Hírek

SZEPT.
17.
2014

Házibuli 3. rész - Újabb hancúrparti

A közösen átélt élményeket otthon megbeszéltük, majd a szöszi is érdeklődött, hogy éreztük magunkat, miként éltük meg a dolgot. A beszélgetés során az is előjött, kinek milyen segédeszközei vannak, melyiket szereti ezek közül, mik milyen gyakran vannak használva, ki milyen pózokat szeret...
A következő együttlétre nálunk került sor. Mi is készítettünk egy könnyű vacsorát, most ő hozta mellé a bort.
A lányok most is kitettek magukért; nagyon jól néztek ki. Párom egy lenge fehér szoknyát viselt, alatta szexi fehér tangával, testszínű combfixet és egy fehér inget fehér melltartóval. A szöszin is szoknya volt, szürke rakott. Az ő lábait is harisnya borította, mely szürke színű volt. Felül egy fekete, kissé áttetsző inget viselt, mely alól fekete melltartó sejlett át. Én egy vékony inget és nadrágot viseltem, no meg a szokásos boxer/zokni kombót.


SZEPT.
16.
2014

Figyelmes ápoló

Tavasszal beteg voltam, és lázasan feküdtem otthon. Két három nap után kezdtem magam jobban érezni, így már nem csak aludtam egész nap.
Ekkor történt, hogy egy ebéd utáni szunyókálásból arra ébredtem, hogy valaki áll az ágy mellett. Kinyitottam a szemem és láttam őt, amint fehér köpenyben, "nővérnek" öltözve áll mellettem.
- Hogy vagyunk, hogy vagyunk - kérdezte.
- Most már sokkal jobban - feleltem mosolyogva.
Megpróbáltam kissé felülni az ágyban, hogy jobban szemügyre vehessem, de visszanyomott.
- Á-á. Tessék csak szépen pihengetni. Majd mindjárt megvizsgálom - játszotta tovább a szerepét.
Ahogy jobban megnéztem, láttam, hogy a köpenyének felső gombjai nincsenek begombolva, illetve a fehér harisnyát visel, valamint a köpenyének zsebeit valami lehúzza. Nyakában sztetoszkóp lógott, haját felkötötte kontyba.


Mester és Tanítványa 4. rész

Egy jó kiadós reggeli után kimentünk jószágolni - ami volt bőven! Munka mellet Jani nem győzte volna egyedül! Disznók, marhák, apró jószág; így mindig besegítettem neki. Már az almolásnál jártunk a marháknál. Mivel meleg volt mindketten félmeztelen végeztük a dolgunk. Mikor megláttam Janit hátulról valami megmozdult bennem. Kívántam őt. Oda mentem hozzá, rásimultam a hátára és simogatni kezdtem a seggét, majd markolászni.
- Kíváncsi voltam meddig bírod. - mondta
- Eddig!
- És mit szeretnél? - kérdezte
- Mindent, az egész testedet! - válaszoltam, majd el mosolyodott. Hátra hajolt és csókolózni kezdtük. Igen hosszadalmas és szenvedélyes volt. Eközben én a mellkasát simogattam és a bimbóját izgattam. Szép lassan haladtam lefele az ágyéka fele kiélvezve minden porcikáját.


SZEPT.
15.
2014

Fürdés

Én férjnél vagyok már több, mint 15 éve. Szeretem a férjemet. Mondhatom, hogy boldogan élünk. Van egy nővérem is, aki szintén férjnél van. Ők is jól élnek együtt, legalább is eddig nem volt semmi jele annak, hogy ne így lett volna. Sokszor elmegyünk egymáshoz beszélgetni, közös programokat csinálunk együtt.
De ez a sógorom, valahogy nagyon furcsán nézeget az utóbbi időben. Észrevettem, hogy többször rajtam felejti a szemét. Sokszor mond olyan dolgokat, ami nem éppen helyén való sógor és sógornő között. Ez gyanús kezdett nekem lenni.
Egyszer otthon voltam egyedül, és csöngettek. A sógorom állt az ajtóban. Kicsit meglepődtem, hogy akkor jött, és egyedül. Azt mondta, hogy gondolta följön és megnézi hogy vagyok.


Gimis történetek 1. rész - Első nap a gólyatáborban

Mielőtt belekezdenék a történetembe, szólnék pár szót magamról bemutatkozásként. Márton vagyok, jelenleg 35 éves Budapesten élő építészmérnök, a 33 éves feleségemmel, Stellával két lányunkat, Csillát és Jessicát neveljük, ők 6 év 3 évesek. Sosem voltam az az izmos alkat, így bár sokat sportoltam, mindig vékony maradtam. Most sem lehetek több nyolcvan kilónál, a 195cm magas termetem ellenére sem. Mindig göndör fekete hajam volt, barna szemekkel. Most pedig következzenek a gimnáziumi történeteim!
A történet folyam, amit megosztanék veletek, még régen kezdődött, egészen pontosan 14 éves koromban, két hónappal a 15 születésnapom előtt, amikor is felvettek egy érthető okokból most meg nem nevezett gimnáziumba. Valódi megváltás volt az ottani osztály az előző iskolámban tapasztaltakhoz képest, különösen, hogy a kezdetben 30 fős osztályomba 16 lány járt,...


SZEPT.
14.
2014

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Újdonság: Amennyiben képregény-fordításához nem érzel magadban elég nyelvi vagy grafikai tudást, lehetőséged van párban végezni, ez esetben csak az egyik tudásra van szükséged. Bővebben erről itt olvashatsz. :)
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 12 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


SZEPT.
12.
2014

Hosszú hétvége

Már három éve vagyok elvált, gyerekét egyedül nevelő asszony. Talán nem szégyen kimondani, de még így, 35 évesen is kívánom a szexet. A válásom utáni hónapokban nem is gondoltam arra, hogy egy másik férfi is megjelenhet az életemben. De fél év elteltével, már kezdett hiányozni a szeretkezés. Hiába próbáltam megfelelő társat találni, nem sikerült. Alkalmi kapcsolataim voltak, de valami miatt ezek mindig halálra voltak ítélve.
Emlékszem október 23.-ra készült az egész ország, ami pont egy pénteki napra esett. Mivel munkaszüneti nap volt, otthon maradtam én is, meg a fiam is, Zsolti. Helyes, aranyos fiú, akkor volt 16 éves. Gimnáziumba járt, és nagyon jól tanult. Egyetlen furcsaság volt vele kapcsolatban, hogy még nem volt barátnője, de az egyik beszélgetésünk alkalmával elmondta, hogy nem nagyon állnak vele szóba a lányok, csak, mint egy jó barát, úgy tekintenek rá,...


Síelésen

A fárasztó, de mégis jóleső síelés után elhatározom, hogy még a vacsora előtt lemegyek egyet szaunázni a hotelben. Gyorsan le is dobálom a síruhámat. Ahogy kell kiteszem, hogy megszáradjon a másnapi csúszásra. Meg egyébként is elég drága a síruha, cipő, lécek. Vigyázni kell rájuk, ha sokáig szeretném használni.
A társaság többi tagja nem akar ma szaunázni, így csak egyedül megyek. Sebaj, legalább tudok egy kicsit meditálni lent a melegben.
Felveszem a fürdőnadrágomat és a köntösömet, így indulok le a szaunába. Miután leérek, felakasztom a köntöst, magamhoz veszek egy törölközőt és gyorsan lezuhanyozom. Felfrissít a zuhany és a napi izzadság is lekerül rólam. A zuhany alól kilépve elgondolkozom; szauna és utána ússzak, vagy fordítva. Inkább szaunázok egyet, legalább átmelegszem. Az úszás ráér, ma már sportoltam eleget, döntöm el. A döntés kicsit...