Hírek

SZEPT.
4.
2015

Otthon 1. rész

Elváltam, valahogy nem működött köztünk semmi egy idő után. Biztos sokan vannak így ezzel, aztán vannak akik megmerik lépni a válást, vannak akik maradnak a hétköznapi, befásult kapcsolatban. Szóval megtettük (egy szart... én tettem meg), pedig nem is voltunk együtt túl sokat, 6,5 év nem túl sok, ráadásul van egy lányunk. De mégis, nagyon is hosszú, hosszú napok sorról-sorra. Eseménytelen és unalmas, monoton.
Minden nap várni az estét, hogy hátha majd ma megkíván a férjem. Hogy egyáltalán lesz valami testi kapcsolat, egy érintés. De semmi... Majd miután lefürdött és befordul a fal felé, 2 perc és már alszik is. Köszönöm ebből ennyi elég volt, hiszen 27 évesen én mindennap kívánom a szext. (Jó, nem minden nap, de akkor is legalább simogasson meg, öleljen, csókoljon, vagy valami!)


SZEPT.
3.
2015

A pilóta

Sziasztok Ryan vagyok 26 éves, és Új-Zélandon élek. Akkoriban még pilótaként dolgoztam egy repülőtéren. A feladatom általában mindig is gazdag helyi, vagy külföldi turisták reptetése volt. Aki megengedhette magának gyakran tett egy kiruccanást Ausztrália, vagy éppen a nyílt óceán felé.
Aznap egy házaspár érkezett a reptérre lányukkal, a 17 éves Sadie-vel. Épp ezelőtt ünnepelte a születésnapját, és egy Óceán fölötti repülés volt a plusz ajándéka, amit szüleitől kapott. Őszintén szólva volt már pár ilyen repülésem, azaz korábban is vittem már fel elkényeztetett gyerekeket, mert a szüleik bármit megvehettek nekik. De végül is... én belőlük is éltem.
A Fidzsi-szigetek felé kellett vennünk az irányt. Már jócskán elhagytuk Új-Zéland partjait, és olyan félúton lehettünk a cél felé. Az idő kellemes volt, szélcsend uralkodott, nem hittem volna milyen rossz fordulatot vesz hamarosan minden.


Egy meleg élete 6. rész – Felnőttkor II. – Kapcsolat az új fiúval és a meglepetés találkozás

Ez a történet sorozatom egy újabb része, amely továbbra sem valós, így az olvasó életével való mindenféle egyezés természetesen teljesen a véletlen kategóriájába tartozik.
A sorozatom főhősének, vagyis Áronnak az életében mindegy 3 hónappal a korábbi kalandja után, megjelenik egy nagyon csinos és még annál is helyesebb pasi, akit mindenképpen megszeretne, vagyis megakar szerezni magának. Mindent meg is tesz azért, hogy a másik férfi felfigyeljen rá. Persze mindent kulturált keretek között értem.
Áron eddigre már igencsak a 27. szülinapja felé halad (1 hónap van addig) és már elég régen volt valódi érzelemmel járó kapcsolata, hiszen eddigre már kb. 2,5 év telt el azóta, hogy a férfi majd 4 év után szakított Robival. Egyszóval, már nagyon vágyik egy olyan kapcsolatra, melyben érzelmek is jelen vannak és nem csak a kaland és a pénz. Azaz teljesen a legjobb pillanatba jelent meg ez az újfiú (legyen Józsi) az életében. Áron és...


SZEPT.
2.
2015

Nicky története 5. rész - Latin szendvics

Az utolsó előtti évem nagyon jól kezdődött a gimnáziumban.
A nyári szex-kalandoknak köszönhetően elég nagyot változtam, kissé nagyképűen úgy is fogalmazhatnék, hogy felnőttem, a kislányból nő lett. Új ruhák, új frizura, smink – az évfolyamtársaim közül nem egy nyíltan megbámult, mikor első nap megjelentem a suliban, és nem csak a fiúk. Mézszőke hajam már jócskán a vállam alá ért, az enyhe, de legalább természetes hullámoknak köszönhetően pedig dúsabbnak tűnt, mint korábban. Szájam teltebb és ingerlőbb, szemem nagyobb és még kékebb lett, hála egy kis festéknek itt és ott. A legfeltűnőbb azonban az alakom volt. Kereken hat láb magas vagyok, amivel korábban is kiemelkedtem a lányok közül, ezt azonban eddig kellemetlennek találtam, ahogy karcsúságomat is gebeségként éltem meg. De most, hogy rájöttem, mások kívánatosnak, szexinek látnak, megpróbáltam mindent kihozni modell-alkatomból. A bő farmert miniszoknyára cseréltem, a zárt,...


Nelli 10-11. fejezet

10. fejezet
Gyorsa teltek a napok. A két fiatal boldog volt. Leszámítva a szilveszter éjjelt, csak egymással szexeltek. Májusban Nelli egy hétvégén meglátogatta nővérét vidéken.
Reggel az az ágyában lustálkodott, amikor benyitott a 12 éves unokaöccse, Balázs és leült az ágy végébe.
- Nem tudsz aludni? - kérdezte Nelli.
- Már hét elmúlt - mondta kissrác.
Nelli egyik térde fel volt húzva, másik kinyújtva, Balázsnak zavartalan belátást biztosítva ezzel a pózzal.
- Látom a bugyidat, nem zavar? - kérdezte a srác.
- Téged zavar?
Balázs zavarba jött egy pilanatra, de utána neki bátorodott, és bátran nézegetett.
-Mindig fehérben alszol?
- Aha.
Nelli lejjebb csúszott kicsit, amitől a hálóinge feljebb csúszott.


SZEPT.
1.
2015

Bank

Férjemmel boldog házasok vagyunk, ennek már 10 éve. Két gyönyörű gyermekünk van, boldogságban és egymás iránti legnagyobb tisztelettel, türelemmel neveljük őket. Szerencsések vagyunk a munkánkban is. Ez van most, és kezdem a történetet házasságunk első évében vagyunk. Férjemem előtt nem ismertem más férfit, de ez nem nagyon zavart, nagyon jó volt a szex vele, el sem tudtam mást képzelni.
Bezzeg a munkahelyemen - egy nagy bankban dolgozom - a legjobb kollégám, és barátnőm mindig célzott a jó pasikra, akik nap mint nap meglátogatják bankunkat és közben minket is szemrevételeznek a pult mögött. Elárulta, hogy ő már félrelépett, és isteni volt egy "más" férfit kielégíteni. Még azt is megjegyezte, hogy az egyik ügyfél már engem is megnézett, úgy... addig emlegette, míg nekem is furdalta az oldalamat a kíváncsiság, szertkezni egy másik férfival. Csinos nő vagyok, nem csoda ha megakad a férfiak tekintete rajtam. A banki, kicsit uniformis...


Kalandos élet 2. rész - A kis patak

Elindultam tehát az iskola udvarából Pistivel. Végtelenül kedves és nyugodt volt velem, ez egy kicsit engem is megnyugtatott.
- Dávid vagy, ugye? – kérdezte
- Igen, a 7B-be járok!
- Én meg István, a 8A-ból!
- Igen tudom, rajzszakkörre együtt járunk!
- Na akkor csak tudod, hogy ki vagyok! Szépeket rajzolsz, igazán tetszenek a mindenféle közlekedési eszközről készült képeid!
- Köszi – feleltem
Hozzáteszem, hogy a közlekedéssel kapcsolatos dolgok, amik érdekeltek és volt egy kis műszaki érdeklődésem is, így nem voltam azért az a nagyon lányos, csajokkal lógó srác, akire rögtön ráragaszthatták volna, a meleg jelzőt. Sőt, a csajos trécselés kifejezetten idegesített. Szó mi szó, így beszélgettünk végül a rajzszakkörről, meg hogy hogy keveredtünk oda, satöbbi.


AUG.
31.
2015

Én és a kishugom 2. rész

A következő napokban alig mertünk egymásra nézni, és pláne nem beszélgetni. Mindketten mentünk a dolgunkra, én a barátaimmal, Bessy a barátnőivel találkozott vagy sportolni mentünk. Magyarán kerültük egymást, amennyire csak lehetett. Ez persze nem jelentette azt, hogy pánikba estünk volna vagy haragudtunk volna egymásra. Mindkettőnknek túl súlyos teher volt a hét végi együttlét, amit fel kellett dolgoznunk.
* * *
Két héttel később újabb lehetőség kínálkozott. Szüleink valami álarcosbállal egybekötött vállalati buliba mentek, amire különösen anyánk készült nagyon izgatottan. Bessy és én a szobáinkban foglalatoskodtunk, jobban mondva én megint csak üldögéltem a félhomályban és hallgattam az utcáról beszűrődő zajokat. Ideális táptalaj a kéjvágyra. Visszagondoltam hétvégi paráználkodásunkra, és hevesebben kezdett dobogni a szívem. Öt-tízpercnyi üldögélés után felkeltem az íróasztalomtól és kimentem az előszobába. Bessy szobájának...


Balatoni nyár

Egyedül érkeztem Füredre. Hónapokkal ezelőtt meg volt beszélve ez az egy hetes kis kiruccanás, de végül mindenkinek máshogy alakult. Én biztos voltam benne, hogy ha kell, a földön csúszva is el fogok menni. Végül egy magam maradtam egy négy fős szobában, de túl régen vártam, hogy egy teljes hétig távol legyek mindentől és mindenkitől nulla térerővel és minimális hálózati lefedettséggel. A szállás nem volt éppen egy Hilton, de pont megfelelt. Az ember nem azért megy le a Balatonra, hogy aludjon. Fiatalok működtették a több apartmanból álló kis nyaralót lelkesen, fiatalosan, lazán és rugalmasan. Jónak ígérkezett a hét. Egészen szerdáig nem is nagyon történt semmi. Egy kis kirándulást beiktattam, de csak a kötelező hűtőmágnesek megvásárlásának erejéig. Időm nagy részét a strandon töltöttem vadászó tekintetemet ügyesen széles karimájú kalap és napszemüveg alá rejtve. Mert mi tagadás, a fő cél egy laza, de szenvedélyel túlfűtött kaland lett...