Hírek

JÚN.
16.
2016

Amanda nászútja

Amanda egy ágyban fekve hallgatta a szomszéd szobából átszurodo noi sóhajokat és nyögéseket. A fal túloldalán lévok is nászutasok voltak, csakúgy, mint o és Jack. Velük egyszerre érkeztek a hotelbe.
Érkezésük éjjelén Amanda Jack-hez bújva feküdt az ágyban, átszakított szuzhártyájának keserédes fájdalmát ízlelgetve hallgatta, ahogy a túloldalról a másik no felsikolt.
Eloször csak olyan hangokat hallott, mint amikor valamilyen kemény tárgy ritmikusan nekiütodik a két szobát elválasztó közös falnak, újra és újra hosszú perceken keresztül, majd rövid halk zajok sorozata következett, melyek leginkább mély hangú nyögéseknek tuntek, majd legvégül meghallotta a túloldali fiatal no hangját, amit feljajdul: oh oh oh!
Biztos most szakadt át a szuzhártyája – gondolta Amanda. Pont úgy, mint nekem. O maga is halkan feljajdult, mikor Jack elso alkalommal behatolt a péniszével.


Jóbarátok

Végre egyedül vagyok, gondoltam. A szobatársam, Steve nemrég ment el pár haverjával szórakozni, és tudtam, hogy legalább két órán keresztül nem fog visszaérni, szóval kihasználtam a lehetőséget, levetkőztem és előkaptam a régi és megbízható Fleshlightomat. Kanosabb voltam, mint korábban bármikor életemben eddig. Láttam Steve - et felöltözni, miután letusolt. Egy szál törölközőben jött be a szobába, amit utána ledobott, megmutatva azt a pompás, kerek, napbarnított fenekét. Azonnal felállt a farkam és gyorsan el kellett rejtenem egy párna mögé, attól függetlenül, hogy a háta volt velem szemben. Csak egy farmert húzott fel, az alsónadrágot kihagyta, végül felém fordult, miközben felhúzta a nadrágja sliccét. Nem sikerült megragadni a lehetőséget, hogy láthassam a farkát, de a nadrág elég szűk volt ahhoz, hogy láthassam a közel 20 centi hosszú körülmetélt szerszámának a körvonalát. A nyálam majdnem kicsordult ennek láttán.


JÚN.
15.
2016

Egy teljesen normális család 1. rész

A 36 éves Anna három gyermeke ellenére megőrizte nőiességét és karcsúságát. Különösen büszke volt formás, asszonyos melleire és széles csípőjére, amelyhez gömbölyű fenék társult. Gyerekei már elég nagyok voltak: Dávid tizenöt múlt, az ikrek, Anikó és André pedig egy évvel fiatalabb.
Az asszonynak pont egy forró nyári napon jutott eszébe, hogy telkükön megritkítsa a bozótot. Egy árva lelket sem látott a közelben, de egyszer csak hangokra figyelt fel.
– Biztos, hogy itt nem lát meg minket senki, Tom? – kérdezte halkan egy lányhang.
– Biztos – felelte egy fiúhang türelmetlenül. – Itt vagyunk a bozót kellős közepén. Nézd meg, milyen messze van a legközelebbi ház. Ki láthatna itt meg minket?
Anna körülnézett. A ház, amire a fiú utalt, az ő házuk volt, de innen csak a tetőrész látszott. Sejtelme se volt róla, kik lehetnek a szederbokrok mögött.


Egy fáradt, magányos este

A lány a hétvégén is egész nap dolgozott, délutánra már nagyon elfáradt az egész heti hajtásban és a gyerekekkel való küzdelemben. Magánéleti gondjait nem akarja kiteregetni senki felé sem, kavarognak a gondolatok a fejében. Most egyedül van otthon. Nehéz egyedül, de Ő erős, megoldja a problémákat. Gyermekeinek az apja elhagyta és Ő nem érti, miért? Szerették egymást, összezördüléseik, mint megannyi „normális” családban.
De az igazi ok/okok talán soha nem derülnek ki. Nem fogja senkinek sem mutatni kifelé, hogy mennyi küzdelem, szenvedés van benne, de belül egy fáradt nap után összegyűlnek az érzések és amikor ráesteledik, csak arra tud gondolni, hogy egy forró fürdőt készítsen magának és az illatos, meleg párával talán a gondjainak egy része is tovaszáll, legalább egy este erejéig.


JÚN.
14.
2016

Brandy és Josh

- Minden ok?
- Persze. Taxival jöttem, mert inni akarok...
- Vezettél már józanon?!
- Na jó. Taxival jöttem, mert beszart a kocsim. Mi újság, Jason? Hogy ityeg?
- Hát szeretném ha ma este nem csak ityegne... - Jason vigyorogva vágta oldalba Josh - t, aki mosolyogva viszonozta ezt a kedvességet, majd nagyot húzott a söréből.
- Sok itt a csaj. Nem lesz nehéz felszedned valakit...
- Hát ami azt illeti, én valami különlegesre vágyom... Egy nagyvadra... Egy bombázóra...
- A bombázók nem itt vannak ma este... - nézett körbe Joshua. - Ez egy házibuli, hétköznapi csajokkal... Ami persze nem baj, csak ne legyenek extrém elvárásaid.
- Tévedsz. Itt van a város legjobb nője. A neve Brandy Foster. Ismered?
- Nem. Ha olyan jó lenne, már hallanom kellett volna róla...


Andi és Viola

18 éves koromban, bő 3 hónapja jártam Andihoz különórákra. Az érettségi közeledtével hetente kétszer - háromszor. Annyit tudtam róla, és a barátnőjéről, azért laknak közös albérletben, mert miután Andi elvált a férjétől ahelyett, hogy a szüleihez menne vissza vidékre, Violához költözött, hogy továbbra is fogadhassa a tanulóit, és így Viola is jól járt,
mert csak fele pénzébe fájt a puccos belvárosi albérlet. Azért váltak el, mert a férje gyereket szeretett volna, de Andinak nem lehetett. A férje már a kapcsolatuk elején is tudta,
és Andi szerint úgy viselkedett, mintha abszolút nem zavarná, aztán évek múlva mégis meggondolta magát. Andi 41 éves volt, amikor lefeküdtem vele és a barátnőjével,
szóval olyan 40 fele járhatott, amikor elváltak. A férje 5 évvel fiatalabb volt nála, gondolom ezért nem zavarta eleinte. Andi kedves, közvetlen, fiatalos stílusú, és életvitelű nő volt,


JÚN.
13.
2016

Családi riportok 11. rész

Egyik nap csörgött a telefonom és az az exkolléganőm keresett keresett akinek a történetét az első részben írtam meg.
- Szia! Érdekelnek még a családi esetek? - kérdezte.
- Persze. Mit csináltál már megint?
- Nem én, te hibbant! A fiam barátjának van egy sztorija ha érdekel.
- Naná!
- Akkor átküldöm majd a számát. Hívd fel ha gondolod. Nekem már elmesélte. Nem egyszerű a sztori. Én totál lehidaltam tőle, kissé durva. Na hello! Küldöm az sms - t.
Pár perc múlva már a számot hívtam és megbeszéltünk egy találkozót még aznap estére. Egy 20 év körüli, sportos testalkatú, nem túl magas pasi várt rám a megbeszélt helyen. Mivel nem akart beülni olyan helyre ahol hallótávolságban mások is lehettek, vettünk a Mekiben kávét és a parkolóban, a kocsiban kávézva osztotta meg velem a történetét. Így egy újabb gyöngyszemmel gazdagodott a gyűjteményem.


Emlék a gimnáziumból

Dühösen hajítottam félre a jegyzetfüzetemet. Már vagy két órája olvastam át és ismételtem el újra és újra a retkes fizika tételeket, és még mindig nem voltam az értékelhető eredmény közelében sem. Nagyot sóhajtva terültem el az ágyamon, azon gondolkozva, hogy miért ilyen kegyetlen az élet, és hogy miért közeledik ekkora rohamléptekben az érettségi.
- Mi az? Fizika? - fordult felém Éva, a koleszos szobatársam, egyben pedig legjobb barátnőm. Ő nem zavartatta magát ilyen apróságok miatt mint én, hiszen szinte tökéletes volt minden tantárgyból. Míg én elkeseredetten magoltam, ő a tőle megszokott lezserséggel feküdt az ágyán, és a laptopján netezett.
- Aha. Lehet mára be kéne fejeznem - mondtam az órámra pillantva. Alig volt fél kilenc, és én mégis hullafáradtnak éreztem magam. Lehet, tényleg ez lesz a legjobb, gondoltam, egy gyors zuhany, majd egy kiadós alvás, és holnap folytatom az önkínzást.


JÚN.
10.
2016

Szingli pörgés

Egy komolytalan egy hónapos, és egy komolynak nevezhető pár hónapos kapcsolat volt Lorena rekordja 20 éves kora előtt. Tudat alatt sejtette, hogy nem igazán való neki a sok kompromisszum és a monogámia, de általában azzal nyugtatta magát, hogy még nem találta meg az "igazi"-t, tehát nem vele van a baj. Nincsen sok boldog emléke, de örült, hogy az legutóbbi járása közben párszor már szex is történt. Második barátjával vesztette el a szüzességét, 17 évesen. Az első alkalom sem volt túl kellemes élmény, de később belejött, megtanulta élvezni, még úgy is, hogy sosem sikerült eljutnia az orgazmusig. Igazából az egyetlen dolog, ami egyedülállóként hiányzott neki, az nem más mint a szex.
Nem nyüzsögtek körülötte állandóan a férfiak, inkább csak alkalmanként akadt egy-egy érdeklődő.