Hírek

JÚN.
10.
2016

Barátnők egymás közt

A közeli parkban sétáltunk Nórival. Már egész kellemes meleg volt, és kora reggel óta sütött a nap. Rám mosolygott, és megfogta a kezem. Megálltunk, és közelebb lépett hozzám.
- Megcsókolhatlak?
- Persze! - átöleltük egymást, és csókolózni kezdtünk. A langyos szellő az arcomba fújta dús szőke haját, mialatt a bugyijába nyúlva dörzsölni kezdtem a csiklóját. Sóhajtozva elszakadt ajkaimtól. Kibújtattam a jobb mellét a trikója alól, és már éppen a számba vehettem volna a mellbimbóját, amikor az ágyamon ébredtem. A bugyim nedves volt, lélekben félig még a parkban jártam, és Nóri sóhajait még mindig szinte testközelből hallottam.
Szexi vékony hangja azonnal a bugyimba kényszerítette ujjaim. Magam fölé képzeltem őt meztelenül, és elélvezésig ujjaztam magam. A zuhany alá állva rájöttem, miért álmodtam. Amióta egyikünknek sem volt barátja feltűnt, hogy máshogy néz rám, mint azelőtt.


JÚN.
9.
2016

Maszti társaságban 3. rész - Az engedelmes unokaöcsi megváltozik

Annyira nedves vagyok már, hogy a műfasz gond nélkül csúszik belém tövig, szinte eltűnik bennem. Pucsítok Tomi felé, amennyire csak tudok. Lassan mozgatni kezdi bennem, ki-be. Aztán meg is forgatja bennem.
- Ahh ez az! - csúszik ki a számon.
Nem akartam, hogy tudja, mennyire élvezem. Büntetésnek szántam, de nem tudom visszafogni magam. Hátra pillantok rá: szemei a puncimat és a fenekemet pásztázzák folyamatosan, farka újra életre kel.
Észre veszi, hogy figyelem, és a szemeimbe néz.
- Utasíts... - suttogja halkan, megszólalni is alig tud.
- Pofa be! - nyögöm hangosan szemeimet forgatva, és előre fordulok.
Elhallgat, és gyorsabban kezdi dugni a puncimat.
Lassan már visítok az élvezettől, muszáj magamhoz nyúlnom. Egyik kezemet a lábaim közé csúsztatom, ujjamat rányomom a csiklómra. Körkörös mozdulatokkal kezdem a testemet orgazmus felé hevíteni. Érzem, hogy nem kell sok.


Fokozódó izgalmak

Valaki feküdt rajtam. Súlyos, alvó férfitest, és a merevedése a csípőmnek nyomódott. Nem emlékeztem semmire, de ki az ördög lenne más, mint Áron? Alkalmi szeretőmön kívül nemigen szoktam más férfival egy ágyban aludni. Arccal tőlem elfordulva aludt, így nem lehettem biztos. A hajszín stimmelt, mindössze a frizura volt hosszabb a megszokottnál. Egy lábszár furakodott a lábaim közé, miközben a keskeny csípő célratörően kereste helyét a combjaim között. Tenyerem automatikusan végigsimított a széles háton, és altestemben azonnal felébredt az ösztönös, reggeli vágyakozás. Egy borostás áll súrolta az ajkaimat, aztán lecsúszott a nyakamra, míg én ujjaimmal a sötétszőke tincsek közé túrtam. Végigfutott rajtam a jóleső borzongás és felül akartam lenni! Hirtelen lendülettel lefordítottam magamról terhemet és lovagló ülésben fölé kerekedtem.


JÚN.
8.
2016

Így vettem rá a barátnőm a hármasra

Nem volt könnyű dolgom, mert a barátnőm Andi hetero –legalább is annak hitte magát- , viszont segítségemre volt a leszbikus munkatársnőm Erika, aki már nem először csábított ágyba hetero nőket is. Jó arc csaj! Eleinte jókat beszélgettem vele, meg persze szívesen hallgattam a nőcsábász sztorijait, amikor néha megittunk egy sört munka után.
Megtisztelve éreztem magam, mert a munkatársak közül csak velem volt ennyire őszinte.
Ő úgy tapasztalta, sok ”hetero” nőben felébred a kíváncsiság, ha ismer valakit a környezetében, akivel kiélheti magát. Szerinte a valóban csak hetero nők, körülbelül annyian lehetnek, mint aki csak leszbikus, a többség biszexuális.
Az olyan nők meg, akik állításuk szerint kíváncsi heterok, kivétel nélkül biszexuálisok, még ha nem is akarnak folytatást. Persze ettől még nincs könnyű dolguk a leszbikus nőknek, mivel a legtöbb biszexuális nő nem vonzódik érzelmileg is a nőkhöz.


Két csaj, kék pirulák, és vibri

A hőség elviselhetetlen volt, pedig a tornaterem a szálloda pincéjében foglalt helyet, viszont a légkondicionáló nem működött. A legmelegebb nyárt éltük meg, mindenki izzadt edzés közben. Kevéske ruhánk testünkre tapadt. Szokásosan súlyzóztam 45 percet, a végére minden bajom volt. A szállodában egy hónapot szándékoztam eltölteni, a cégem kihelyezett a nagyvárosba, hogy segítsek betanulni az új igazgatónak.
A figyelmemet ekkor elterelte egy szőke, magas és formásan izmos lány. A futógépen edzett, mellei tökéletesnek és kőkeménynek tűntek, ahogy a magassága és arcvonásai is. A verejték futott le róla, megkívántam.
Ő elkapta mohó tekintetemet, de csupán egy szigorú pillantásra méltatott. Szar napom volt az irodában is, mérgemet még több edzésbe vertem. Aztán újra a nőre pillantottam, és rájöttem, hogy tudom a nevét, mert ismerem.


JÚN.
7.
2016

Timi, a kis vadóc

Régóta ismertem Timit. Már általánosban is osztálytársak voltunk. Egy kis faluban laktunk (aminek a nevét persze itt nem írom le), középiskolába a legközelebbi városba jártunk, szintén egy osztályba. Régebben Timi csúnyácska kislány volt, és - valószínűleg emiatt – elég visszahúzódó és magányos. Aztán hetedik végére szépen kigömbölyödött, alakja nőiessé vált, arcáról eltűntek a pattanások. Ennek ellenére továbbra sem igen voltak barátai, a többi lány eléggé kiközösítette, bár azért a fiúkat most már eléggé érdekelte. Én mindig viszonylag jóban voltam vele, főleg mert a kettőnk szülei régóta ismerték egymást.
Valószínűleg ennek köszönhető az is, hogy mikor Timi és én kilencedikesek voltunk, a szülei engem kértek meg, hogy korrepetáljam Timi akkor hetedikes húgát, Zsófit. Timi sem volt túl jó matekból, de mindig megvolt neki a stabil hármas, viszont a húga hatodikban majdnem megbukott.


A gyógytorna tanárnőm

Serdülőkoromban szembesültem először azzal, hogy nekem a lányok tetszenek.
Csak lányok társaságában éreztem magam felszabadultnak, és elkezdtem a legjobb barátnőmre maszturbálni, de nem mertem elmondani neki, hogy nekem ő tetszik.
Aztán 16 éves koromban megismertem valakit, akihez még nála is jobban vonzódtam.
A gerincferdülésem miatt gyógytornászhoz kellett járnom. Eleinte feszélyezve éreztem magam, de Timi nagyon kedves volt hozzám, és a korkülönbségünk ellenére hamar feloldódtam. Ő 27 éves volt. Szép hosszú fekete haja volt, nagyon szép barna bőre, a korához képest kislányos arca, és nagyobb cicije, mint a barátnőimé.
Azelőtt csak korombeli lányokra maszturbáltam, de nagyon jól esett, ahogy megfogta a combom és a lábszáram, miközben behajlította, és kinyújtotta a lábam. Még senki nem ért így hozzám, és nagyon felizgatott, hogy milyen lenne, ha felnőtt nő létére a melleim és a puncim simogatná.


JÚN.
6.
2016

A fészer mögött 7-8. rész

7. fejezet
Valami oknál fogva egy pár napig nem voltunk együtt azután a - baleset - után a fürdőszobában. Persze nem amiatt, mert kerültük egymást mindenáron. Igazából a testvéreimmel való kapcsolatom jobb volt, mint valaha. Korábban Brigi meg én nem igazán beszélgettünk egymással, Marcsi pedig teljesen figyelmen kívül hagyott. De most Brigi állandóan a közelemben volt, a szobámban vagy a nappaliban lógott és állandóan beszélgetni akart valamiről.
Úgy tűnt, Marcsinak is jobb a kedve, ha a közelemben lehet. Nem csak végigmértük egymást, ez egy meleg és barátságos viselkedés volt. Olyan volt, mintha mi hárman tényleg jó barátok lennénk. Ezt pedig egy hülye együtt maszturbálásnak köszönhetjük.
Brigi lában szépen gyógyult, de egy pár napig még nem ment Marcsival futni. A baleset utáni napon Marcsi sem ment a szokásos reggeli körútjára, mert anyával volt valami elintézni valója.


Egyperces novella: Délutáni álom

A tó felé sétálok. A partra érve, a nyilvános WC - felé közeledve, viharfelhők jelennek meg a látóhatáron, és az emberek szertefoszlanak körülöttem, majd ruháikat hátrahagyva,
eltűnnek az egész környékről.
- Az ilyenek mindig rosszul végződnek! –szólal meg egy hang a fejemben, amikor belépek az ajtón. Legalább annyira kell pisálnom, amennyire félek. Elvégre sehol senki.
Beljebb megyek. A WC nagyobb, mint amilyennek kívülről látszott, a folyosó egyre csak nyúl, és nyúl. A vágyott piszoárok minden léptemmel messzebb távolodnak.
Hogy, s miként? Végül odaállok az egyik elé, és elkezdem belecsorgatni magam.
Már túljárok a felén, amikor a csobogás mellett más hangokra leszek figyelmes.
A hangok erősödtével kezd kirajzolódni. Egy magas sarkú cipő kopogását hallom.