Hírek

SZEPT.
24.
2014

Szétömlött fény

Egy borongós öszi délelőtt találkozunk. A fákon már nincs semmi levél, kopaszon, szomorúan integetnek felénk a szélben.
Minden találkozást a kisgyermek örömével és izgatottságával várok. Már többször találkoztunk, és bár oly sok együtt töltött óra van mögöttünk mégsem unlak. Folyton változó hangulataid, egyéniséged ébren tartja az érdeklődésem. Már rég feladtam, hogy teljesen megfejtselek. Benned van a szűz félénksége, az okos szerető tapasztalt bölcsessége, a kiéhezett vággyal teli lány ösztönös mohósága, és egy tapasztalt örömlány sötét gondolatvilága is.
Egy kicsit sétálunk a szélben, gyönyörködöm a hajadban, ahogy a fuvallatok fáradhatatlanul próbálják a saját tűnékeny képükre formálni a bársonyos tincseket. Izgatott vagy, szinte fickándozol, majd kiugrassz a bőrödből, és folyton azt próbálod kideríteni mit várok ettől az...


SZEPT.
23.
2014

Futó-kaland

Kihasználva a jó időt elhatároztuk, hogy futni megyünk. Felvette a feszülős nadrágját, mely frankón kiemeli formás, izmos lábait, kemény kerek fenekét, a fekete sport melltartóját, rá egy fekete, kapucnis futós felsőt. Én is szépen beöltöztem, majd mielőtt elindultunk volna, még beszaladtam a hálóba.
Visszatérve kezeim a hátam mögé helyeztem, mire már mosolygott;
- Mire készült?
- Gondoltam feldobhatnánk egy kicsit futást - mondtam és rákacsintottam.
Oda léptem elé és megmutattam kezem tartalmát; a gésagolyókat tartottam a markomban. Elmosolyodott.
- Kell némi síkosító a felhelyezéséhez.
Elővettem a másik kezem is hátam mögül, melyben a síkosító leledzett.


A legénybúcsú 1. rész - A tanúk körében

- Ted, azt hiszem, mindjárt indulnod kell – szólt az ágyvégéből Loren, míg közben éppen a harisnyáját kezdte felhúzni -, ahogy nekem is lassan mennem kell. – majd hallottam lépteit az ágy mellett, majd fölém hajolt és megcsókolt, egyből kinyitottam a szemem.
- Jó ébresztő, de mi lenne, ha folytatnánk azt, amit elkezdtünk a délután folyamán – közelebb húztam magamhoz leendő feleségemet és újra megcsókoltam, kezeimmel máris a melltartóját kezdtem kigombolni, amikor is megfogta a kezeimet hátul.
- Nem lehet, Tina és Erika vár már rám, ahogy rád is a tanúid, emlékszel?
- Nem felejtettem el szívem, de gond, ha mégse mennénk el és inkább együtt töltenénk el az utolsó napunkat, mielőtt végleg összeházasodunk – közben visszament és a ruháját kezdte fel venni, amikor is visszanézett rám.


SZEPT.
22.
2014

Angyali történet 13. rész – Judy története. 2. fejezet - A fiatalkor

5.
Ilyen előzmények után utaztam el – pontosabban a fiúkkal együtt így utaztunk el – Fidzsire a szakiskolába. Ott Josi a gazdálkodás, mi Berty-vel a kereskedelmi szakra jártunk. Eleinte a legtöbb tantárgyunk közös volt, később, második és főleg harmadik évben egyre több lett az eltérő tananyag.
De kezdjük az elején. A fiúk szállását Josi apja intézte. Az iskola közvetlen közelében egy megözvegyült helyi nő hasznosította így a feleslegessé vált házrészt. Ebből adódóan a nő lakása és a kiadott szoba nem volt igazán elszeparálva. A háziasszony mindig látta, ha vendég érkezett a fiúkhoz. Mint pl. én. Az első év elég könnyű volt, sok szabadidőnk volt, amit szívesen töltöttünk kedvenc programunkkal, egymás felizgatásával és kielégítésével. Nem volt egyszerű ezt úgy bonyolítani, hogy a háziasszonyuk ne halljon semmit. Tett is jó néhányszor...


A szédület folytatódik... 2. rész

Miután hazatértünk krétai nyaralásunkról, igyekeztünk normálisan folytatni kissé kisiklott életünket. Megbeszélésünk szerint, teljesen véget vetettünk annak a fajta kapcsolatnak ami Krétán alakult ki közöttünk. Én rendesen éreztem, hogy ég az arcom, mikor egy közös vacsinál apa egyszercsak szó szerint felszólított egy rövid élménybeszámolóra. Komótosan megtöröltem a számat, ittam egy korty vizet, ismét megtöröltem a számat...és szívem szerint egy mondatban összefoglaltam volna, hogy fantasztikusakat dugtunk, szét szoptuk - nyaltuk egymást anyával, keféltünk ágyban, tengerben, kádban, tus alatt...
Ehelyett beszámoltam, hogy milyen gyönyörű volt az idő, a tenger, finomak voltak az ételek, és a koktélok, és igen apa, te is nagyon hiányoztál...Utálok hazudni, de most muszáj volt. Anya megnyugodva, hálás tekintettel nézett rám. Persze nagyon nehezemre esett befejezni...


SZEPT.
21.
2014

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Újdonság: Amennyiben képregény-fordításához nem érzel magadban elég nyelvi vagy grafikai tudást, lehetőséged van párban végezni, ez esetben csak az egyik tudásra van szükséged. Bővebben erről itt olvashatsz. :)
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 12 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


SZEPT.
19.
2014

Saci 2. rész

Délután fél kettőkor ébredtem, Saci már nem volt mellettem az ágyban. Kimásztam, fogtam az alsógatyámat, és kiléptem az előszobába. A konyha felöl zeneszólt, ezért arra indultam. Saci az asztalnál ült, és kávézott. Meglátott, elmosolyodott, majd azt mondta:
- Fürödj le, és gyere, egyél valamit.
Beálltam a zuhany alá, lemostam magam, megtörölköztem, felvettem az alsógatyámat, majd a konyhában leültem az asztalhoz. Sacival egymásra mosolyogtunk.
- Szóval? - kérdeztem.
- Szóval, a múltkor megláttalak, és beindult a fantáziám. Sanyival már régen nem élünk szexuális életet. Neki a fiatal cicababák jönnek be, mint az a kis fiatal titkárnője. Tudtam, hogy ha már annyira ki vagy éhezve, hogy maszturbálsz, akkor bármikor szól a lányom, megdugod. Viszont, ha rá tudlak venni, hogy ne tedd, ahhoz hathatósan kell „érvelnem”. És mi lenne annál erőteljesebb...


Hogyan nem feküdtem le a tanárnőmmel

Az egész úgy kezdődött, hogy nem álltam bukásra történelemből. Ez nagyon izgatott, főleg azért, mert mit is fognak hozzá szólni a szüleim, ha kiderül, hogy nem egyes lesz beírva a bizonyítványomba a történelem szó mellett kihagyott rubrikába. Szóval minden órára tanultam és készültem. De sajnos ez kevésnek bizonyult. Ahhoz, hogy kilábaljak ebből a slamasztikából korrepetálásra egyáltalán nem volt szükségem. Természetesen nem voltam hülye gyerek, és az egész történetet nem azért terveztem el a nyári szünetben, hogy megkörnyékezzem a tanárnőmet.
A tanárnőmet, akinek nem volt vállára omló aranyszínű haja és nem éreztem minden egyes alkalommal, mikor belibegett a tanterembe annak az egyáltalán nem bódító és izgató parfümjének az illatát, amivel nem locsolta meg magát. Hazudnék, ha azt mondanám, ez az illat indított el a tervem megvalósításában még tavaly...