Hírek

JAN.
12.
2015

A hipnózis 2. rész

Hazamentem és kifeküdtem a szobámban. Szerencsére senki sem volt otthon. Anya elment shoppingolni az unoka tesójával, apa pedig elutazott Bécsbe az új munkahelyére. Elővettem a telefonomat és a filmek mappába kapcsoltam. Elsőre anya fürdőszobás filmje jött ki, már nem is emlékeztem rá, még a tavasszal csináltam. Ágit akartam megnézni amint segbe dugom, de most kíváncsi lettem és elindítottam anyát. Tavasszal volt egy nap, amikor apa nem volt itthon és kihasználtam az adódó lehetőséget, és meglestem anyámat fürdés közben. Nem csak leskelődtem, hanem a kulcslyukon keresztül, fel is vettem az egészet, egy ideig erre maszturbáltam, de mostanában inkább Ágit nézem, vagy dugom. Szóval elindítottam a videót és néztem, amint anyám elkezd vetkőzni. Még tavasz volt, és volt rajta ruha. Szépen vette lefele egyiket a másik után. Ott kezdett izgalmas lenni, amikor már csak a harisnya és a...


Kaland a Swinger klubban 4. rész

Nem volt nehéz a filmezés helyét megtalálni, mert abban az irányban voltak a legtöbben,alig tudtam utat találni,hogy odajussak. A félhomályos folyosón Zoltánnal találkoztam.
- Azt hittem, nem vagy kíváncsi a szexi feleségedre - mondta
- Dehogynem, csak akadt egy kis kalandom az imént - feleltem,de szerintem látszott is rajtam, hogy ki vagyok facsarva
- Gyere megmutatom,hol van a forgatás, de csendben kell lenni, ne zavarjuk a munkát! - mondta
Követtem Zoltánt, aki a nagy terem folyosóján igyekezett az egyik ablakhoz. Már sokan leskelődtek minden lehetséges nyíláson, mindenfelé félmeztelen testek, kéjsóvár nők és férfiak figyelték a műsort.
Sikerült egy ablaknál elhelyezkednünk.


JAN.
9.
2015

Tanyasi csirke 2. rész

Ebéd után elmosogatunk, segítettem az állatoknál, majd borsót fejtettem Annuskával és mire mindennel végeztünk jött az este. Eszmi még mindig nem ért haza, de anyja egyáltalán nem aggódott. – Amíg fiatal addig tombolja ki magát – mondta. Mint egy darab fa estem az ágyba. Olyan fáradt voltam, hogy bármit is csináltak a szomszéd szobában én mélyen aludtam.
Hajnaltájt arra ébredtem, hogy valaki matat az ágyamon.
- Visszajöttem puncika, hogy befejezzük – vihogott Eszmi és rám vetette (inkább rám esett) magát. Olyan büdös volt a szája, hogy elfordítottam a fejem, amikor rám lehelt. – Bocsika – dadogta – az a sok cigi meg pia…de a piát te is szereted. Az én kis fincsi páleszomat mind megittad mi. Na… néz rám, amikor veled beszélek hallod! Szóval … a…bocsika, hogy elmentem, de tudod jött a Dani. Láttad?


Riley 2. fejezez

Riley egy toronyház tetőtéri luxuslakásában találta magát – és ez nem álom volt, hanem maga a mennyország. Talán lezuhant a repülője, és ő majd így tölti el az örökkévalóságot. A szoba közepe felé botorkált, lassan körbefordult, és megpróbált mindent egyszerre megcsodálni. Alig hallotta Cade suttogását. – Nézz körül, amíg én rendbe hozom magam.
Hihetetlen volt. Üveg, króm és hatalmas ablakok képeslapra illő kilátással. A megfelelő helyeken feltűnő ékkövek csillogtak szétszórtan a fekete felületen. A kandallópárkányra ámulatba ejtő, üvegből készült műalkotás kavargó vörös és arany árnyai vetültek. A tűzhely előtt odaillő fekete bőrkanapék álltak, lazán odavetett smaragdzöld, zafírkék és rubinvörös párnákkal. Látta, hogy az étkezőben az ébenfa asztal üvegként fénylik a szőnyegen, melyről ordított, hogy egy vagyonba kerülhetett. A...


JAN.
8.
2015

Észrevétlen szerelem 4. rész

Attól kezdve átlagos munkanapjaink némiképp megváltoztak. Maga a munka ugyanaz maradt, de minden egyes alkalommal, amikor Diane-nek megbeszélése volt, én nagyjából fél órával a kezdés előtt bementem hozzá az irodába. Az első alkalmakkor még próbált ellenállni, de sosem ért el sikert. Elég volt egy perc, vagy kettő, és már remegő combjai közé furakodott a nyelvem.
Észrevettem, hogy bár igyekszik csendben maradni, visszafojtani a nyögéseit és a sikolyait, teste minden rezdülése elárulja a gyönyörét. Azt hiszem, mélyen belül meggyőzte magát, hogy nincs semmi rossz abban, ha egy beosztottja nyelvét használja, hogy megnyugodjon a fontos megbeszélések előtt. Bár élveztem amit csináltam, és néha úgy éreztem, már attól el tudnék menni, ahogy remeg a teste nyelvem munkájától, egyre többre és többre vágytam. Bár türtőztettem magam, de egyre inkább vágytam rá, hogy...


Elsőnk

Első történetem, amit lejjebb fogtok olvasni, így szükségesnek érzem a bemutatkozást.
Zsolti vagyok.
Hogy hány éves, hogyan nézek ki?
Lehetek 20, lehetek 40.
Lehetek magas/alacsony, szőke/barna, kopasz/dús hajú, lehetek kigyúrt/mackós, amit az olvasó csak elképzel.
És remélhetőleg a fantáziádban lakom, miután elolvasod az írásom.
Sajátosságomként azt tartom, hogy nem kívülállóként pötyögöm le két ember huncutkodását, testi beteljesülését, hanem úgy, hogy az olvasóm -igen, Te!- teljesen bele tudja magát élni, mivel ez Neked íródott, Hozzád szól!
Elsőnk
Már másodjára találkozunk, az első is jól sikerült, de nem tudtunk egymásé lenni, mert nálatok voltunk. Hogy ilyen hibát ne kövessünk el még egyszer, most már egy szállodában találkozunk.


JAN.
7.
2015

Különleges szexélményeim 35. rész

Sziasztok. Mostanában sok dolgom volt a munkahelyemen, nem volt időm írni, de most az ünnepi szünetekben maradt annyi időm, hogy itthon, persze az asszonyra meg a gyerekre vigyázva összefoglaljam a dolgokat. A főbb szeretőim még mindig Vivi, a dögös biszex cigánylány, illetve Viki, a kisgyerekes szőke anyuka, akik persze egymást is alaposan lerendezik. És persze a húgom. Mivel már féléves terhes, akkorára megnőtt a hasa, hogy most már a vele folytatott terhes szexet van értelme leírni. Már így az ünnepi szünetben szóltam Erikának, hogy az öreg berángatott amolyan év végi összesítő jelentés összeállítására. Minden évben van ilyen, az asszony nem is furcsállta. Szóval már ott vártam a szokásos találkozóhelyünkön a terhes húgomat, hogy szokás szerint alaposan megbasszam. A terhesség alatt teltkarcsú alakja Bettinek már nem vastagodott számottevően, a telt, lufi feneke is a...


True Love

Őszi nap. Esős. Nem szeretem az esőt; és ő sem szeret engem. Ez így marad örökké. Amikor a legjobban nem számít rá az ember ő akkor előjön és megfürdet egy gyorszuhannyal. Nem tesz kivételt a napok közt, konkrétan tesz rá, hogy nekem a mai napon találkozóm van egy különleges személlyel. Egy igen különleges személlyel, a barátnőmmel. Azzal a csodás lánnyal, akivel engem megáldott az Ég. Tudtam, hogy az a busz, amivel jön, legalább 5 percet késik, ha csak az időjárást nézzük. Ezt leszámítva, kimentem a pályaudvarra a szokásos szürke hosszú nagy gombokkal ellátott kabátomban, és a fater jó öreg kék esernyőjével. Az eső csak zuhogott, én meg útközben szlalomozhattam a pocsolyák között, mire megérkeztem. Gyorsan be is álltam egy eresz alá, hátha megmentem ezzel magamat és a ruhámat is. A busz már jóval a várt időponton túl se érkezett meg, gondoltam elugrok egy...