Hírek

AUG.
19.
2015

Családi riportok 10. rész

Nos, hogy ne legyen félreértés, már az elején szólok, hogy ez a sztorim sem igazán 100 % - osan családi, de bizonyos részletei miatt beleillik a sorozatba. Valamint nem is riport, mert ez ismét az én saját történetem. Ráadásul egész friss, mert kb. másfél hónapja történt. Felhívott egy régi ismerősöm, hogy lenne - e kedvem meg időm néha beugrani egy kollégiumba helyettesíteni éjszakai nevelőtanárként. Mondtam neki, hogy elég hosszú idő telt el azóta mióta utoljára tanárként dolgoztam, de megnyugtatott, hogy így év vége felé elég kevés gyerekre kell már felügyelni, meg amúgy is csak éjszakai melóról lenne szó. Megnéztem a helyet - egy pesti középiskolai kollégium volt - beszéltem a vezetővel és másnap este már mentem is dolgozni. Nem volt sok melóm, mert az érettségiknek már vége volt, kb. 60 - 80 gyerek volt már csak benn és kb egy harmaduk volt fiú. A lányokra egy tanárnő ügyelt, külön szinten voltak és takarodó után általában az...


AUG.
18.
2015

A kertvárosi villa titka 2. rész

A következő napok munkával, és keféléssel teltek. Ingrid majdnem minden nap használt engem. Mert valljuk be azért voltam ott, hogy csillapítsam az asszony szexuális étvágyát.
Persze nem panaszkodni akarok, mert én is nagyon élveztem ezt a helyzetet. Ingrid sok mindenre megtanított, és bizony számon is kérte a tanultakat.
- Robertó hétvégén jönnek a barátnőim, szeretném, ha éjszakára is itt tudnál maradni segíteni. Grillezünk, bulizunk, meglátod jó lesz.
- Kell tudnom valamit a barátnőidről?
- Beate üzletasszony, butikjai vannak. Nagyszájú, általában ő a társaság középpontja. Ja és igen kedveli a fiatal fiukat, valószínű veled is fog próbálkozni. Helga sokkal visszafogottabb, szerényebb. Természet gyógyász, és jógát is tanít.


Forradások 1. rész

Elfáradt. Hosszú nap volt a kedd a rendelőben, ráadásul aznap rengeteg beteg állatot hoztak. Egy macska a kezei között pusztult el, nem tudta újraéleszteni, a gazdái hosszan bőgtek a váróteremben. Ezeket a pillanatokat nem szerette, bár szerencsére sok sikeres gyógyulásról kapott hírt. Következő nap szabadnapos, helyette majd szombaton délelőtt rendel. A szabadnap boldog tudatában sétált haza, benyitott az ajtón, és szokás szerint ellátta az állatait, mielőtt vacsorázni kezdett volna. Megetette a halait a szép nagy akváriumban, bolondozott egy kicsit a csincsillapárral, amelyik az előszobában, egy nagy ketrecben lakott, majd vacsorát készített. Előző napról maradt valami főtt étel, azt melegítette meg. Körülnézett a szép, rendes házban. Nem volt, aki rendetlenséget csináljon, minden olyan volt, amilyennek ő tervezte, két szoba, nagy ebédlő konyhával, hatalmas fürdő, amiben zuhanytálcát és egy nagy sarokkádat is elhelyeztetett, kevés...


AUG.
17.
2015

Nicky története 3. rész - Nővérek egymás közt

A Lars - szal és Kory - val hármasban lenyomott menet után aznap az orromat is alig dugtam ki a szobámból, az aggódó Ellának és apámnak azt mondtam, nem érzem jól magam, biztos összeszedtem valamit. Másnap reggel zavaros erotikus álomból ébredtem, Kory punciját nyaltam, miközben valaki keményen dugott hátulról, és hiába nem néztem oda, tudtam, hogy a bátyám az. Zihálva, félig még kómásan a lábam közé nyúltam, és nem lepődtem meg, hogy teljesen átázott a bugyim. Gyorsan, szinte rohamtempóban dörzsölni kezdtem a csiklómat, és hamarosan el is élveztem, de ez inkább csak biológiai értelemben volt kielégülés.
Az álom megfejtéséhez nem kellett pszichológiai diploma. Megint futottam egy kört gondolatban a leszbikus - biszexuális témában, és ugyanoda lyukadtam ki, mint előző nap: igen, vonzódom a lányokhoz, de a fiúkhoz is. És ez utóbbi halmazba sajnos a bátyám is beletartozott.


Üzleti tárgyalás 5. rész - Hol a határ?

Miután aznap már másodjára álltam a zuhany alatt Noelnél, elhatároztam, hogy ha már úgy hozta a helyzet, hogy két jó testű pasi vár kint a nappaliban, akkor igenis ki fogom használni az alkalmat és megkeresem a saját határaimat. A fantáziámban már sok minden lejátszódott, de megvalósítani nagyon keveset mertem belőle. Mindig is izgatott a gondolat, hogy milyen lehet szexrabszolgának lenni. Amikor tudod, hogy azt tehetnek veled, amit csak akarnak, és neked csak egy szereped van, az hogy kielégítsd őket. Tudtam, hogy a ma esti bemelegítés után készen állok arra, hogy megvalósítsam ezt a régi álmomat. Ezzel a szilárd elhatározással tértem vissza a fiúkhoz egy szál törölközőben.
- És most akkor hogyan tovább? – vállaltam magamra a kezdeményező szerepet


AUG.
14.
2015

Kovács család - Nagynéném

Egyik nap Ildi így szólt egy baszás után:
- Nem akarnál lefeküdni Anyámmal? Olyan magányos szegény!
- Mi? - hebegtem.
- A Janit néha meg tudom győzni, hogy menjen át hozzá és dugja meg rendesen. Persze olyankor neki is extra vágyait kell teljesítenem! Tavaly minden hónapban átment egyszer és dugott Anyuval, de ezért nekem minden reggel le kellett szopnom. Anyuért mindent! Egyszer még hármasszexre is rá tudott beszélni, hogy átmenjen Anyuhoz!
- A férjed kefél a Kati nénivel? - rökönyödtem meg.
- Igen! Én beszéltem rá! - büszkélkedett.
- Először meggyőztem a Janit, hogy neki sem árt, ha idősebb nőkkel is kamatyol, nem csak a huszonéves lányokat hajtja mindig. De nem szeret az anyámmal dugni, mert Anyu szerinte nagyon slampos, kicsi a melle, és ÖREG is. Azt mondja viszont, hogy elég jól szop, bár nem olyan jól mint ÉN! Annyi, hogy nem nyeli le, pedig a Jancsi azt nagyon csípi, ha egy csaj a teljes anyagát...


Irodai kalandom egy régi ismerőssel

22 éves fiatal srác vagyok és ez a történet rólam és a munkatársamról, Nikiről szól. De még mielőtt belemennék a részletekbe, ugorjunk vissza pár évet, hogy teljes legyen a kép. Nikivel ugyanis már jóval korábban megismerkedtem a középiskolában. Már rögtön az első hetekben jól kijöttünk egymással és meglehetősen jó barátság alakult ki kettőnk között.
Teltek az évek és mire észrevehettük volna már végzősökként kezdtük meg a tanévet szeptemberben. Amikor is éppen új alakult, hogy mindkettőnknek nyár utolsó hónapja jelentette a véget egy igencsak komoly kapcsolatnak. Természetesen ez még inkább összehozott minket, és egyre inkább nőként is kezdtem tekinteni Nikire nem csak barátként. A tekintetem akaratlanul is egyre többször kalandozott el a testét. Niki gyönyörű lány, hosszú sötétbarna haja, barna szemei vannak és aranyos arca, és mindezek mellett alakjában sem lehetett hibát találni. A feszes és kerek fenekét már csak a mellei...