Hírek

ÁPR.
29.
2015

Unalmas tanóra

Egyetemi éveim alatt azt hiszem megőrültem volna a sok tanulás és unalmas óra közepette, ha nincs az a lány, aki következő történetem főszereplője lesz. Már korán összebarátkoztunk, de egy év után, amikor önfeledten és rendszeresen buliztunk együtt, kezdett egyre jobban megbízni bennem. Tudtam nagyon jól, hogy barát kategóriában vagyok, de ahogy láttam, ő is szereti a jó szexet és falta a pasikat. Annak ellenére, hogy volt állandó barátja, mégis folyton megcsalta. Egy napon elbeszélgettem vele erről, és végül kiderült, hogy sokkal inkább egy állandó szexpartnerként tekint a barátjára, mint valódi párkapcsolat. Gondoltam, itt az én időm és bevetem magamat. Feltettem a kérdést, költői formában, hogy mi lenne, ha én lennék a szexpartnere a továbbiakban. Ugyan olyan szabad maradhatna és még félnie sem kellene, hogy lebukik. Nincs kötöttség se semmi, de annál több a kaland.


ÁPR.
28.
2015

Kételyek között

1. rész
Egyre idegesebb vagyok, ahogy a házhoz közeledek. Nem szóltam Tominak, hogy jövök. Felsétálok az ajtó előtti pár lépcsőfokon, magassarkú cipőm kopog a betonon. Tudom, hogy nincs sok időm, hiszen csak egy rövid ebédszünetem van. Mély levegőt veszek, hátha enyhíteni tudom a görcsöt a gyomromban. Úgy érzem nincs más választásom: bekopogok.
Az anyjuk nyit ajtót, rögtön rám mosolyog. Örül nekem. Pedig ha tudná azt, amit én... De jobb, hogy nem tudja. Udvarias vagyok vele, mint mindig, megkérdezem hogy van, majd megmondom neki, hogy a fiához jöttem. Megtudom tőle, hogy Tomi és Nelli a szobájukban vannak. Mosolyt erőltetek az arcomra, megköszönöm neki, és felmegyek a lépcsőn. Megállok Tomi ajtaja előtt, újabb mély levegő. Újabb kopogás. Aztán csönd. Teszek egy próbát, benyitok és bedugom a fejem.


ÁPR.
27.
2015

A háború gyümölcse 3. rész

Eljött az este, anyám egy könnyű vacsi után elment zuhanyozni. Amint végzett küldött engem is, hát nem kellett kétszer mondani. Alig vártam, hogy segbe dughassam. Már az ágyban várt, és a fenekét ujjazta a síkosítós kezével. Ott feküd hanyatt, széttárt combokkal. Egy lenge hálóing volt rajta a mellei alatt megkötve, de amúgy széthajtva. láttam rajta, hogy teljesen fel van izgulva. A pinája látványra is csupa lucsok volt, a segge pedig jó síkos, ott álltam merev fasszal előtte, és rám nevetett.
- Gondoltam nem szeretnél sokat vacakolni, ezért amíg a tus alatt voltál, beindítottam magam. Gyere, feltérdelek, dugd belém azt a kemény farkadat, élvezem, ahogy feszít.
- Nemhiába, Anya csak egy van! Had emeljem fel a hálóingedet. Tudod így hátulról nem is látszik, hogy terhes vagy, eszméletlenül kívánlak.


És ne vígy minket a kísértésbe

Ildikó már találkozásunk első pillanatában szimpatikus volt számomra. Korban a harmincas éveinek végét járta. Férjezett volt és egy tizenhét évet betöltött leányzó boldog édesanyja. Egy kisebb összejövetelen találkoztam vele először, amelyet az akkori barátnőm szülei tartottak. Már magam sem tudom milyen alkalomból. Talán valaki születésnapja volt akkortájt, de ez történetem szempontjából teljesen lényegtelen, de ami attól a naptól történt velem, az már korántsem volt az.
A szóban forgó hölgy, egy igencsak kihívó kosztümben jelent meg aznap. Mogyoróbarna színei tökéletesen passzoltak barna szemeihez és hajához, mely hullámosan omlott vállaira. Szinte állandóan mosolygott, kivirítva, szemmel láthatóan ápolt fogazatát, melynek fehérsége még szebb küllemet adott kedves arcának. Mélybarna szemei igézően tekintettek rám, miközben kezeivel a válla alá érő haját próbálta, kisebb nagyobb sikerrel, helyére igazítania. Mindenesetre sokkalta...


Határvonal

Határvonal Határvonal Határvonal

ÁPR.
25.
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


ÁPR.
24.
2015

Édes unokahúgaim 1-2. fejezet

1. Bevezetés, avagy az én kis családom
Mivel egyke gyerek vagyok, így nekem a legkedvesebb velem egykorú rokonaim mindig is az unokatestvéreim voltak. Összesen nyolc unokatesóm van, ketten apai és hatan anyai ágról. Apám húgának két gyereke van, míg anyukám öccse szintén kettő, bátyja pedig négy utóddal büszkélkedhet. Mindegyikükkel jóban voltam, de a legjobban mégis Csilla nagynéném 2 ikerlányát kedveltem.
Ők voltak Borbála és Nikolett. Megjelenésük mondhatni 99%-ban hasonló volt: sudár, karcsú termet, szőke haj, kék szemek, szép arc és viszonylag hamar kifejlődött másodlagos nemi jellegek, gondolok itt a kerek mellekre és a formás popsikra. Egyedüli különbség talán a hangjukban volt: míg Borinak csodásan lágy magas szopránja volt, addig Niki erős nőhöz illő, kissé mélyebb hanggal bírt.


Thaokritész kalandjai 1. fejezet

Üdvözöllek téged, akárki is vagy, akármiéyen nép vére folyik ereidben! Ha ezeket a sorokat olvasod, tudnod kell, hogy meg megtaláltad a hagyatékomat, amit alighanem sok-sok évvel ezelőtt rejtettem el a föld mélyére. A nevem Thaokritész, Epheszosz városának szülötte. Bizonyára már nem is egy nyelvet beszélünk, annyi idő telt el Hellász fénykora óta, de talán te vagy néped valamely tudós tagja képes lesz naplóm elolvasására. És azt a kardot, amit ott találsz majd eme napló mellett, add oda valakinek, ki használni tudja: remek fegyver, különleges készítőktől kaptam és még ennél is különösebb története van. Ezt írom most le neked.
Történetem kezdetének idején katona voltam, pontosabban zsoldos. Egy alig 26 éves ifjú, aki örömét lelte a csatában, a mulatozásban és persze az asszonyok testében. Akkoriban Hellász földjén béke honolt, így azok a férfiak, kik többre vágytak a földeken való kőkemény munkánál vagy az unalmas városi életnél,...


ÁPR.
23.
2015

Leszoptam a kertészt

Épp a kerti medencét tisztogatta. Teljesen megfeledkeztem a virágokról... még az olló is kicsúszott a kezemből. A kerítést támasztva a gyönyörű férfi testet bámultam. Talán megérezhette hogy valaki figyeli mert megállt a munkában és körbenézett. Akkor találkozott a tekintetünk.
A kezében lévő szerszámot eldobva felém vette az irányt.
Ott állt előttem a kerítés másik oldalán.
Gyöngyöző verejték csillogott homlokán melyet egy gyors mozdulattal letörölt kezével. Észrevettem hogy szemei szokatlanul világosak... és zöldek. Teljesen megbabonáztak.
A férfi vett egy mély lélegzetet majd a jobb kezét átnyújtotta a kerítés fölött hogy bemutatkozzon. Szintén nyújtottam a kezem, hogy kezet fogjunk. Kézfogása igen férfias és erős volt.