Hírek

NOV.
26.
2015

Anyám barátnője

Az anyám egyik barátnője Foxy, igaz lehet, hogy nem is hívják, de kit érdekel mivel mindenki így hívja. Anyám nagyon jó barátnője, olyan „testi” és lelki. Nem érdekelte őt és anyámat, hogy ki mit szól rájuk az öltözködésükkel és viselkedésükkel kapcsolatosan. Ha meg sértették őket, akkor még képes volt verekedni is. Egyszer láttam, ahogy hat pláza tyúkot elégé helyben hagyott egy szóváltást követően. Nagyon jól nézett ki, homokóra alakja, szép hosszú szőke haja és hűvös kék szeme. De ami igazán őrületben kergetett az a szexi mosolya, valamint még csábítóbb szexi hangja.
Miközben vertem a farkam róla álmodoztam mindig. Az képzeltem, hogy a vastag farkammal valamennyi lukját felfedezem, valamint ezek után rendszeresen használni fogom.


A beavatásom 1. rész

- Szép kis hegyes melleid vannak. - mondta az idegen, 35 - 40 körüli nő, miközben a törölközőjéért nyúlt.
- Köszi! A tieid is szépek. - elmosolyodtam.
- De hát rájuk se néztél.
- A szemem sarkából is feltűnt.
- Nyugodtan megnézheted őket! Nincs abban semmi, ha kíváncsi az ember. Én is megnéztem a tiédet.
Mosolygott.
- Csak azért mondom, mert egész véletlen láttam, ahogy majdnem felém pillantottál,
de visszafogtad magad. És azt is, ahogy azóta össze vissza matatsz a táskádban, hogy ne kelljen rám nézned, miközben beszélek hozzád.
Életemben nem voltam olyan zavarban. Azelőtt csak nappal jártam le a sportklubba.
Olyankor mindig többen voltunk az öltözőben, a folyosóról áradt be a hangzavar,
aznap viszont este volt. Teljes csend. Az egész épületben a portáson, a biztonsági őrön és a bejáratnál hazafelé készülő néhány emberen kívül sehol senki.


NOV.
25.
2015

Anyámmal a lakásomon

22 éves koromban, miután beköltöztem Budapestre, anyám gyakran benézett hozzám munka után, mivel útba esett neki hazafelé a lakásom. Az igazat megvallva nem azért költöztem el tőlük, hogy aztán anyám folyton a nyakamra járjon, de örültem neki, mert legalább volt egy kis társaságom. Pár héttel azelőtt szakítottam a barátnőmmel, és még nem akartam eljárni újra ismerkedni, így nem volt esélyes, hogy épp egy lánnyal lennék, amikor feljött hozzám. Egyik alkalommal anyámon a legszexisebb ruhái voltak.
Sötétkék mélydekoltázsú, köldökig érő trikó, fekete miniszoknya és magas sarkú szandál.
- Nahát, milyen csinos vagy ma! –mondtam - Kinek öltöztél így ki? Csak nem valami titkos udvarlód van?
- Nem, dehogy is. Sosem csaltam meg apádat. Csak néha jól esik még fiatalnak éreznem magam.


Akt Modell

Egyesek szerint művész vagyok. Én sosem gondoltam így magamra. Vannak nálam sokkal eredetibbek is. Ami azt illeti kissé beszűkült vagyok. Bár festettem tájképeket, városokat, szobrokat, igazán átütően egyedit nem tudtam alkotni. Néhány képem szerepelt egyszer kiállításon, de nem vagyok büszke rájuk. Kizárólag az akt képek ihletnek meg.
Azon belül is, amik nőket ábrázolnak. Hiányos öltözékben kint a természetben.
Egyedül, egymással... A barátnőm, Viki ébresztett rá, hogy ehhez van kreativitásom.
Nem ebből élek. Kellett valami biztos talaj is a lábam alá. Van szakmám, amiben dolgozom, viszont alkalmanként rendesen megdobja az életvitelemet egy-egy jól sikerült aukció.
Egy nemzetközi internetes oldalon adom el a festményeket. Főként nagyobbakat festek, olykor kisebbeket. Mivel a munkám mellett csak esténként van rá időm, általában egy-két hónap alatt készül el egy nagyobb festmény. Van egy kamerám, és egy állványom.


NOV.
24.
2015

Squash

24 éves vagyok és még sose sportoltam igazán. Ennek ellenére az alakom az anyai ágon öröklődő géneknek köszönhető mindig is vékony, formás volt. Az összes barátnőm egybehangzó tagadása ellenére azonban én kezdem észrevenni magamon a jeleit annak, hogy talán épp itt az ideje sportcipőt húzni.
- Eljöhetnél velem squasholni! –mondta Robi barátom, aki nagyon ügyes és nagyon meleg volt, a hisztirohamai meg, ha valami nem úgy történt, ahogy ő akarta, legendásak.
- Viccelsz? Leordítanád a fejem a pályán! Először inkább talán valami edzővel próbálkozom, aztán ha belejöttem, játszhatunk.
- Rendi. Ismerek egy nagyon jó edzőt, rendes, de szigorú, nem hagy lustálkodni.
- Uhhh, nyögtem fel. Nincs esetleg olyan, aki rendes, de hagy lustálkodni?


Végre szerelmem

Amikor ez ember megkapja azt, amire már régóta vágyik... nos az az érzés felbecsülhetetlen. Van akinek könnyen össze jön. Na én a nehezebbik utat kaptam. A történet másik szereplője kérésére nem nevezem meg sem őt, sem pedig jó magam a történetben.
Már egy pár éve, azaz pontosan 5 éve van egy nagyon nagyon jó barátom, vagyis a legjobb barátom. Szinte már - már a tesóm. 16 voltam amikor megismertem, ő meg csak 13. Demár akkor megvesztem a mosolyáért, a gyönyörű, mámorító sötét barna szemeiért. Azért az aranyos kis arcáért... Ahogy nézett, elolvadtam tőle. Mondanom sem kell akár hányszor együtt voltunk (ami napi szinten volt), ugyekeztem minél többször megérinteni a vékony izmos kis testét. Vagy átölelni, vagy esetleg ha épp bele jöttünk a majmoskodásba, buzulni. 5 év eltelt. Betöltötte a 16-ot, én pedig a 19-et. Pont az őszi szünetben van a szülinapom. Szüleim elutaztak a nagyszülőkhöz. Ő és én pedig nálunk maradtunk.


NOV.
23.
2015

Kedves Látogatóink!

Ismét szép számhoz érkeztünk, a 14 éves Törté-Net-en a történetek száma elérte a 8000-et is!
Hogy ezt még ijesztőbb számokkal is kifejezzük, ez több, mint 113 millió karaktert, azaz kb. 28 ezer A4-es oldalnyi történetet jelent. :)

Köszönjük minden írónknak és fordítónknak ezt a szép számot, és természetesen továbbra is szivesen látjuk a történeteiteket, képregényeiteket, legyen az akár saját, akár fordítás.

További jó írást, olvasást kíván a Törté-Net Szerkesztősége!


A háború gyümölcse 4. rész

Reggel Elza néném keltett, friss kifli és kávé volt a menü, Fanninak kakaó és briós.
- Maradsz még? kérdeztem.
- Sajnos mennem kell, tudod várnak vissza, de vasárnap eljövök, és megbeszéljük a továbbiakat.
- Várni fogunk, én különösen.
- Kikísérsz?
- Persze, Fanni nem fog elrohanni.
Fogtam Elza kofferját és kivittem az ajtóhoz, Ő még bent elbúcsúzott a reggeliző Fannitól. Amikor kijött az előszobába gondosan behúzta maga után az ajtót és hozzám lépett. Nem hagytam neki, hogy megszólaljon, elkaptam a derekát és magamhoz húztam, az éjszaka történtektől feltüzelve szájon csókoltam és a nyelvemet is beküldtem búcsúzkodni. Kiadós csók volt, amit Elza késlekedés nélkül viszonzott. Éreztem amint megkeményednek a mellei egy pillanat alatt, a merev farkamat a derekához nyomtam, azt akartam érezze, hogy kívánom.


A férjem főnöke 7. rész - Újra Péter

A következő hét eleje csendesen telt. Andi is el volt foglalva a maga dolgával, én se unatkoztam. Esténként ájultan zuhantam az ágyba. Nem is volt időm, hogy az elmúlt hétvégén gondolkodjak. Csütörtök reggelre kellett egy fontos feladatomat befejeznem. Még szerda éjjel is azon dolgoztam. Andi már szerda délután letudta a maga részét. Csütörtökön a prezentációm után, a főnökünk mindenkit megdicsért és elengedett haza. Nekem még volt egy kis pakolni valóm. Andi egyből jelentkezett, hogy segít. Amint elmentek a többiek, Andi mögém lépett, így ölelt át. Nem tudtam mit is mondjak. Jól esett a közelsége, de a hétvégi képek jutottak eszembe. Csendben hozzá simultam. Próbáltam megfordulni, hogy megcsókoljam, de nem engedte. Jobb fülembe súgott.