Hírek

SZEPT.
16.
2015

A fizikatanár 2. rész - A kirándulás

- Hogy micsoda? – torpantam meg a zsúfolt folyosó kellős közepén.
- Szatmáry jön velünk a kirándulásra – ismételte Judit.
- De miért? Nem úgy volt, hogy Ladányi tanárnővel megyünk? – kérdeztem vissza megdöbbenve.
- Változott a terv – válaszolta, mire kérdő tekintettel bámultam őt. – Amikor az osztályfőnökre vártam a tanári előtt a múlt heti igazolásom miatt, hallottam őt erről beszélni. Ladányi tanárnőnek aznap temetésre kell mennie. Szóba jöhetett volna még Kovács vagy Bakos tanár úr, de ők az előre hozott érettségin vizsgáztatnak mindkét nap. Egyedül Szatmárynak felelt meg az időpont – magyarázta.
- Csodás! Kiráz a hideg a közelében! – fintorogtam. Persze ez egyáltalán nem volt igaz, de a történtekről még a legjobb barátnőmnek sem meséltem.


Betörőt fogtam

Az eset 2006. nyarán történt (33 éves voltam), amikor őseim, öcsikém meg a barátnője elmentek nyaralni egy hétre a Balatonra (én azért nem mentem velük, mert két héttel később mentünk Abádszalókra a haverokkal). Na, szóval péntek este volt, egy forró nyári nap vége, készültem a németországi foci - vb egyik negyeddöntőjére, bekészítettem három doboz sört, chipset, aztán... egy hatalmas villámlás után elment az áram... Káromkodtam egy cifrát, és kimentem a biztosítékszekrényhez. Minden rendben volt, az egész utca sötétbe borult. Vártam a csodát, hogy visszakapcsolják, de nem kapcsolták. várakozás közben észrevettem, hogy valaki van a lakásban. Nem zárkóztam be, mert kibírhatatlan lett volna a meleg. Felkeltem a fotelből, felvettem öcsém baseball - ütőjét, kimentem az első ajtón, kívülről bezártam, majd a hátsón bementem, azt meg belülről zártam. Így a behatoló csapdába esett, mert bár a szobám ablaka nyitva volt, szúnyogháló tartotta kinn...


SZEPT.
15.
2015

Biztos Szív

Kal körbement a szobán, még egyszer egyeztetett az embereivel, biztosra ment, hogy minden a helyén és rendben legyen, mielőtt távozna, majd az este felelőséhez, Dwayne-hez lépett.
– Rendben, Dwayne, úgy tűnik, mindent a kezünkben tartunk. Most távozom. – Normális esetben nem jött volna ide az este úgy, hogy Dwayne vezeti a csapatot, de ez a projekt fontos volt. Ha a ma este jól alakul, az még további, hasonló kaliberű szerződést fog jelenteni. A Tyler, Bridge és Anderson jogi iroda volt a legnagyobb a városban. Ők intézték az összes menő, fehérgalléros bűnügyi esetet az államban. Az, hogy Davy polgármester is jelen volt, csak egy extra bónusz volt. Az, hogy sikerült elcsípnie ezt a szerződést, csak azt bizonyította, hogy a cége kezdett nagyon is sikeressé válni. A következő néhány hétben felvesz még néhány biztonsági embert tizenkét emberből álló csapatához.


Kalandos élet 4. rész - Minél inkább orál,...

Történetem folytatásában eltelt sajnos az előző részben leírt, csodálatosan sikerült vasárnap. Sajnos a hétfő a maga komorságával és az iskolával már kevesebb örömet tartogatott, az iskola, a sok házi feladat és tennivaló, ez mind hátráltatta azt a kibontakozó valamit, ami már túl volt egy kicsit a barátságon, de még egyikünk sem tudta pontosan, mi is ez. Szerettük egymást, és kész. Az elkövetkezendő hét nagyon lassan akart eltelni, a hét öt napja olyan volt, mintha ötven lett volna. Pistivel igyekeztünk a szüneteket egymás társaságában tölteni, már amennyire ez lehetséges volt. Sajnos a látszatot is fent kellett tartani, még ha engem nem is keresett volna senki, az már biztosan feltűnő lett volna, ha Pisti minden szünetben eltűnik a haverok mellől. Ennek ellenére a szünetek java részét kettesben, az iskola eldugottabb helyein töltöttük, egymás kényeztető társaságában. Rengeteget beszélgettünk, rengeteg forró csókot váltottunk, a...


SZEPT.
14.
2015

Zitakrónikák 3. rész - Szexből sem árt a sok

– Szerinted nem kezd kicsit abnormális lenni az, amit csinálunk? – kérdezte Zita, miközben lassan, érzékien lovagolt rajtam, és a csípője mozdulataitól lágyan hullámzó víz a mellkasomon csobbant. Anyu és apu nem aprózta el a dolgot, amikor megvették ezt a két felnőtt embert elnyelni képes szörnyet. A sarokkád már-már kényelmetlenül eluralta a fürdőszoba nagyját, a mosdóhoz és a WC kagylóhoz épp csak hozzá lehetett férni, ráadásul egy vagyonba került, de az biztos, hogy jó ötlet volt megvenni.
Három-három vízfúvóka masszírozta a hátam és a nyakam, kényelmes párna tartotta a fejem, oldalt a piperepolcon két pohár vörösbor állt, a farkamon egy gyönyörű nő lovagolt, s a beépített lámpák halvány, vörös fénye a napnyugta hangulatát keltették, holott a leeresztett redőny mögött a nap épp csak átbukott a delelőn. Testemet egyaránt melengette a bizsergetően meleg víz, az elfogyasztott bor és a tény, hogy ha nővérem mindjárt a csúcsra...


Nelli 12-13. fejezet

Tizenkettedik fejezet
Robi pontosan tudta, mi történt akkor, Nelli születésnapjának éjszakáján. Tudta, hogy melyik srác ment el hamarabb a töbieknél a konyhából, de nem mondta el senkinek.
Tovább randizott Nellivel, aki minden hétvégén nála aludt. Fiatalok voltak, amikor lehetőségük volt, szexeltek. Nelli mindent megtanított a fiúnak, amit elsőéves korában, intenzív nemi élete alatt a tapasztalt szexpartnereitől megtanult. Robi alkalmazta amit Krisztától tanult, amikor csak eszébe jutott, lehúzta Nelli bugyiját, felültette az asztalra, és kinyalta.
Próbálta rávenni a lányt, hogy költözzön hozzá, de be kellett látnia, hogy kétszer másfél óra utazás sok egy kicsit egy napra. Nelli is jól érezte magát a kapcsolatban. Jó volt Robival lenni, programokat csinálni, és a szex is egyre izgalmasabb volt vele. Az análszexet egyelőre nem engedte meg neki.


SZEPT.
11.
2015

Anna és a tanulás

Anna másnap vizsgázott. Mivel a szobatársa barátja megérkezett hozzájuk, így nem tudott a tanulásra koncentrálni. Össze pakolta a könyveit és jegyzeteit, majd kiment a folyosó végi tanuló szobába, abban a reményben, hogy ott egyedül lehet. Nem csalódott, egy lélek sem volt bent. Behúzta maga mögött az üveg ajtót és megigazította a sötétzöld függönyöket, hogy kizárhassa a külvilágot. Meglepődve vette észre, hogy a zárban benne van a kulcs, talán ki kellene zárnia a többieket, gondolta, de mégsem tette. Leült az ablak melletti asztalhoz és elkezdte kipakolni jegyzeteit a táskájából. Figyelmét ismét az előtte lévő lapoknak szentelve. Alig merült azonban bele a tanulásba mikor nyílt az ajtó. Egy srác lépett be rajta. Gondosan végigpásztázta a szemével, majd visszaköszönt neki. Szőkésbarna haj és magas, határozottan sportol is valamit. Hmm, nem is rossz gondolta, de ideje lenne tanulni. Azonban nem ment neki, zavarta, hogy valaki van még ott...


A Hang 2. rész

A reggel további része egész normálisan telt. Sári, mint mindig, már korán felkelt. A szokásos farmer-póló kombót viselte, miközben a konyhában épp reggeli csináláshoz készülődött. Aggódva nézett az öccsére.
- Minden rendben? Olyan furának tűntél tegnap. – Mondta Sári, ahogy épp karba tette a kezét, ezzel akaratlanul is kihangsúlyozva a melleit.
"Csak nézz azokra a cickókra. Nagyobbak, mint az Északi-középhegység. Hmm, még melltartót sem visel."
- Miki?
- Minden rendben van. - vágta rá Miki, kicsit túlságosan is gyorsan.
- Megint a rémálmok? – faggatta aggódva Sári.
- Igen
- Szeretnél beszélni róla?
- Dehogy szeretnék.
- Rendben. Hogy szeretnéd a rántottát? Kolbásszal és sajttal? - kérdezte Sári, még mindig őt vizslatva.