Hírek

AUG.
26.
2014

M élete 1. rész

A nevem M és már szoptam faszt. Annak ellenére, hogy férfi vagyok és nem homoszexuális. Szerintem leszopni egy másik férfit megalázó. Akkor miért tettem? – kérdezheted. Nos, hogy erre kielégítő választ tudjak adni, egy kicsit vissza kell menni az időben.
Néhány évvel anyukám halála után, apámnak volt egy új barátnője, aki velünk élt. 18 éves voltam akkoriban. Teljesen egyetértettem azzal, hogy új barátnője lett apámnak, szerintem anyukám is azt akarta volna, hogy továbblépjen. Egyébként meg az új mostohaanyám egy gyönyörű nő volt, harmincas, vékony test, kerek, nagy mellek és összességében kedves. Annak ellenére, hogy volt egy mondhatni rosszindulatúsága, de ezt akkor még csak viccesnek gondoltam.


AUG.
25.
2014

Pöcörő 3. rész

Nem keltem korán. 9 óra múlt, legtöbbször hamarabb kelek, de most jól esett szunyókálni. Tovább tudtam volna aludni, de meredező férfiasságom és heves vizelési ingerem miatt kényelmetlen volt már a hason fekvés. Felültem az ágy szélére és próbáltam kinyitnia szemem, a nyári nap sugara szűrődött át a függöny résein. Vasárnap volt. Felálltam. Éreztem, hogy nagyon merev odalent, már szinte fájt. Gyorsan felkaptam a boxeromat, ami szépen kidudorodott. Kimentem a budira. Ürítettem, majd gyorsan rendbe hoztam magam, fogmosás, zuhany. Elindultam a konyha felé. Az esti lakmározás nyomai már eltűntek, anyu tehát ébren volt. De nem hallottam sehol sem. A hűtőhöz léptem, hogy egyek valamit, mikor észrevettem a szokásos üzenő cetlit. Anyám írt.


Váratlan vendég 5. rész

Két hét telt el Gabi elmenetele óta. Dühöngött a nyár, a forró levegő nem csak a nővényeket perzselte, hanem lassan szaunává változtatta az egész házat. A gyerekek hol táborban, hol pedig a nagyszülőknél voltak, így nem okozott gondot, hogy munkából hazaérve ruha nélkül mászkáltunk a házban. Éjszakánként alig hűlt valamit a levegő odakint, így a házban is megmaradt a nappali meleg egész éjszakára, a nyitott ablakok ellenére. A meleg miatt mindketten meztelenül aludtunk, ami persze jót tett a szexuális életünknek, mert az egymáshoz érő pőre bőrünk hatására rövid idő belül feltámadt bennünk a vágy.
Persze ahogy lenni szokott, a nagy hőség után, hirtelen megjött egy kis enyhülés, ami könnyű záporral érkezett meg egy hétköznapi éjszakán. Testünknek jól esett az ablakon beáramló friss, hűvös levegő, amely cirógatta a meleg által meggyötört testünket....


AUG.
22.
2014

Segítek a fiamon

Régi történet, de igaz. Lassan már a múlt ködébe vész. De ha eszembe jut megmozgatja a libidómat.
A vacsoránál ültünk a fiammal. Le volt lombozódva sokkal jobban, mint szokott. Kérdezgettem mi baj? Csak sóhajtott és nem szólt semmit. Azután mosogatás, fürdés és lefekvés szokott lenni a sorrend. Furdalt a kíváncsiság. Mi lehet a nagy sóhajok oka? Csak valami lelki baj. Bementem hozzá a szokásos esti puszira. leültem az ágy szélére és csak néztem várakozón. Mi sül ki ebből? A sokadik semmitmondó sóhaj után rákérdeztem: lány ügy? Bólintott. Hosszú szünet. Egyszerre kifakadt.
Kinevetett a Rozika! Na és miért, kérdeztem? Megint hosszú csend. Kicsi a fütyim azt mondta. Ő már látott rendeset is. Azt mondta, hogy az enyém csak pisilni jó! A Jani bácsi (közismerten meleg) a kisboltban mondta , hogy Ő segít ha akarom. Nem tudom hogyan?


Túra és a szénakazal

A hétvégén túrázni voltunk. Busszal mentünk a kiindulási pontra. Már itt szó szerint közel kerültünk egymáshoz, lévén a jó időt kihasználva rengetegen utaztak a járaton, így össze voltunk préselődve. A szerpentinen, illetve az elindulásokkor/megállásokkor többször belekerültünk egymás intim szférájába.
A hegyen aztán beszélgettünk; többször felemlegetésre került az intim szférába behatolás, aztán ebből kiindulva másféle behatolások is szóba jöttek. Ment egymás húzása verbálisan. A nehezebb szakaszokon pedig megvolt a testi kontaktus is; kéz a kézben segítettem a feljutását, vagy épp a karjaimba rohanva ért le egy meredekebb emelkedőről. Az egyik ilyen lerohanása annyira lendületesre sikeredett, hogy alig tudtam elkapni; kizökkentett az egyensúlyomból és majdnem elestünk mind a ketten. Mikor visszanyertük az egyensúlyunkat ott álltunk egymás karjaiban....


AUG.
21.
2014

Házibuli 1. rész - Halloweeni mulatság

Halloweeni házibuliba voltunk hivatalosak. Abban egyeztünk meg, hogy a jelmezét mindenki magának intézi, és nem áruljuk el, hogy ki minek öltözik; legyen meglepetés. Ebből adódóan nem is egy helyről indultunk, ő a barátnőivel készülődött, míg én otthon öltözködtem; egy hentes lettem mindenféle véres ruhában egy jó nagy véres bárddal karöltve.
A buliba érve már jó hangulat fogadott. Rengetegen voltak, sok ismerős arc, mindenki hülyébbnél hülyébb öltözetben. Iszogattunk, dumáltunk, táncoltuk. Az este haladt előre a szokott mederben. Egy időre elvonultunk vízipipázni egy külön szobába. Mikor visszatértem a konyhába, akkor láttam meg.
Ördögnek öltözött, de a dögösebb fajtából; fekete tűsarkú csizmát viselt, fekete necc harisnyával. Egy rövid, szűk, fekete miniszoknya takarta el a fenekét több kevesebb sikerrel (rövidségéből adódóan). Felülre egy...


Kezdetek 1. rész

Anna kapkodva, sietősen haladt az üdülőhely fáinak árnyékában. Még volt 5 perce a találkozásig, de úgy érezte, hogy elkésik. Néha lopva visszafordult, hogy nem követik-e szülei, akiket mozijeggyel lepett meg. Véletlenül vette észre, hogy a kertmoziban egy ifjúkori kedvencüket vetítik valami retró-program keretében. Azt füllentette, hogy megfájdult a feje és inkább az üdülőben marad, pihen inkább a kerti hintában, s hallgatja a tücskök ciripelését. Ahogy a szülei befordultak a sarkon, máris kézbe kapta a táskáját, benne egy törölköző, egy szárnyas betét, egy váltás bugyi, és a telefonja.
A férfival eddig csak számítógépen váltott üzenteket és csetben társalogtak. Fényképről már ismerték egymást, de most élőben találkoznak, ami nagy izgalom mindkettőjük számára. A férfi egy kölcsön kocsival várja két utcával odébb, távol a fürdőövezet...


AUG.
19.
2014

Büntetés

Tegnap megint nagyon felhúzott. A héten már másodszor. Úgy döntöttem, ezért "megbüntetem".
Épp a zuhany alatt állt, mert befejezte a tornázást. Kihasználtam az időt és az alkalmat az előkészületekre. Fogtam egy nagy fürdőlepedőt és leterítettem vele az ágyat - miután minden ágyneműt elpakoltam róla. A köntösömből kihúztam az övet. Levetettem a ruháimat és egy törölközőt csavartam a derekamra. Kikészítettem az éjjeliszekrényre a síkosítót. Aztán vártam, hogy fejezze a zuhanyzást.
Mikor kilépett a kádból, megfogtam a copfba fogott faját, kissé hátrahúztam a fejét ezáltal és mondtam neki, hogy most velem jön. A bőrén még itt ott gyöngyözött a víz és áradt belőle a citrus illat a tusfürdője nyomán. Más körülmények között, biztosan végigcsókolom a testének minden porcikáját, de most nem volt kedvem finomkodni.