Hírek

FEB.
4.
2016

A vándor

1. rész
A fiú a postakocsijárattal érkezett, észak felől, SaintClaire irányából. Egyedül ő szállt le, még a kocsis sem sietett a segítségére, hiszen egyetlen csomaggal, egy kisebb bőrönddel utazott. Adam tétovázott, mielőtt a rövidke lépcsőről a földre ugrott volna. Egy fogadó udvarában állt, ez volt az utolsó állomáshely, innentől gyalogolnia kellett. Azt tervezte, hogy mihelyst megérkezik, azonnal útnak indul, ám a postakocsi túlontúl sokáig vesztegelt az előző városban, már késő délután felé járt az idő. Nem szívesen vágott volna neki az éjszakai erdőnek, és hideg is volt, az őszi szél a közeli fák ágai közt nyargalászott. Az a néhány elsárgult falevél, amely még az évszak vége felé is kitartott, most feladta a küzdelmet és az ég felé röppent. Adam arrébb sétált, hogy ne legyen útban, majd némán figyelte, ahogy a postakocsi kiszáguldott a fogadó udvarából.


Születésnapi öltánc

A bombaként robbanó hanglöket szinte orkánként csapott arcon, amikor beléptem az Inferno ajtaján. Azon sem csodálkoztam volna, ha azzal a lendülettel hátra is kényszerülök lépni egyet.
Hirtelen az a bizonyos végtermék is belém fagyott a meglepetéstől. De hát, elvégre, egyértelműen az is volt a cél. Nem is kellett hozzá más, csak egy parányi tervezés. Kiszámolni, mikor végzek minden dolgommal, addigra előkészíteni mindent, és mire betámolygok az ajtón a napi szórakozásadagomért, mindenkinek odacsoportosulni a pulthoz és egy megfelelő pillanatban elsütött hangorkánnal visszalökni az utcára... Na jó, az utolsó nyilván nem volt cél.
- Éljen az ünnepelt! - kiáltották többen is vidáman, a levegőbe emelve poharukat. Én meg hirtelen azt is elfelejtettem, lány vagyok-e vagy fiú, nem hogy azt, mit is ünneplünk tulajdonképpen.


FEB.
3.
2016

A keresztfiammal

Egy vidéken élő 38 éves 170cm magas 70 kg-os házi asszony vagyok. Van 2 gyerekem és egy pocsék házasságom. A házasságom elején nem voltam ilyen túl súlyos, de a szülések nem múltak el nyomtalanul. Ez sajnos kihatott az addig se túl aktív nemi életünkre a férjemmel. Az utóbbi időben már szinte alig szexeltünk. Most pedig havonta 1 alkalom, és azzal kell beérnem. A faluban élő hasonló korú nők többségének mindnek van szeretője, de sajnos a túlsúlyom ellehetetleníti az életem. Így nem maradt más nekem csak a vágyakozás, az aszály és várakozás arra a havonta egyszeri öntözésre. Ám egy nap megváltozott minden.
Nyár volt és a keresztfiam lejött hozzánk nyaralni 1 hónapra. Minden nyáron itt töltött egy kis időt, de ez a nyár más volt, mint a többi. Épp akkor fedeztem fel takarítás közben a fiam rejtett pornó készletét, magazinok dvd-k egész hada. Nem tudtam megállni, hogy bele ne nézzek valamelyikbe. Hiba volt.


Vizsga után 2. rész

– Gyere! – ziháltam, miközben elzártam a csapot. – Te is kapsz tőlem valamit.
Nem tiltakozott. Nem szólt semmit, csak engedte, hogy kézen fogjam, és kivezessem a zuhanyzóból. Úgy, ahogy voltunk, meztelenül és vizesen indultunk a lakás belseje felé. Sorra téptem fel az ajtókat, míg végül el nem értük széles ágyamat.
Gyorsan a hátára löktem őt, és még mielőtt bármit is tehetett volna, fölé magasodtam. Egyik kezemmel megtámaszkodtam válla mellett a lepedőn, másikat pedig hasára helyeztem, miközben ismét hevesen megcsókoltam.
Hasán nyugvó kezem viszont nem maradt sokáig egy helyben. Amint ajkaim az övéihez értek, elindult lefelé, és behatolt combjai közé, melyeket ő engedelmesen széttárt nekem.
Éreztem, hogy a hév, amivel csókol, gyengül, ezért felemeltem a fejem, és rá néztem. Figyeltem azt az angyali arcot, ahogy az élvezettől elnyílt szájjal, lehunyt szemekkel hever ott az ágyamon.


FEB.
2.
2016

Naplóm 6. rész

24. Újból Párizs
Vivienne-éktől elbúcsúztam, mert tovább kellett utazniuk, Hanst viszont rögtön felkerestem, hisz oly rég láttam már a kedves öregembert. Mikor megérkeztem az elegáns otthonába, azon nyomban
még az előszobában levettem magamról minden ruhát és teljesen
meztelenül jártam-keltem a hatalmas lakásban. Hans így szólt:
- Papucsot azért húzzál fel, nehogy fölfázz.
Rövid vacsora után leültünk egymás mellé a kanapéra és részletesen elmondtam neki a kalandjaimat, hogy hallja miről maradt le. Mesélés közben rendesen felizgultam és élvezettel játszadoztam a széttárt puncimmal. Hans nagy érdeklődéssel hallgatta a történetet Aliról és a kedves családról és a csöpögő pinámról Djidjelliben, a vasúti kalandomat a srácokkal, a szállodait Joséval Tunisban, líbiai kalandomat Marckal, amikor egész nap meztelenül voltam, a határőrös és a fodrászos bulit, az őrületes előadást Carloval,


Halálos bűnök 6. rész

11. A férj és a börtön
Beléptem a cella ajtaján. Félhomály, iszonyatos bűz és röhögés fogadott. – Megjött a kis herceg! – üvöltötte valaki – Te, ez lány vagy fiú? – szólt a társa. – Nem mindegy? Hamarosan úgy is az én kislányom lesz. – kontrázott egy harmadik hang.
Az őr meglökött, majd bevágta mögöttem az ajtót. A szemem lassan megszokta a sötétséget. Heten voltunk, de csak négy ágyat láttam. Egyikről felkelt egy hatalmas, széles vállú férfi. Csak egy foltos alsónadrág volt rajta, kopasz fején izzadtság cseppek fénylettek, mellét őszülő szőr borította. Vastag karján – melyet más ember akár combnak is elfogadott volna – tetovált viperák tekeregtek. – Te döntesz – nézet mélyen a szemembe, - az ágy vagy a föld. Az a sarok – mutatott jobbra - már foglalt, ott a Robi tanyázik, de ő nagyon büdös és folyton köhög éjszaka. Letelepedhetsz a budi mellé is, ha szereted nézni, ahogy szarunk.


FEB.
1.
2016

Ó, azok a mellek...! 8. rész

– Talán valóban beszélnünk kellene egyszer – mondtam. – Egyébként soha nem lenne alkalmam elmondani, mennyi mindent tud édesanyád arról, hogy lefekszel a saját bátyáddal.
A nap vakítóan tűzött, forróság volt, gyönyörű környezet vett körbe bennünket és előttem állt az én káprázatos, vadító, tizennyolc éves unokatestvérem. Más körülmények közt ez csodálatos, érzéki lángolással töltött volna el, de ebben a pillanatban a hangulat messze-messze nem volt szexi.
Katy tekintete valósággal tombolt, ahogy rám bámult; arca csak pár centire volt az enyémtől.
– Mi a fenéről beszélsz!? – sziszegte.
A lány hirtelen mozdulattal megragadta a karom, bár látszott rajta, hogy inkább mást tépne le most, nem törődve a következményekkel. Valójában számítottam arra is és kissé hátrébb húztam a csípőm, közben képes voltam higgadtnak tűnni, annak ellenére, hogy tombolt bennem a düh.


Egy unalmas ködös öszi nap másnapja

Marika másnap nem jött dolgozni. Ez valahogy nem stimmelt.
Tudni kell Róla, hogy imádta a munkáját ezért komoly ok nélkül még soha nem hiányzott. Az órákat hozzá lehetett igazítani, mert a késés szó hiányzott a szókincséböl. Ehhez azért nagy segítséget jelentett, hogy a szemben lévö házban lakott. Saját bevallása szerint azért választotta ezt a munkahelyet, mert nem kellett utaznia. Megbízható munkaerőként kivívta munkatársai elismerését, csak a külöcködése okozott konfliktusokat. Egyszer (jóval késöbb) azt mondta nekem, hogy az lllésék róla mintázták a “Bolond lány” cimű dalukat. Hát ez akár igaz is lehetett.
Aggodalom lett úrrá rajtam a tegnap történtek miatt, de ezt gondosan palástoltam. Siettettem volna az időt, alig vártam a munkaidö végét. Átmentem a szemközti házba és a lakók jegyzékén megkerestem az édesanyja nevét. 3.emelet 4-es ajtó. Kettesével szedtem a lépcsöket és a körfolyosón hamar rátaláltam a 4-es számra.