Hírek


OKT.
30.
2014

Gyök egy

- Elmegyünk, Gyök, és whiskey-vel koccintunk a Koboldban! Egyszer vagyunk 18! És nincs apelláta!
- Rendben, Döme, menjünk... De csak mert ilyen szépen kérsz...
A két fiú vállbabokszolta egymást, majd elváltak. Órára mentek, mindketten, csak más tárgyra és terembe. Gyerekkori barátok voltak, együtt jóban-rosszban, ketten a világ ellen. Két outsider, igazi barátok nélkül.
Gyök volt a szerencsésebb. Magas, vékony, szálkás fiú volt, rövid szőke hajjal és ijesztően hideg kék szemmel. Utolsó éves gimnazista volt, annak minden nyűgjével. Rugdalták a tanárai, főleg a matematikus, de ott volt a legnagyobb gond, vagy inkább kihívás, Lili.
Lili osztálytárs volt, az örök unikornis. Sose tudott hozzá a haverság szintjénél közelebb kerülni. A lány rejtőzködött. Bő ruhákban járt, lapos cipőben,senki nem tudta, hogy is néz ki igazán. Rakoncátlan vörös...


A lakótársak

20 éves lehettem, amikor elkezdődött a nagybetűs élet számomra azzal az egyszerű eseménnyel, hogy felvettek az egyetemre. A költözés szükséges volt a távolság miatt, úgyhogy albérletkereséssel indult az egész. Korlátozott anyagi lehetőségek miatt nem sok lakás jöhetett szóba, de viszonylag könnyen megtaláltam a tökéletes helyet – gondoltam én. Közel a suli, viszonylag olcsó, és két csaj keres lakótársat. Amikor elindultam lakás nézőbe még nem sejtettem, hogy mi lesz a vége. Megérkezést követően laza 10 perc beszélgetés után, amikor már kb. másfélszer annyit is adtam volna a szobáért (annyira tökéletes volt minden szempontból), közölte velem az egyik lány, Mia, hogy csak udvariasságból engedték, hogy megnézzem, mert valószínűleg nem olvastam el rendesen a hirdetést, mert abban írták, hogy kizárólag LÁNY lakótársat keresnek. Ekkor lesújtva elkullogtam, megnézni...


OKT.
29.
2014

Szilánkok 6. rész - Ébenfekete és elefántcsont, avagy néger farok fehér feleségben

Jópár hete, sőt majd' két hónapja volt már, hogy a feleségem nem akart ágyba bújni velem.
Jobb híján a közeli, felkapott sörözőben üldögéltem és arra lettem figyelmes, hogy egy hatalmas néger fickó lépett be a helyiségbe.
Igazi atléta termetű óriás. Pont úgy jött ki a lépés, hogy a mellettem levő székre zöttyent le a bárpultnál.
Kis idő elteltével már beszélgettünk is, mindenféléről, természetesen angolul.
Olyan természtességgel váltottunk egyik témából a másikba, mintha csak régi ismerősök lennénk.
Feljött persze a szex téma is.
Nem akartam mgosztani vele az életemnek ezeket az információit, de annyira fesztelenül lehetett vele dumálni, hogy a végén kibukott belőlem az aktuális keserűség.


Ne hagyd abba!

- Ne... kérlek, hagyd abba...
- Tudom, hogy szereted. Máskülönben nem ragaszkodnál annyira hozzám.
Gyűlölte, hogy igaza van és hogy ilyen nyersen fejezi ki magát. Bárhogy is próbálkozott a lány csöndben maradni, képtelen volt rá, mikor úgy érintette...
- Ne fogd vissza magad – suttogta a férfi a füleibe. – Legalább két szoba választ el a többiektől.
Mikor a lány megérezte a férfi ujjait a mellbimbóján, már hangosan felnyögött. A falhoz szorította és a hátának préselődve simogatta a testét, ami minden egyes alkalommal megőrjítette a lányt.
- Akkor sem csinálhatjuk itt... - vékonyodott el a hangja, mint mindig, mikor a férfi felizgatta őt. – Kérlek... hagyj...


OKT.
28.
2014

Orvosi kezelés

Az egyik ismerősöm orvosnak tanult. Jó ideig nem láttuk egymást, mivel a baráti körben akadtak gondok korábban.
Cimborám azon a nyáron ismét összeröffentette a régi bandát, hogy menjünk el a nyaralójukba egy laza hétvégére megemlékezni a régi szép gondtalan évekre.
A leutazás elég soká tartott, lévén a hely a világ végén van, a ház meg még azon is túl. Az úton sztorizgattunk, meg mindenki elmesélte, hogy mi történt vele, amióta nem láttuk egymást.
Kora este lett, mire leértünk. A társaság egy része már korábban odaért; ez meg is látszott rajtuk. Gyorsan kerestünk magunknak egy ágyat, majd igyekeztünk behozni a lemaradást. A vacsora már vígan rotyogott a bográcsban így a korábban érkezettekkel beszélgettünk.


Első kalandom

Én első kalandomat szeretném elmesélni. Előre elnézést kérek, de nem vagyok nagy író.
Még elég fiatal voltam, majdnem 20 éve történt. Akkoriban még nem igazán volt internet, így társkereséssre újság útján volt lehetőség. Az Erosz magazinban hirdetett egy 25-30 év körüli férfi. A korára nem emlékszem pontosan. Csak keresztnevét árulom el, Tibornak hívták. Írtam neki, amire pozitiv visszajelzést kaptam. Levél útján megbeszéltük a találkozót. Sajnos az első találka nem jött össze, mivel lerobbantam az autóval. De újabb levélváltás után már sikerült a találkozó. A vasútállomásra beszéltük meg.
Tibi már ott várt. Egy meleg barátja lakására mentünk, ahol a kisebbik szobát foglaltuk el. Először egy hosszas csókkal lazított picit izgatottságomon. Jó volt, mert igazából akkor csókoloztam először úgy, hogy abba szenvedély is volt. Mikor szétváltak...


OKT.
27.
2014

Váratlan betörés

Liz felpillantott a monitor mögül, körülnézett, aztán folytatta az olvasást. Bármit is hallott, nem vonta el figyelmét a történetről, amit olvasott. Tudta, hogy ez egy kitalált sztori, de simán bele tudta élni magát a lány helyébe, aki egy autóban maszturbál, és közben a sofőr figyeli, körülötte pedig akadozik a forgalom. Ujjai az olvasás közben önkéntelenül kemény mellbimbóira csúsztak. Ilyesmi vele miért nem történ soha? A férje fel lenne háborodva, ha tudná, hogy ez felizgatja.
Megint felpillantott, az ablakon át a sötétbe, és arra gondolt, hogy a főszereplő helyében ő ekkor már valószínűleg a sofőr farkát szopta volna. De ezekben a sztorikban éppen ez volt a jó; a segítségükkel olyan területekre kalandozhatott, amelyekre önmagától sosem tévedt volna.


A legjobb barátnőm, Zoey

Kezdem magamat teljesen összezavarodva érezni. Ez már a harmadik olyan nap mikor arra kelek, hogy furcsát álmodtam. Nem vagyok annak tudatában, hogy biszexuális, esetleg leszbikus lennék. Hiszen csak egy átlagos tizennégy éves, általános iskolás diáklány vagyok. Bár az tény és való, hogy a fiúk nem igazán érdekelnek, sosem tetszett még úgy igazán senki sem, na meg „kis pisisek” az osztályba járó fiúk szóval erről ennyit. Na de az álmomra visszatérve...
Szép nyári nap lehetett, a nap állásából körülbelül dél és fülledt meleg. Éppen Zoey barátnőm kertjében napoztunk, amit az idei nyáron tényleg elég sokszor tettünk. Arra lettem figyelmes, hogy a szemeimmel teljesen végigmérem Zoey-t, de nem úgy mint barátnőt, hanem mint egy igen vonzó fiatal lányt. Mivelhogy annak ellenére, hogy ő is csak nyolcadikos már igen szépen fejlett cicijei és formás hasa volt, (persze...