Hírek

NOV.
30.
2015

Ébredés

Előbb a bal szemem nyitottam ki, aztán a jobbat is. Eltartott egy darabig, míg rájöttem, hogy nem emlékszem rá, hol vagyok, hogy kerültem ide vagy miért érzek fémes ízt a számban. Körülnéztem.
Egy franciaágyon feküdtem. Rajtam volt a fekete öltönyöm és a nyakkendőm. Másnaposnak éreztem magam, de nem emlékeztem rá, hogy ittam volna. Utolsó emlékem egy hotel bárja volt vacsora után, újság és kávé.
Felültem és körbenéztem. Egy női szobában voltam, a sminkkészlet, a hajkefék és a pasztellszínek elárulták. Egy ócska állólámpa világította be haloványan a szobát, és azt is láttam, hogy odakinn sötét volt. Megnéztem az időt: hajnali 2:46.
Hol a pékben vagyok? Mi történt?
Felültem és végigtapogattam magam. Semmim sem fájt, és a lüktető fejfájáson és az indokolatlan másnaposságon kívül nem is éreztem semmi rosszat. A pénztárcám ott volt a helyén, a zsebemben.


NOV.
27.
2015

Kalózok között 2. rész

Másnap hajnalban Bob ébredt fel hamarabb és nézte lánya nyugodt arcát, aki mellette karján fekve aludt. Az előző estén elmélkedett, hogy mekkora részt játszott a történtekben a helyzet megoldásának szükségessége és mekkorát a bennük levő vágy. Egy kicsit meglepődött a lánya ügyességén, tudomása szerint a lánya körül bár forgolódtak már a fiúk, eddig nem jutottak semeddig.
A történteket tekintve ez most pillanatnyilag mindegy is. A lehetőségek közül Bob szerint még ez volt a lehető legjobb. Nem tekintik a lányának, akivel zsarolni lehetne, és esetleg odavetnék a bűnözőknek, hogy szórakozzanak vele. Ami történt, kettőjük titka marad. Szerencsére nem léptünk át minden határt, próbálta magát megnyugtatni.
Nikol megmozdult és a hátára feküdt. Kőkemény mellei ágaskodtak és hajnali derengés a sima, hibátlan bőrének csodálatos szint adott. Lapos hasa szabályosan emelkedett és süllyedt, ahogy nyugodtan lélegzett álmában.


A párom és a főnököm "megerőszakolt"... - És én élveztem!

Mindenki munkahelyén akad egy fiatal, dögös lány, vagy egy sármos, fiatal pasi, akivel szívesen kefélne… És ez az én munkahelyemen sincs másképp. 2 hónapja dolgozom egy nevesebb vállalatnál, irodán. Nem akartam kitartott lenni Gábor mellett, így hát erőt vettem magamon, és beadtam pár helyre a fényképes önéletrajzomat. A csatolt fényképen úgy nézek ki, mint egy nyolcadikból most ballagott diáklány. Fehér ing, semmi smink, összefogott haj, enyhe mosoly. Első ránézésre még ártatlannak tűnnék. Báránybőrbe bújt farkas.
Emlékszek, már az első napon máris szexuálisan túlfűtve indult. Mint azt már korábban párszor említettem, nem szeretem ugyanis a push-up melltartót, főleg ebben a nyári hőségben nem. És sok nőtársam bánatára, nincs is rá szükségem sem méret, sem formaügyileg. Viszont iroda lévén a munkahelyem légkondicionált. A helységbe lépve szinte a mellbimbómon éreztem a hűs levegő érintését, ahogy körbetáncol a hegyén és az udvarán.


NOV.
26.
2015

Anyám barátnője

Az anyám egyik barátnője Foxy, igaz lehet, hogy nem is hívják, de kit érdekel mivel mindenki így hívja. Anyám nagyon jó barátnője, olyan „testi” és lelki. Nem érdekelte őt és anyámat, hogy ki mit szól rájuk az öltözködésükkel és viselkedésükkel kapcsolatosan. Ha meg sértették őket, akkor még képes volt verekedni is. Egyszer láttam, ahogy hat pláza tyúkot elégé helyben hagyott egy szóváltást követően. Nagyon jól nézett ki, homokóra alakja, szép hosszú szőke haja és hűvös kék szeme. De ami igazán őrületben kergetett az a szexi mosolya, valamint még csábítóbb szexi hangja.
Miközben vertem a farkam róla álmodoztam mindig. Az képzeltem, hogy a vastag farkammal valamennyi lukját felfedezem, valamint ezek után rendszeresen használni fogom.


A beavatásom 1. rész

- Szép kis hegyes melleid vannak. - mondta az idegen, 35 - 40 körüli nő, miközben a törölközőjéért nyúlt.
- Köszi! A tieid is szépek. - elmosolyodtam.
- De hát rájuk se néztél.
- A szemem sarkából is feltűnt.
- Nyugodtan megnézheted őket! Nincs abban semmi, ha kíváncsi az ember. Én is megnéztem a tiédet.
Mosolygott.
- Csak azért mondom, mert egész véletlen láttam, ahogy majdnem felém pillantottál,
de visszafogtad magad. És azt is, ahogy azóta össze vissza matatsz a táskádban, hogy ne kelljen rám nézned, miközben beszélek hozzád.
Életemben nem voltam olyan zavarban. Azelőtt csak nappal jártam le a sportklubba.
Olyankor mindig többen voltunk az öltözőben, a folyosóról áradt be a hangzavar,
aznap viszont este volt. Teljes csend. Az egész épületben a portáson, a biztonsági őrön és a bejáratnál hazafelé készülő néhány emberen kívül sehol senki.


NOV.
25.
2015

Anyámmal a lakásomon

22 éves koromban, miután beköltöztem Budapestre, anyám gyakran benézett hozzám munka után, mivel útba esett neki hazafelé a lakásom. Az igazat megvallva nem azért költöztem el tőlük, hogy aztán anyám folyton a nyakamra járjon, de örültem neki, mert legalább volt egy kis társaságom. Pár héttel azelőtt szakítottam a barátnőmmel, és még nem akartam eljárni újra ismerkedni, így nem volt esélyes, hogy épp egy lánnyal lennék, amikor feljött hozzám. Egyik alkalommal anyámon a legszexisebb ruhái voltak.
Sötétkék mélydekoltázsú, köldökig érő trikó, fekete miniszoknya és magas sarkú szandál.
- Nahát, milyen csinos vagy ma! –mondtam - Kinek öltöztél így ki? Csak nem valami titkos udvarlód van?
- Nem, dehogy is. Sosem csaltam meg apádat. Csak néha jól esik még fiatalnak éreznem magam.


Akt Modell

Egyesek szerint művész vagyok. Én sosem gondoltam így magamra. Vannak nálam sokkal eredetibbek is. Ami azt illeti kissé beszűkült vagyok. Bár festettem tájképeket, városokat, szobrokat, igazán átütően egyedit nem tudtam alkotni. Néhány képem szerepelt egyszer kiállításon, de nem vagyok büszke rájuk. Kizárólag az akt képek ihletnek meg.
Azon belül is, amik nőket ábrázolnak. Hiányos öltözékben kint a természetben.
Egyedül, egymással... A barátnőm, Viki ébresztett rá, hogy ehhez van kreativitásom.
Nem ebből élek. Kellett valami biztos talaj is a lábam alá. Van szakmám, amiben dolgozom, viszont alkalmanként rendesen megdobja az életvitelemet egy-egy jól sikerült aukció.
Egy nemzetközi internetes oldalon adom el a festményeket. Főként nagyobbakat festek, olykor kisebbeket. Mivel a munkám mellett csak esténként van rá időm, általában egy-két hónap alatt készül el egy nagyobb festmény. Van egy kamerám, és egy állványom.