Hírek

SZEPT.
1.
2023

Az alku

Az ifjú Ákos három éve végzett alkalmi munkákat Kálmánnál zsebpénzkiegészítés céljából. Lemosta Kálmán autóit, nyírta a füvet az udvarán, összegyűjtötte a lehullott faleveleket és hasonlókat. Kálmán az egyik nagynevű befektetési bank felső vezetője volt és mindig nagyvonalúan fizetett a fiúnak. A nyár folyamán egy napon Ákos befejezte Kálmán féltett Mercedesének alapos és kímélő kézi lemosását és belsejének takarítását.
– Tökéletesen tiszta! – jelentette széles mosollyal.
Csak egy rövidnadrágot viselt. Szőrtelen mellkasát friss izzadság enyhe bevonata borította, sovány teste tele volt hasizmokkal. Kálmánnak nehéz volt levennie a tekintetét a fiatalságról.
– Lenne valami más...


AUG.
31.
2023

Nézd!

Cégünk üzleti ügyben küldött minket Londonba, és mindkettőnknek ugyanabba a szállodába foglaltak külön szobát. Annával, a munkatársammal egy prezentációt tartottunk másnap délután. Bejelentkeztünk, és a nagy luxusszálloda 23. Emeletén találtuk meg a szomszédos szobáinkat. Mindketten meglepődtünk, amikor megtudtuk, hogy ebbe a szállodába jövünk, mert jóval szerényebb szállásra számítottunk.

A szobák viszont nem voltak pazarok. Éppen ellenkezőleg: egyszerű, hatékony szállodai szobák voltak. Más szóval unalmasak. De a szobáinkat összekötő ajtó felvett bennem néhány gondolatot, és reméltem, hogy Anna is ugyanezeket gondolja.

Letelepedtünk a szobáinkba, és éppen felfrissítettem...


Nagy család 1. rész

Tizenöt évesen kezdődött. Apám egy kormányközeli kereskedelmi cég üzletkötője volt, anyukám egy befektetési bank vezető brókere. Én egy elit gimiben elsős. Budán a II. Kerületben volt egy emeletes, négyszáz négyzetméteres házunk. Apámat valamiért Kolumbiában feláldozták, kábítószer miatt. Luxusbörtönben volt, de esély sem volt rá, hogy hazahozassuk, meg igazából nem is hiányzott. Évente ha két-három hetet volt itthon velünk. Ezért nem is tűnt fel senkinek, hogy eltűnt. Anyát nem rázta meg sem lelkileg, sem anyagilag. Simán jártam tovább a félévente hatszázezres tandíj befizetése után a gimibe. Teltek a hónapok.

Kilenc évvel idősebb nagybátyám a Fidelitas (akkor még) pest megyei...


A part 2. rész

Felbukkant előttem és ölelésbe vont. Ajkaink összeértek, ahogy a melleink összeszorultak. A mellbimbói olyan kemények voltak, mint az enyémek. A vízpart felé lökött.
Kezünk kontroll nélkül kóborolt egymáson, tapogatva, simogatva. Megtaláltuk egymás csiklóját és beleestünk a hömpölygő vízbe. Lábunk a másik lába köré fonódott, a kezünk beszorult közéjük. Begurultunk a hullámokba és szeretkeztünk. Csodálatos, lelkesítő szeretkezés volt. Úgy csókolt, mintha megszállott lenne, miközben a vágy úrrá lett rajtam. Az én kéjvágyam legalább olyan erős volt, mint az övé.
Erősebben éreztem szorítását, és tudtam, hogy közeledik. Elengedtem magam, és igyekeztem megfelelni neki. Ujjaink befelé...


AUG.
30.
2023

Édes kísértés 1. rész

Roxanne betrappolt a házba és ledobta a telefonját. Csodás! Nem lesz halloween-party, és esély sem lesz arra, hogy egyedül kapjon egy kis édességet. Jake éppen most hívta fel, hogy lemondja a találkát, azzal a kifogással, hogy a nagymamája beteg, pedig parti zaját hallotta a háttérben. Nem mintha Jake számított volna, és valljuk be, valószínűleg nem kap cukrot sem ma este, sem más este, de ez mindennek a határa volt.
Roxxie az órájára nézett, sóhajtott és a fejét rázta. Barátaival azt tervezték, hogy egy folyami körutazásra indulnak egy olyan hajón, amelyet mindannyian fizettek. A hajó indulása előtt kellett volna a kikötőbe érnie, de Jake-nek köszönhetően késne. Már tizenöt perc...


Szemüveg nélkül

Szerénytelenség nélkül állíthatom hogy egész jól nézek ki. 160 körüli magasság, a melleim elég fejlettek, szép arcom van, vállig érő sötétszőke hajam és kék szemem. Ja és igen, szemüveget hordok. Mindig is hordtam, de soha nem gondoltam rá. Berci azonban igen.
Nálam egy évvel idősebb fiú volt. Nagyon aranyos volt – pontosabban be kell vallanom hogy most is az. A lényeg az, hogy azt mondta, hogy a szemüveg miatt úgy nézek ki, mint egy bagoly, és folyton nyaggatott, hogy tegyem el, amikor randizunk. Én viszont szinte vak vagyok nélküle! Emellett persze folyamatosan próbált bejutni a bugyimba, de mire számítottam, végül is fiú volt, nem?
Én azonban nem engedtem neki. Megcsókoltam, és...


A fagyizás ára 1. rész

Nem is lehettem volna boldogabb. Csodálatos időt töltöttem a családommal a tengerparton. Ezek a kötődő pillanatok tették az életet élni érdemessé. Éppen most költöztünk egy új, nagyobb házba, a jelentős béremeléssel járó új munkahelyem miatt. Nincs is jobb annál, mint nyertes lenni, és ellátni családot mindennel, amire szükségük van. Igen, az élet jó volt.
Ahogy mentünk az ösvényen az autónk felé, a legkisebb lányom meglátott egy fagylaltozót. Felnézett rám azokkal a nagy kék szemeivel, és esdeklő tekintettel azt mondta:
– Apa, kaphatnánk egy kis fagylaltot? Olyan csodálatos nap volt, és meleg van, és...
Feltartottam a kezem, hogy megállítsam a mondat közepén. Mindig nehéz volt...


AUG.
29.
2023

Trilógia 3. rész - Elfogadás

Előszó:

Az élet már gyerekként rávezetett arra, hogy vannak dolgok amik ellen nem lehet, nem kell harcolni, mert belerokkanok. Persze van ami ellen jó döntésekkel lehet védekezni, kihátrálni belőle. Így lettem elfogadó, mentálisan, lelkileg és testileg. Hívő vallásosnak tartom magam, de nem az a fajta bálvány imádó, templomba járó. Bensőmben jelen van még a harcos, küzdő oldal is, ami ha felszínre tör mindig sikerre visz.

Elbeszélés:

... Egy hónap múlva már át is cuccolt Csaba hozzám és árulta a mamája házát. A fiammal skypon közöltem és mutattam be. Természetesen helyeselte. Boldogságot kívánt. Én élveztem Csabával az életet, a meztelenséget és a minden napi...


Tao szex

Azt mondta a barátnőm, hogy a jóga segíteni fog. Az utóbbi időben feszült vagyok, ideges, hamar fölkapom a vizet, érzékeny vagyok. Sokat dolgozom, szinte semmi szabadidőt nem hagyok magamnak, de csak azért, hogy ne legyen időm gondolkodni.

Nem akarok gondolkodni, mert ha megteszem, akkor mindig az a szemét pasi jut eszembe, akit igaz én dobtam, de azért mert állandóan féltékenykedett, és a vége mindig az volt a vitáknak, hogy megpofozott. A szakításunk után, ami szintén pofonokkal végződött, kiderült, hogy azért volt ő féltékeny, mert ő lépett félre, és arra gondolt, hogy ha ő megteszi, akkor biztosan én is. Férfi logika.

Na és most Mari unszolására elindultunk jógázni. Azt...


A part 1. rész

Az állomás peronján álltam, és némán füstölögtem magamban. Éppen lekéstem a vonatomat, ami most tizenöt perc várakozást jelentett. Nem mintha különösebben siettem volna, csak egyszerűen utáltam várni.
A tekintetem nem fókuszált semmire, de hirtelen egy lány sétált egyenesen felém. A telefonját nézegette és ujjai elmosódva jártak. Készültem kitérni az útjából, de aztán... Az arca! Gyönyörű volt!
Maradtam a helyemen, és vártam, amíg közelebb ér. Észreveszi, hogy mindjárt összefut velem? Az utolsó pillanatban torpant meg. Meglepetten nézett fel.
– Ó! Bocsánat! Ez fontos volt és elmerültem benne. – mondta.
Sokkos állapotban voltam. Hogy lehet valaki ilyen szép? Ilyen lányokat,...