Hírek

FEB.
18.
2015

A takarítónő 1. rész

Sajnos a férjem nem törődik velem, időnként rám mászik, belém dugja a szerszámát, lök rajta néhányat amitől gyorsan elélvez és lemászik rólam hogy aztán horkolva elaludjon. Már a melleim sem érdeklik, csak a saját maga mielőbbi kielégülésére koncentrál. Pedig nagyon vágyom arra, hogy valaki vegye birtokba a testemet, játsszon rajta mint egy hangszeren
Válásom után rám szakadt a ház minden áldása, többek között a takarítás is. Talán nem kell bizonygatnom, hogy ez a férfiak többségénél jelentősen háttérbe szorul a focimeccs nézéssel szemben is ami talán a szabadidő eltöltésének legsilányabb módja. Legalábbis mióta sehol sem vagyunk a világranglistán.
Barátaim szimpatizáltak velem és egymás után ajánlották saját takarítónőiket. Eleinte idegenkedtem az ötlettől hogy valaki sertepertél a házban vizesvödörrel meg seprűvel a kezében, de hamarosan...


FEB.
17.
2015

Egy család

Karl vagyok, 35 éves múltam. Nem vagyok egy Adonisz, de csúnya sem vagyok. Azt szokták rólam mondani, hogy jó képű vagyok. Magas vagyok, kondizom, de erről majd később. Most jelenleg munkakereső. Egy szép kis családi házban élek a feleségemmel. Őt Agnesnek hívnak és öt évvel fiatalabb nálam. Nagyon szép, dekoratív nő. Hosszú, váll alá érő sötétbarna haja van, kék szeme, pici melle és formás alakja van. Jól megvagyunk, gyerek nincs és valahogy a szexuális életünk is holtponton van. Mikor megismerkedtünk 10 éve, olyanok voltunk, mint a nyulak. Mikor lehetett egymásnak estünk, bárhol, bármikor. Mára ez már megszűnt. Örülök, ha magához enged egyszer-kétszer.
Együtt kezdtünk el edzeni járni, ő a rabja lett a dolognak, mikor észrevette, hogy lement a feneke és egyre feszesebb lett és ráadásul még a férfiak száma is megnőtt akik utána fordultak. Én egy idő után nem...


Áldozat

Damien tizenegy éves volt, mikor szülei elvitték őt a kőgyűrűhöz Castleriggnél. Teljesen elbűvölte az, hogy milyen egyenetlen és csorba, semmiben sem hasonlít Stonehenge rendezett tömbépítményeire.
– Mint a sárkány fogai – suttogta az anyukájának, aki rámosolygott, és így felelt.
– Igen, pontosan olyan.
Ha csak egy kicsit fiatalabb lett volna, Damien körbeszaladt volna a gyűrű körül, összekötve a köveket, akár a tű, hujjogatott volna még nem mutálódott hangján. Az apja hamar ráunt volna a helyre, ahogy minden olyan dologra, ami nem hozott nekik sem pénzt, sem tekintélyt. Jobb csendben maradni, és nézni, ahogy a naplemente rejtelmes melegbe burkolja a körülött lévő hegyeket.


FEB.
16.
2015

Nagy családi nyaralás 2. rész

Egy pillanatra elállt a lélegzetem. Anya az ágyon térdelt teljesen meztelenül, és Zoli vadul dugta hátulról. Apa a fotelben ült a szoba sarkában, miközben Márti ugrált az ölében, szemben vele.
- Ti mi a francot csináltok? – szaladt ki Adri száján a mindannyiunkat fejében megfogalmazódott mondat.
- Gyerekek, már jöttetek is?– nézett fel anyám az ágyról.
- ÖÖÖ mi megyünk is, csak beköszöntünk. - hátráltunk ki az ajtón.
- Várjatok, ne ijedjetek meg, tudnotok kell, hogy ezt mi nem először csináljuk, és nem kell aggódnotok emiatt. – szólt Apa.
- Nyugodtan maradjatok, ha úgy tetszik. Bence, csukd be az ajtót.– így Zoli.


Első félrelépésem 3. rész

Telefoncsörgésre ébredtem. Tibi hívott. Pár percet beszélgettünk, mikor a telefonom jelezte, hogy van másik bejövő hívásom is. Letettem, a lányom hívott. Sokáig beszélgettünk, én feküdtem az ágyban. Éreztem, hogy Tibi és az én nedveim szivárognak belőlem. A takarót magam alá gyűrtem, és úgy beszélgettem a lányommal, elég sokáig. A telefonom megint rezgett, a férjem hívott. Nagy levegőt vettem, és felvettem. Nem sokáig beszélgettünk, csak annyit mondott, hogy másnap jön haza. A telefon után összeszedtem az ágyneműt, ruháimat és mindent betettem a mosógépbe, és elindítottam egy programot, én meg jó alaposan lezuhanyoztam. Elgondolkoztam. Te jó ég mit is tettem, egy fiatalabb pasi a szeretőm, a második pasi az életemben. Mit csináljak, szakítsam meg a kapcsolatot? Nem tudtam magammal dűlőre jutni. Arra tértem magamhoz, hogy a mosógép elkezdi a vizet üríteni magából....


FEB.
15.
2015

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 12 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


FEB.
13.
2015

A tisztás

A kora délelőtti nyári napsütés kellemesen melegítette meztelen testem. Nem bántam a déli forróság hiányát; jobban kedveltem a mérsékelt meleget mint a rekkenő hőséget, ráadásul ilyenkor még a leégés veszélye sem fenyegetett. Lassan simogattam melleimet, hasamat, szeméremdombomat, majd kényeztetni kezdtem a puncimat, csiklómat. Nem siettem el, tudtam, hogy bőven van időm.
Úgy két hónapja fedeztem fel a tisztást miközben a folyópart egy szakaszát próbáltam feltérképezni mountain bike-om nyergében. Világéletemben szerettem biciklizni, különösen elhagyatott földutakon, ösvényeken, szántóföldek mellett, mindegy hol, csak lehetőleg ne aszfalt úton, autók között. Ez, így a huszonharmadik születésnapom felé közeledve se változott.


Elcsábított az anyósom 3-4. rész

3. rész
Ismét van egy mesébe illő sztorim amit a tegnap éltem át természetesen az anyósommal.
Szóval beköszöntött az ősz, és jöttek a hűvös mellbimbófeszülős reggelek. Nem tudom, ki hogy van vele de én ilyenkor már lecserélem az autón a nyári gumikat télire. A nejemén is és az enyémen is. Persze nem csak nekünk van autónk a rokonságban, hanem az anyósoméknak is van egy kis Puntójuk. Minden évben én szoktam intézni az autóval - főként a téli átállással - kapcsolatos tennivalókat. Tudjátok akku, fagyálló ellenőrzés, szélvédőmosó és persze az abroncsok cseréje.
Tegnap előtt szólt a nejem, ha megjöttem az éjszakás műszakból és kipihentem magam akkor menjek el a szüleihez és csináljam meg a kisautóval kapcsolatos tennivalókat. Úgy is tettem amikor odaértem már délután volt 14:00 körül járt az idő. Az apósom jött kaput nyitni, mert már volt...