Hírek

SZEPT.
27.
2023

Megdughatlak, nővérkém?

Egy nyári este Sasha testére tapadó ruhával tért haza a főiskoláról.
Az öccse, Will megjegyezte:

– Nővérkém, jól eláztál az esőben... Csuromvíz a ruhád.
Sasha azt felelte:

– Tudom. De te is vizes vagy.
Aztán megtudta, hogy anyja nincs otthon. A nedves ruha érzete és öccse árgus tekintete kanossá tette.
– Anya biztosan azt szeretné, ha a lehető leggyorsabban felmelegednénk és megszáradnánk, ezért vetkőzzünk le és fürödjünk meg – mondta Sasha. Aztán azt mondta Willnek:
– Gyere... Gyere és zuhanyozz velem kisfiú... – e szavak sokként érték Willt. Will dadogva válaszolt: – Hogyan?
Sasha megjegyezte: – Ugyan már! Nincs miért aggódni. Gyerünk, még csak...


Amikor a barátnők beszélgetnek

Rendkívüli szabad kapott a munkahelyén, így ő és a többiek korán hazamehettek. Elment bevásárolni, majd elindult haza. Már amikor kinyitotta a lakás ajtaját, furcsa zajokat hallott. Bezárkózott, figyelte a hangokat, és szinte azonnal megértette, mit hall, és honnan jönnek a hangok. A fia szobájának nyitott ajtaja felől jöttek. Csendesen az ajtóhoz ment, és benézett. Nem tévedett, a hangok valóban a szobából jöttek, és abban sem tévedett, hogy mit jelentenek a hangok. Tizenhét éves fia teljesen meztelenül feküdt az ágyon, egyik kezével magazinokat lapozgatott, nem volt kétsége a tartalmát illetően, a másik kezével pedig keményen maszturbált. Közben nyögdécselt és sóhajtott, ezeket a hangokat...


SZEPT.
26.
2023

A lányom szakítani akar

Egyedül nevelem a lányom. Jó a kapcsolatunk. Nem fülelek, de hallom – amikor a chaten beszél a szerelmével – hogy ennek vége lesz. Kár, annyira aranyos ez a fiú, teljesen odavagyok érte, és Panni szavaiból azt veszem ki, hogy elküldi őt.

A fiú még nem tudja, még nem kapta meg az elbocsátó szép üzenetet, de én már látom, hallom, hogy szakítás lesz a vége. Belesajdul a szívem, mert nagyon tetszik a kölyök. Jelen voltam a kapcsolatuk minden percében, mert vigyáznom kell a kicsi lányomra, és az interneten annyi rosszat hallottam már magukat másnak kiadó emberekről.

Panni tizennégy éves múlt, lassan tizenöt lesz, és ebben a korban könnyen szerelmesednek a lányok. Nem is értem,...


Egy elhallgatott titok

Volt egyszer egy család. Apa, anya, nagymama, és négy gyerek. Egy vidéki faluban éltek egy betonozott út mellett, a templomkert és egy autószerelő műhely között.

Volt egy kis kutyájuk is "Foxy".

Egyszer egy nyári napon a második fiú wc re akart menni, de foglalt volt... Ezért az ajtórésen belesve észrevette, hogy a bátyja szemben az ajtóval húzogatja a fütyijét, ami nem tudni mi okból, de teljesen megnőtt.

Ilyet még sosem látott, nem értette mitől lett ilyen, de kíváncsiságból tovább leskelődött.

Egyszer csak a bátyus nagyokat sóhajtva valami fehér anyagot lövellve ráspriccelt az ajtóra, ahol észrevette az öccse figyelő szemeit.

"Te meg mit...


SZEPT.
25.
2023

Anyák könyve 2. könyv - A stresszoldó anya

Charlie nagyon keményen tanult, Jane a megmondhatója volt. Aggódott, hogy a fia túlzásba viszi. Minden idejét tanulással és házi feladatok elkészítésével töltötte. Amikor a többi vele egykorú gyerek randevúzott és szórakozott, ő a könyvekbe temetkezett. A középiskola végzőseként, mindössze néhány hónappal az érettségi előtt, majdnem kész volt minden tételével.

Már felvették egy nagyszerű főiskolára, már csak az aggasztotta, hogy jogosult-e az ösztöndíjra, amit felajánlottak neki. Büszke volt a fiára, hogy komolyan vette ezt a lehetőséget, és nem hagyta, hogy bármi elrontson csak azért, mert nem dolgozott elég keményen. Jane és férje soha nem engedhették meg maguknak, hogy iskolába...


Hálózati üzemzavar és következményei 7. rész - 2. fejezet

Csakhogy a folytatás már nem egészen olyan volt, mint amire vágytam. Némi öblögetés és szexuális tartalmú célzások után Tomiék elvonultak a szobájukba, mi is a sajátunkba. Mindketten eléggé fel voltunk izgulva és kellett volna már a kielégülés is. De Mariann emlékeztetett arra, hogy jó az áthallás a két szoba között. Ezért inkább csak lágyan simogattuk egymást és beszélgettünk.

Mariann elmondta, hogy Tami elbeszélése nagyon felizgatta, minden kalandját élénken maga elé képzelte. Felizgatott állapotában teljesen természetesnek vette Tamás simogatásait, sőt azt is, hogy ő is viszonozta. A második fürdés után már élvezte, hogy a fürdőruhája átlátszóvá vált és látva, hogy én elmerülten...


SZEPT.
24.
2023

Semmi, csak egy buli 2. rész

Agyam egyfolytában kattogott – még félig ülve, félig fekve – az ágyban. Az éjszaka történtek... Oké, csak apai vonalon tesóm, de akkor is. A társadalom, az emberek megvetése bizony pallosként lebeg a fejünk felett. Igen, de ki tudja, hány testvér van úgy, mint most mi? Azt vallja semmi, csak, egy buli. Ami valójában igaz is lehet, ha az ember elvonatkoztatja, ki is az valójában, akivel jól érzem magam. Honnan tudhatom, hogy a legközelebbi bulin az a srác nem éppen apa egyik titokba elkövetett porontya, és nem is tud róla ő sem? Ki tudja, hogy a srác, aki elvette a szüzességem tizenhat évesen a Balcsin – amikor apa közös, gyerekkori barátja családjával együtt nyaraltunk, – az a csávó éppen...


Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 20. rész

Péntek

Lorena a barátnőivel karöltve, az Instantba ment az este. Sóval-citrommal tequiláztak, üdítőztek, valamint a különböző termekben táncoltak. Egy idő után, a lány társnői lemorzsolódtak. Ezt csak annyiból bánta, hogy mivel nála továbbra sem volt öngyújtó, így nem tudott rágyújtani. Az elfogyasztott italoktól jókedvűen a dohányzórészlegre sétált. Ott hamar kiszúrt egy fiatal, szőkésbarna hajú, visszafogott kinézetű, de rendkívül szimpatikusnak tűnő csajt.
– Szia! Kérhetek tüzet? – próbálkozott be nála, cigarettával a kezében.
– Persze! – vágta rá a lány, aki erre meggyújtotta a szálat.
– Kösz! – hálálkodott Lorena, miután kifújta a füstöt – Ezzel életet mentettél....