Hírek

FEB.
3.
2015

Ápolónő

Vasárnap éjszaka vonattal indultam a Hajdúságból, Dunántúlra, hosszú unalmas utazásra számítottam. Váróteremben egy hölgy megszólított, érdeklődött a késés okáról mivel ő még csak most érkezett. Szokásommal ellentétben beszélgetni kezdtem vele, hamarosan megtudtam Évának, hívják és pesten ápolónő. Kellemesen telt az idő a vonat érkezéséig, majd egy üres fülkében egymásmellé ülve folytattuk a csevegést. Egy idő után a mosdóba távozott, érkezésekor megjátszottam az alvót, ő vissza, ült mellém. Kisidő után térdére tettem a kezem tovább színlelve az alvást. Gyengéden megfogta, de nem mozdította el, később felcsúsztattam combja tövéig ekkor sem tolta el. Megjátszottam az ébredőt, rám nézett, de kezünket meg sem mozdította. Hosszan néztük egymás szemét majd ajkaink elindultak, és hosszú, forró csókban találkoztak. Mire a nyugatiba értünk kezeink...


FEB.
2.
2015

Vezérszurkoló 2. rész

Jamie nem maradt sokáig Sherinél, mert az csak arról beszélt, mire készül ezzel meg azzal a fiúval. Jamie unta magát, ezért kimentette magát a leckével. Mikor hazaért, bekopogott Jameshez, aki a háziját írta.
- Szia - köszönt be. - Mizujs?
- Semmi - felelte James. - Hogyhogy ilyen hamar hazaértél?
- Sheri időnként olyan unalmas, hogy képtelenség elviselni. Csak a fiúkról beszél, és hogy kivel mit csinált és a másikkal mit fog még.
- Rólam is beszélt?
- Aha, egy keveset.
- Mit mondott?
- Kedvel téged. Azt mondta, jó az ízed.
- Ezt hogy érted? - pirult el.
- Fogalmam sincs, te mondd meg - mondta Jamie. - Hogy érthette?
James még jobban elpirult, ahogy eszébe jutott, mikor Sheri leszopta. Mit szólna Jamie, ha tudná, mit tett a legjobb barátnőjével. Mikor kinyitotta a száját, hogy elmagyarázza a történteket, zajt hallottak szülei...


Most pénteken 3. rész

- Jó lenne cigizni, nem? - vetette fel a srác - Lemegyünk? Vagy nyissuk ki az ablakot?
- Szerintem maradjunk. - válaszolta a párom - Csak megússzuk valahogy - és már nyílt is az ablak.
- "Na, most kell felhívnom a kicsikét..." - gondoltam - "...úgyis ráér" - s már csöngött is a telefonja a szomszédban.
- A párom... - még hallottam a fürdőszoba felé araszolva. Először azt hittem nem veszi fel, de végül is miért ne tette volna.
- Szia, mizújs? - kezdtem.
- Semmi különös. S veled? - válaszolt.
- Akartam egy kicsit irigykedni, hogy milyen jó neked, mert már otthon lehetsz... - próbáltam folytatni a csevegést.
- Á, még nem vagyok... - vágott a szavamba.
- Hogy-hogy? - kérdeztem máris vissza, némi csodálkozást tettetve.


JAN.
30.
2015

Véletlenek pedig vannak!

Máig is örömmel gondolok arra a napra, amikor találkoztam életem legcsodálatosabb nőjével. Huszonkét éves voltam akkor, és magányos, unalmas hétköznapokkal telt az idő. Voltak persze barátaim, de a csajozás sosem volt erősségem. A nagy duma, a merész, határozott fellépés nem az én stílusom volt. Sokkal jobban tetszettek a romantikus pillanatok. Persze én is őrülten vágytam a szex csodálatos érzésére, hiszen ezerrel dolgoztak bennem a hormonok, de a lányok nem vettek igazán komolyan, én pedig nem is mertem kezdeményezni. Gyáva voltam, mi tagadás.
Aznap egy Karácsony esti haverokkal töltött kártyaparti után indultam haza a fiatommal. Hideg, esős idő volt. Valószínűleg az ünnepek miatt a két város között tíz percnyi autózás után még egy teremtett lélekkel sem találkoztam. Pedig nem volt még késő, csak este nyolc körül járt az idő. Egy enyhe kanyar után láttam...


Istennő az albérletben

Az alábbiak 2010 januárjában-februárjában történtek, pár hónappal azután, hogy munkahelyemen – a gazdasági válság begyűrűző hatásaként – jelentős létszámleépítést voltak kénytelenek bejelenteni. Akkoriban 24 éves voltam, az volt az első munkahelyem, „majdnem friss diplomásként” meglehetősen kellemetlenül jött a dolog, ráadásul a barátnőm pár héttel korábban ejtett, szóval boldogság-indexem ama bizonyos béka hátsója alatt tanyázott. Nem hibáztatom a céget, tényleg nagyon rosszul ment akkoriban az üzlet, és hát tőlem volt, úgymond, a legkönnyebb megszabadulniuk, ráadásul nem voltam házas, nem voltak gyerekeim. Szerencsére akadt valamennyi félretett pénzem és kaptam egyhavi végkielégítést is a cégtől, aminek nagyon örültem, mert nem telt még le a három évem sem, így törvényileg nem illetett volna meg semmilyen extra pénz.


JAN.
29.
2015

Észrevétlen szerelem 6. rész

Aznap este, amikor már kitudja hanyadszor jártam meg az utat a fénymásolóig, visszatérve Diane-t az asztalom sarkán ülve találtam. Fél úton megtorpantam, és egy sor különböző dolog rohant át az agyamon, hogy aztán megpillantsam a kezében tartott, összetekert papírokat. Tervrajzok.
Sóhajtottam egy nagyot. Szóval tényleg terjeszkedni akar. Kibővíti az irodát és... megszabadul tőlem. Gyorsan összeszedtem magam, hátra feszítettem a vállaimat, és oda sétáltam az asztalhoz.
Rám mosolygott, amikor oda értem, én pedig válaszként szintén magamra erőltettem egy mosolyt.
– Jessica – kezdte –, bizonyára emlékszel, párszor beszéltünk arról, hogy kiterjesszük a mi kis vállalkozásunkat.


Elcsábított az anyósom 2. rész

Mint ahogy megígértem el is hoztam a legfrissebb kalandom az anyósommal. Szóval történt, hogy lementünk a nejemmel a szüleihez húsvétozni. Egész jó volt a hangulat… az asszony vihogott az anyjával, az após ivott mint a kefekötő, én meg elvegyültem a társasággal. Kicsit beszélgettem a hölgyekkel, kicsit iszogattam az apóssal. A lényeg, hogy jó hangulatban eltöltöttük a húsvét vasárnapi délutánt. Aztán elbúcsúztunk. Amikor a nejem az apjától köszönt el én az anyósomnak dobtam egy puszit. Ő meg úgy, hogy senki ne lássa belemarkolt a fenekembe, de akkorát, hogy megugrottam. Nem mintha addig nem járt volna az agyam a már átélt „anyósos kalandokon” most mégis majd’ megőrültem. Gyorsan elindultam az autó felé, mert közben jött már a nejem is kifelé a házból. Hazaértünk, átöltöztünk a nejem berakta mosni a ruhákat, és - mint alapos háziasszony - mosás előtt...


JAN.
28.
2015

Riley 7. fejezet

Egy héttel később Riley anyja telefonált, hogy megtudja, minden rendben van-e. A lány a hátán feküdt a kanapén, a feje Trevor ölében. A puha, piros kasmírpulóvert felhúzta a nyakáig, rózsaszínű mellbimbója keményen meredezett, és a férfi folyamatosan ingerelte, miközben DVD-t néztek. Riley farmerjának cipzárja is nyitva volt, és Trevor az egyik hosszú ujjával épp lassú köröket írt le a csiklója körül.
Nemrég jöttek vissza a Szabadság-szobortól. A két férfi ugyan morgolódott, amikor Riley megkérte őket, hogy vigyék el megnézni, de végül beadták a derekukat. Cade most épp a klubban volt, valamilyen számla ügyet kellett elrendeznie, ő és Trevor pedig úgy döntöttek, hogy filmet néznek, amíg rá várnak.