Hírek

MÁJ.
10.
2016

A virágárus lány

- De szép ez a lány! - villannak át bennem az első benyomások.
Egy alig begombolt sötétkék ing van rajta, a köldöke fölött átkötve. Gyönyörű barna a bőre. Meztelen köldöke önkéntelen odavonzza a tekintetem, amit a lány is észrevesz, az övét pedig a dekoltázsom kényszeríti magára, mielőtt kedves mosollyal az arcán rám köszön.
- Szia! Miben segíthetek? - a hangja kellemesebb, mint hideg téli éjszakán a vastag bársonytakaró.
- Én... - a szemébe nézve nehéz összeszedettnek maradnom. Körbenézek. - Esküvőre szeretnék virágokat, de egyelőre nincs igazán elképzelésem.
- Szívesen segítek! - elmosolyodik. Percről-percre elragadóbb ez a lány! - Kérsz valamit inni?
Van itt ásványvíz, vagy kávét esetleg?
- Nem köszi, de nem baj, ha leülök kicsit? Messziről jövök! Őrület milyen meleg van ma!


MÁJ.
9.
2016

Egy anya beleszeret a fiába

Ez a történet akkor kezdődött, amikor a fiam betöltötte a tizennyolcadik születésnapját és rájöttem, hogy le akar feküdni velem.
Tudom ... tudom ... Ez teljes mértékben helytelen, beteg és összezavarodott ... Ugyanezt mondtam magamnak az elején.
Megmagyarázni ezt a furcsa szexuális éhséget nem lehet. A fiam Paul tiszta apja. A férjem Darren egy autóbalesetben meghalt, amikor Paul még csak három éves volt. Paul is ugyan olyan kék szemekkel, ugyan olyan szőke hajjal és káprázatos mosollyal rendelkezet, mint az apja.
Láttam és tudtam ezeket a jeleket és jegyeket az évek folyamán, de amikor kamasz lett ezek még szembetűnőbb lettek.
Mind azt, ahogy említetem nem tekintetem rá úgy mind, akivel lefeküdnék addig a pillanatig, míg egy szép napon a szobájába besétálva azt látom, hogy a számítógép előtt ül, és a farkát simogatja.


Mindent a családomért tettem! 4. rész

Innentől teljes egészében egymásra találtunk. Minden jó volt vele, az együtt főzéstől a moziba járásig, a rokonlátogatásoktól a szeretkezésig, minden. Befejeztük az egyetemet, munkába álltunk, összeházasodtunk, szakvizsgáztunk, szóval minden ment azon az úton, amit nyugodt, kispolgárias életnek nevezhetünk. A rendszerváltás után amint lehetett saját ügyvédi irodát nyitottam, Kati pedig egy klinikán volt bőrgyógyász. Pár jól sikerült ügy után jónevű és sikeres ügyvédnek számítottam a megyében. Katinak is jól ment, mert társtulajdonos lett a klinikában. Egyszóval mindenünk meg volt, már csak egyvalami hiányzott. Igen, a gyerekzsivaj. Erősen közel volt már mindkettőnknek a 30, ezért úgy gondoltuk, itt az ideje a gyerekprojektnek. Kati abbahagyta a tablettát, helyette terhességi vitaminokat kezdett szedni és hamar eredményessé váltak próbálkozásaink. A reggeli rosszullétekből egész naposak lettek, majd végül kihatottak az egész napjára.


MÁJ.
6.
2016

A tiltott gyönyör

Éjjel volt.
A szemközti paneltömb alattam fekvő ablakait figyeltem a sötétből.
Megérte puccos távcsövet venni, mert akadnak néha akik elfelejtik behúzni a függönyt.
Persze joggal gondolhatják, hogy olyan messziről úgysem láthatja őket senki, de te ne kövesd el ezt a hibát, mert lehet, hogy épp veled szemben lakok.
Apránként följebb haladtam. Időnként újra eltávolodtam kicsit, de többnyire amikor ráközelítettem egy ablakra, ugyanazzal a fókusszal haladtam tovább.
Nagyjából velem egy magasságba érve, a távcsövem jobb perifériájából egy meztelen csajt láttam térdelni az ágyon. Kis fáziskéséssel - mert akkor kezdett sisteregni az éjféli kávém - , leesett, hogy ő a lányom barátnője, a kis 15 éves Fruzsika. Amikor Andi bemutatta, azt hittem valami vastagított melltartót hord és fenékbélést a miniszoknyája alatt, annyival formásabbnak látszott a korabeli kiscsajoknál, ráadásul arcra,


Jimmy: Az étterremben

Jó anyám néha - néha eljárt a munkatársnőivel vacsorázni. Olykor én is vele tartottam, hogy kimozduljak otthonról. Főleg most, mivel egy újonnan nyílt étterembe terveztek menni. Nem kellett sokáig várni, el is jött a péntek.
17 órára volt megbeszélve a találkozó. Június volt, ezért még javában sütött a Nap, mikor megérkeztünk. Láttam már képeket a helyről, de élőben még jobb volt: a beltér hatalmas volt. Itt helyezkedtek el az asztalok, a bár, a színpad (nyilván az esetleges fellépőknek) és az ajtók a konyhához, a mosdókhoz és miegymás helységekhez. Nekem annál, hogy emeletes volt az tetszett jobban, hogy minimál stílusú volt - ez a kedvenc stílusom. Mikor bementünk, akkor már egyből kiszúrtak bennünket és Mária integetett nekünk ezzel is jelezve, hogy hova fogunk leülni. Mondjuk nem volt nehéz kiszúrni őket, mert rajtunk kívül csak 7 - 8 vendég volt ott. Mentünk nyomban és helyet is foglaltunk. Rajta kívül még Andrea volt ott.


Az Olsen Ikrek

Az Olsen Ikrek Az Olsen Ikrek Az Olsen Ikrek

MÁJ.
5.
2016

Az éjszakás Angyal

Hol is kezdődött? Talán ott, amikor Gizella felvette az első műszakját, a kórházban ahová felvették dolgozni. Az első pár hónapja eseménytelenül telt, beletanult a munkába megismerte a munkatársait és a betegeket. Jó képességei voltak ezért hamar jó és megbecsült munkaerővé vált.
Fél év után Gizát áthelyezték a kórház egy különleges osztályára. Az osztály különlegessége hogy ilyenből nincs még egy az országban. Itt ugyanis, csak kómában lévő betegek feküdtek. A kórház az ő ellátásukra szakosodott, így itt kezelték az ország majdnem összes kómás betegét. Itt ismerkedett meg, Péterrel, egy 25 éves kómában lévő fiúval. Különös kapcsolat fűzte hozzá. Egy nap mikor épp magányos volt, épp Pétert látta el, és mivel nem volt különösebb dolga elült a szobába, és kiöntötte a fiúnak a lelkét. Péter jó hallgatóságnak bizonyult csenden hallgatta végig a lány gondjait, aki kiöntötte neki a lelkét.


Hogy szedj fel egy csajt

Vajon tetszem neki? Nő így még nem nézett rám. –merengtem a városi éjszaka fényeiben, az ablakomban állva, a lefekvés előtti boromba kortyolva.
Aznap láttam Dórit először az edzőteremben. Az alatt az egy hét alatt, amióta lejártam, ő volt az első nő, akire úgy igazán felfigyeltem, mert sokakkal ellentétben a szexi külső mellett benne megvolt az a fajta kislányos báj is, ami igazán vonz egy nőben.
Idősebbnek látszott nálam, viszont miközben az egyik ismerősével beszélt, a viselkedése és a vékony hangja alapján kicsit kisarkítva, de amolyan ”bocs hogy élek” típusú szőke szépségnek tűnt. A pár évvel azelőtti önmagamra emlékeztetett azzal a különbséggel, hogy nekem fekete hajam van, és… khm… hogy őszinte legyek, kisebb melleim és fenekem. Szerencsére azért van mit fogni rajtam, de leginkább a helyes arcomnak és a hosszú sportos combjaimnak köszönhettem, hogy a jóképű pasik nem csak a barátnőimre hajtottak egy - egy bulin.


MÁJ.
4.
2016

Reggelire anya

- Jó reggelt Robert! Mit szeretnél reggelire?
- Te tudod, mit szeretnék! De mivel te nem akarod azt megadni, amit kérek így csak kávét!
- Oh, Robert még korán van és miért csinálod ezt minden reggel?
- Te vagy az, aki mindig azt mondja, hogy addig beszéljünk arról a dologról, amíg kész nincs vagy nem kapjuk meg, így hát azért beszélek így.
- Robert ez nem csak valami örültség?
- Miért van az, hogy örültségnek hangzik az én számból, hogy nagyon vonzó vagy? Sok férfi vonzónak talál és el szeretne menni veled. Látom azt, amit ők is látnak. Meg szeretném simogatni a finom és puha bőrödet, szeretnék nagyon közel férkőzni hozzád. Csak nyisd ki a felsőgombodat a blúzodon és így betudnám, csúsztatni a kezem a blúzod alá.