Hírek

MÁJ.
21.
2015

Egy kalandos szombat este

Vonattal mentünk ki. Már egész sötét volt, és így persze még hangulatosabb lett az utunk. Egy ismeretlen lány mellé kerültem, de aranyos mosolya azonnal valamiféle bensőséges hangulatot teremtett közöttünk.
- Szia, hogy hívnak? - kezdeményeztem a beszélgetést.
- Szia, Dorka vagyok, és te? - válaszolta csengő hangon.
- Marci. Kit ismersz a társaságból? Hogy kerültél közénk?
- Hát nagyjából senkit sem. Rékának vagyok a volt osztálytársa és ő mondta, hogy lesz itt egy egész jó buli. Te gondolom, ismersz mindenkit?!
- Igen- igen, legtöbben régóta a barátaim. Bár ugye például téged sem ismertelek, eddig - mondtam mosolyogva. Egy kacajjal válaszolt és aztán ennyiben is maradtunk. Pár perccel később befutott a vonat a megállóba, és mi persze nagy ricsajt csapva, kicsit tülekedve hagytuk el a pirosra pingált kocsit. Kivételesen nem zavart annyira ez az összenyomott helyzet, hisz "véletlenül" Dorka mellé kerültem és már...


Jelek

Normális, boldog, stb. gyerekkorom volt. Bár apámat soha nem ismertem, mert már a születésem elött elhagyott bennünket, anyám és nagyszüleim gondosan neveltek. Talán el is kényeztettek kicsit, megszoktam, hogy előbb vagy utóbb megkapom, amire vágyok. Még nem igazán döntöttem, el, hogy a Rambo-t vagy a Terminátort szerettem e jobban, amikor anyám úgy döntött, hogy túl vékony és gyenge vagyok és beiratott egy úszó tanfolyamra. Namármost a mi kis…kisvárosunkban csak egy üzemen kívül helyezett szökőkút van ezért hetente kétszer 20 km. utaztam az áhított medencéig. Egy málló vakolatú régi fürdőépületben kellett tehát megtanultam, mit tegyek, ha nem akarok megfulladni. Két hét alatt egész megszerettem a vizet, és a XIX. századi berendezést. Furcsa volt sétálni a régi folyosókon, a termekben, ahová szaunázni, ültek be a kispolgárok, elképzelni hogyan, és kik masszírozták őket a nyikorgó ágyakon. Rájöttem, hogy akár estig is maradhatok, mert...


MÁJ.
20.
2015

Túlhevült testek

Filmezni jöttem. Tulajdonképpen nem is tudom, miért panaszkodom, hisz filmezünk. Mármint a látszat nagyon is az, hogy filmezünk, de mindketten érezzük, hogy van valami a levegőben.
Egymás mellett fekszünk, hallom, ahogy a levegőt veszi. Szinte ég az arcom, amikor a szemem sarkából meglesem, hogy vajon a filmet nézi-e, vagy másra figyel. Nem tudom melyikünk lepődik meg jobban, ő, amiért óvatosan próbálok leselkedni, vagy én, amikor rájövök, hogy ő is hasonló kínnal küszködik. Nem bírom tovább, valamit tennem kell, különben képtelen leszek tovább türtőztetni magam. Feltápászkodok és hasra fordulok, ő is mocorogni kezd. Remélem, hogy nem hasal le mellém. Mire elhelyezkedek, már ő is nyugton van. Hiába jöttem el mellőle, a köztünk lévő 5 centi távolság még a valóságosnál is sokkal kevesebbnek bizonyul. Próbálok a filmre koncentrálni. Épp csapdába csalták a főszereplőt és óriási tűzharc alakult ki közte és legalább 20 ellenfele között....


Zoé pénteki élménye

Péntek este gyanánt a kedvenc kocsmánkban lazultunk a haverokkal. Sokan kérdezik, hogy miért lógok ennyit a fiúkkal és a válaszom pofon egyszerű: sokkal jobban kijövök velük, könnyebb, mint a hisztis lányokkal. Épp a szokásos boxunkban üldögéltünk és hülyéskedtünk, amikor kinyílt a kocsmaajtó és megpillantottam Őt. Rövid, felzselézett szőke haj, vakító kék szemek és lezser, mondhatni már fiús öltözék. Tekintetünk találkozott és megajándékozott egy félmosollyal. Egy tőlünk nem olyan messze lévő boxba ült be egy sráccal. Megfordult a fejembe,hogy mi van, ha az a pasija, de próbáltam pozitív maradni. Az szakításom óta nem voltam lánnyal és már nagyon vágytam olyan jellegű közelségre. Óvatosan felém nézett a lány és beharapta az alsó ajkát. Nem bírtam reagálni rá, mivel Peti meglökött, hogy válaszoljak már. Minimum 5x kérdezte meg ezt a kérdést előtte, de az elmém teljesen kizárta, csak Rá tudtam gondolni. Válaszoltam neki, majd a...


MÁJ.
19.
2015

A Kalandozások Kora - Klári

Ahogy egyre többet legeltettem a szemeimet Klári idomain, a beszélgetés elkerülhetetlenül a pasik - csajok jól ismert témájára terelődött. Klári nyitott volt és őszinte, a dolgom pedig egyszerű.
- És Klári, neked már volt pasid valaha? - kérdeztem, miután többé - kevésbé őszintén szót ejtettem a saját nőügyeimről is. Máskor ez rettenetesen vékony jég lenne, ám ebben a helyzetben tökéletesen vitte tovább a beszélgetést.
- Hát... volt már pár fiú akit annak is nevezhetnénk... meg volt olyan is, aki nem jött össze.
"Neeem, nem, nem, nem errefelé megyünk." - gondoltam magamban.
- És aki volt, vele meddig jutottatok el?
- Hát csókolóztunk, simogatott, de még azért az eléggé gyerekszerelem volt.
- És te sosem vágytál többre? Vagy újra erre? - faggattam tovább.


Kamasz fiúk kalandos története és párkapcsolata 4. rész – A kibékülés

A történet természetesen Bandi és Pisti 4 éve kezdődött szerelmi kapcsolatáról szól.
Az elmúlt 7 hónap a két fiú kapcsolatában mérföldkő volt. Hiába voltak más fiúkkal is. De tudták, hogy egymás nélkül nem tudják az életüket elképzelni. Szóval tisztában voltak azzal, hogy mielőbb tisztázniuk kell a kettőjük viszonyát, mert már egyikük sem bírja már sokáig a másik nélkül. Nem beszélve arról, hogy azt is látták, hogy általuk „szerencsésen” összeboronált két kiskamaszpár (Józsi és Norbi valamint Feri és Misi) milyen boldogok együtt. Szóval Bandiék számára is teljesen világossá vált, hogy tisztázniuk kell egymással is a történteket.
2 héttel azután, hogy Ádi, Bazsi (az öccse) és Boti sikeresen megakasztották a kibékülésüket. Le tudtak egyeztetni egy találkozót, amelynek a helyét és időpontját senkinek sem mondták el. A találkozó aznap délután 17 órakor volt a parkba, ahol nagyon sok időt töltöttek kettesbe. A járókelők, a szülők,...


MÁJ.
18.
2015

Vágyakban összeillünk

Vannak az életben olyan dolgok, amiket sosem vallanál be, de kiderülnek. És vannak, amiket világgá kürtölnél, csakhogy sohasem kerülhetnek napvilágra. Ez a történet, bármily furcsa is, az utóbbi kategóriába esik. 2003 nyara, épp csak elkezdődött a nyári szünet, de ez akkor valahogy nem érdekelt. Pár héttel korábban ugyanis életem első szerelme tizenhetedik születésnapomra szakítással lepett meg.
A dolog megviselt. Nem csoda, kezdő voltam a témában, így nehezen ment a feldolgozás. Az érzelmeim kezelése amúgy sem volt az erősségem. Szóval begubóztam a szobámban, a nyár első hónapját szinte végig ott töltöttem el. Csupán nagy ritkán mozdultam ki haverokhoz, akkor sem mentünk el sehová, csak berúgtunk valamelyiküknél.
A történet egy napsütötte délelőtt vett váratlan és perverz fordulatot. Júliusra hajlott a naptár, amikor tíz óra magasságában felébredtem, szokás szerint álló cerkával. Ha rajtam kívül más is van otthon, nem szoktam...


Passivity előtt

Közeledik a párom 30. szülinapja. Valami egészen különlegessel szeretném meglepni. Nem valami tárggyal, mert azt idővel biztosan elvész, elromlik, elfelejti. Valami különleges élményt szeretnék adni neki, amit biztosan egész életében felemleget majd. Miután ötéves kapcsolatunk egyik legsikeresebb része a szex, talán ott kellene valamit beújítani. Tudom, hogy nagyon szereti, ha én vagyok aktívabb, és felülre kerülök, de ez már szokásos. Tulajdonképpen egy kis lebilincselő szex jó lenne, de az is olyan szokásos, még ha mi még nem is próbáltuk. Viszont szinte minden pasi fantáziái között ott van a hármas, két nővel. De én nem szeretnék csak úgy felszolgálni tálcán egy másik nőt, az olyan fura és megalázó. Egy ismerőst, és aztán mindig találkozni vele? Vagy egy ismeretlent, de honnan, és hogy bízhatnék benne? Esetleg egy profi? Egyik sem tetszik igazán!


MÁJ.
15.
2015

Az unokatestvéremmel...

2013. július 27 - én történt. 16 évesen, vagyis hát még mindig annyi vagyok. Szombat volt. Aznapra nem terveztem semmi különöset. Anya szólt,hogy átmegyünk az unokatestvéreimhez mert a nagynénémnek születésnapja van. Felkaptam magamra egy szexi, de ízléses nyári ruhát és már indultunk is. Mikor odaértünk anya húga, Brigi köszöntött minket.
- Sziasztok! Örülök,hogy eljöttetek.
- A többiek hol vannak? - kérdeztem.
- Kinga elment az apjával vásárolni, gyorsan vesznek még egy kis innivalót, Gergő pedig a szobájában. Nyugodtan menj fel hozzá.
Bólintottam, majd felmentem a csigalépcsőn. Kopogtattam. Gergő kinyitotta az ajtót, majd széles mosollyal és kitárt karokkal fogadott.
- Berni! Örülök, hogy látlak végre!
- Én is örülök neked - mondtam. Gergő egy jó vágású barna hajú,kék szemű,izmos,magas 19 éves 'gyerek'.