AUG
09
2016

Szerencsés délutánom

hetero

Megyeszékhelyhez közeli faluban élek.58 éves pasi vagyok, régen elváltam.Egész életemben sportoltam, így nincs rajtam fölösleg.Ismerőseim szerint fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok.Gyerekeim már elköltöztek, élik saját életüket, volt feleségem külföldön él.Egyedül vagyok egy elég nagy házban.Mindig is volt valaki aki segít rendben tartani.Most egy fiatal - 25 éves - lány jár át heti két alkalommal.Takarít, mos, vasal.Sosem közeledtem hozzá mint nőhöz, pedig jól néz ki. Kb 160 magas, kerek seggű, szép cicis lány.Hosszú festett fekete haját ilyenkor nyáron mindig felköti. Csinos, aranyos teremtés.Van egy barátnője akivel szinte mindig együtt vannak.Néha ide is eljön vele, segít neki, előbb végeznek.Sosem szólok érte, nekem mindegy, ők így érzik jól magukat.Ő 28 éves, szinte ugyanolyan magas, vörös hajú, szép cicis lány.Nagyon meleg nyár van most. Petra - a takarító lány - egy topban és rövid sortban épp porszívózik.

*  *  *

Haverság, miegymás

homo

A főiskola második évfolyamára jártam és még a vizsgaidőszak előtt kitaláltuk, hogy a vizsgák után menjük el közösen egy négynapos kirándulásra a hegyekbe. 15 fiú és 10 lány...
Elérkezett az utazás előtti nap. Mindenki lázasan készülődött, csomagolt, szervezkedett. Szinte egész nap csörögtek a mobilok, ki mit vigyen, mit vegyen, mintha nem beszétük volna meg mindezt pénteken.
Én is összeszedtem a szerintem szükséges dolgokat és berámoltam egy utazótáskába. A hátizsákomba pedig azokat tettem, melyekre útközben szükségem lehet. Anyám természetesen egész vasárnap sütött-főzött, nehogy éhen haljak útközben.
Délután kettő körül ismét csöngött a mobilom. Imi volt az, aki mellesleg a legjobb haverom.
- Szia Karcsi! Figyusz, van egy kis gáz, mert az apám kocsija lerobbant és holnap reggel nem tud bevinni a sulihoz. Nálatok aludhatnék, hogy reggel ne a hajnali busszal kelljen bemennem?

AUG
08
2016

A bátyám csaja 2. rész - A nyaralás

családi, nyaralás, anál, vibrátor, leskelődés, tini, nagynéni/nagybácsi

Nyár volt, pont akkor végeztem a szakmával jeles osztályzattal. A ballagás lassan zajlott, nagyon meleg volt, sokan voltunk, nagyon szerettem volna, ha hamar vége. Ott volt az egész család, de az akinek a legjobban örültam Viki volt. Egy fekete, testhezsimuló ruha volt rajta ami pompásan kiemelte vékony alkatát, kerek melleit és seggét, hullámos hosszú haja, palástként omlott vállaira, egy istennő megjelenését kölcsönözve neki. Már egyáltalán nem is érdekelt a ballagás, se a bizonyítvány, az osztálytársak, a rokonság, csak ő. Behunytam szemem és elképzeltem, ahogy előttem térdel és vadul dolgozik farkamon puha ajkaival és fürge nyelvévél. Szerettem volna már keményen ellátni a puncija baját, farkam el is kezdett felállni ott a tömegben, és mivel nem szerettem volna közröhej tárgyaként szolgálni, gyorsan elhesegettem a kéjes gondolatokat.

*  *  *

Különös történeteim 7. rész

hetero

A kolléganőmmel nem sokáig tartott a dolog na meg időközben újra melót és lakhelyet váltottam, így Györgyivel is nagyon ritkán találkoztam. Egy Keleti pu. - hoz közeli lakásba költöztem ami az egyik haveromé volt. Ő kiment külföldre dolgozni és annak fejében, hogy vigyáztam a lakásra, ott lakhattam. Találtam egy jól fizető számítógépes melót is amihez csak a laptopom meg internet kellett, így bárhol tudtam dolgozni, ráadásul a közelben volt egy telephely ahová épp éjszakai portást kerestek. Mivel este 6 - tól reggel 6 - ig tartott egy műszak és 12 órás volt, így néha hétvégén is kellett dolgoznom és néha hétköznap is voltak szabadnapjaim. Na meg az volt a jó, hogy este 10 és hajnal 4 között szinte semmi mozgás nem volt a telephelyen, így aludni is tudtam. Szóval volt két állásom és mivel csak rezsit kellett fizetnem, albérletet nem, elég jól éltem. Viszont mivel éjjel - nappal melóztam és időm alig volt, csajom se. 

*  *  *
AUG
05
2016

Vágyak a bűn mocskában 5. rész - Amikor már minden természetes 3. fejezet

családi, anya-fia

Fogalmam sincs mennyi idõ telhetett el mire aléltságunkból végre magunkhoz tértünk. Jó sok az biztos, mert egyenletessé vált a lélegzetvételünk és kellemesen bizsergetve csiklandozott a hüvelyembõl szivárgó ondó.
- Összenyomlak! - támaszkodott fel rémülten.
- Maradj csak! - próbáltam megállítani, de hiába, mert máris mellém hengeredett és féloldalasan, könyökünkön támaszkodva egymással szembe fordultunk - Jól elfáradhatott a kis drágám... - nyúltam oda a lankadt fütyijéhez, hogy szétmasszírozhassam a makkján az elõbukkanó utolsó kis cseppet - Kérdezni szeretnék valamit... - néztem a szemébe - Szerinted ez most mi volt? Baszás? Vagy szerelmeskedés?
- Hát nem is tudom... - szégyenlõsen sütötte le ragyogó tekintetét - De azt hiszem mindegy is... - változott meg még gyanúsan a hangszíne is - Mert szeretkezni is épp oly jó veled... - akadt el a szava is mihelyst kimondta.

*  *  *

Dimitri

hetero

-Nem bírom már ezt az egészet komolyan…- szólalok meg, és a haver csak együtt érzően bólint.
-Nat’, de nem tehetsz semmit, ha letámadod, hiteled veszted, ha esetleg lesz valami és kiderül, el sem akarom képzelni, hogy mi lenne a vége… sőt, egyáltalán nem is biztos, hogy ő is ugyanúgy érez, ahogy te.
-Nem kell dramatizálni, nem vagyok szerelmes belé, csak mega akarom dugni,- mondom félig nevetve. Négy kicseszett éve nézem a palit. Tudod, ő az a típus, akit senki nem vesz észre. De én igen, és lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, de tudom, hogy milyen. Mikor elsőbe felvettem vele azt a tárgyat, tudod, amire te nem jártál, megláttam a stílustalan haját, úgy nézett ki, mint aki a nagyapja szekrényéből öltözik, de megláttam a szemét is… Akkor írtam azt a verset, amivel a pályázatot nyertem. Ő ihlette, képzeletben ő térdelt előttem.

*  *  *
AUG
04
2016

Kémia

hetero

A professzor úr egyik segédje, Dávid hasonló odaadással állt a munkához.
Reggel Dávid nyitotta a labort, este ő zárta, közben megszakítás nélkü kísérletezett, mért, számolt. Nem szólt senkihez, kivéve ha nekün segített. Professzor úr látta, milyen odaadással végzem a munkát, ezér egy új, komolyabb mérési feladatot bízott rám. Izgalommal töltött el hogy ennyire megbízik bennem, a méréseim komoly kutatásokhoz kellenek és ha becsületesen dolgozom, akár Professzor úrék publikációjána társszerzője is lehetek. Eleinte nehezen ment, sokat kellett tanulnom de Dávid átsegített a nehézségeken. Kiderült, hogy valójában ne antiszociális, azt beszélték, hogy meghalt a barátnője, azért gubózot így be. Az idő előrehaladtával néhányszor sikerült pár szót váltano vele kémián kívül is, amikor már csak ketten maradtunk késő este laborban. Tetszett a munkához való hozzáállása. A kísérleti eredményei nem várt mérési adatokat hoztak.

*  *  *

Szingli pörgés 7. rész

hetero, anál

A fiatal szingli nők egy részének, és azok életmódjának fiktív, részletes, reális, helyenként eltúlzott bemutatása. Minden történet és karakter kitalált, a valósággal való bármilyen egyezés kizárólag a véletlen műve!
Lorena elhatározta, egy kis időre szünetelteti a bulizást. Az utóbbi hónapokban többet szórakozott, mint korábban bármikor, ezzel együtt a fizetésének egy részét is elköltötte. Inkább a munkára szeretett volna koncentrálni, és úgy tervezte, ritkábban, de a nagyobb, jelentősebb eseményeken fog megjelenni, amelyekből úgyis lesz bőven újdonsült kedvenc helyükön, a Rioban.
Az éjszakázás mellett a blogírást is jobbnak látta pihentetni, mivel az oldalán egyre több negatív hang jelent meg. Általában nem érkezett sok komment a posztjaira, átlagosan olyan öt-hat, amiből egy-kettő mindig elégedetlenkedő volt, de a legutolsó bejegyzése, melyben egy idegen srácot elégített ki szájjal a mosdóban,