Hírek

NOV.
1.
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


OKT.
30.
2015

Nelli 20. fejezet

1986 nyarán Nelli lediplomázott, és ő is vállalati jogászként helyezkedett el. Reggelenként együtt léptek ki a lakásból, és kézenfgova mentek a buszmegállóba.
A nyár közepén Nelli unokaöccse, Balázs vendégeskedett náluk pár napig. Egy sporttagozatos szakközépiskolába próbált bejutni, és a felvételi többnapos volt. A srác a tizenötödik évében járt. Szép magasra nőt, és minden izma rendesen ki volt dolgozva. Igazi sportember palánta volt.
Vasárnap hozták fel a szülei kocsival.
Robinak mindig is tetszett Brigi, Nelli nővére. Jópár évvel idősebb volt a húgánál, érdekes, karakteres arca volt, vastag ajkakkal. Neki is szép kék szemei voltak, mint Nellinek, de a haja vörös volt. Az alakja nem volt olyan tökéletes, mint Nellié, kicsit alacsonyabb volt, nagyobb fenékkel kisebb mellekkel.


A szerelem vége

Dáviddal az egyetemen ismerkedtem össze, amikor két csoportot összevontak az új tanárnő érkezése miatt. Nem volt szimpatikus, nagyképűnek tűnt, tagja volt a HÖK-nek, és a FB-os partiarcos fényképei sem sokat javítottak a véleményemen. Akkoriban egyébként is komoly kapcsolatban éltem.
Csak néha-néha beszéltünk egymással, és előfordult, hogy mellém ült le órán, amikor elkésett. Fontos ember lévén pedig sokszor csinálta ezt, aztán a jegyzeteimet és a könyveket is kénytelen voltam vele megosztani, ilyenkor mindig éreztem rajta az átható cigarettaszagot.
Sosem gondoltam rá férfiként. Két különböző világból jöttünk: ő a fővárosban, én megyeszékhelyen nőttem fel, ő extrovertált, nyitott embernek tűnt, én viszont visszahúzódó, csendes vagyok. Amennyire az egyetemen megismertem, egyetlen közös pontot fedeztem fel kettőnkben: a rockzene szeretetét.


OKT.
29.
2015

Hát igen, egy unalmas ködös öszi nap is tartogathat örökre emlékezetes meglepetést

Öt évig folytattuk viszonyunkat a Laci-Ági párral és többé-kevésbé a társaság néhány számunkra legjobban imponáló párjaival, amikoris úgy döntöttünk, hogy gyermekeket hozunk a világra és “jó útra” tértünk. Idöközben Laciék elköltöztek a házból, mivel Ági befutott belsö épitész-tervezöként vagyont keresett, Laci pedig jónevü felkapott festömüvésszé nötte ki magát. Jellemzö, hogy aktjai voltak a legkelendöbbek, és túlnyomó többségükön én felismertem Zsuzsi izmos combjait és csodás telt melleit.
**********
Az fenti elhatározás megvalósítása Zsuzsának valószinüleg sikerült, legalábbis nincs tudomásom az ellenkezöjéröl, mint ahogy neki sem arról, hogy nekem meg nem. Néhány évig ugyan teljesen lefojtottam a szunnyadó parazsat, de az élmény sokkal mélyebb nyomot hagyott mintsem azt ki lehetett volna irtani az emlékek és a vágyak agyi területéröl. Nem az volt a kérdés, hogy ki fog-e törni a vulkán, hanem hogy mikor. Ehhez egy hét évvel későbbi végzetes találkozásra kellett várni. Addig azonban még sok víz folyt le a Dunán, és .....


A fotós

Régen nem láttam már Szomszédlányt ilyen boldognak. Ha láttam már egyáltalán. Alapvetően vidám és élettel teli személyiség, ehhez kétség sem fér, most viszont egy tizenhét éves lány minden vidámsága és üdesége benne volt, ahogy tánclépésben, néha maga körül megpördülve sietett végig az utcán, miközben vidáman kacagott. Ahogy utána sétáltam lassú, kimért lépteimmel, kezeimet a kabátom zsebébe dugva és még a nyakamat is behúzva a fagyos februári időben, úgy éreztem magam, mint egy anyuka, aki a vásott kölykét sétáltatja.
Ugyanakkor jó érzés is volt ránézni. Bár nem emlékszem rá, hogy valaha is annyira letört lett volna, hogy ráférne, de örültem, hogy boldognak látom. De, végeredményben, melyik lány ne sugározna az örömtől, ha lehetőséget kap, hogy egy profi fotóssal csináltasson magáról néhány sorozatot teljesen ingyen. Ja, igen, tudom. Én. Nem is értettem, mit keresek én ott tulajdonképpen. Eszem ágában sem volt visszautasítani, amikor megkért, kísérjem el, de ugyanakkor a hideg is kirázott már a puszta gondolatától is annak, hogy én kamerák közelébe kerüljek.


OKT.
28.
2015

Nyári nap

Régóta olvasgatom az oldalon lévő történeteket és mindig is szerettem volna megosztani veletek pár történetem, csak hol időm hol kedvem nem volt megírni. Ez a történet 100%-ig igaz és megtörtént velem tehát nem kitaláltam, persze azért a helyszíneket és neveket megváltoztattam benne. Első írásom lesz, ezért kérlek úgy kritizálj. :)
Egy kis településen élek, a népesség száma alig haladja meg a 3000-et így mondhatni, hogy majdnem mindenki ismer mindenkit. Nyár volt, az iskolások élvezték a nyári szünetet, a szabadságot. Délutánonként, amikor már kicsit hűvösödött az idő mindig kimentünk a haverokkal, barátokkal bandázni a faluba, volt hogy húszan is összegyűltünk fiatalok (15-től 23 évesig)
Az egyik nap viszont egy idegenre figyeltem fel a tömegben. Rögtön megakadt rajta a szemem. Kb 170 cm magas, barna szemei, fekete vállig érő egyenes haja és nagyon szép arca volt. Vékony testalkatú volt, de nem az a csontváz típus, hanem...


A party ribanc

Történt, hogy páran a munkatársakkal elmentünk kicsit iszogatni. Az egész elején egy kikötésem volt: ismerőssel, munkatárssal semmit. Csak olyanokkal kezdek kalandba, akik idegenek, és akiknek én is idegen vagyok. Így a munkatársak ugyan kizárva, de gondoltam, egy bulis estén történhet ez-az, vagy ha nem, legfeljebb jót mulatok.
Már javában benne voltunk az estében, jöttek a piák egymás után, hogy néha megpihenjünk a táncban, míg a pasikat hergeltük a seggrázással, meg minden, ami kell. Volt egy nagyon helyes pasi, magas sportos, tüsihajú, szép szemű. Sokat táncoltunk, elég sokat simultunk, ő próbálkozott, én néha adtam alá a lovat, néha incselkedtem. Tetszett neki, mikor a csipőmozgás közepette a fenekem az ágyékához simult, nem voltam biztos benne, hogy kezdődő merevedést érzek, vagy csak telefon vagy ilyesmi, de tetszett a gondolat, hogy az. Néha felfedező útra indult a keze, de leállítottam. Ahogy a szabály az volt, hogy...


OKT.
27.
2015

Egy vágy(-álom?)

Egy középkorú pár vagyunk, 53 éves vagyok a párom 46. 18 éve élünk együtt, de az első évek után az motoszkál bennem, hogy elég vagyok-e számára? Sajnos engem a természet nem áldott meg olyan igazi férfi mérettel, de ellensúlyozom a szeretettel, illetve az odafigyeléssel. Mostanra odáig jutottam, hogy egyre sűrűbben fantáziálok arról, hogy valami ismerős vagy ismeretlennel együtt ketten elégítjük ki a páromat.
Nem vagyunk kicsik, inkább nagy macik vagyunk, ezért a gondolataimban is ilyen fickók kerülnek előtérbe. Egy régi kolléga szállt be harmadiknak. Nevezzük Sanyinak. Párom egy telefonszolgáltatónál dolgozik, így elég sokszor találkozik az illetővel, akinek nincs állandó partnere, és ezért gondoltam rá. Mivel egy cégnél dolgoztunk egy darabig, így könnyebb volt a kapcsolatteremtés.