Hírek

AUG.
17.
2023

Trilógia 1. rész - Elfogadás

Előszó:

Az élet már gyerekként rávezetett arra, hogy vannak dolgok amik ellen nem lehet, nem kell harcolni, mert belerokkanok. Persze van ami ellen jó döntésekkel lehet védekezni, kihátrálni belőle. Így lettem elfogadó, mentálisan, lelkileg és testileg. Hívő vallásosnak tartom magam, de nem az a fajta bálvány imádó, templomba járó. Bensőmben jelen van még a harcos, küzdő oldal is, ami ha felszínre tör mindig sikerre visz.

Elbeszélés:

Az élet a nagy pofonokkal indított el. Erdélyből jöttünk át. Apám bányász volt, anyám gyári munkás. Gyerekkorom színtere az utca volt. Itt tanultam az életet. Tizenkét évesen a vándortábor ötödik estélyén a tanár bácsi beinvitált a...


Forró délután

Két fiatal lány, Emily és Alice a nyári vakációt élvezték Emily házában, miközben a szülei meglátogatták családjukat. Forró nap volt, és úgy döntöttek, hogy megmártóznak a hátsó udvari medencéjükben.
Alice: Szívesen úsznék egyet, de nincs fürdőruhám!
Emily: Adnék kölcsön, de nekem is csak egy van. De van egy szoknya része az alsójának. Talán egyikünk az alsót, a másikunk a szoknyát hordhatná!
Alice: Hú, ez nagyon kockázatos! Olyan pici a szoknya, hogy nem takar semmit! Ki akarom próbálni!
Emily: Én akartam kipróbálni, de hajrá! És mit fogsz felvenni felsőnek?
Alice: Talán használhatom a fejpántodat a mellkasom körül. Azt hiszem, ez lefedi a legfontosabb részt.
Emily:...


Angéla irodája 5. rész

Lizi megdöbbent, lehidalt, felbőszült, és kétségbe esett – mindezt egy másodperc leforgása alatt. Ez a rövidke idő arra is elég volt, hogy többrétű érzelmeinek megfelelő grimasz jelenjen meg arcán. Aztán összekapta magát, de már késő volt, hisz Angéla látta. Mindegy. Megpróbált megnyugodni, hogy tiszta fejjel elemezze a helyzetet.
Szóval, ott volt Erna, akit ki nem állt, akit meg tudott volna fojtani egy kanál vízben. Egy arrogáns, lusta picsa. Angéla meg pont vele rakta párba a szokásos pénteki orgazmusra. Nem volt véletlen, sőt, nyilvánvalóan egy teszt volt. Épp ezért nem lehetett elcseszni. De hogy pont vele?! Legbelül tombolt a dühtől. Még a látványát is alig bírta elviselni, nemhogy...


AUG.
16.
2023

Lehet így jobb lesz 2. rész

A Ferinél történt csókolózás, a felpörgött testem, de az agyam józansága arra kényszerített, hogy a gép elé üljek. Írtam eszeveszettül, majd töröltem vissza. Kezdtem előlröl, majd törlés, belejavítás, az egész kukázva. Ismét kezdtem elölről. Dúltak az érvek, ellenérvek, a kettőség kezdett a megsemmisülés szélére taszítani. Fél óra elteltével egy hirtelen mozzanat az elküldés gombra. Nincs visszaút, nem lehet már visszavonni. Elkezdtem olvasni, mi ment el valójában:

„Feri! Bocsánat kéréssel szeretném kezdeni. Az elrohanásom módja miatt, de inkább az oka az ami a TE érzelmi helyzetedben helytelen, minősíthetetlen. TE egy érzelmi mélypontodon vagy Édesanyád elvesztése miatt. Megértem,...


A nővéremmel 2. rész

Reggel a szokásos időpontban ébresztett a telefonom, de nem a szokásos nap kezdődött, mert mellettem feküdt egy nő akivel nagy szex csatát vívtunk a éjjel, és aki nem más mint a nővérem. Gyorsan lenyomtam a telefont hogy Vivi fel ne ébredjen, felé fordultam, láttam hogy nem mozdult, adtam neki egy gyengéd csókot, betakartam és mentem zuhanyozni. A tús fürdőt mostam le magamról mikor hátulról átölelt a nővérkém, felé fordultam.
– Vivi, miért... – és a szája már a számon is volt, és úgy csókolta mintha évek óta nem láttuk volna egymást.
– Jó reggelt öcsi. Jól aludtál?
– Jó reggelt nővérkém, igen nagyon jól, és te?
– Fantasztikusan, régen aludtam ilyen jót, fárasztó volt az...


Különleges szexélményeim 51. rész

Sziasztok. Régen nem írtam már, pedig vannak események. Kezdem a legfontosabbal, megcsal az asszony. Persze hivatalosan én nem tudom, de nyilvánvaló. Persze, lehetne mondani, hogy egy valamire való férj ezt nem hagyná, de lássuk be, már lassan 10 éve csalom, jó pár idegen punciba és segglyukba járt a farkam ezalatt az idő alatt, hagy egyenlítsen. Persze azért nyilván nem örülök neki, és fáj is kicsit, de hát nyilván neki is kellett már a változatosság, hogy új farkak, sőt, női nyelvek járják a lyukait. Honnan tudom? Szóval az ősz végén már elkezdett vergődni, hogy nagyon elhízott már, mekkora a segge, vastagok a combjai, kerek az arca stb stb, ő eljárna egy edzőterembe. Ez persze nem volt...


AUG.
15.
2023

Sörözős történetek - Galina 1. rész

Ahogy a “Sörözős történetek – Gábor” véget ért:

... Még dumáltunk egy kicsit Gáborral, – aki nagyot nőtt a szememben! – aztán miután elment, válaszoltam a levim-es freemail-re érkezett titokzatos levélre.

“Tisztelt G! Örülök, hogy megkeresett! Írhat ide is, vagy felhívhat a 70/... Telefonszámon. Üdvözlettel: levim”

Még fel sem ocsúdtam és jött is a válasz.

“Kedves levim! Csakis személyes beszélgetés jöhet szóba. Ha felém jár (Település, Utca, házszám) szívesen látom. Üdvözlettel: Galina”

Szóval hölgyről van szó... Meglepett, mert a cím a városunk melletti szomszéd község volt.

“Kedves Galina! Mivel alig negyedóra autóútra lakunk...


Egy üzletasszony kalandjai a swinger klubban 4. rész

A csütörtök kemény munkával telt el. Az új szerződés teljesítéséhez komoly együtt dolgozásra volt szükség. A tegnap eligazított részlegvezetőket Tünde sorban hívatta, beszámoltatta. Alaposan jegyzetelt, és azonnal feljegyezte magának a teendőket, azokat a szituációkat, amik gondot okozhatnak. Annyira lefoglalta a munka, hogy még csak eszébe se jutott a Mariann által felajánlott, általa elfogadott új lehetőség. Még egy kicsit túlórázott is, majd hazafelé kedvenc éttermében alaposan bevacsorázott. Itt érezte igazán, hogy mennyire elfárasztotta a mai nap, de jóleső érzéssel töltötte el, hogy tökéletesen sínre tette az új szerződéssel kapcsolatos munkákat. Amikor nyúlt a kólásüvegért, hogy...


Zsizsi szerelmei

Avagy egy műpunci élete.
Már nem is emlékezett rá, mikor és hogyan született, csak onnantól voltak emlékei, amikor utazni kezdett. Ő, egy nagy kartondobozban utazott, sok más különféle dologgal együtt. Először teherautón zötyögött, majd repülőn utazott, ezután egy nagy fémládába zárták és hajóra rakták. A hajóút nagyon sokáig tartott. Utána egy szép kamionra rakták át a konténerét és autózott sokáig....


AUG.
14.
2023

A nővéremmel 1. rész

Üdv mindenkinek. A nevem Gergő (Geri), 25 éves vagyok, 180 magas, szálkás izomzatú, nem kigyúrt, a nővérem Vivien (Vivi) 27 éves., 175 cm, nagyon dekoratív, gyönyörű nő, hosszú szőke haj, kis göndörséggel a végén, két tenyérnyi kerek, feszes cicik, vékony derék és a ma divatos enyhén széles csípő, kerek, kemény fenék, hosszú formás lábak, helyes, szép arc. Történetünk pár hónapja kezdődött egy másik pasi jó voltából. Nagyon jól emlékszem, egy csütörtöki nap, délután felhívott a nővérkém a munkahelyemen. Szomorú volt a hangja és sírt is.
– Öcsi, gyere fel hozzám, szükségem van rád. Gyere amilyen gyorsan csak tudsz.
– Mi történt? Mi a baj?
– Csak gyere amilyen gyorsan csak...