Hírek

JÚL.
12.
2016

Női érzékiség

A jóga klubban ismertem meg Nikit. Ő máshogy nézett rám, mint a többi nő.
Régóta a nők gondolata is felizgatott, viszont Nikivel volt először ilyen érzésem, mintha lenne köztünk valami. Magamban 20 - nak saccoltam, de 23 volt - egy évvel idősebb nálam - , a haja neki is szőke, egy árnyalattal sötétebb, és valamivel hullámosabb.
A szemrevaló alakja mellett, a helyes arca és a kellemes hangja vonzott benne annyira.
Ő minden este lejárt a klubba. Én csak miatta mentem, mert jobban bejött a másik típusú jóga, ahova azelőtt jártam, ráadásul az a klub közelebb is volt. Az első két nap sietett valahová, de látszott rajta, hogy őszintén szeretne meginni velem valamit, csak egyszerűen erre a harmadik alkalom után kerülhetett sor. Jót beszélgettünk a koktél mellett, látszott, hogy jó barátnők leszünk, és miután kiderült, hogy szeret kirándulni, elhívtam hozzánk szombat délelőttre túrázni egyet a közeli erdőben.


JÚL.
11.
2016

Hogyan telt a téli vakációm

„Hogyan telt a téli vakációm” körmöltem viseltes füzetembe a címet. Ha magyar tancinak nem fűlött a foga a tanításhoz, fogalmazást, iratot velünk. Most is, miután kényelmesen elhelyezkedett nyikorgó székén, elmerült a „Kiskegyed” magasröptű világába.
Idén alig esett hó – kezdtem – amit nagyon sajnálok, mert szerettek hógolyózni – folytattam, de itt aztán meg is állt a tudományom. Rágtam egy kicsit a golyóstollam tetejét, majd rátértem az ünnepekre: A téli vakációt azért is szerettem, mert akkor van a karácsony, amikor ajándékokat kapok és – Pityu meghúzta a hajamat mire én a vonalzómmal jól pofán vágtam – persze a szilveszter is, amikor együtt – mi francot is csinálunk együtt? - nézzük a tűzijátékot. Anyukám idén nem lehetett velünk, mert nővérként dolgozik egy nagy hamburgi korházban, és nem engedték haza. Így hát apuval töltöttük az ünnepeket, akit szintén nagyon szerettek, mert mindig nagyon kedves velem.


A férjfogás művészete 1. rész

- Hogy a csudába kerültem ide? - kérdeztem magamtól immáron sokadszor, amikor álmélkodva körülnéztem a hatalmas rózsadombi kúria gyertyafényben úszó tágas szalonjában. A barokk stílusú berendezés legalább annyira szokatlan volt, mint amennyire érdekes. Ezerszer láttam már ilyet múzeumokban, itt viszont emberek éltek. Emberek, akik a fényűzés minden lehetőségét kihasználva összekötötték a kellemeset a hasznossal. Már a kert is lenyűgözően, hangulatosan elrendezett díszcserjékkel és tujákkal fogadott, aztán az impozáns épület kápráztatott el a szépségével. Nem volt annyira lakájos, de élhető és kicsit misztikus, ahová az ember pihenni vágyik.
Szinte óvatosan lépkedtem a márványpadló cirkás lapjain a barátaimat követve. Sándorom, aki gyermekkori cimborám volt öltönyben kiöltözve, fekete lakkcipőben cipelte az oldalán Bernadettet. Azt a nőt, akit szinte még nem is ismertem, Mindössze párszor találkoztam csak vele.


JÚL.
8.
2016

Határ menti erkölcsök 1. rész

A falunak nevezett trágyadomb egyetlen hosszan elnyúló utcából állt. Az ócska, vályogtéglákból készült házak sorát egy üresen álló omladozó templom és két büdös kocsma szakította meg. Nem messze volt a határ, a kétsávos jó nagy túlzással autópályának nevezett aszfaltcsíkon kamionok dübörögtek ismeretlen céljaik felé. Sofőrjeik alkattok a „Jani csárdájának” nevezett lebuj kuncsaftjait. Az árnyas fák alatt megbúvó hatalmas parkolókban nem csak járműveiknek jutott hely, hanem azoknak a hölgyeknek is, aki itt dolgoztak. A másik csehó a falubeli férfiaknak, nőknek és, igen, gyerekeknek volt fenntartva. Érkezésünkkor, a mára már megszokott kép fogadott, egy korombéli lányka, kezében egy üveg boros kólával ült az ivó lépcsőjén. Távolabb a Tisza egyik mellékfolyója csordogált kanyargós medrében.


Vadászok trófeája 1. rész

Jani negyvenes éveinek elején járó hobbi vadász, aki néha vesz csak részt vadászatokon. Egy vidéki vadászat alkalmával párja, a 25 éves Andi is elkísérte. A vadászat után vacsora volt, amin szinte mindenki részt vett, de a csak néhányan tudtak ott aludni a vidéki vadászházban, az erdő közepén, mert kevés szoba áll rendelkezésre. Az ottmaradók között volt Andi, Jani és még Tibor, Laci, valamint Béla is. Kicsit iszogattak, majd Jani indult Andival közös szobája felé aludni, mivel fáradt volt. Andi megígérte párjának, hogy ő is hamarosan követi.
- Csak zuhanyozz le és én is megyek. – mondta a férfinek.
Andi és a három vadász még egy kicsit beszélgettek és iszogattak, majd Tibor felajánlatta Andinak, hogy a különleges trófeákat megmutatja neki. Természetesen Laci és Béla is csatlakozott hozzájuk.


JÚL.
7.
2016

Útszéli kalandom

Vidéki kiküldetésről utaztam hazafelé a fővárosba kocsival, amikor ez a kis eset megesett velem. Már korábban is volt rá példa, hogy fizetős lányokhoz is volt közöm, az internetes hirdetések között néha hihetetlenül vonzó bomba nők is előfordulnak. Körülbelül 30-35 km-re lehettem Budapesttől, amikor egy nem túl erős kanyar után egy leágazó földút csatlakozásánál hirtelen megláttam egy szakmájához illően igencsak hiányosan öltözött leányzót az út szélén álldogálva. Nem mentem túl gyorsan, úgyhogy volt időm megbámulni és rögtön megállapítottam, hogy az általában utak szélén ügyfelekre váró hölgyek átlagos kinézetéhez képest szokatlanul szép és fiatal lányról van szó. Rögtön odasétált a kocsi mellé, én pedig az ablakot leengedve vártam, hogy odaérjen.


Ágyban párnák közt

Az ágyamban fekszek. Fárasztó munkanap után nehezen megy az elalvás. A péntek este hangjai beszűrődnek az ablakon. Nem zavar, megszoktam. Órára nézek, fél három. Lassan álom jön a szememre. Zuhanok a mélybe. Mielőtt elaludnék csörömpölést hallok a bejárati ajtó felől. Kinyílik. A járólap magas sarkú kopogásától zeng. A másik oldalamra fordulok, hogy lássam az ajtót. Résnyire nyitom a szemem. Alvást tettetek. Az ajtóban sötét árny tűnik fel. Nekidől az ajtókeretnek az egyrészes ruhája alól kirajzolódik a mellei formája. Kerek és feszes. Lehajol, hogy levegye a cipőjét, s közben elővillan szexi bugyija. Felizgat a látvány, de nem mozdulok, csak a farkam merevedik. Odajön az ágyhoz, s mellém bújik. Folyamatosan bámul a kék szemeivel. Alkohol és mentolos rágó illata csapja meg az orromat. Érzem a barátnőm ellenállhatatlan kisugárzását, hevesen kapkodom a levegőt. Emese szeme elkerekedik.


JÚL.
6.
2016

A kis kétszobás titka

Kora reggel volt, de otthon – szokás szerint –megint állt a bál. Anyám az ajtót csapkodta, kiabált, apám erre bevonult a hálószobába sportot nézni. Szerintem már el is felejtették, hogy min robbant ki a vita. Johnny, a bátyám szintén a szobájába zárkózott, feltette a fejhallgatót és a számítógépén játszott valamit. Így megy ez minden hétvégén, szabadságkor és bármikor, amikor a kis családom együtt van.
Jövőre érettségizem, úgyhogy most kifejezetten szükségem lenne arra, hogy elvonuljak, nyugodtan tanulhassak, de ezt itthon sohasem jön össze. Szerencsére jó tanuló vagyok, de ahhoz, hogy felvegyenek a kiválasztott egyetemre, a lehető legjobbnak kellene lennem.
A bátyámon kívül csak apám húgával tudok beszélgetni ezekről a dolgokról. Abby másfél éve vette kétszobás lakását a külvárosban, tőlünk kb. 40 percre. Sokszor vagyunk Johnnyval nála, néha még akkor is elmegyünk, ha Abby nincs otthon.