Hírek

FEB.
11.
2016

Forradások 4. rész

Valahogy megszokták egymást. Megszűnt a gyomorgörcs, a helyére őszinte barátság érkezett. Már összenevettek egy-egy humoros jelenetnél, egyszerűen számon tartották egymást. Egy nap hívás futott be Máté telefonjára Alex számáról. Pont szabadnapos volt, otthon reggelizett.
- Anyám meghalt… pár napig nem mennék. – mondta egyszerűen. Máté nem tudott otthon maradni. Autóba ült, meg sem állt a Sátoros utcáig. Bajnok örömmel fogadta, de érezte a levegőben a veszteséget, nem ugrált, mint szokott, csak a farkát csóválta. Alex csak ült az asztalnál, előtte érintetlen étel.
- Tudtam, hogy nemsokára… mégis váratlan. – mondta,
- Milyen betegsége volt?
- Tüdőrák… alkoholista volt és állandóan cigarettázott. Nem bírtam én se, ő se itthon, azért volt már a szanatóriumban.


FEB.
10.
2016

Nevelőszülök

Már a pólyában is fütyis Lajoskának hívtak. Állami gondozott voltam és csak három éves koromban fogadtak örökbe szüleim. Előbb senki sem akart, a hosszú pöcsöm miatt. Persze ezt az indokot csak később tudtam meg.
Ők szerettek és a nagy ágyukban, közöttük aludtam az esti mese után. Ketten két oldalról puszilgattak, simogattak, babusgattak. Ha beteg voltam mindketten aggódtak értem és ápoltak. Nagyon jó dolgom volt.
Persze közben cseperedtem, növekedtem. Az esti kádfürdést is felváltva csinálták, aki éppen ráért az ült be velem és szappanozott, majd törölt szárazra. Hamar felfedezte a mutter, hogy fityma szűkületem van. Elvittek az orvoshoz, aki belecsippentett és a szüleimnek mondta, hogy ápolni is kell otthon tovább a gyógyulásig.


Én a MILF, és a tini

Végre elérkezett a december vége, amikor az egész család síelni ment! Amikor odaértünk először lepakoltunk a férjem és a két gyermekem (11 és 15) lefeküdt aludni. Így én egyedül mentem le a bárba, hogy elfogyasszak egy kávét. Lementem a bárba és leültem egy asztalhoz. Velem szembe egy család ült 2 szülő meg egy nagyon helyes fiú. nem lehetett több 18 - nál. Megkaptam a kávémat és elkezdtem facebookozni hát igen próbáltam ez a menő anyuka lenni. Láttam, hogy néha odasandít, a fiú nézi a mellem az arcom. Bevallom ennyire fiatal fiúval még nem igen volt dolgom. Jól esett, hogy néz ez természetes, de nem különösebben izgatott fel vagy semmi különleges reakciót nem váltott ki belőlem. A felizgatni nem is jó szó sokkal inkább nem indította be a fantáziám. Eltelt 2 - 3 nap és a fiú még mindig nézett reggeli közben síelésnél vacsinál. December 31 - e volt.


FEB.
9.
2016

Milady

Karesz ismer. Mivel elmondtam neki mindent: az ártatlan puncisimogatásaimtól a legmocskosabb dugásomig… Vagy talán mégsem mindent? Egyedül azt nem tudhatja, amit későbbre tartogatok, csak mert meglepetésnek szánom. A kapcsolatunk ennél bizalmasabb nem is lehetne, hiszen megosztjuk egymással a vágyainkat, sőt meg is valósítjuk azokat.
Az élet rövid, nincs olyan, aki legalább egyszer ne csábulna el. Én kihasználom, és ha elcsábulok, nem a párom háta mögött csinálom, hanem előtte. Igen, egymás szeme láttára is, másokkal; és Karesz is. Kárhoztattok érte, vagy irigykedtek? Döntsétek el, de mi így élünk. Olyan is van, hogy elragadnak az érzékek, külön-külön is minket, de később mindent elmondunk egymásnak. Ez nem megcsalás, engedélyünk van rá, mert megfogadtuk, hogy megtesszük, amire vágyunk. Veszélyes játék a penge élén - mondaná valaki, nálunk azonban működik. Egyelőre. Ki tudhatja? Ilyen az élet, semmire sincs garancia.


Ingyen albérlet

Eddigi életem egyik nagy élménye tavaly előtt szeptembertől tavaly májusig tartott. Volt egy olyan hülye ötletem, hogy kiadom albérletbe egy egyetemista csajnak a lakás egy részét, és ha kellően "kedves" lesz hozzám, nem kell bérleti díjat fizetnie. Fel is adtam az aprót, de nem sok reményt fűztem hozzá.
De kellemesen csalódtam, elég nagy volt az érdeklődés, volt 5 jelentkező is. Miután emailben elkezdtük egyeztetni a dolgokat, kikötöttem, hogy mielőtt döntök, a gyakorlatban is szeretném kipróbálni, hogy mennyire lesznek kedvesek hozzám. Nem titkoltam egyik előtt sem, hogy nem ő az egyetlen jelentkező. Legnagyobb meglepetésemre mindegyik belement a dologba, így szép sorban felpróbáltam mindegyiket. Nagyon előzékenyek voltak, mindegyik hajlandó volt a szexen kívül az orál és análszexre is.


FEB.
8.
2016

Egy félárva története

13 évesen fél árva lettem. Egy alföldi kisvárosban éltünk a szüleimmel. Minden szép volt és jó, de 13 éves koromban kiderült, hogy apám a munkahelyén rákos lett. A betegség végső stádiumú volt, már nem tudnak rajta segíteni. Gyorsan vége lett, egy hónap alatt teljesen legyengült és meghalt. Anyámmal Annával maradtunk ketten. Mindkettőnknek nagy stressz volt apám elvesztése. Engem éppen kezdtek érdekelni a lányok, de a gyász és a megdöbbenés teljesen hazavágott. Anyám fiatal volt még, 37 éves, és apám volt az első férfi az életében, akihez hozzá is ment, úgyhogy az elvesztése teljesen kikészítette. Anyám a munkába én a suliba menekültem a gyász elől. Talán a gyász miatt vagy, mert nem volt előttem férfi mintakép, elég félős voltam a lányokkal. Nem mertem, tudtam kapcsolatot kezdeményezni. Teltek az évek és egyre jobban érdekeltek a lányok, de zavarba voltam a közelükben.


Terhes lány

A kirándulást Japánba nagyon élveztem, mert minden gondot az Államokban hagyhattam. Az egyetlen probléma az volt, hogy kicsit hideg volt az idö, de egyébként jól éreztem magam. Éppen egy városnézö túráról indultam visszafelé a hotelembe, amikor egy fiatal nöt vettem észre az utcasarkon ácsorogni. Nem gondoltam volna semmi rosszra, ha nem csak egy szál kislányos iskolai egyenruha van rajta, miközben én majd megvesztem a hidegtöl.
Összeszedtem a bátorságomat (nagyon szégyenlös vagyok), odamentem hozzá és megkérdeztem:
- Elnézést, kisasszony. Elvihetem valahová?
Rámmosolygott (Istenem! Micsoda mosolya volt!) és bájos japán akcentussal válaszolt:
- Igen.
Hívtam egy taxit, kinyitottam neki az ajtót, aztán én is beszálltam. Mire becsuktam az ajtót, már el is indultunk. Hozzáfordultam:


FEB.
5.
2016

Függetlenség napja

Fordítás
Eeredeti író: kzthunder
Eredeti történet
Július 04-e volt egy nagyon meleg nap. Anya és én úgy döntöttünk, hogy az idén nem megyünk sehová ünnepelni hanem otthon maradunk és a házunk kertjében lévő medencében pihenünk, majd filmet nézünk. Tehát nincs munka, nincs tömeg és az ünnepi forgatagban nincsenek kötelezettségek, hanem ketten vagyunk itthon nyugalomban. Éppen a medencében a matracomon feküdtem és azon gondolkodtam, hogy minden tökéletes az az egy dolog kivételével, hogy inkább itthon lennék egy barátnőmmel mind, hogy az anyámmal. De jelenleg barátnő nélkül vagyok, így ez most nem jön össze.
Mivel a volt barátnőmmel Jillel már hat hónapja szakítottam így most nincsen senkim akivel egyet jót dughatnék. Hiába adtam fel társkeresőn hirdetést nem jött össze semmi.


Társasjátékozás után

Furcsa volt Zalánnal egy légtérben lenni egész este. Főleg úgy, hogy Márk ölében és szájában töltöttem azt, magamon érezve mégis acélos kék tekintetét. Most hideg kék volt. A gondolatát is utáltam annak, hogy Márk éjfél körül valószínűleg itt fog hagyni. Zsuzsit, a volt barátnőjét kísérte haza az utolsó vonattól. Nem féltékeny voltam, csak tudtam, mennyire hiányozni fog az illata, az érintése és úgy alapvetően a közelsége. Alig két hónapja voltunk együtt. Meg aztán a jelenléte egy láthatatlan erőtérként feszült köztem és Zalán között. Nem akartam, hogy megint hozzám szóljon, hogy megint kedves legyen velem és aztán újabb két évet szenvedjek miatta. Nem akartam újra ebbe a hibába esni.
Az ilyen társosozós bulik alkalmával, mint amilyen ez is volt, általában alkohol is folyt bőven. Gyakorlott ivó révén én csak szabadszájúbb lettem tőle, de volt akikre nem így hatott. Miután Márk lelépett Zsuzsiért, négyen maradtunk a házban.