Hírek

MÁJ.
19.
2015

Kamasz fiúk kalandos története és párkapcsolata 4. rész – A kibékülés

A történet természetesen Bandi és Pisti 4 éve kezdődött szerelmi kapcsolatáról szól.
Az elmúlt 7 hónap a két fiú kapcsolatában mérföldkő volt. Hiába voltak más fiúkkal is. De tudták, hogy egymás nélkül nem tudják az életüket elképzelni. Szóval tisztában voltak azzal, hogy mielőbb tisztázniuk kell a kettőjük viszonyát, mert már egyikük sem bírja már sokáig a másik nélkül. Nem beszélve arról, hogy azt is látták, hogy általuk „szerencsésen” összeboronált két kiskamaszpár (Józsi és Norbi valamint Feri és Misi) milyen boldogok együtt. Szóval Bandiék számára is teljesen világossá vált, hogy tisztázniuk kell egymással is a történteket.
2 héttel azután, hogy Ádi, Bazsi (az öccse) és Boti sikeresen megakasztották a kibékülésüket. Le tudtak egyeztetni egy találkozót, amelynek a helyét és időpontját senkinek sem mondták el. A találkozó aznap délután 17 órakor volt a parkba, ahol nagyon sok időt töltöttek kettesbe. A járókelők, a szülők,...


MÁJ.
18.
2015

Vágyakban összeillünk

Vannak az életben olyan dolgok, amiket sosem vallanál be, de kiderülnek. És vannak, amiket világgá kürtölnél, csakhogy sohasem kerülhetnek napvilágra. Ez a történet, bármily furcsa is, az utóbbi kategóriába esik. 2003 nyara, épp csak elkezdődött a nyári szünet, de ez akkor valahogy nem érdekelt. Pár héttel korábban ugyanis életem első szerelme tizenhetedik születésnapomra szakítással lepett meg.
A dolog megviselt. Nem csoda, kezdő voltam a témában, így nehezen ment a feldolgozás. Az érzelmeim kezelése amúgy sem volt az erősségem. Szóval begubóztam a szobámban, a nyár első hónapját szinte végig ott töltöttem el. Csupán nagy ritkán mozdultam ki haverokhoz, akkor sem mentünk el sehová, csak berúgtunk valamelyiküknél.
A történet egy napsütötte délelőtt vett váratlan és perverz fordulatot. Júliusra hajlott a naptár, amikor tíz óra magasságában felébredtem, szokás szerint álló cerkával. Ha rajtam kívül más is van otthon, nem szoktam...


Passivity előtt

Közeledik a párom 30. szülinapja. Valami egészen különlegessel szeretném meglepni. Nem valami tárggyal, mert azt idővel biztosan elvész, elromlik, elfelejti. Valami különleges élményt szeretnék adni neki, amit biztosan egész életében felemleget majd. Miután ötéves kapcsolatunk egyik legsikeresebb része a szex, talán ott kellene valamit beújítani. Tudom, hogy nagyon szereti, ha én vagyok aktívabb, és felülre kerülök, de ez már szokásos. Tulajdonképpen egy kis lebilincselő szex jó lenne, de az is olyan szokásos, még ha mi még nem is próbáltuk. Viszont szinte minden pasi fantáziái között ott van a hármas, két nővel. De én nem szeretnék csak úgy felszolgálni tálcán egy másik nőt, az olyan fura és megalázó. Egy ismerőst, és aztán mindig találkozni vele? Vagy egy ismeretlent, de honnan, és hogy bízhatnék benne? Esetleg egy profi? Egyik sem tetszik igazán!


MÁJ.
15.
2015

Az unokatestvéremmel...

2013. július 27 - én történt. 16 évesen, vagyis hát még mindig annyi vagyok. Szombat volt. Aznapra nem terveztem semmi különöset. Anya szólt,hogy átmegyünk az unokatestvéreimhez mert a nagynénémnek születésnapja van. Felkaptam magamra egy szexi, de ízléses nyári ruhát és már indultunk is. Mikor odaértünk anya húga, Brigi köszöntött minket.
- Sziasztok! Örülök,hogy eljöttetek.
- A többiek hol vannak? - kérdeztem.
- Kinga elment az apjával vásárolni, gyorsan vesznek még egy kis innivalót, Gergő pedig a szobájában. Nyugodtan menj fel hozzá.
Bólintottam, majd felmentem a csigalépcsőn. Kopogtattam. Gergő kinyitotta az ajtót, majd széles mosollyal és kitárt karokkal fogadott.
- Berni! Örülök, hogy látlak végre!
- Én is örülök neked - mondtam. Gergő egy jó vágású barna hajú,kék szemű,izmos,magas 19 éves 'gyerek'.


Kalandjaink

Párommal közel 10 éve vagyunk együtt. Már amikor összekerültünk kiderült hogy mindkettőnknek vannak izgalmas szex élményei a múltjából. Ezeket esti hancúrozások alkalmával meg is osztottuk egymással, és sikerült is egymást mindig nagyon felhúzni velük.
Kis kitérő:" Izgató volt hallani ahogy feleségem elmesélte amikor egy buli alkalmával főiskolás korában egy srác megfűzte, hogy menjen le vele a Balaton partra egy dugásra.
Amikor szólt a barát nőjének hogy ő egy órára eltűnik és ment ki a ház elé a sráccal megbeszélt helyre, meglepődött hogy ketten várják. A buli hevében ez nem tántorította el egy jó menettől, sőt inkább még jobban beindította. Egy játszóteret a parton alkalmasnak is találtak az élvezkedésre. Egy előröl, egy hátulról adta neki. Néha váltottak, aztán az egyik srác beleélvezett a puncijába. Amint végzet, nejem úgy gondolta hogy a Balaton vízével kicsit kimossa magát úgyhogy befutott a vízbe. Mire kijött már csak...


MÁJ.
14.
2015

Újsághirdetés 1. rész

A párommal mindig nagyon jó a szex, igazán élvezem, és ő sem panaszkodott még, de sohasem elég... nekem.
Szegény férfiemberem két-három menet után kifárad, én pedig akkor kezdenék igazán kibontakozni.
Mielőtt megismerkedtünk eléggé szabatos életet éltem, volt alkalom, hogy négy férfival töltöttem az éjszakát. Hosszas vívódás után kigondoltam hát, hogy valószínűleg ez kell nekem! A párom persze előző dolgaimról nem tudott, és a mostaniról sem fog! Annyit semmilyen kényszer, vagy vágy nem ér meg, hogy őt, vagy a tökéletesnek mondható kapcsolatunkat tönkretegyem!
Feladtam hát egy újsághirdetést igazán lényegre törő szöveggel: "Molett nő két vagy több férfival szeretkezne egyszerre! Elérhetőség: ’borotvált’ jeligére a hirdetőben! "


Kamasz fiúk kalandos története és párkapcsolata 3. rész – A csábítók és alkalmi (szex)partnerek

A történet természetesen Bandi és Pisti 4 éve kezdődött szerelmi kapcsolatáról szól. A kapcsolatuk ebben az időben volt a legsérülékenyebb, pedig az elején nem volt 100%-os támogatottsága a szülők irányából, hiszen Pisti apja elutasító volt a homo kapcsolattal szembe. Ez ugyan megoldódott. Végre teljes volt a támogatottsága a családokon belül.
Újabb majd 2 hónap telt el és már mind ketten nehezen viselték a másik elutasítását.
A szerelmi viszonyuk kezdetétől kb. 15 hónappal, az újbóli szétköltözésük után kb. 8 hónappal és a jól elsült szülinapi parti után kb. 5,5 hónappal valami megváltozott. A fiúknál beindult egy olyan folyamat, mintha egy akkor induló kapcsolat lenne. Egy-egy „lopott” ölelés és „lopott” csók az, ami köztük történhetett. Akármelyik fél akart volna ennél többet a másik fél visszautasította.


MÁJ.
13.
2015

Túsz

Nagyokat ásítva állok be a sorba. Odakint a tavaszi napsugarak ragyogják be a lusta, délelőtti levegőt. Igen, szép, de még fáj a szememnek az erőteljes fény. A kezemben tartott csekkeket emelem az újabb ásításom útjába. Mit keresek én itt? Hiszen ilyenkor még aludni szoktam, ha tehetem... és tehetem is egy hete már, mióta állás nélkül találtam magam. Kevésbé hat meg a dolog, mint kéne. Vállat vonok és elterelném másfelé a gondolataimat, de ekkor kiabálást hallok meg a bejárat irányából. Nem értem a szavakat, lassan fordulok csak meg.
- Ne nézzél, kisanyám, hanem vesd magad a földre! - utasít megvetően egy fekete maszkos férfi.
Hangja bántja a fülemet, nem tudom megmondani, miért. Amikor felfogom a helyzetet, érzem, ahogy a félelem éledezik bennem, mégis megdöbbent a lassúság, amivel a folyamat beindul. Lopva körbepillantok még. Három másik, maszkos férfi is odabent van már. Rajtam kívül pedig mindenki más a földön fekve remeg,...