből mély álomba merült. A francia ágyas szobába hármasban beszélgetve iszogattak. Néhány pohár után a lányoknak is igen emelkedett volt a hangulatuk, mikor egymásra nézve össze kacsintottak, gyorsan levetették a kevéske ruhájukat majd Pistát is levetkőztették. Ő kissé meglepődött a lányok akcióján, de gondolta, ám legyen, ami lesz,egyszerre két lánnyal még úgysem szeretkezet. Nadrágot alsóval egyszerre húzták le róla s elkezdték nyalogatni a még lankadt szerszámát , mely lassan kezdte megemberelni magát. Kényeztetést hanyatt fekve élvezte tovább.


AUG.
18.
2014

Pöcörő 2. rész

Két hét telt el, anyámmal nagyon nem is találkoztam, legtöbbször a hűtőn hagyott cetlikből tudtam, hogy merre jár. Keveset volt otthon. Ha telefonon hívtam, rövidre fogta, csak a lényegre szorítkozott. Én nagyon magam alatt voltam, hiányzott, nem az amit együtt csinálhattunk volna, hanem az anyám. Sajnáltam, hogy magát okolja, nem akartam, hogy gyötrődjön.
Közben a testvérem az összes cuccát átvitte az apám új házába és lúzernek nevezett, mert itt maradok anyuval. Mert az a nő egy kalap szart sem ér. Ezek gondolom apu szavai lehettek, mert a tesómnak új kocsija lett. Míg pakolt én nagyon jól elbeszélgettem Lizával. Elmondta, hogy apu egy elvált csajjal jött össze, akinek van egy lánya is. Apu vett egy nagyobb házat és oda költöztette magához a csajt és a lányát is. A csaj nem dolgozik, apu pénzeli. Üzente, hogy menjek át valamikor.


Egy ruhátlan vaksötét nap 1. rész - Zuhanyjáték

Emlékeztek rá, hogy mikor ébredtetek fel először valaki másnak az ölelésében? Mikor éreztétek először egy reggelen, hogy az ágyatokat más is melegíti?
Szerelmem meztelen puha melle az oldalamhoz nyomódott, lábát az enyémre kulcsolta, feje a vállamon pihent, és a mellkasomat simogatta karcsú kezével amikor felébredtem első közös éjszakánk után. Békét éreztem, nyugalmat és tömény boldogságot. Ránéztem Kedvesem gyönyörű arcára, és most döbbentem csak rá, hogy így... szerelemes szemmel még nem is néztem meg igazán, hogy milyen szép, és még így "reggeli kócosan" is mennyire tökéletes. A szeme most is, ahogy mindig – hiszen sosem tudta használni – csukva volt, de tudtam... éreztem, hogy nem alszik. Arca és vonzó szája szexi mosolyra húzódva elárulta, hogy észrevette...


AUG.
15.
2014

Jótestvéri viszony 1. rész

Kimaradt egy busz járat így zsúfolásig megtelt az a busz amivel mentünk, nagy nehezen felfurakodtunk, de egy mély lélegzetet nem lehetett venni, hogy az emberek össze ne érjenek. Nem is mentem volna én sehova szombat délelőtt, ha a hugom nem kér annyira kedvesen, hogy menjek vele bikinit venni. Anett annyira bír hízelegni, hogy bele mentem bár tudtam, hogy túl meleg lesz majd és túl sokan lesznek a buszon, de mikor bejött a szobámba és beült elém a fotelba felhúzott lábakkal a hálóing meg persze az öléig húzódott és a fehér tangájával tíz percig szemeztem ahogy bevágódva feszült a szeméremdombján nem tudtam neki nemet mondani.
- Na eljönnél velem, nincs kedvem egyedül menni.
- Rendben, de majd hallgasd meg a véleményem ha veszed a bikinit. Különben apu és anyu elmentek már dolgozni?


Balatoni élmények

Pár cimborával a Balatonon töltöttünk egy hétvégét. A szállásunk egy kollégiumban volt, két ágyas szobákban. Mivel páratlanul voltunk, én maradtam egyedül az egyik szobában. Az épület fent volt a hegy tetején, gyönyörű kilátást biztosítva a tóra, a városra és az egész környékre.
Délután érkeztünk és miután elfoglaltuk a szobáinkat, szétnéztünk a területen. Volt egy korhű társaság; germánoknak öltöztek. Volt velük egy lány; narancssárgás, vékony anyagú, korhű ruhában. Hosszú, barna haja szépen össze volt fonva kontyba, lábán sarut viselt. Rögtön megakadt raja a szemünk. Majd a többi leányzón is. Voltak egy páran...
Ahogy kezdett lemenni a nap, bevettük magunkat a konyhába és nekiálltunk vacsorát főzni. A főzéshez elengedhetetlen a főzőbor is; enélkül ugyanis az eredmény kétséges lehet.


AUG.
14.
2014

Nyaralás 3. rész - A zuhany alatt

Néztem feleségem ahogy kivonul a fürdőszobába. Utána mentem én is, ő beállt a nagy sarokkádba, s elkezdte magára engedni a vizet. Nekem nagyon kellett pisilnem, ezért könnyítettem magamon. Miközben a wcnél álltam néztem feleségem testét ahogy végig folyik rajta a zuhany vize. Mindig is tetszett testének minden porcikája, bár sosem volt vékony alkat, de arányos volt mindenütt. Nagy kerek fenék, melyek mindig felizgattak, imádtam simogatni gyúrni s csókolni. Igen nagy mellek, olyan szép bimbókkal amiket csak rajzolni lehet. Legalábbis nekem szépek, nagy kerek bimbóudvar ami izgatás közben a bimbóval együtt tud megkeményedni, s nagyra nőni. Befejeztem a kisdolgomat, s beálltam feleségem mellé a zuhanyba. Hátulról belecsókoltam nyakába s előre nyúlva megfogtam a melleit. Ő hátradőlt s hátra fordulva megcsókolt.


Otthoni masztizásom története 2. rész

Sziasztok! Az előző történet végén megígértem, hogy leírom a másik kalandomat, ami a héten történt velem. Nem is egy kalandról van szó, hanem kettőről, csak ugyanazon a napon történtek.
A postás több csomagot már nem hozott ebben a hónapban (mindig csak ilyenkor van, egymás után két nap), úgyhogy a következő nap szexfilm nézés közben masztizással, pihenéssel, és tanulással telt. Utolsó előtti napon viszont megkértek valamire. A felső szomszédunknak (akiről az előző történetben is írtam), Ferinek kellett segíteni feltelepíteni egy programot a számítógépére. Aznap délután Ferinek el kellett mennie valami miatt, úgyhogy abban állapodtunk meg, hogy pénteken, dél körül menjek fel hozzá segíteni, ő ugyanis akkor ér haza. Én egyből izgalomba jöttem, hiszen megint találkozhatok valakivel, míg egyedül vagyok otthon. Feri feleségének, meg a szüleimnek persze eszébe...


AUG.
13.
2014

Bájos Bajkeverő 6. hét

2014.06 - 08.
Ákos korán reggel elutazott, és a hétvégéig távol lesz. Év eleji tovább képzésen kell részt vennie a cégénél.
Még meg sem kezdtük a közös életet, ő pedig máris magamra hagyott.
Fura volt egész nap egyedül lenni a lakásban. A délelőttöt azzal töltöttem, hogy felfedezőset játszottam, és átjártam minden helyiséget, és gondolataimba feledkezve álmodoztam a közös életünkről.
Négy után átjött Bogi, hogy ne unatkozzak annyira. Mindenféle dologról beszélgettünk, majd a téma szépen lassan kettőnk kapcsolatára terelődött, és mire észbe kaptam már ott lihegett a lábam között. Nyelvét puncimba mélyesztette, én a melleim simogattam, ő pedig végig szántott benne. Ujjaival barlangom mélyére hatolt, és gyors mozgással izgatott. Csiklóm pár perc alatt megadta magát nyelve játékának, és zihálva élveztem el. Ezután leállt, csak az...