Hírek

MÁRC.
4.
2015

Alexandra vágyakozásai 1. részlet

A következő péntek estét is együtt töltöttük. Előtte pokoli hetem volt, hiszen a munkahelyünkön el kellett fojtanom a vágyaimat. Azelőtt is fontos volt számomra a jelenléte, máskor is különös hatással volt rám, ha a közelemben volt, azon a héten azonban még jobban izgatott állandó közelsége. Mindent észrevettem! Láttam, ahogyan ruhájának lágy anyaga fodrozódik buja mellein, ahogyan teste ringott, mikor megmozdult; láttam mellbimbóinak körvonalait a feszes ruha alatt, és kemény fenekének kerekségét, mikor lehajolt, hogy fölvegyen valamit. Mindent észrevettem. Néha, bár nagyon ritkán, papírokkal a kezében az asztalom fölé hajolt. Ilyenkor éreztem parfümjének és testének illatát, s ez melegséggel töltött el. Éreztem, amint melle felemelkedik, s ajkain a leheletet, amikor fülemhez hajolva beszélt. Azt hittem, talán rám is tapasztja az ajkait, olyan közel volt hozzám. Minden apró cselekedete növelte a vágyamat, testem tajtékzott, ágyékom...


MÁRC.
3.
2015

Myrna 4. fejezet

Brian ránézett a szendvicsére.
- Előbb azért ehetek?
- Kérlek - mondta Myrna. Ivott még egy nagy kortyot a gyümölcsléből, és rátette a komódra.
Levette a cipőjét, és kikapcsolta az övét. Jace nadrágja a csípőjére csúszott. Lehúzta a cipzárját, és hagyta, hogy a nadrág leessen a földre. Lerántotta magáról Brian pólóját. Este felvehetné ezt a színpadon, gondolta Brian, hogy közel érezze magához Myrnát.
- Teljesen le kell vetkőznöm ahhoz, hogy a tányérod legyek? - kérdezte Myrna.
Brianben ekkor tudatosult, hogy csak tartotta a szendvicset tátott szája előtt, és egy falatot sem evett belőle.
- Ja, még sosem láttam tányért bugyiban.
Myrna kigombolta a melltartóját, és félredobta. Kezeivel felpolcolta a melleit.


Legénybúcsú 2. rész – Thomas a természetben - Sátor

Majd a távolban egy kisebb fényforrást láttam meg és pár sátor képe rajzolódott ki előttem. Megragadtam a hátamon a zsákomat és elindultam feléjük menni, remélve megengedik, hogy mellettük táborozzak le, biztos jó móka lesz.
Ahogy a közelükbe értem megláttam, hogy négyen vannak két lány és két fiú, akik éppen a tűz körül melegednek fel. Amikor aztán már nagyon közel voltak hozzám, akkor rájuk köszöntem.
- Sziasztok! – és mind a négyen felém fordultak és, ahogy ki tudtam nézni két pár volt. – Nem zavarna titeket, ha mellettetek verném le a sátrat? – a fiatalok egymásra néztek, majd közülük a barna hajú lány válaszolt nekem.
- Nem zavarna, van itt hely bőven mindenkinek a tűz körül, ugye srácok? – és mindannyian bólogatni kezdtek felém.


MÁRC.
2.
2015

Ölelkezős ribanc 2. rész - A szerelmeskedés

Együtt zuhantunk az ágyba, meztelen bőrfelületek és kalandozó kezek összegabalyodott csomójaként. Tetszett az ötlet, hogy ez most már az én ágyam is, és már nem vagyok betolakodó benne. Mindent meg akartam osztani a nővéremmel, fizikailag és érzelmileg, és úgy tűnt, én is pontosan ezt fogom kapni. Valahogy sikerült belebotlanom a személyes paradicsomomba.
April, aki nálam jobban tudott összpontosítani, csókokkal árasztotta el a nyakamat, az államat, és néha az ajkaimat. Próbáltam viszonozni, de tényleg, csak túl felizgult voltam ahhoz, hogy tartani tudjam a lépést vele. Már jóval azelőtt volt orgazmusa, mielőtt engem is odasegített – indokoltam meg magamban –, szóval persze, hogy jobban magánál van, mint én.
Elmosolyodott, ahogy szeretettel tele a szemeibe néztem. Ő volt a nővérem, a kedvencem az egész világon, az első és egyetlen szerelmem, és az enyém volt. Szinte kedvem támadt néhány nem igazán praktikus dologhoz, mint...


Az almák fája

Fullasztó időjárást hozott az idei július. A hőmérséklet 30 fok felett. Szombat van, késő délután. A lakás egy katlan. Épp azon gondolkoztam, hogy el kellene menni valami hűvös, kellemes helyre, de hova? Megszólal a telefonom. A szám ismeretlen, ki a fene lehet? Elsőre ismeretlen, de kellemes női hang, és tényleg engem keres. Sziáz, tegez.
- Megismersz még?
- Hááát...
Csak lassan ugrik be, hogy a lányom barátnője lehet, akit „A Mentőakció” című opusomból már ismerhettek.
- Ági? – kérdem kisé bizonytalanul.
- Csakhogy lelesett.
Vidáman csevegve kérdezősködik utánam. Hogy s mint, merre, meddig... stb? Mondom, semmi, csak a meleg.
- Van valami dolgod, kötelezettséged a hét végére?
- Nincs, csak itt gubbasztok.


MÁRC.
1.
2015

Kedves Látogatóink!

A szerverköltözéskor kikerült pár új funkció, ami sajnos néhány hibát is magával hozott, ezeket a tegnapi nappal bezárólag kijavítottuk, a legutolsó egy a VIP-kérő ablakot érintő hiba volt.
Amennyiben mégis bármilyen hibát tapasztalnátok még most is, kérjük, írjatok az ügyfélszolgálati űrlapon, ahogy az eddig eltelt több, mint 10 évben, most is minden levélre válaszolunk, mindig találunk kielégítő megoldást. :)
És továbbra is várjuk történeteiteket és képregény-fordításaitokat a Tölts fel te is menüpont alatt.

És végül pár a tavasz kezdetéhez illő ajánlott történettel szeretnénk kedveskedni:

Egy szép tavaszi nap 1. rész

A tavasz örömére kijár a betoppanó jóbarátnak is a jóból ebben a háromrészes, v-ir-a által "papírra" vetett remek sorozatban.

A tavasz első ajándéka: az első Napsugaram!

Sok férfi örülne egy ilyen tavaszindításnak. :).

Tavaszi szünet Mark-kal

Ha már tavasz, akkor a tavaszi szünet sem lehet messze, de ez a testvérpár mégis inkább otthonmaradt. :)

További jó írást, olvasást: A Törté-Net Szerkesztősége :)


FEB.
27.
2015

Myrna 3. fejezet

A repülőút első órájában Myrna semmi másra nem tudott gondolni, csak Brianre - és persze mindarra, amit csinálni akar vele, amikor találkoznak. Ez a masina képtelen volt elég gyorsan elszállni Portlandbe. Myrna végül ráunt, hogy félpercenként megnézze a karóráját, és hogy a leveleit szortírozza. A tankönyvhirdetések és a szakmai kiadványok között talált egy borítékot, amit egy ösztöndíjakkal foglalkozó ügynökség címzett meg. Az utolsó lehetőség, hogy talán kap valami pénzt! Majdnem lekéste a határidőt, és tudta, hogy nem ez volt a legjobb munkája, de kutatási támogatás nélkül az egyetemen nem sokáig tarthatja meg az állását. A tanári kinevezése még hátravolt.
Hezitált, félt felnyitni a borítékot. Az egész pályázatot közvetlen azután fogalmazta meg, hogy otthagyta Briant Des Moines-ban. Köszönet a groupie-knak az ihletért. Most, hogy már tudta, hogy a kormány nem hosszabbítja meg az ösztöndíját a következő tanévre, már nem valami...


Feleségem és a srácok

Marcsi vagyok 33 éves. Az eset 6 évvel ezelőtt történt.
Férjemmel nyaralni voltunk egy szállodában. Lent a medencéknél volt egy kis bár. Ott iszogattunk és észrevettem, hogy 3 srác állandóan felénk tekintgetnek. Szóltam is a férjemnek,de õ csak legyintett: - Biztosan megdugnának egyszerre:) - nevetett.
Már régóta foglakozik a gondolattal: szeretné, ha többen megdugnának egyszerre.
Ezt állandóan mondogatja. Persze én, mint nő: ellenkezek ez ellen.
Még úsztunk egy kicsit és elmentünk vacsorázni. Fent a szobában lezuhanyoztunk és készülődtünk, hogy lemegyünk az erdős részre sétálni. A pincér mondta, hogy bent az erdőben van egy kis tisztás padokkal és egy büfé, ami egész nap nyitva van.
Gondoltuk, hogy megnézzük.