Hírek

JÚL.
27.
2016

A vörös hajú nővérke

A vietnami háborúban történt velem ez az eset, amit azóta sem felejtettem el. Sosem hittem volna, hogy életem legborzalmasabb napaiban fogom átélni a legcsodálatosabb szexuális élményemet is. Azóta is mesélem, de nem hisz már nekem senki, vén csontnak.
A vietnami háború legcsúnyább csatájában mellettem robbant egy bomba. Megsérültem és eszméletemet vesztettem. Azt sem tudom mennyi időt töltöttem eszméletlenül. Amikor megébredtem egy kórházban találtam magam és egy csinos vörös hajú nővérke cserélte éppen rajtam a kötést. Ahogy a szememet kinyitottam a telt vörös ajkait és a mély dekoltázsát láttam. Azt sem tudtam hol vagyok, de nagyon tetszett, amit láttam. Akaratlanul is éledezni kezdett a férfiasságom a takaró alatt, amit a nővérke csak széles mosollyal nyugtázott és dolga végeztével magamra hagyott.


Boldogság

Az ébresztőóra hangos vijjogással sikított bele az álmos kora reggelbe. Miközben egy nyögéssel konstatáltam nem épp udvarias gesztusát, kezem mérges kígyóként indult meg és egy sebes, határozott mozdulattal hallgattattam el. Még szerencséje, hogy nem vagyok egy Chuck Norris, mert akkor most milliméter-vastagságúra lapulva heverne csak az éjjeliszekrény sarkán.
A beállt csendben egyik kezemmel lassan dörgölni kezdtem még homályos szemeimet és próbáltam életet lehelni eltespedt tagjaimba. Megint egy szürke hétköznap reggel. Kelés, fogmosás, reggeli, aztán irány a taposómalom. A hétvége pedig még messze van...
Miközben erre gondoltam, éreztem, hogy egy forró test szorosan hozzám simul és halk morgással vállamhoz nyomja arcát. Vonásaim azonnal mosolyba rendeződtek, ahogy lepillantottam a torzonborz sötétbarna fejre és gyengéden simogatni kezdtem a meztelen lapockák puha bőrét.


JÚL.
26.
2016

Első éjszakám kikötözve

Mióta megtörtént azóta érzek késztetést, hogy leírjam a történteket, mert nem akarom egy másodpercét sem soha elfelejteni annyira frenetikus volt az élmény. Szolgáltatok némi háttér információt rólam és Uramról. 21 éves vagyok 13 éves korom óta élek aktív szexuális életet. Középmagas vagyok, vöröses hajjal, állítólag tutajos tekintettel megáldva, és elég nagy mellekkel. Szépnek nem mondanám magam, inkább érdekesnek. Az S/M iránti szenvedélyem nem tudom mikor alakulhatott ki pontosan, de már jó ideje izgat, hogy valaki uralkodjon rajtam. Az első komoly kapcsolatom ideje alatt voltak finom próbálkozások, amik nem is voltak rosszak, de az igazi S/M-től nagyon távol álltak.
Uram 23 éves és egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg. Magas és karcsú, hosszú hullámos hajjal és szakállal. A két lábon sétáló férfi ideálom. Nagyon tetszett már az első perctől. Meg is kérdeztem, van a barátnője, és mivel igennel felet egy kicsit neki keseredtem.


17 évesen a kezdetek 1. rész

Marcell vagyok, és jelenleg főiskolán tanulok, valamint mellette melózgatok.5 évvel ezelőtt beregisztráltam az egyik chates oldalra, ahol hamarosan elkalandoztam az egy olyan szobába, ahol fiúk ismerkednek egymással.Már egészen fiatal koromtól fantáziáltam erotikus kalandokról férfiakkal. Sok beszélgetésen voltam már túl, nagyon sok negatív élmény és kamus ember után beszélgetni kezdtem, egy számomra első perctől kezdve roppant szimpatikus emberrel. Nem volt tapló, kedvesen beszélgettünk szinte minden témáról. Kb. 2 hét után felhozódott , hogy ideje lenne találkoznunk. Ekkorra már átestünk a képcserén és szinte minden nap beszélgettünk. Karcsiról kiderült, hogy 34 éves autókereskedő és a menyasszonya ideiglenesen Angliában dolgozik. Nem volt furcsa a helyzet, mivel én is érdeklődtem a lányok után is. Hamarosan összehoztunk egy találkozót, ahol Kari elvitt egy kis kocsikázásra egyik sportos autójukkal, ami a kereskedésben állt.


JÚL.
25.
2016

Vágyak a bűn mocskában 5. rész - Amikor már minden természetes 2. fejezet

Mikor felébredtem, a fiam hason feküdt mellettem. Az elsötétített ablakon keresztül is jól kivehetõ volt, hogy odakinn hétágra süt a nap. Az órára pillantottam. Fél tizenegy. Akkor jó négy órát aludtam. Pisilnem kellett, kezdtem kikászálódni az ágyból.
- Hová, hová? - játékosan utánam kapott.
- Pisilni - s indultam is a WC-re.
- De, siess vissza... - fordult hirtelen a hátára lelökve magáról a takarót - ..., mert ezzel... - markolta meg az erekcióban lévõ farkának a tövét - ... csak kezdenünk kéne valamit.
Folyamatosan követett tekintetével, s ahogy én is csak néztem elhaladva az ágy elõtt, tudatosult: egyrészt nincs semmi szégyenérzetem elõtte, mint ahogy vélhetõleg neki sem volt, másrészt pedig, hogy tulajdonképpen úgy igazából, most látjuk egymást meztelenül, nem mint anyja és egyszülött gyermeke, hanem mint egy összetartozó pár, egy szerelmes férfi és egy szerelmes nõ.


Világok találkozása 2. rész

Ezek után minden felolvasáson és előadáson megjelentem, folyamatosan őt kerestem, de napokig nem jártam sikerrel. Vagy nem járt be, vagy láthatatlan volt. Nagy nehezen kiderítettem a nevét, bár ezért busás árat kellett fizetnem, ha ugyan egy fiatalabb oktató leitatása és a név kiédelgése belőle annak számít. Nagy Márk. Na ne már, milyen név ez? Aztán rájöttem. Láthatatlan, mint ő maga, bár abban is biztos voltam, hogy nem Nagy Márkként született a világra.
Így viszont már le tudtam szűrni, hogy melyik előadásokon vagyunk együtt, hol kellene ott lennie, bár nagyon nehezen találtam meg. Mindig a legeldugottabb – már amennyire ez egy előadóban lehetséges -, legközömbösebb, legfeltűnőtlenebb és legsötétebb zugokat kereste, lehetőleg kínosan ügyelve arra, hogy ne nagyon legyen közelében senkinek. Valahogy az volt az érzésem, hogy amennyiben ez lehetséges, nem szeretne kompromittálódni senkivel.


JÚL.
22.
2016

Nevelt fiam

Ez a kis történet néhány évvel ezelőtt esett meg. Párom kamionsofőrként dolgozik, s mint ilyen nem sok időt tölt itthon szeretteivel. Általában minden második hétvégén tartózkodik csak itthon. Hárman élünk együtt a nevelt fiammal, Bálinttal együtt.
Bálint egy nagyon jó eszű, kedves gyerek. Fiatal kora ellenére rendkívül jó testű srác a versenysportnak köszönhetően. És eredményes is mind a sportban, mind a suliban, és népszerű a lányok körében.
E történet idején még azt hiszem nem volt barátnője, ahhoz túl szerény fiú volt akkoriban. A 16-ik szülinapját ünnepeltük éppen a nagyszüleivel együtt. Sajnos az apja csak két-három nappal későbbre volt várható, ezért nem volt teljes a család. A felköszöntések és a jó hangulatú vacsora után este hazavittem a nagyiékat (egyébként férjem szülei) kocsival, mert ők már nem akartak tovább maradni. Nyugdíjasok, és már mindent a rég megszokott életük szerint tesznek.


A MÁS

Valaki feküdt rajtam. Súlyos, alvó férfitest, és a merevedése a csípőmnek nyomódott. Nem emlékeztem semmire, de ki az ördög lenne más, mint Áron? Alkalmi szeretőmön kívül nemigen szoktam más férfival egy ágyban aludni. Arccal tőlem elfordulva aludt, így nem lehettem biztos. A hajszín stimmelt, mindössze a frizura volt hosszabb a megszokottnál. Egy lábszár furakodott a lábaim közé, miközben a keskeny csípő célratörően kereste helyét a combjaim között. Tenyerem automatikusan végigsimított a széles háton, és altestemben azonnal felébredt az ösztönös, reggeli vágyakozás. Egy borostás áll súrolta az ajkaimat, aztán lecsúszott a nyakamra, míg én ujjaimmal a sötétszőke tincsek közé túrtam. Végigfutott rajtam a jóleső borzongás és felül akartam lenni! Hirtelen lendülettel lefordítottam magamról terhemet és lovagló ülésben fölé kerekedtem. Váratlanul sok és sokkoló információ talált képen. Idegen arc, nem túl jóképű, de megnyerő.