Hírek

AUG.
23.
2023

Biliárd 1. rész

Tökéletesen előkészítettem a lökést. Nyolc golyó a sarokzsebbe. Ha sikerül, akkor egyrészt öt dollár lesz az enyém, másrészt a dicsekedés joga, hogy legyőztem a gimnázium legjobb biliárdosát. Természetesen megvolt a hazai pálya előnye. Kilenc golyósat játszottunk a biliárdasztalomon az alagsoromban.
Csak egy erős kis koppintásra van szükségem, enyhe angol érintéssel a jobb oldalon... Óvatosan, ne túl sokat, mert a 8-as labdához vezető út rohadt keskeny! Kész? Lélegzetet visszatartani... A felét kiengedni. Most pedig lőj!
– Kértek egy kis limonádét? Most készítettem frissen facsartból. – kiáltotta a húgom a pincelépcső felétől.
A váratlan megszakítás miatt a karom önkéntelenül...


Anyák könyve - 1. könyv - Anya, aki megmenti fiát

Melánia Howard napsütötte ágyában feküdt, kezét a hasára csúsztatta, majd telt melleit simogatta, szemei lazán lecsukódtak, amikor felidézte a két héttel korábbi eseményeket. Csak egy rövid selyem pongyolát viselt, miközben pihent, és saját buja testében érzésében gyönyörködött. Telt, kerek mellei, sötét bimbóudvarral, vastag, gumiszerű, borszínű mellbimbókkal ékesítve, széles csípővel megáldva. Lehet, hogy nem volt szép modell alkat, de egy pillantást vetve rá, bárki tudta és látta, hogy szexre teremtették.

A férje korán elment golfozni, mint minden szombat reggel. Nem sajnálta a szabadidejét, megtalálta a módját, hogyan szórakoztassa magát, amikor nem volt férje a közelben....


Miért gondolják a pasik?

Igaz az, hogy az életünk során a másik felünket keressük?

Nem keresek, de férfiak megjelennek az életemben, aztán hosszabb, rövidebb ideig szerepet játszanak. Szó szerint, mert amíg megpróbálnak becserkészni, addig eljátszák azt a szerepet, ami szerintük nekem tetszik. Ha tudnák, hogy végig tesztelve vannak, és a rostán olyan nagyon kevesen akadnak fenn. A legtöbbje kihull az első beszélgetés után.

Régebben, naivan azt kerestem a férfiakban, akivel az érdeklődésünk megegyezik, de rá kellett jönnöm, hogy azok a pasik, akik szeretik Leon Carax, vagy Lars von Trier filmjeit, azok nem vonzanak, azoktól egyiktől sem indultam be szexuálisan.

Hosszú bevezetőm után...


AUG.
22.
2023

Egy üzletasszony kalandjai a swinger klubban 5. rész

Az előző rész ott fejeződött be, amikor Tünde pinájába és fenekébe feldugtak egy-egy távirányítós dildót, amit ragasztószalaggal rögzítettek, majd a férfiak elvonultak vacsorázni.

Tünde már elég régóta feküdt kifeszítve a derékszögön, csuklója, karja már enyhén zsibbadt, és eléggé nehezen tartotta magát, hiszen hasa és melle alatt nem volt semmi, amire feltámassza. Azt sem tudta, hogy a dildók távirányítással működésbe hozhatók. De ez a tudatlansága hamarosan felismeréssé változott, amikor először a pinájában, majd nem sokkal ezután a fenekében is rezegni kezdtek. Meglepődött, de rövidesen kellemes érzések kúsztak fel benne a hátsója felől. A rezgés erősödött, majd megállt. Már...


Fogócska nagyoknak 1. rész

A gimnázium után egy nagyon régi magániskolába kerültem. Megvolt benne minden, ami egy ilyen helytől elvárható: régi stílusú ebédlő, előadótermek és minden más szükséges és szokásos kényelem. Ez egy viszonylag kicsi intézmény volt. Az első évfolyam mindössze hatvan diákból: huszonhárom fiúból és harminchét lányból állt. Két héttel a többi diák és a tanári kar nagy része előtt érkeztünk gólyaorientációra.
Valójában az egyetlen emberek, akikkel az elmúlt héten kapcsolatba léptünk, a konyhások voltak, akik csak étkezés közben voltak jelen; a könyvtáros, aki egy unalmas workshopot tartott a könyvtár és a számítógépes rendszerek használatáról; illetve az orientációs csapat, amely a felsőbb...


Vannak még véletlenek 1. rész

34 éves házas, 1 gyermek apukája vagyok. Egy nagy országos építőipari cég egyik építésvezetője vagyok. Most éppen a miskolci gigaberuházáson, egy több lakóparkos új városrész építésén. Egy uncsi értekezleten zizzent meg a telefonom. Egy pár éve nem használt a mostanira átirányított postámra jött egy levél.

„Szia! Zsé vagyok. A hirdetésed alapján találtam rád. Ha még aktuális jelezz vissza”

Szinte azonnal beugrott, hogy ez csak a már egy éve is elmúlt, randi vonalra feltett hirdetés lehet. Feleségemmel pont egy már 2 hete tartó szexmentes időszakomban elkeseredésből tettem fel. Kattogott az agyam és arra jutottam, hogy miért is ne, egy válasz semmire nem kötelez.
...


AUG.
21.
2023

A feleség gyűrűje 1. rész

– Van itt valaki? – Körbepillantottam a félhomályos boltban. Bárhová néztem, a polcok tele voltak poros csecsebecsékkel és értéktelen kacatokkal. A helyiség másik végében hunyorogtam az árnyékba. A levegőben körülöttem lebegő, kísérteties irizálással csillogó por szemcsék lebegtek. – Halló? – Amikor senki sem válaszolt, magamban morogtam: – Mit keresek én itt?
– Te, barátom, megtaláltad, amit kerestél – szólalt meg valahonnan a közelből egy varázslatos hang.
Megpördültem, amikor meghallottam a hangot közvetlenül mögöttem.
– Nem kerestem.
– Te Ava Roslin rejtélyére keresed a választ, ugye? – A hang egy kis öregemberé volt, aki valami mesés színpadi ruhába volt öltözve, mint...


Emlékezetes évforduló 2. rész

Diána lecsúszott az ágyról és odasétálva hozzám, leült az ágy szélére. Megragadtuk egymást és szenvedélyesen csókolóztunk, miközben a nyelvünk együtt kóstolgatta Ibolya puncinedvét. Lenyaltam az álláról és a sima nyakáról a nedvességet, összeszorítottam a kis melleit és csipkedtem a mellbimbóit. Ahogy szétvált a szánk, egymás szemébe néztünk.

– Látod, milyen ócska ribanchoz mentél feleségül? – nevetett.

– Igen, látom, mekkora ribanc vagy! Láttam, mennyire nedves lett a pinád, miközben a nyelveddel basztad. – válaszoltam, játszva a felizgultságával.

– Oooh... Igen... Nagyon nedves vagyok. Látod?

Keze felemelkedett nedves szeméremajkáról. Ujjai sűrű...


Lehet így jobb lesz 3. rész

Az agyam kapacitása lassan kezdett volna helyre állni, de amit Feri mondott az lefagyasztotta, mint a számítógép, beállt a kék halál. Reset, majd újra indítás.

– Eeee... Öööö... Azt hiszem azt amit most kaptam tőled szeretném viszonozni. – nyögdécseltem. – Félek, nehezen tudom a felállított lécet nem megugrani, de közelébe se érni. Hogy, miként szeretnéd?

– Ne erőltesd magad az amiről beszélsz egy újabb friss nekifutáskor lehet. Most pihenj, én ha nem zavar kiszolgálom magam csodásságoddal. – mi van? Nem voltam képben, nem tudtam a szavait sajátomra átfordítani még magyart, magyarra sem. Kihasználta, hogy bizonytalanságom, értelmetlenségem még tartott. Ismét a combom közé...