Hírek

FEB.
12.
2015
Kedves Olvasóink, Írónk, Fordítóink!

Átestünk egy szerverköltözésen, ami pár egyéb fejlesztést is magával hozott, ezek az alábbiak:
  • Képregények szakértői szavazásához bekerült egy új pontozási szint: szerkesztés/beírás, avagy hogy a lefordított szöveget mennyire minőségi módon sikerült visszailleszteni a képregénybe
  • Bármely tartalmunk listázásánál (sőt gyorskeresésénél is) lehetőség van előnézetet megnézni a tartalom címe utáni ikonra mutatva az egérrel. Gyorskeresésnél pedig a cím előtti ikonra kell vinni az egeret, és máris láthatod ott is a tartalom címkéit, dátumát, íróját, bevezető szöveg, vagy első pár diáját. (Sőt, ugyanez íróknál is működik!)
  • Mostantól a tartalmakhoz hasonlóan a fórumtémákat is a kedvencek közé tudod rakni, írók/fordítók esetében pedig a saját tartalmaidhoz tartozó témák automatikus odakerülnek, így könnyen nyomonkövetheted, ha valamelyikhez új hozzászólás érkezik.
  • Belépés után a VIP menüpont alatt nyomonkövetheted a VIP tagsági kódjaid jóváírását, sőt a történetért-képregényért kapott VIP tagságijaidat is.
  • Javítottunk jópár hibát, beleértve pár bankkártyásat is, ami révén páran a "E-mail address already exists" hibaüzenetet kaphattak.
Reméljük, hogy ezek az újdonságok megnyerik a tetszéseteket, de amennyiben mégis hibát találnátok kérjük e-mail-ben jelezzétek!

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség

Forró kalandjaim anyámmal

Mint mindig, most is álmosan ébredtem. Nem törődtem az ágyam bevetésével, a zuhanyzóba álltam és észrevettem a merevedésem. Már megint! Mostanában egyre többször van, és kínosan kell ügyelnem arra, hogy a család többi tagja ne láthassa meg. Miután végeztem, a konyhába indultam, ahol apa épp a kávéját kortyolgatta, anya pedig mosolyogva hátrapillantott a válla fölött a tűzhelynél.
- Jó reggelt, Adam!
- Neked is, anya.
- Már tegnap is meg akartam kérdezni, fiam, hogy mi a helyzet Lanával? Napok óta még csak nem is említed.
- Szakítottunk - sóhajtottam. - Nem illettünk össze.
- Ó, sajnálom - felelt apa.
Valójában csak részben volt igaz. 18 éves létemre izmos voltam, méretben is érett, Lana pedig csak egy piszkafa kislány, akivel néha jó volt enyhíteni a vágyat, de elment tőle a kedvem, ahogy a többiektől is. Olyan nőre volt szükségem, aki...


Az alku

Nagyon régen történt már de ki kívánkozik belőlem. Volt egy barátnőm nevezzük Ildikónak ő 17 éves volt én meg akkor 22 éves. Egy fél év együtt járás után eljegyeztük egymást. Viszonylag jól elvoltunk petting, nyali-fali, igaz nem tudtam megdugni, mivel azt mondta, hogy nászéjszakán meg fogom kapni. Én nem nagyon nem bírtam ekkor már mivel nagyon megszeretem volna már dugni. Na, itt kezdődik a történet. Az eljegyzésünk után két hónappal júniusban egy pénteki napon a „majdnem” anyósom, megérkezet a hétvégi házukhoz egyedül. Mivel én a szomszédúkban laktam akkor át jött és közölte velem, hogy beszélni szeretne velem. Beszélgetésünk során közölte, hogy nem vagyok a lányához való és nem akarja, hogy a lánya is férjhez menjen 18 évesen, ezért szakítsak vele. Én erre mondtam neki, nem igazán jó ötlet és a kérdésem másik felében meg kérdeztem, hogy mit szól...


FEB.
11.
2015

Anna és a házi feladat

Miután végeztem a borotválkozással is, leöblítettem magamról a habot, és kiléptem a zuhanyzóból. Egy sárga, rövid törölközőt csavartam a testem köré, aztán bementem a szobámba, hogy felöltözzek.
Minden reggelem így indult. Felkeltem, tusoltam, felöltöztem, fogat mostam, aztán reggeliztem, és indultam is suliba. Viszont ma, ahelyett, hogy a sulit vettem volna célba, az új osztálytársam címére mentem. A biosz tanárunk kitalálta, hogy egy egész makettet állítsunk össze három nap alatt. Egy kutya csontvázát kellett összerakni. Most őszintén, komolyan gondolta ezt? Azt mondta a jegyünk lényegesen beleszámít az év végi osztályzatunkba. Hülye banya. Sose értettem, miért kell ilyen idióta feladatokat adniuk a tanároknak. Beletúrtam a még félig vizes, hosszú barna hajamba, és egy nagyot sóhajtottam. Szerencsére a szüleim megengedték, hogy egy napot ellóghassak Ricsivel –...


Fiatalkori meleg történet

Egyik nyáron történt velem az eset, amiről most írok. Tizenöt-hat évesek lehettünk. Barátomnál múlattuk az időt a nyári szünet alatt. Szerettem ott lenni, mert a szülei egésznap dolgoztak és a miénk volt a lakás. Amikor már nagyon untuk magunkat barátom kitalált valami egészen újat.
Odajött hozzám és megkérdezte szeretnék-e kardozni? Gondoltam valami nagy hülyeség lesz így belementem. Erre felállt az ágyra és elővette a farkát. Ennek láttán nem ellenkeztem inkább érdekesnek találtam a dolgot és én is ezt tettem. Majd kardozni kezdtünk a farkunkkal. Egy kis idő után már untuk a dolgot, és kitalált valami újat. Majd bepakolt a táskájába egy plédet, és elindultunk a városhatárában a horgásztó mögötti kiserdő mögé. A horgásztó mögött volt egy patak is, gyakran oda jártunk le horgászni. Közkedvelt hely így sokan jártak arra, így a nagy fűben kerestünk...


FEB.
10.
2015

Lángoló szívek Floridában 2. fejezet

December 27.
A következő hajnal meleggel és szikrázó napsütéssel jött el. Reggeli után úgy döntöttek, hogy meglátogatják az Óvárost, szereznek maguknak nyári ruhákat és élvezik a hely hangulatát. Ahogy együtt sétálgattak, gyakran botlottak azonos nemű párokba, amint kéz a kézben sétálgattak. Sam azt kívánta, bárcsak lenne elég bátorsága neki is így mutatkozni Sally-vel. És a lány is ugyanerre gondolt. Meg akarta mutatni a világnak, hogy ez a nő hozzá tartozik, de félt tőle, Sam hogy reagálna. De még egy egész hete volt megtalálni a megoldást.
Ebéd után visszatértek a házba és elnyúltak a kanapén. Nem is tartott sokáig, hogy meztelenül egymás karjaiban kössenek ki. Elvégre már vagy tizennyolc órája nem szeretkeztek. Sally végül eltávolodott Sam ajkaitól, kihámozta magát az öleléséből és elé térdelt.


Szenvedély 1. rész

Az ölemben ülsz, velem szemben... karjaimmal derekadat átölelve simogatom hátadat... homlokunk összeér... elfordítom fejem, majd a nyakadhoz hajolok... halkan szuszogok, sima bőrödön érzed leheletem meleg simogatását, melytől felébred a benned rejlő ösztön... tovább szimatolok a nyakadnál... megharapom kicsit, játékosan... halkan felsóhajtasz... érzed, már nem sokáig bírod féken tartani az érzéseidet... egy puszit adok a fültövedre... majd még egyet... érzed, ahogy az arcom végigsimítja puha bőröd és közeledem ajkaid felé... várod a pillanatot, amikor összeérnek ajkaink... csak arra gondolsz, mikor csókollak meg... elmosolyodom... megpuszilom arcodat... a szívverésed egyre erősebb... mélyen szemedbe nézek... benned egy hang tombol: akarlak, most! ... Apró puszit nyomok szádra... meg akarsz csókolni, de elhúzom fejem... játszom az érzékeiddel...


FEB.
9.
2015

Vezérszurkoló 3. rész

Közben James és Jamie hazaértek az iskolából és üresen találták a házat. Beültek James szobájába, hogy megírják közösen a leckét, amikor Jamie Jameshez fordult.
- James, beszélnünk kell a múltkori éjszakáról.
- Mire gondolsz pontosan? - kérdezte amaz.
- Tudod, mire gondolok.
- Nem akarok beszélni róla - mondta James.
- De én igen - ellenkezett Jamie, és becsukta a saját, majd James könyvét. - Úgy vágyom rád aznap este óta, hogy üvölteni szeretnék. Olyan izgató volt!
- Igen, az.
Jamie James ágyához lépett és leült rá.
- Akkor mi a bajod?
Ekkor James elmesélte a tegnap történteket az anyjával. Jamie letaglózva ült az ágyon, miközben James leírta, anyjuk hogyan vetkőzött le előtte és vette rá, hogy megérintse.


Riley 8. fejezet

Riley úgy döntött, hogy elég soká halogatta, és felhívta az anyját. Úgy érezte, joga van tudni a fontosabb eseményekről, amelyek az életében történtek. Feszültséggel teli beszélgetés volt.
– Mama, ígérem, nincs miért aggódnod. Remekül vagyok. Ételmérgezésem volt, ez minden. – Mivel technikailag a megmérgezett étel jelentette a problémát, úgy érezte, nem is hazudott.
– Tudom, drágám – mondta az anyja, olyan borzalmas hangon, amelyet Riley túlságosan is jól ismert. – Én inkább a többi miatt aggódom. Azt akarod, hogy elhiggyem, a kisbabámnak kettő szeretője van, és ez rendjén való? – A lány tudta, hogy az anyja nyitott és korrekt, ezért próbálta meggyőzni őt. Ha az anyja nem boldog ettől, az rendben van, mégis azt várta tőle, hogy elfogadja a lánya döntéseit, és továbbra is ugyanúgy szeresse.