Hírek

JÚN.
29.
2015

További botlásaim Virággal

Enyhe fejfájással ébredtem fel. Kimentem a mosdóba, hogy a reggeli szükségleteimet elintézzem. Miközben éppen fogamat mostam és közben a tükörben magamat néztem, elgondolkodtam azon, hogy mi is történt tegnap. Az alvás után jóval tisztább volt a fejem, mint hajnalban. Eléggé letaglózott a tettem súlyának józan felismerése. Elég durva volt a tudat, hogy az unokatestvéremet dugtam a fél éjszakán át. De nem csak megdugtam, hanem a fenekét is rendesen tele pakoltam. Az én kis ártatlan unokatestvéremet. A kis Virágot. Basszus.
Aztán persze felidézve az elmúlt éjszaka történéseit, Virág már nem is tűnt olyan ártatlannak. Végig gondolva, mindent Virág egy szép kis "jó kislány" maszk mögött rejtőzködve, csinálta a kis dolgait. Most akkor melyik lehet az igazi a Virág? Az aranyos, mosolygós, mindig kedves és segítőkész Virág, vagy az a nőszemély, aki fél éjszakán át velem kefélt és aki olyan hangokat adott ki, miközben a fenekébe tömködtem...


A gyűjtő

Emily örömmel találkozott újra a pasassal. Még csak két hete ismerkedtek meg az interneten egy pár ... khmmm.... szexpartner kereső oldalon. Sosem hitte volna, hogy egyszer ilyen helyre is regisztrálni fog. Hitt abban, hogy a csinossága, szépsége, kedvessége és gyermeki bája hozzásegíti, ahhoz hogy megismerkedjen valakivel a világháló kikerülése nélkül is. De egyszerűen nem akart sikerülni. Hiába próbálkozott, a sors nem vezette elébe a szóba jöhető férfiakat. Csak olyanokkal találkozott, akik meg akarták fektetni és kész. Ráadásul egyik sem tetszett neki.
Igen, válogatós, ezt tudta magáról, de úgy gondolta, hogy hozzá megfelelő férfit akar. Minden tekintetben. Legyen jóképű, sötét fekete haja, jól szituált, izgalmas, titokzatos, és persze minden igényét kielégítse az ágyban. Magyarán várta a herceget a fehér lovon. A munkája lefoglalta, és annak ellenére, hogy minden porcikája kívánt egy férfit az ágyába, mégsem járt el esténként...


JÚN.
26.
2015

Egy nap nővéremmel

Még csak tizenöt éves kiskamasz voltam, szexuális kapcsolatom még egy lánnyal se volt, de egyre sűrűbben vertem ki a farkam. Gondolataim ilyenkor az egyik bomba jó csaj körül forogtak, akivel egy osztályba jártam. Maja testhezálló, szűk farmerban járt, és pólója nagy melegben még a köldökéig se ért. Ráadásul nemcsak a farmerja volt szűk, hanem a pólója is, ami alatt kirajzolódtak feszes mellei és hegyes mellbimbói. Sokszor elképzeltem, milyen élvezettel tudnám őket szopni, és micsoda érzés lehet, ha egy kicsit eljátszadozna a dákómmal. Így fantáziáltam – és maszturbáltam – éjjel, ha a másik szobából áthallatszott anyámék szeretkezése, reggel, ha a szokásos reggeli merevedéssel ébredtem, de nem ritkán nappal is, ha egyedül voltam otthon. Szexuális fantáziálásomban időnként három évvel idősebb nővérem, Tímea is szerepelt, aki roppant jó csaj volt, de családunk prüdériája miatt még sohasem láttam meztelenül.


Szalagavatóból kaland

Szalagavató. Dög unalom. Ráadásul nagyon fájt a lábam a magas sarkútól, de nem baj mindjárt vége. Már csak az életvidám energiabomba hastánc csoportot kellett megnézni. Hogy lehet ez szexi? Mindegyik pocakos, de a teremben lévő összes kan tátott szájjal bámulta őket. Férfiak, a farkuk vezeti őket. Hu..megpillantottam hirtelen egy pasit, aki nem őket bámulta, igazából engem nézett. Egész helyesnek tűnt, sőt. Nagyon jól állt neki a szmoking. Nem ismertem fel, nem velünk végzett, talán valami haver vagy testvér. Felállt és idejött a műsor közepén. Wow... a mozgása megdöbbentett, nem semmi. Ilyen pasim sem volt még ezelőtt. Irtó izmos, mit sportolhat? Mellém ült, közel hajolt, és a fülembe kezdett suttogni.
- Látom, téged sem köt le a műsor! - mondta mosolyogva. A hangja olyan lágy és…hívogató.


JÚN.
25.
2015

Felejthetetlen

Egy csodálatos tizenhetedik születésnap után elcsigázva hanyatlottam az ágyamra.
A buli, amit a barátaim szerveztek nekem, fergeteges volt - Penny, a legjobb barátnőm szülei megengedték, hogy náluk tartsuk, és így délután háromtól egészen tizenegyig ott lehettünk.
Ahogy az egy ilyen délután/este után lenni szokott, az ember eléggé eltompul, és ebben az esetben én sem éreztem magam máshogy; tökéletesen le voltam amortizálva.
Ahogy szememet lehunyva betakaróztam, és megkíséreltem elaludni, ütemes koppanásokra lettem figyelmes, amik az ablakom felől jöttek.
Nem érdekelt. Egyszerűen nem TUDOTT érdekelni.
Ám amikor már vagy a huszadik kavics ütődött az üvegnek, sóhajtva törődtem bele, hogy ma éjjel biztosan nem fogok már tudni szundítani.


Prűd?

Még fiatal asszony volt, nagyon sokszor volt egyedül, és kezdett rászokni arra, hogy az interneten erotikus filmeket, meztelen női fotókat nézegessen. Mikor Milfeket nézegetett, gyakran gondolt arra, hogy milyen bátrak ezek a nők, akik nem szégyenlik magukat meztelenül mutogatni és közben arra gondolt, hogy ahogy nézegetni szokta magát a tükörben, neki sincs a testén mit szégyellenie.
Egyre többet gondolt arra, hogy necsak a férje lássa meztelen, de szeretné, ha más is látná a testét, de nem volt bátorsága a továbblépéshez így maradtak az ábrándozások, hacsak, a gondolatait nem ossza meg olyannal, akit nagyon is jól ismer, és nem pletykálja el azokat másoknak.
Ezért hát arra gondolt, hogy álmodozásait az egyik legjobbnak tartott barátnőjének elmeséli - akiről tudta, hogy egyáltalán nem veti meg a férfiak társaságát. A gondolatokat tett követte.


JÚN.
24.
2015

Andi

Andival régóta ismerjük egymást. Még a bulizós korszakomban lógtunk sokat együtt a nővérével, aki néha elhozta magával az akkor még szinte gyereklány, törékeny, csendes kishúgát is. Persze mi srácok ezt nem vettük zokon, csak büszkén álltunk oda Andi mellé, ha egy pillantással jelezte, hogy ki kell menteni egy - egy nem kívánatos személy társaságából. Ilyenkor, mint „bátyóka” jelentünk meg mellette és már le is volt rendezve a dolog. Nem beszéltük ezt meg előre, de valahogy így alakult ki.
Aztán valahogy szétszóródott a csapat. Én egyetemre kerültem, a srácok dolgozni kezdtek, Andi és a nővére - mivel fiatalabbak voltak nálunk - pedig új haveri társasághoz csapódott. Aztán én is dolgozni kezdtem, és El is veszítettem őket pár évre szem elől.


Zsuzsa nénivel

21 éves voltam, a vizsgaidőszakom többé kevésbé sikeresen befejeződött és előttem állt a nyár de mint ahogy lenni szokott, mikor tele van idővel az ember akkor nincsen senki itthon, és dög unalom minden. Ezért is vállaltam el viszonylag könnyen anyám barátnőjének felkérését miszerint segítsek neki az új lakásába beköltözni, na meg anyám biztatóan megígérte némileg támogatja majd a nyári programomat anyagilag is...
Zsuzsa néni, anyám barátnője, 45 éves ügyvédnő volt, egyedül élt mióta ismerem, amolyan „vénlány”, se férj se élettárs, csak villám férfiak az életében.
A vén azért nem teljesen helytálló, mert 45 éves kora ellenére egész jól tartotta magát, fiatalosan, üdén, fitten, már amennyire egy jó 40 - es üde tud lenni. Na persze én 20 éves fejjel nem éppen rá koncentráltam, már ami a lányokat illeti.