Hírek

JAN.
27.
2015

Apuci pici lánya, avagy egy kiskirálylány móresre tanítása 3. rész

Barnabás megadóan közelebb lépett és végre kiszabadította a termetes melleket a piros babydoll szorításából, majd kezelésbe vette őket. Markába szorított egyet - egyet, simogatni, nyomogatni és gyömöszölni kezdte őket. Sándor fallosza már újra állt, de magának kezdte húzogatni, hiszen tudta, a terep most fiájé. Barnabás kidugta nyelvét és erotikusan hozzáérintette Amanda kulcscsontjához, majd onnan körözött lefelé, át a kemény, rózsaszín bimbójú melleket, keresztül a sima, lapos hason, egészen addig, amíg a szeméremdombon lévő kis szőrhöz nem érkezett. Játékosan meghúzta, amire Amanda csípője is felemelkedett, szája halvány mosolyra húzódott. Játékosság, érzéki szenvedély ide vagy oda, nem bírt magával.


JAN.
26.
2015

Vezérszurkoló 1. rész

Jamie teljesen kimerült, mire az edző az öltőzőbe küldte őket az edzésről. Mióta egy hónapja átkerült a City High középiskolába, határozottan megváltozott az élete. Észrevette magán, hogy könnyebben barátkozik, és a vezérszurkolók csapatába is azonnal felvették. Ahogy a többi lánnyal bement az öltözőbe, arra gondolt, milyen nehéznek hitte korábban a régi iskolája és korábbi barátai - az egész élete - elhagyását, egy új élet elkezdését. Kimondottan könnyebben ment, mint képzelte. Még ikertestvére, James is könnyen beilleszkedett az új iskolába és a napi rutinba. Mikor zuhanyzáshoz kezdett vetkőzni, James még mindig a focipályán volt: pályázott a középhátvéd posztjára.
...


Most pénteken 2. rész

- Hazaviszel? - törte meg a hosszúra nyúlt csendet a párom. Előtte már-már azon gondolkodtam fel kéne hívnom, mert az volt az érzésem, hogy elaludhattak.
- Most? - kérdezett vissza jól kihallható riadalommal szexpartnere - Máris? Miért? Neked nem volt jó? - egyre csak aggodalmaskodott tovább - Pedig..., - de hirtelen a torkán akadt a szó.
- "Ezek újra csókolóznak..." - tudatosult bennem a halk motyogásaikat hallva.
- Dehogy, kis buta... - csilingelt megint a kedvesem hangja - ...majd ráérsz olyan hat körül... - hallgatott el újra - Különben is, van itt még egy kis dolgom - fejezte be már furcsán artikulálva.
- "Ez leszopja" - villant a tudatomba - "De nem is le..." - tréfásan polemizálni kezdtem magammal - "...inkább tisztára..." - futott végig az arcomon egy bárgyú vigyor.


JAN.
23.
2015

Riley 6. fejezet

Amint kiléptek a liftből, Trevor belemarkolt a hajába, és addig húzta, míg a lány már lábujjhegyen állt. Riley úgy érezte, a koponyájától a sarkáig szinte sistereg. Soha nem tartotta magát olyan lánynak, aki élvezi a fájdalmat, de ahogy vele bántak, olyan mesterien kavarta meg az érzéseit, amitől elállt a lélegzete, és a vér az intim testrészeibe áramlott.
– El sem tudom mondani, miféle veszélyeknek tetted ki magad, ifjú hölgy. Meg kell tanulnod engedelmeskedni. Ha azt mondjuk, ne menj ki egyedül, azt komolyan gondoljuk. – Olyan hirtelen engedte el, hogy előrebotorkált a tűhegyes sarkakon. El is esett volna, ha Trevor nem nyúl ki reflexszerűen, és nem fogja meg. Amint megállt a saját lábán, újra elengedte, és szigorúan szólt hozzá.


Apuci pici lánya, avagy egy kiskirálylány móresre tanítása 1. rész

Legutóbbi, tizennyolcadik születésnapjára egy régi gyártmányú, de felújított amerikai Cadillac autót kapott, amin a minap begördült a céghez és amiből kiszállva megismerkedett édesapja egy fiatalabb beosztottjával, Barnabással. Barna valójában Sándor fia volt, aki szintén a Miller&Millernél dolgozott. Ez a kis sörhassal és már ritkás hajjal rendelkező férfi volt a vállalat egyik legrégebbi alkalmazottja, szemben a fiával, aki a legfiatalabb volt a 20 évével, amiről persze fiatalos külseje is tanúbizonyságot adott (kidolgozott mellizom, feszes hátsó, hullámos, barna hajzat). Barnabás édesapja hirtelen bökésétől ismét visszatért a Föld nevű bolygóra, de Sándor még mérgesen megjegyezte, hogy a filozofálgatás helyett inkább vezesse a kisasszonyt a főnökúr irodájába. A fiú betessékelte Amandát a márványpadlójú hallba és illedelmesen elköszönt, de visszanézett és...


JAN.
22.
2015

Most pénteken 1. rész

Sikerült kölcsönkérnem egy kocsit. Gondoltam meglepem a páromat és elmegyek elé a munkahelyéhez. Ahogy elindultam valami gonosz kisördög bújt belém. Hisz előbb azt gondoltam még, hogy felhívom, de ahogy egyre közelebb értem már sokkal jobb ötletnek tűnt, ha titkon megfigyelem és legfeljebb majd később veszem fel.
Legnagyobb meglepetésemre, egy, az épület előtt parkoló autóba pattantak azzal a sráccal akivel önfeledten beszélgetve léptek ki a munkahelye ajtaján.
Cikáztak a gondolatok az agyamban. Felderengett, reggel megbeszéltük, hogy én várhatóan csak késő este végzek, ő pedig elszalad, vesz pár dolgot és itthon fog tevékenykedni, vagy pihenget egy kicsit, mert elég hajszolt napokon van túl. Tehát külön jó, hogy pénteken csak kettőig tart a munkaideje. Persze semmi rosszat nem sejtettem. Úgy véltem a kollégája elviszi a metróhoz, hogy ne kelljen villamosoznia,...


Erőszak - Krien

Tudtam, hogy egyszer még megszívat az a bolond öregasszony a másodikról. Képes volt a képzelgései miatt rám hívni a rendőröket, pedig valójában semmi oka nem volt rá. Nem tudhatta, hogy a FutuRantól szöktem meg, hiszen olyan rossz volt a látása, hogy egy kutyát is alig tudott megkülönböztetni egy nagyobb macskától, nem hogy felismerjen egy szar kép alapján. A szomszéd csaj sem ismert fel, és senki a házban. Sosem hittem, hogy annyira nemtörődöm a társadalom, de szerencsémre tévedtem. A rendőrök közül viszont, akik kijöttek, az egyik felismert és ha nem egy első emeleti lakásban húztam volna meg magam, nem is tudom, hogyan menekültem volna előlük olyan gyorsan. Hiába tették rugalmasabbá a csontjaimat azok az őrült kutatók, így sem tehettem meg akármit. De azt az ugrást az ablakból még éppenhogy. Az addigra jól ismert utcákon gyorsan megtaláltam a legjobb menekülő...


JAN.
21.
2015

A Szerelő

A lakásodhoz kiérkezvén viszonylag hosszú várakozás után nyitsz ajtót nekem de ahogy meglátlak azonnal megbocsátom a dolgot hisz épp a zuhany alól mászhattál ki.
Egy lenge kis köntös van rajtad valami nagyon finom anyagból ami látni engedi formás melleid izgató körvonalát, karcsú tested tökéletes formáját.
Csak remélni merem hogy nem veszed tolakodásnak gyors mustrámat de a nedves hajaddal keretezett csodaszép arcodon megjelenő huncut kis mosoly másról árulkodik.
Pironkodva lépek beljebb és nem segít a kalandozó fantáziámon az se hogy nem hagysz annyi helyet hogy anélkül férjek el melletted hogy hozzád ne érjek.
Akár szándékos volt akár nem a hatása nem marad el. Ahogy a bőrünk egy pillanatra összeér, kellemes borzongás járja át a testem és hirtelen késztetést érzek hogy jó mélyen beszívjam kellemes illatod ami nem kerüli el a figyelmed. Ahogy...