Hírek

MÁJ.
17.
2016

Különös történeteim 5. rész

A Nyugatitól kb. fél év múlva melóváltás miatt átköltöztem Budára a Krisztina körútra és egy 8 fős kis cégnél lettem új ember. Jófej kollégák, családi hangulat, jól éreztem magam. Az egyik sráccal már - már baráti lett a kapcsolatunk, ezért mikor magánéleti okok miatt két hétre vidékre kellett utaznia, engem kért meg, hogy vigyázzak a lakására, meg a kutyájára. A kutyát átköltöztettem magamhoz és minden nap kijártunk a Vérmezőre sétálni. Pár nap múlva megismerkedtem néhány másik kutyással és míg az ebek játszottak, meg rohangáltak, mi beszélgettünk. Volt köztük egy nagyon fiatal kiscsaj akit középsulisnak néztem és meglepő módon minden témához elég éretten szólt hozzá, így akkor is jól eldumálgattunk ha épp a többiek nem voltak ott. Egy hét után - mivel május volt és a jó idő miatt egyre lengébb szerelésben jött ki a parkba - elkezdtem pasiszemmel méregetni.


MÁJ.
13.
2016

Maszti társaságban 1. rész - Az engedelmes unokaöcsi

Lassan éjfél van, egy ideje nem hallok semmi neszt a lakásban, csak a saját lélegzetvételemet. Úgy érzem nem bírom tovább, így is csoda, hogy az elmúlt három estét kibírtam anélkül, hogy magamhoz nyúlnék. Remélem, hogy már alszik...
Bekapcsolom a tévét, és megkeresem a kedvenc pornó csatornámat. Egy jóképű öltönyös pasi csókolózik egy fiatal szőke, iskolás ruhában lévő tinivel. Most kezdődik. Remek! A hangot halkra állítom, még én is alig hallom. Ledobom magamról a hálóingemet és a bugyimat, már ennyi látvány is elég volt, hogy benedvesedjek. Az elmúlt hetekben eléggé kiéheztem, munkám túlságosan leköt, és fáradt vagyok eljárni ismerkedni, szórakozni. Huszonhat éves létemre szomorúan hangzik, és már a masztizás sem tud teljesen kielégíteni, de remélem hamarosan változni fog a helyzet. Egyik kezemmel a melleimet simogatom felváltva, beléjük markolok, bimbóimat csipkedem.


Tökéletes Éjszaka 2. rész

Még öt perc volt hatig. A körút aranyvasárnap előtti estjének vidám lármáját halk morajlássá tompította a kávézó vastag hangszigetelt üvege.
A Lány az üveghez nyomta fitos kis orrát, rálehelt és a fehér mezőcskébe egy szívet rajzolt. Elmosolyodott és karcsú ujjaival, letörölte a hűvös ablakról apró, önkéntelen vallomását.
Kérdésekkel telve várta az első találkozást, s bár várakozásába némi kétely is vegyült, szíve repesett az izgalomtól.
Belekortyolt a meleg zöld teát rejtő teásbögrébe és az ajtóra szegezte barna ábrándozó szemeit. Abban a pillanatban, amikor a falon függő óra nagymutatója a tizenkettesre ért, az ajtón a Férfi lépett be. A kinti hideg ellenére rövid bőrkabátot viselt, amilyet az autósok hordanak. Kezéről, ahogy beért, lehúzta a fekete bőrkesztyűket, és összeráncolt homlokkal végigfutatta tekintetét a helységen.


Halloween

Halloween Halloween Halloween

MÁJ.
12.
2016

Patrick és Johanna

Nem voltam túl happy, amikor szüleim a 10. osztály elvégzése után elküldtek egy jó nevű vidéki gimnáziumba, bár tudtam, hogy az ottani érettségi továbbtanulás szempontjából sokkal többet ér, mintha egy közeli gimnáziumba mentem volna.
A koleszban szerencsém volt, mert Philippel kerültem egy szobába, egy München környéki vállalkozócsalád csemetéjével, aki minden csínyben benne volt, úgyhogy nagyon hamar összehaverkodtunk.
Nyári szünidőre meghívott magukhoz abba a hatalmas park közepén fekvő, kúriának is beillő sok szobás villába, ahol a családja élt. A villát Philipp nagyapja, a gyár alapítója építtette 1904 - ben egy kis folyó partján lévő domb tetejére.


Forradások 5. rész

Sokára jött újra telefon a férfitől. Hónapok óta nem kereste. Pedig gondolt rá, és kliensekre nem nagyon szokott gondolni. Nyár este lévén még világos volt, azt gondolta, talán most látni is fogja a megrendelőt. Ám a lakásban megint sötét volt. Kicsit megijedt, mert egy helyiségből nagy kutya morgását hallotta. Csalódott, most is a szokott sötét fogadta, s a már ismert, mély hangú, magas férfi. Vajon most mire megy vele?
Ezúttal bekísérte a szobába, előre a kezébe nyomta a pénzt. A nő zavartan eltette. Pedig hányszor már. A gyenge félhomályban – a sötétítőfüggönyön mégis átszűrődött némi ködös fény – megpróbálta átölelni, megcsókolni a férfit. Az inkább csak hagyta, tétován megsimogatta. Cseppet sem volt követelőző. Levetkőztek sután, a nő az ágyra húzta, ajkával megpróbálta a mellbimbóit izgatni, de nem sokra ment vele, a férfi ügyetlenül átvette az irányítást, ledöntötte, csókolgatta.


MÁJ.
11.
2016

Anyám, az istennő

Milyen érdekes az élet! Simán elmondhattam volna anyámnak, hogy vonzódom hozzá, mert ő is kíván engem, de mégis honnan gondolhattam volna?!
- Még ha nem is mondaná azt, hogy költözzek vissza a lakásomba, és addig ne is látogassam meg, amíg ki nem verem ezt a fejemből, akkor is hogy néznék ezek után a szemébe?! - merengtem el gyakran magamban.
Ha az élet nem szól közbe, sosem feküdtünk volna le egymással, mivel meg sem fordult a fejünkben, hogy a másikat is izgatja a gondolat.
Nem tudom mennyire játszott közre, hogy évek óta kettesben éltünk, és egyikünknek sem volt senkije, de örülök, hogy így alakult, mert nála jobban senki nem indít be.
23 éves koromban kezdtem el a nőt is látni benne. Azelőtt teljesen normális életet éltem.


A képzelet szárnyán

A nevem Gina, 22 éves, 155cm körüli, 46kg-os lány vagyok. A párommal nemrég költöztünk össze saját otthonunkba. Őt Robnak hívják, 28 éves, 170cm körül van, és durván 60-62 kg.
Egyik hétvégén szórakozni indultunk egyik ismerősünkkel, aki hozta egy rokonát, akit Rob már igen, én viszont egyáltalán nem ismertem. Adele-nek hívták és 22 éves volt. Gyalog indultunk a szórakozóhely felé, és útközben egész jól összebarátkoztam Adele-vel, aki egy kis bort is segítségül hozott. Jó 20 perces séta után elértük végcélunkat.
Beléptünk a helyre, és a pulthoz siettünk, hogy valami itallal ráhangolódjunk a bulira. Beszélgettünk, ittunk, táncoltunk; egyszóval jól éreztük magunkat. Adele-vel sokat beszélgettem, és közben rendesen pusztította mindegyikünk az alkoholt, Rob is becsípett.


MÁJ.
10.
2016

A főnök lánya 1. rész

Halasztok egy évet az egyetemen. - mondtam a szüleimnek
- Miért tennéd? - kérdezte sápadtan anyám
- Pihenni szeretnék, kicsit lélegezni. - mondtam nekik
- Szó se lehet róla !! - mondta apám elég mérgesen.
- Értsd meg apu, kell nekem egy év szünet, tavaly nem kellett volna rögtön az egyetemen kezdeni, de most azt érzem kell a pihenő.
- Rendben, de akkor dolgozni fogsz. - adta ki a parancsot a szigorú fater.
- Jó, ahogy szeretnéd. - mondtam nyugodtan.
Így is volt, apám szerzett munkát ahol dolgozik az ügyvédi irodában, apám jó ügyvéd volt, és engem is erre a pályára szánt, amibe én bele is mentem, mert tetszett a dolog, és az eszem is megvolt hozzá.
Van egy bátyám, aki 10 éve Angliában él, apám őt is ügyvédnek szánta, ő viszont hallani se akart róla, egy nyári estén nagyon csúnyán összeveszett apámmal, akkor láttuk őt utoljára, bár én az interneten tartom vele a kapcsolatot,