Hírek

ÁPR.
4.
2016

És a szomszéd néni nem is sejtett semmit! 2. rész

Ők is korán kelők, és már hétkor az asztalnál ültünk, hogy reggelizzünk.
- Nyolcra jönnek érted a csajok, ugye?
- Igen, Anya, nyolcra.
- Mindent összekészítettél? Naptej, törölköző, váltás fehérnemű, pénz…?
- Jaj, Anya, nem vagyok már kislány! - horkant fel Andi, aminek így már kicsit más jelentése volt a tegnapiak után.
- Csak figyelek rád, kislányom. Tamás! - fordult felém Gabi - te hánykor mész el?
- Lesz egy találkozóm tízkor Bogláron és egy tizenegykor Fonyódon. Aztán egykor megint egy és az is Fonyódon. - válaszoltam.
- Elmehetek veled? Addig kiteszel valahol és körülnézek az üzletekben. Nem gond? Mert nem akarok a terhedre lenni! - vázolta fel Gabi az elképzeléseit.
- Persze, gyere csak. Aztán meg is hívlak ebédre Fonyódon. - udvariaskodtam Gabi felé.


ÁPR.
1.
2016

A katona és az özvegy

A Pennine-hegységben fekvő apró, Landing nevezetű faluban véget ért az éjféli mise. Az Úr 1760. évének decembere volt, csontig hatoló hideg és tomboló, süvítő hóvihar. Ez utóbbi már három napja egy cseppet sem hagyott alább, mellkasig érő hótorlaszokkal zárva körül a falut.
Az emberek sietve hagyták maguk mögött az apró templomot. Isten háza előtt megannyi lovas szekér és ló várta gazdáit. A vihartól nem lehetett látni két-három méternél tovább, szinte mindenki szomszédjaival csoportosulva, lassan indult hazafelé.
A templom szép lassan kiürült, végül pedig már csak egy fekete köpönyeget viselő ifjú férfi maradt ott, aki egykedvűen nézte, miként távoznak a miséről a helyiek. Nagy teher nyomta a vállát, öt napja volt már, hogy betért a faluba, azóta pedig szinte ki sem tette a lábát a templomból, egyre csak imádkozott.


Nővérke szex

Egy szép esti napon, megjött a barátnőm. Kinyitottam az ajtómat. Átöltetem, egy hosszú puszit nyomtam a szájára. Kellemes volt érezni a parfümjének finom virágos friss illatát. Davidoff Cool Water Night Dive Woman. A lány nagyon csinos volt. Szépen kialapozott arc, melléig érő hosszú fekete haj, frissen mosva-vasalva. Szeme szépen kisminkelve világos lilára. Combjáig érő vékony szürke pulcsiban jött. Fekete tűsarkúban.
Bezártam az ajtót. Kézen fogva leültünk a kanapéra, megfogtam a combját, egymás szemébe néztünk. A lány meg simogatta a haját. Beszélgettünk. Kellemesen telt a dumcsizgatás. Lassan megkívántuk egymást. Finoman közeledtünk egymás felé, simogattam az arcát. Utána meg csókolóztunk, szépen lassan. Mondta nekem, hogy át szeretne öltözni. Engedtem neki.


MÁRC.
31.
2016

Anna és a taxis

Anna kicsit már kapatos volt, nem nagyon, csak éppen érezte, hogy jókedve van. A volt osztálytársaival találkozott, a csak lányokból álló osztály az egészségügyi szakközépben is már összetartó volt, és azóta is rendszeresen rendeztek kisebb-nagyobb bulikat. Most is egy ilyenen volt, Óbudán, egy viszonylag elegáns és kissé felkapott étteremben. A kaja nem volt rossz, az italok is elég jól fogytak, a nagy anekdotázás közben. Persze szóba kerültek kicsit izgalmasabb történetek is, egykori tanárurakról, tanárnőkről, barátokról. Kicsit be is indították Annát, aki arra gondolt, hogy ha hazaér, akkor le is vezeti ezt a kis feszültséget a férjével. Már úgyis régebben gabalyodtak össze úgy igazából, itt az ideje. A gyereket is biztosan lefektette már, így nem lesz akadálya a dolgoknak.


Egy filmforgatás előélete 6. rész

A presszó előtt elbúcsúztak Edinától és Balázs hazakísérte Bettinát. Tudta, hogy Edina anyja agyvérzés miatt nem tudja elhagyni a lakást, és Edina apja ápolja. Menni csak segítséggel vagy a botjával tud. Jobb oldala majdnem teljesen lebénult és meg kellett tanulni a bal kezét használni. Ez idáig nem volt gond az ellátása, mert nyugdíjas édesapja egész nap vele volt. Mindig bevásárolt és megtanult főzni is. Bettina nagyon rosszkedvűen ment haza. Az este folyamán nagyon felizgult az átélt események hatására és semmi mást nem kívánt jobban, mint egy kiadós szeretkezést. Sok érzés kavargott benne. A teste a kielégülés után áhítozott, de a gondolatai már a szüleinél voltak.
A kötelességem ápolni és eltartani őket - villant át rajta és a vágy kezdett egyre jobban eltűnni belőle. Nem sokat beszéltek hazafelé. Balázs gondolatai még mindig a szeretkezésen jártak és nagyon sajnálta, hogy Edinához hasonlóan nem elégültek ki.


MÁRC.
30.
2016

Nyuszilány

Húsvét vasárnap történt. Néztük a TV-t összebújva. Megy a film jó ideje. Bevágtak egy reklámot. Egyszer megszólal a kedvesem.
- Elmegyek mosdóba - el is ment.
Folytatódik a film. Jó hosszú ideje a fürdőszobában van.
- Nem jössz? - Folytatódik a film. - kérdeztem.
Nem válaszolt. Vártam egy pár percet. Megint kérdeztem.
- Minden okés? - azóta sem adott visszajelzést.
Felálltam. Szaladtam a fürdőszobához. Zárva volt az ajtó. Pánikolva szaladtam a garázsba a feszítővasért. Megyek be a garázsba a szerszámos ládához. Az ajtó mögött valami hang megszólal:
- Szia szépfiú.
A barátnőm volt. Nem is akármilyen szerelésben. Ő volt a húsvéti nyuszi lány. Fehér felsőben volt válltól lefelé a combjáig ért. A teljes karja szabad volt. Felül rózsaszín csipkézett minta volt. Kétrészes fehér hálóharisnya a lábára felhúzva. Fehér szandállal. Nyakán fehér gallér, azon meg rózsaszínű nyakkendővel.


Vágyakozás

Úgy éreztem magam, mint a szardínia a konzerv-dobozban. A konzerv-dobozban, amiben még ráadásul, hogy véletlenül se legyen kényelmes a dolog, bulit is tartanak. A levegő csak úgy vibrált a tornacsarnokban. Az oxigén már rég elhasználódott a zárt belső térben, helyét pedig az a megfoghatatlan, izzadtságszagú energia vette át, amit a huhogó, kiabáló, trappoló, zászlókat és transzparenseket lengető tömeg kipárolgott magából.
Még ha a cipőmet és a zoknimat lehúzom, akkor sem állt volna rendelkezésemre kellő mennyiségű ujj, hogy megszámoljam, hányszor tettem fel magamnak a kérdést, mit is keresek itt. Nem voltam az a meccsre járós fajta. Amikor olimpia, vagy foci eb, vb van, le szoktam ülni egy doboz sörrel a kanapéra, hogy végignézzek pár izgalmas közvetítést, de ennyi.


MÁRC.
29.
2016

Zitakrónikák 6. rész - Apa csak egy van

Úgy vágytam rá, mint nőre még sohasem. Nem szerelemből, csak a legalantasabb ösztönből: meg akartam dugni. Azt akartam, hogy leszopjon, hogy farkamat megjárathassam puncijában, és amikor eljutok a csúcsra, a mellére vagy a szájába élvezhessek.
Ha más nőről lenne szó, már rég megszereztem volna. De Zita a lányom volt. Az én tiltott gyümölcsöm. Az egyetlen nő a világon, aki nem lehet úgy az enyém. Ez lélekőrlő lelkifurdalást, szégyenérzetet és öngyűlöletet okozott. Gyűlöltem és szégyelltem magam, akárhányszor felizgultam a lányom láttán, akárhányszor róla fantáziálva vertem ki a farkamat, akárhányszor lefeküdtem egy fiatal nővel, csakhogy elképzelhessem, hogy vele vagyok.
Néha elgondolkodom azon, mikor fordultam ki önmagamból. Azt hinné az ember, hogy van egy pontos pillanat, amit meg lehet határozni és azt mondani: innentől kezdve minden el lett szarva. De nem így van.