Hírek

DEC.
15.
2015

Nelli 22. rész

Ebben a pillanatban csöngettek.
- Hát ez ki az öreg Isten ilyenkor, vasárnap délután?! - kérdezte felháborodva Nelli.
- Megnézem - mondta Robi.
Felvett egy rövidnadrágot és egy pólót, és az ajtóthoz ment. Egy régi haverja volt, akivel együtt katonáskodtak. Egy üveg vodka volt nála.
- Józsi az! - kiáltotta Robi, és bevezette a vendéget a nappaliba.
- Józsi? Milyen név ez? Ráadásul vasárnap délután... - morfondírozott Nelli magában.
Hogy a hívatlan vendég tudomására hozza, hogy milyen rosszkor tört rájuk, felvett egy nagyon rövid szatén köntöst, és kiment a nappaliba. Józsi már az egyik fotelben terpeszkedett, és nagy hangon mesélte, hogy hagyta el a barátnője egy egészen kis félreértés miatt. Mikor Nelli bejött, Józsi tetőtől talpig végigmérte.


Egy régi ismerős

Egy május eleji hétköznap estén, hazafelé sétálva a délutános műszakból, összefutottam egy régi ismerős arccal. Nem hittem a szememnek, amikor a sötétben kezdett kirajzolódni előttem, ki közeledik felém. Pár évvel azelőtt, a 20-as éveink elején, mindketten egy multi cégnek dolgoztunk. Láttam őt párszor, de igazán akkor ismerkedtünk össze, amikor a főnökség felkért, hogy vegyek részt egy vidéki központjuk átépítésében. A vonaton derült ki, hogy Norbi is elvállalta. Egy kisebb motelt bérelt ki a cég nekünk dolgozóknak. Az ország minden területéről volt ott valaki. Nem volt nagy szám, de nekem már az is izgalmas volt, hogy egyszerűen csak nem valami lepukkant munkásszállóban voltunk, hanem mindenkinek saját szobája volt, TV-vel, zuhanyzóval, és távol lehettem a szüleim veszekedésétől, egy addig ismeretlen környezetben.


DEC.
14.
2015

Sosem lehetsz semmiben sem biztos

38 vagyok, és egyedülálló anya. Korán, még 18 évesen férjhez mentem, és 20 évesen már jött is a gyerek. Csodálatos kisfiunk született. Minden szép volt és jó, igazi tündérmese, egészen 34 éves koromig. Egyszer csak csöngettek, az ajtó előtt két rendőr állt. Bekérezkedtek, megkértek, hogy üljek le és aztán közölték, hogy a férjem autóbalesetben meghalt. Egy világ omlott össze bennem, megszűnt az addigi idillikus életünk. A temetés hamar megvolt, szinte fel sem fogtam, a férjem szülei és testvére intéztek mindent, én teljesen magamon kívül voltam. Szerencsére a család nagyon összetartó. A fiammal, Dáviddal próbáltuk tartani a lelket egymásban. Anyagi gondjaink nem voltak, Árpi a férjem, és én is jól kerestünk, voltak tartalékaink, és a biztosító is fizetet egy szép kerek összeget. A lelkem azonban nagyon összetört. Nagyon szerettem és nehéz volt elfogadni, hogy végleg elveszítettük.


Féltékenység

Ráérősen autózgattam Debrecenből Nyíregyháza irányába. Aznapra befejeztem a munkát, hazafelé vettem az irányt a kora délutáni kánikulában. A négyes út lassú forgalmában még jól is esett, hogy nem kellett nagyon a közlekedésre összpontosítanom. Sokkal jobban lefoglaltak a gondolataim. Már régen tervezgettem, hogy megállok az egyik örömlánynál, de sosem bírtam rászánni magam a megvalósításra. Örökösen csak halogattam, pedig a vágyam nap mint nap egyre jobban hajtott ebbe az irányba. No nem azért, mintha nem tudtam volna felszedni egy nőt, csak egyikük sem volt eddig hajlandó teljesíteni bizonyos kívánságomat, ráadásul az utóbbi időben már elég régen egyedül is voltam.
Az elmúlt két évben hetente kétszer jártam végig ezt az útvonalat, így bőven volt alkalmam szemrevételezni az út mellett pózoló társaságot. Arcról már messziről felismertem a szinte mindennap kinn strichelő macákat.


DEC.
11.
2015

Nedves ujjak az asztal alatt

A fiú aki besétált a munkahelyemre fekete szabadidő ruhát viselt. Hatalmas sporttáska lógott a vállán és ő maga is megtermett izmos fizikummal rendelkezett. Minden alkalommal megörülök mikor egy fiatal és vonzó férfival akadok össze úgy, hogy még fizetést is kapok érte. levette a pólóját ami az eljárás elengedhetetlen része, majd munkához láttam. Szőke rövidre nyírt haj. A legegyszerűbb fazon. Finoman metszett, de erőteljes arc. Azon gondolkodtam, vajon mennyi idős lehet, fiatalabb-e nálam? A teste erős. Nagyon erős, de nem szálkás. a keze mint két hatlmas lapát. Tömzsi vastag ujjakkal. Szeretem a férfi kezeket. Titokban általában megfigyelem őket. Ha nem tévedek ez az ember egyszerű, mint az egyszeregy. Kétkezi munkás. Alacsony iskolai végzettségel, viszont precíz, a körmei makultlanok tehát ad magára. Ez az amit a keze alapján elsőre kitudtam olvasni.


Afrika gyermekei 2. rész

Másnap reggel írtam hasonló beállítottságú barátaimnak. Vázoltam a lehetőséget, miszerint két gyermek támogatót keres. A feltételeket is felvázoltam, nehogy meglepetés érje az érdeklődőket. Feltételek között a tanulási támogatás a gyermekek jövőjének anyagi támogatása és a teljesülések bármikor ellenőrzése szerepelt. Természetesen egy irányárat is megadtam, amivel támogatnia kell tevékenységemet. A levelek elmentek, most már csak várnom kell, hogy megjelenjen az érdeklődő.
Délután visszamentem kis tanítványaimhoz. A szoba közepén lévő nagy ágyban feküdtek és örömmel üdvözöltek. A szobában meleg volt és rajtuk ennek megfelelően szinte semmi ruha nem volt. A fehér ágyneműben a kis fekete testek beindították fantáziámat.
Elmentem zuhanyozni. A hűvös víztől kellemesen megborzongtam, de vágyamat egyáltalán nem csillapította.


DEC.
10.
2015

Ébredés 2. rész

Az ajtó halkan csukódott be mögöttem. Megint az előtérben voltam.
Meztelen talpammal éreztem a vastag szőnyeget. Védtelennek éreztem magam. Egy idegen házban álltam meztelenül, félig merev farokkal.
Felmentem a lépcsőn, és találtam egy köntöst. Rózsaszín volt és bolyhos, de jobb, mint semmi. Leültem az ágyra és végiggondoltam az elmúlt harminc percet. Rádöbbentem, hoyg bizonyára meghibbantam.
Ha a tényeket nézzük, engem elkábítottak és kiraboltak. Ezek után úgy döntöttem, hogy fizikailag és szexuálisan is kihasználok egy totál idegent. Az igaz, hogy ez a bizonyos idegen nagyon is benne volt a játékban, de attól még egy idegen volt, aki végül is nem mondta ki, hogy bármibe beleegyezne. És mindezek tetejébe nem is védekeztem.


Csajos hétvége

Mint korábban meséltem a családom elég tehetős apunak köszönhetően, aki építési vállalkozó/ingatlan fejlesztő.Két nyaralónk is van a Balatonon. Egy luxus penthouse a déli parton közvetlen kapcsolattal a strandra. Gyönyörű panoráma, 70 négyzetméter terasz, 3 hálószoba, 3 fürdő, jakuzzi, meg amit még el tudtok képzelni. Apu építette az egész apartmanházat és volt olyan bölcs, hogy a legexkluzívabb lakást megtartotta a családjának. A másik az északi parton, egy nádassal körülvett kis öbölben, közvetlen vízkapcsolattal, ami külön bejáratú strandot jelent.
A lányok az északi partra szavaztak, mert inkább elbújós, csendes, beszélgetős, borozgatos hétvégét szerettek volna. Apu odaadta a Q7-est, így nem kellett az én Minimben összezsúfolva utaznunk.