Hírek

JÚL.
29.
2015

Nelli 4. fejezet

Nelli jókedvűen ült fel a buszra. Jól érezte magát a sráccal, de néhány megálló után elkezdte kínozni az az érzés, hogy megcsalta Gézát. Másfelől örült is egy kicsit neki, mert igen furcsa volt a kapcsolata a férfival.
A hétvégi dugások és az egyre ritkuló beszélgetések, ezek jelentették a kapcsolatot. Nelli ennél többre vágyott. Gyakoribb szxre, és egy meghittebb kapcsolatra. Valami ilyesmi reménye csillant fel a bulin, annak ellenére, hogy...


Cathy kalandjai – Első rész

Cathy kipillantott a repülőgép ablakából a mellette elhúzó felhőkre. Néhány perc múlva landolnak Charlotte-ban, Észak-Karolinában, és végre megkezdődik a szabadsága. Tulajdonképpen ez nem igazi szabadság volt, mert Cathy a következő hetekben házvezető-bébiszitter keverékeként fog működni. Ám mindkét gyerek, akikre vigyáznia kell, már 18 éves, tehát ez nem egy hatalmas feladat. Meg ő már jól ismerte Joannát és Stant korábbról. Mivel Cathy – igazából Katharina, csak senki sem nevezte így – öt évvel korábban már dolgozott au-pairként Stevensonéknál. Akkoriban az ikrek egészen kedves gyerekek voltak, olykor kicsit szemtelenek, de nem rendkívüli módon. Szép időszak volt, és mindenki szomorkodott, mikor Cathy visszament Németországba folytatni a tanulmányait. Ám a kapcsolatot nem szakították meg ez alatt sem.


JÚL.
28.
2015

A Malomban, a Malomban három tarka macska...

Rosé ittas születésnapi bulin, az étterem különtermében abban a fázisban járunk, amikor a felszínes meghívottak már leléptek, és csak a kemény mag maradt. A pasim legjobb barátja ünnepli a negyvenediket, látszólag igen boldogra sikerült a szülinap volt kaja, kis tánc, most már a beszélgetős fázisban vagyunk… A társaság nagy része dohányos, ezért a legtöbb időt kint töltik a teraszon, egy ideje már csak négyen ülünk a kényelmes alacsony fonott bútorokban. Csak néha váltunk pillantást Rudival, egymás mellett ülünk, de a simogatásaiból és a szorításaiból érzem, hogy be van indulva. Ilyen ez az alkohol. Az asztaltársaságunkból az egyik pasi elköszön, ő is hazamegy, későre jár. A másik srác, Gáborka kimegy vele, alkalmi dohányos, rágyújt. Ennyi elég is volt Rudinak, megához húz, és mélyen belecsókol a számba.


Egy meleg élete 2. rész – Kamaszkor – Az első komolyabb kapcsolat

A történet továbbra sem valós, mindenféle esetleges egyezés a magánélettel teljesen véletlen.
Áront már a 17-et jócskán betöltötte, amikor egyre jobban úgy érzi, hogy éppen ideje lenne találnia magának egy olyan fiút, akibe ismét megbízhat, és aki nem fogja Őt (újra) becsapni és akivel már tényleg lehetne komolyabb kapcsolata.
Nem sokkal később megismerkedik egy számára nagyon csinosnak talált fiúval (Gábor). A srác fiatalabb Nála, hiszen még alig párnappal múlt 15 éves, de még a túlságosan fiatalkora ellenére is nagyon értelmes és már nagyon vágyik arra, hogy egy férfi úgyis átölelje, megcsókolja és még kényeztesse is. El is kezdett a két kamasz találkozgatni. Eleinte (kb. 1 hónapig) hetente egy alkalommal, majd ezután (szintén kb. 1 hónapig) hetente két alkalommal. Ezt követően már majdnem minden nap.


JÚL.
27.
2015

A férjem főnöke 4. rész - Péter története

Elindultunk a vásárlásra. Péter mögött lépkedtem le a lépcsőn. Mocskosnak éreztem maga és az is voltam. Ő lezuhanyozott, nekem nem engedte. Rajtam volt, a mai események minden nyoma. A fenekem még mindig sajgott a csapásoktól. Leértünk az utójához, beszálltunk. Mellette ültem az anyós ülésen. Nem tudtam, hogy hova is megyünk. Nem mondott semmit, én nem mertem kérdezni. Kezdtem beletörődni a sorsomba. Néhány perc után megállt egy parkolóban. Kiszálltunk, sétáltunk tovább. Mellé léptem, mire ő határozottan egy szót mondott.
- Mögöttem.
Lemaradtam egy lépésnyire. Szememet lesütöttem a földre. Vigyáztam, hogy lássam Péter lépteit, nehogy véletlenül neki menjek. Még a végén ezért is büntetést kapok. Egyszer csak befordult egy üzletbe. Mikor felnéztem, láttam, hogy egy szépségszalon. Egy nő lépett elénk.


Nyári kaland

Először egy kis bevezetővel kezdeném... Egy panelházban laktunk egy kis lakásban, anyám, apám és az ikertestvérem, Luca, meg persze én. Szüleink próbáltak mindent megadni nekünk ezért több állást is elvállaltak, így éjszakánként gyakran nem voltak otthon, mivel egy - egy éjszakai műszakot is elvállaltak. A testvéremmel egy közös szobán osztoztunk, melyben egy emeletes ágy állt, melyen én alul aludtam, ő pedig felül. Nagyon sok időt töltöttünk együtt ezért nagyon jóban voltunk szinte bármit meg tudtunk beszélni a másikkal, nemegyszer fél éjszakákat átbeszéltünk. Az eset megtörténtekor tizenöt évesek voltunk, mindketten átlagosan néztünk ki, Lucának hosszú fekete haja barna szeme és egészen jó teste, kis tenyérbeillő mellekkel, nekem rövid szőke hajam volt, kék szemem és szálkásan izmos testem.


JÚL.
24.
2015

A kertvárosi villa titka

A gími második osztályának befejezése után anya úgy döntött, hogy ideje lenne nyárra valami munkát keresnem. Nem mintha rá lettünk volna szorulva az én keresetemre, igaz lassan tíz éve egyedül nevel, apa kisétált az életükből. Anya egy jól menő fordító irodát vezet, és gyakran hívják tolmácsolni is. Mivel nagyon jól beszél több nyelven is fontosnak tartotta, hogy én is nyelveket tanuljak. Szerencsére volt érzékem hozzá, és talán kedvem is. Németből már megvolt a nyelvvizsgám, és most készültem az angol nyelvvizsgára is.
Mivel én nem nagyon szorgalmaztam a munkakeresést, anya vette kezébe a dolgokat.
- Találtam munkát neked kicsim - fogadott egyik nap mosolyogva. - A kertvárosba költözött egy német pár, és németül beszélő segítőt keresnek. Egyből rád gondoltam, holnap reggel hatkor várnak.


A '80-as években

Szokatlan neszre ébredtem az álmomból. Feküdtem egy darabig, de semmit sem hallottam. Éreztem, hogy jobb lesz még most kimennem a vécére, mert hajnalig nem lenne kellemes tartogatni. Megszoktam, hogy a sötétben botorkálok ki, mert az emeleti folyosó ablakán már beszűrődik az utcai világítás fénye.
Nataly szobája mellett haladtam el, mikor furcsa hangfoszlányok jutottak ki a helyiségből. Megálltam egy pillanatra. Kicsit még kótyagos volt a fejem, nem tudtam pontosan mit is hallok. Tompa nyögések, amik hol ütemesen, hol meg-megszakítva szűrődtek ki az ajtón keresztül.
Egészen közel hajoltam a kulcslyukhoz, de semmit sem láttam benne, teljesen sötét volt, talán el volt takarva. Viszont a hangok tisztábbak voltak, ha odatartottam a fülem. Szapora nyögések, szusszanások, megbicsakló hangok váltogatták egymást. Furcsa érzés volt kihallgatni a mostoha nővéremet, kicsit el is szégyelltem magam, de minél tovább időztem, annál...