Hírek


AUG.
29.
2014

Anyósom meglepése 2. rész

Két vagy három hét telt el az emlékezetes eset óta.
Munkámat mobillom csörgésére félbehagyva a kijelzőn mama felíratott olvastam, kíváncsian vettem fel, mert nem szokott ilyentájt hívni.
Ijedt hangon rebegte el, hogy elfordulva van a zárban a kulcs, kivenni nem tudja, de nyitni sem nyitja az ajtót.
Megígértem hamarosam megyek segíteni, addig ne piszkálja, mert teljesen tönkre teszi.
Gyors tusolás, szerszámos táska autóba és irány a mama háza.
Kutyus jelezte érkezésem, így már a nappali ablakánál várt, mondtam, megpróbálom kintről az én kulcsommal kinyitni.
Elég nehezen sikerül a hibát elhárítani, melyet ágyas pálinkával kívánt megköszönni, ágy lehet, de pálinka nem, válaszoltam röviden.


Kicsapongásaim 4. rész

- Kértek inni valamit? - kelt fel végül a fiú - Egy kis pezsgőt? - és már indult is a konyha felé - Van behűtve. - fordult még vissza.
- Meg epret is! - szólt utána a kedvese.
Zsibbadtan elnyújtóztunk az ágyon. Egymással szemben, de ellentétesen, oldalunkra fordulva, fejünket kezünkre támasztva feküdtünk és beszélgettünk, míg várakoztunk a "felszolgálónkra".
Szó szót követett. Bár érzékelhető volt, hogy mindkettőnk képzeletében sokkal több körvonalazódott korábban ahhoz képest, ami most történt, de semmiféle valódi csalódottság nem uralkodott egyikőnkön sem, hisz tudtuk jobban egymásra kell még hangolódnunk a vágyaink beteljesítése érdekében. S ha nem ma, - bár maradhatunk a lakásban, akár reggelig is, de az semmiképp sem valószínű, mert a srác nős, így a "kimaradásai" jóval hosszadalmasabb előkészületeket igényelnének -, majd sorra kerülő...


AUG.
28.
2014

Egy kis cuckold

Kb. 2 hónapja olvasgatom a történeteket és most úgy döntöttem megosztom veletek a mi élményeinket és az én érzéseimet ezzel a témával kapcsolatban.
30-as éveinek elején járó házaspár vagyunk akik, úgy 5-6 éve keresgélnek többes erotikához partnert. Eleinte csak
párokkal akartunk megismerkedni, de egyrészt nagyon nehezen találtunk normálisat, illetve nagy volt a birtoklási vágy bennem és nem az érdekelt, hogy milyen lehet a másik pár hölgytagja, hanem, hogy mit fog tenni a másik férfi az ÉN FELESÉGEMMEL. Lehet, hogy ez lelki mazohizmus, de szabályosan szenvedtem ettöl az érzéstől és mégis volt benne valami borzongatóan izgató. Egy alkalommal elírták a hirdetésünket és a megjeleölt párokat keresünk helyett, férfit és hölgyet keresünk került a szövegbe. Na mondanom se kell megszaporodott a válaszok száma, persze nem hölgyektöl, hanem férfiaktól.


Moziban voltunk

Egy korábbi vásárlás miatt rendszeresen kapok hírlevelet az egyik szex-shoptól. Mivel eddig meg vagyok velük elégedve, így nem iratkoztam la a hírlevelükről. Ez a napokban kapóra is jött, mivel egy olyan terméket akcióztak le, ami igen felcsigázta a fantáziám. Mondtam is Neki, hogy ezzel aztán tudnék mit kezdeni, ha Ő is benne van. Benne volt!
Gyorsan meg is rendeltem a játékot, melyet pár napon belül ki is szállítottak. Gyorsan feltettem feltöltődni, majd helyet foglaltam másnapra a moziba egy olyan filmre, amit már jó régen játszanak - így jó eséllyel a kutyát sem érdekli - a leghátsó sorba a sarokba.
Este hazaért Párom, megcsodálta az új szerzeményt és egy kaján vigyor közepette közöltem vele, hogy másnap moziba megyünk! Kissé elkerekedett a szeme, de láttam rajta, hogy tetszik neki az ötlet.


AUG.
27.
2014

Idősgondozó lettem Németországban 2. rész

Másnap reggel telefoncsörgésre ébredtem.
- Jó reggelt, nem kapunk reggelit? - kérdezte Stefán.
- Azonnal ott leszek- mondtam.
Gyorsan megmosakodtam, felöltöztem, és magamra kaptam egy rövid pólot és egy szük rövidnadrágot.Sietségemben bugyit és melltartót elfelejtettem magamra venni.
Amikor beértem a házba Stefán a konyhában volt.
- Kávét már föztem, igyál te is- mondta, talán fárasztó éjszakád volt, - kérdezte, és elmosolyodott.
Odajött hozzám, mögém állt , jobb kezével benyúlt a nadrágomba megsímította a puncim, bal kezével pedig benyúlt a pólóm alá, és megsimogatta melleimet.
- Délelőtt újra meg szeretném nézni mennyire nedves a puncid - mondta, és megpuszilta a nyakam, de először reggelizni szeretnék.


Bájos Bajkeverő 7. hét

2014.01.13 - 19.
Miután végeztem a naplóbejegyzéssel, visszamentem életem szerelme mellé az ágyba. Bebújtam a jó meleg paplan alá, és hozzábújtam. Még mindig békésen aludt, én pedig perceken át csak csodáltam, simogattam a pociját, és csókolgattam a nyakát.
Kezdtem totál beindulni, míg ő még mindig aludt, és úgy tűnt tehetek bármit, ő nem fog felébredni.
Kezemmel hasáról a lába közé siklottam. Farka lankadtan feküdt zacskóján. Megfogtam, és masszíroztam, húztam párat a fitymáján, s közben nedvesedő puncimhoz nyúltam. Már az idejét sem tudom, hogy mikor masztiztam utoljára.
Végig húztam ujjam nedves árkomban, majd megálltam a csiklómon, és morzsolgatni kezdtem. Testem egyre forróbb lett, és a vágy átvette az irányítást.


AUG.
26.
2014

Anális szex 1. rész

Barátnőmnek az anális szexről mesélem és mint kiderült, egy ideje már izgatja a fantáziáját a téma és felmerült benne, hogy kipróbálná az anális szexet. Olvasgatott róla az elmúlt időben, meg beszélgettünk, majd monda, hogy akkor a következő szombaton lássunk neki.
A fürdőbe mentünk, ahol lehámoztuk egymás ruháit, majd beálltunk a zuhany alá. Miközben a meleg víz áztatta bőrünk, simogattuk egymást és csókolóztunk. Háttal fordult nekem, így álló farkam a fenekének nyomódott miközben átöleltem és a egyik kezemmel a melleit, másikkal előbb a hasát, majd a szeméremdombját simogattam.
Miután tusfürdővel végigmosta a testem - elidőzve a péniszemnél - én is megmosdattam; különös tekintettel a feneke környékére.