Hírek

ÁPR.
13.
2015

Nyaralás az Adrián 1. rész

Tizennyolc épp elmúltam, amikor a tengerpartra készültünk nyaralni.
Nem voltam túl lelkes, mert a csapatban jobbára idegenek voltak és csak a szüleim határozott unszolására mondtam igent. Meg Attila miatt, aki a legjobb barátom volt. Kocka és álmodozó, gyermekkorom óta a cimborám. Pont, mint én, s talán ezért voltunk annyira jóban.
A leendő társaság az ő ismerősei közül volt, két lány, korunkbeli csajok, akiket akkor láttam először, meg az anyjuk és Attila nagybátyja, aki az egészet szervezte. A lányokat ő sem látta korábban még, csak hallott róluk Anikó néni, a nagybácsi barátnője elejtett szavaiból. Így tudtuk meg, hogy roppant csinosak és olykor szeretnek kirúgni a hámból, ami épp nekünk sem volt ellenünkre, bár szüleink meghagyták, hogy ha lehet, ne részegen töltsük az időnk nagyobb részét.


ÁPR.
12.
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


ÁPR.
10.
2015

A Csillagszemű

Jó vele aludni. Az egyetlen egész-éjszaka-ölelős pasim. És olyan finom szaga is van. Könnyű, szinte felhőszerű paplan, finom szövésű paplanhuzat, és két ölelő erős, szőrös férfikar. Életem végéig ellennék itt…
Sötét van, az éjszaka közepe lehet, de én felébredtem. A hátamon fekszem, és erősen fáj a hasamnál. Beletelik néhány pillanatba, mire rájövök, a karja súlya nyomja a hasamat. De nem akarok kiszabadulni az öleléséből, így csak feljebb húzom a tenyerét, a bordáim majd megtartják, és helyreáll a világ rendje. Hallom a lélegzetén, hogy megébredt a műveletre, a tenyerét immár magától húzza felfelé, egészen a mellemig, és lényegében alvás közben elkezdi morzsolgatni a mellbimbómat. Azok azonnal megkeményednek az ismerős érintésre. A reakciómat észreveszi, és egy apró, csodálkozó nyögést hallat. Tetszik neki. Nekem is, ahogy kényeztet. Nagyot sóhajtok, és érzem, hogy minden idegszálam kisimul, olyan jó nekem most.


Mike családja 6. rész

„Szeretnénk tőletek egy szívességet kérni!” – mondta a lányom, Molly, miközben a barátnőjével, Amy-vel besétáltak a gimiben lévő irodámba. Csak pár hét telt el azóta, hogy bemutattuk Amy-nek a mi kis családunk vérfertőző viszonyait ugyanebben a helyiségben. Amy a feleségemmel együtt végignézte (aki egyébként szexuális felvilágosítást tanít ugyanebben az iskolában), hogyan dugtam meg a gyönyörű, 16 éves Molly lányomat az íróasztalon.
Amy még egy csodás szopással is megajándékozott, és az egész történet végül egy egészen hihetetlen orgiába torkollott a lakásunkban (Mike családja 3. rész). A farkam kezdett megmozdulni a nadrágomban, ahogyan visszagondoltam az emlékezetes alkalomra. Néztem a lányok gyönyörű kebleit és a kemény bimbójukat, amik majd átszúrták a szűk, fehér pamut felsőjüket. Maggie épp ekkor lépett be az irodába, és becsukta maga...


ÁPR.
9.
2015

Először punciban

Soha nem voltam jó a lányok körében, lelki okok miatt nem tudtam sehová eljárni, ismerkedni, s a témához szervesen kapcsolódó fizikai rendellenességem is volt, így végső menedékembe, az online világ szövevényes útvesztőjébe vonultam. Sajnos őszinteségem miatt viszonylag hosszú idő telt el, míg először szimpatizált velem egy lány. Meglepő módon igen csinos, vékony, sötét hajú volt, s kedvességével egészen megbabonázott. Teltek múltak a napok, nagyjából 50 km-re laktunk egymástól, így azért meg kellett találni a megfelelő alkalmat, amely csak nem akart eljönni. Bő egy héttel megismerkedésünk után úgy alakult, hogy a házunk kiürült. Ritka pillanat, azonnal tájékoztattam Őt, s némi habozás után bele is ment. Izgatottam vártam az eljövendő napot, éjszakát.


Szöszenet

Amint beléptek a lakásba, a lány szeme körbe pásztázott. Tipikus férfi odú, kicsi kaotikus, de tiszta.
Kicsit megnyugodott első találkozásuk, bár úgy érezte mindent tud a férfiról volt benne egy adag félelem. Megnyugodott. Tudta miért jött szeme kérdőn nézett a férfire. Ő pedig szó nélkül a szoba felé intett a szemével.
A férfi lesegítette a kabátját, és egy vállfára tette. Aztán szembe fordult vele, a szemébe nézett majd határozottan megcsókolta. Erőteljes de érzéki csók volt.
Aztán keze megindult arca felé, kicsit beletúrt a hajába, megfeszítette és már a következő csók vad és követelőző volt. Szinte fulladoztak mindketten a csóktól.
Nyaka megfeszült ahogy a férfi húzta a haját és érezete nyakán forró lehelletét.
...


ÁPR.
8.
2015

Masszázs extrákkal

A mai nap is ugyanolyannak indult, mint a többi. Szokásos "szürke hétköznap". A megszokottól talán annyiban tért el, hogy később kellett bemennem gyakorlatra a helyi gyógyfürdőre. Gyógymasszőrnek tanulok. Ez volt az első nap, hogy délutános műszakot vállaltam. Minden a szokásos ütemben zajlott, bár nem sok vendég jelentkezett masszázsra. Délután öt órára már csak én maradtam és Paul, a fiatal gyógymasszőr srác. Kicsit kényelmetlenül éreztem magam amiatt, hogy vele kell kettesben itt maradnom, hiszen a kezdetektől fogva tetszett nekem. Mindig is feszültté váltam a közelében...
Besegítettem neki az utolsó páciensénél, hogy ne unatkozzam. Le sem tudtam venni a szemem a finom kezeiről, az erős karjairól. Ez a pasi egy főnyeremény. Hátközépig érő barna, hullámos haja lazán összefogva omlott izmos hátára. A tekintetét jegeskék színű szemei varázsolták hideggé. Szép ívű, telt ajkait szorosan összezárta. Gyönyörű felkarján megfeszültek az...


Szex az öcsémmel 1. rész - Igaz homo történet

Én 18 éves múltam májusban, az öcsém 1,5 évvel fiatalabb. Tavaly június közepén egy 2 hetes iskolai táborban voltam. A hazaérkezésem reggelén az öcsém elment az erre az időszakra ”szokványosnak” mondható idényzáró ill. idénynyitó sport táborba. A tábor 5 hetes volt. Öcsém és én eddig még 1 hónapnál többet soha nem töltöttünk egymástól távol. Szóval nagyon hiányzott már.
Hazaérkezésemtől az ő hazaérkezéséig nagyon magányos voltam, szóval már nagyon vártam, hogy hazajöjjön így nagyon megörültem amikor hazaérkezett.
Néhány nappal később amikor hazaérkezett panaszkodott, hogy ütközött az egyik csapattársával és fáj az egész jobb keze. Megkért, hogy maszirozzam meg neki. Én természetesen belementem és már el is kezdtem a karjának/kezének a maszirozását. Nagyon élveztem. Pár perccel később megkért, hogy maszirozzam meg a karjának a másik (elülső) felét is, és rögtön meg is fordult. Én neki álltam maszirozni a karjának az elülső...